Cum să mănânci chiar în timpul sarcinii

Nutriția bună în timpul sarcinii și suficientă dintre acestea este foarte importantă pentru ca un copil să crească și să se dezvolte. Când sunteți gravidă, trebuie să acordați atenție deosebită ceea ce mâncați, atât dvs., cât și copilul vor fi fericiți și sănătoși.

Pași

  1. Imaginea intitulată mănâncă dreapta în timp ce pasul gravidă 1
1. Urmăriți cât de mult sunteți mânca. În timpul sarcinii, copilul primește hrană din ceea ce mănânci. Amintiți-vă că nu aveți nevoie să mâncați pentru două, deoarece nivelul de activitate nu este la fel de mare ca înainte.
  • Imaginea intitulată mănâncă dreapta în timp ce pasul gravidă 2
    2. Fii atent cu aportul de vitamina A. Prea multă vitamina A poate fi periculoasă pentru copil nenăscut. Dacă luați tablete suplimentare de vitamine, citiți eticheta de pe container. Indemnizația dietetică recomandată a Consiliului Național de Cercetare pentru vitamina A în timpul sarcinii este de 1.000 de echivalenți de retinol (re) / zi, echivalentă cu 3.300 UI ca retinol sau 5 000 UI din vitamina A obținută din dieta tipică americană ca o combinație de retinol și carotenoizi, E.G., beta caroten. O dietă medie echilibrată conține aproximativ 7 000-8.000 UI din vitamina A derivată din diferite surse. USRDA (indemnizația zilnică recomandată) stabilită de Administrația Alimentară și Medicamente este de 8.000 UI / zi. Suplimentarea a 8.000 UI vitamina A (ca retinol / esteri de retinil) pe zi trebuie să fie considerată maximă recomandată înainte sau în timpul sarcinii.
  • Imaginea intitulată mănâncă dreapta în timp ce pasul gravidă 3
    3. Luați o mulțime de vitamina D. Vitamina D vă ajută copilul să dezvolte oase puternice și dinți. Mâncați și beți cel puțin patru produse lactate și alimente bogate în calciu pe zi pentru a vă asigura că primiți 1000-1300 mg de calciu în dieta zilnică în timpul sarcinii.De asemenea, puteți lua comprimate de calciu pentru a vă asigura aportul pe vitamina D.
  • Imagine intitulată Mănâncă dreapta în timpul gravidă Pasul 4
    4. Mănâncă cel puțin o sursă bună de acid folic în fiecare zi. Deoarece sistemul nervos central începe să se dezvolte în primele săptămâni de sarcină, este înțelept să luați acid folic suplimentar și să continuați până la 8 săptămâni după concepere. Acest lucru reduce șansa copilului dvs. obtinerea defectelor tubului neural cum ar fi spina bifida.
  • Imagine intitulată Mănâncă dreapta în timp ce Pasul 5
    5. Evitați anumite alimente în timpul sarcinii.
  • Evitați alcoolul în timpul sarcinii. Alcool a fost legată de livrarea prematură, handicapul intelectual, defectele congenitale și greutatea scăzută la naștere la copii.
  • Bacteriile Listeria pot fi dăunătoare pentru copil și poate provoca chiar și un avort spontan. Puteți găsi bacteriile în lapte și carne crudă sau pește. Asta înseamnă că filtrul american, friptura de jumătate de copt sau carpaccio, și sushi sunt în afara.
  • Limitați cofeina la cel mult 300 mg pe zi. Conținutul de cofeină din diverse băuturi depinde de fasole sau de frunzele utilizate și de modul în care a fost pregătit. O ceașcă de cafea de 8 uncii are aproximativ 150 mg de cofeină, în timp ce ceaiul negru are de obicei aproximativ 80 mg. Un pahar de 12 uncii de sodă cofeină conține oriunde de la 30-60 mg de cofeină. Tine minte, ciocolată Conține cofeina - cantitatea de cafeină într-o bară de ciocolată este egală cu 1/4 ceașcă de cafea.
  • Reduceți cantitatea totală de grăsime pe care o consumați la 30% sau mai puțin din totalul caloriilor zilnice. Pentru o persoană care mănâncă 2000 de calorii pe zi, aceasta ar fi de 65 de grame (2.3 oz) de grăsime sau mai puțin pe zi.
  • Vedeți bacteriile intestinale Salmonella foarte mult cu porci și păsări de curte. Manipulați produse din carne în mod igienic și împiedicați contaminarea încrucișată. Prin gătirea cu atenție, ucideți bacteriile.
  • Imagine intitulată mănâncă dreapta în timp ce pasul gravidă 6
    6. Știți că alimentele poftă În timpul sarcinii sunt normale. Aveți o dorință uriașă în Gherkins, ciocolată sau altceva? Nu ești singurul! Deși nu există o explicație pe scară largă acceptată pentru poftele alimentare, aproape două treimi din toate femeile însărcinate le au. Fii inteligent cu el: da-o acum și apoi, dar nu te înnebuni pentru că îți poți strica apetitul.
  • Imagine intitulată mănâncă dreapta în timp ce pasul gravidă 7
    7. Dacă vă place să înlocuiți zaharurile, utilizați Nuttrasweet și evitați zaharina.
  • Imagine intitulată Mănâncă dreapta în timpul gravidă Pasul 8
    8. Mănâncă frecvent fructe de mare. Studiile au arătat că consumul de două porții de fructe de mare în fiecare săptămână ajută la dezvoltarea copilului și chiar să ducă la un IQ mai mare .
  • sfaturi

    Beți multă apă, mai ales dacă vărsați în mod constant.
  • Mâncați mici mese pe tot parcursul zilei - s-ar putea să nu aveți un apetit, ci mai înțelept să continuați și să mâncați ceva. Un stomac gol face ca greața să fie și mai rău.
  • Aveți greață în timp ce vă ridicați? Ați putea avea un nivel scăzut de zahăr din sânge. Puteți rezolva acest lucru consumând un biscuit sau un cracker cu zahăr sau gem înainte de a vă ridica. Este întotdeauna o idee bună să păstrați ceva dulce la îndemână pentru a combate hipoglicemia.
  • Unele vitamine sau minerale pot face femeile bolnave. Dacă vă confruntați cu efecte secundare nedorite din vitaminele dvs., discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a schimba vitaminele.
  • Nu luați suplimente alimentare pe stomacul gol.
  • Avertizări

    Nu dieta în timp ce sunteți însărcinată. Nu dieta sau încercați să pierdeți în greutate în timpul sarcinii - atât dvs., cât și copilul dumneavoastră aveți nevoie de substanțele nutritive adecvate pentru a fi sănătoși. Rețineți că veți pierde o anumită greutate în prima săptămână copilul dvs. sa născut. În timp ce sunteți însărcinată, ar trebui să mâncați o dietă echilibrată din toate grupurile alimentare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar