Cum de a face față poftelor alimentare în timpul sarcinii

Există atât modalități sănătoase, cât și satisfăcătoare de a gestiona numeroasele pofte alimentare pe care sarcina le poate aduce la mamele așteptate.Poftele alimentare în timpul sarcinii sunt considerate a fi cauzate de modificările hormonale care apar în organism. În general, primul trimestru este atunci când apar majoritatea poftelor, dar nu este neobișnuit ca aceste povestiri să dureze durata sarcinii. Găsirea unor modalități de a face față poftelor de alimente copleșitoare poate fi o provocare pentru mama de a fi, totuși, cu un anumit efort poate fi atins un echilibru nutrițional sănătos.

Pași

Metoda 1 din 2:
Învățați care sunt cu adevărat poftele dvs
  1. Imagine intitulată Aflați mai multe despre trimestrele de sarcină Pasul 4
1. Înțelegeți că unele pofte sunt modalitatea corpului de a indica o deficiență a substanțelor nutritive. De exemplu, în timp ce un unt de arahide și un sandwich de jeleu pe pâinea albă nu poate fi cea mai sănătoasă alegere sandwich, o dorință pentru unul poate indica o necesitate pentru mai multă proteină în dietă, deoarece untul de arahide este bogat în proteine. Încercați să recunoașteți ce nutrienți corpul dumneavoastră poate lipsi, înainte de a vă da pofta. Aflați substanțele nutritive importante, cum ar fi proteina, carbohidrații, fierul etc. astfel încât să puteți izola nutrienții sănătoși în poftele pe care le experimentați.
  • Poftele pentru alimentele de brânză și produsele lactate ar putea fi modul de indicare a corpului, este nevoie de mai mult de calciu.
  • O dorință bruscă pentru o masă de pui sau carne de vită poate fi o indicație că organismul are nevoie de mai multă proteină.
  • Imagine intitulată Aflați mai multe despre trimestrele de sarcină Pasul 9
    2. Încercați să încorporați nutrientul în dieta dvs. într-un mod mai sănătos. De exemplu, în loc de un unt de arahide și un sandwich de jeleu, fă-ți un unt de arahide, miere și smootie de banane.
  • Dacă vă simțiți ceva sărat, încercați să ajungeți mai degrabă la câțiva nuci sărate decât să ajungeți la sacul de cartofi.
  • Înlocuirea poftei dvs. pentru o pisică plină de fructe cu fructe proaspete este o opțiune sănătoasă care vă permite să obțineți zahărul dorit fără a consuma toate aceste calorii suplimentare.
  • Poate că dorința de înghețată poate fi satisfăcută cu o calorie mai mică de a ajuta iaurtul.
  • Încercați să adăugați un pic de brânză suplimentară pe sandwich-ul de curcan înainte de a comanda cartofi brunici sunteți pofta.
  • Această tehnică nu poate să-ți elimine întotdeauna poftele pentru alimente nesănătoase, dar șansele sunt cel puțin o parte din timp, va. Există, de asemenea, o șansă bună să umpleți mai multe pe alimentele sănătoase și să aveți mai puțină cameră pentru indulgențe.
  • Imaginea denumită Ignorați foamea Pasul 7
    3. Amintiți-vă să mâncați totul în mod moderat. Dacă aveți o poftă pentru ceva de genul cheesecake (sau un alt dulce, de exemplu), care nu poate fi înlocuit cu o alternativă mai sănătoasă, este bine să o aveți din când în când.
  • O regulă bună a degetului mare este aceea că aveți tratamentul dvs. de alegere (de exemplu, acea bucată delicioasă de cheesecake) o dată pe săptămână este în regulă. Ceea ce încercăm să evităm este să avem în exces, cum ar fi în fiecare zi.
  • Metoda 2 din 2:
    Coping cu pofte alimentare în timpul sarcinii
    1. Imagine intitulată 1057514 7
    1. Nu lăsați poftele de mâncare să ajungă în calea unei diete bine echilibrate. În timpul sarcinii, obținerea nutrienților adecvați din dieta dvs. este cheia, nu doar pentru sănătatea proprie, ci pentru sănătatea copilului în creștere în interiorul vostru. În timp ce vă indulgând poftele de mâncare în mod moderat din timp în timp este în regulă, nu lăsați-o să vină în detrimentul unei diete sănătoase generale.
    • Recomandările sănătoase pentru sarcină sunt (defectarea de servire) o dietă compusă din proteine ​​20%, 30% grăsime și 50% carbohidrați.
    • Pentru a le sparge în jos pe baza piramidei alimentare, un exemplu de dietă sănătoasă în timpul sarcinii ar arăta după cum urmează: 6-11 porții de boabe, 3-5 porții de legume, 2-4 porții de fructe, 3-4 porții de lapte , și 2-3 porții de carne, fasole sau nuci. Rețineți că boabele integrale (și sursele de carbohidrații ne-rafinate) sunt o alegere mai bună, mai ales atunci când vine vorba de păstrarea zaharurilor de sânge într-o gamă sănătoasă.
  • Imagine intitulată pierde greutatea cu PCOS Pasul 5
    2. Au gustări sănătoase disponibile în orice moment. În acest fel, dacă aveți o poftă, înainte de a ajunge la o felie de tort sau o bucată de bomboane, puteți vedea dacă vă puteți satisface foamea cu una dintre gustările mai sănătoase pre-realizate.
  • Imaginea intitulată are un prim trimestru sănătos Pasul 9
    3. Fiți conștienți de creșterea în greutate și cu impactul poftelor de alimente pot avea asupra acestui lucru. În societatea de astăzi, cu creșterea ratelor supraponderale și a femeilor obeze, creșterea excesivă în timpul sarcinii poate fi o preocupare. Dacă creșterea în greutate este o preocupare pentru dvs., evitați poftele pentru deserturi și alimente bogate în grăsimi (cum ar fi alimentele prelucrate) sau alimentele cu calorii mari (cum ar fi carbohidrații excesivi).
  • În medie, trebuie să consumați doar 300 de calorii pe zi în timpul sarcinii decât ați făcut înainte de sarcină. Deși sunteți "Mâncarea pentru două," Al doilea este un copil foarte mic, astfel încât cerințele de calorii în timpul sarcinii nu sunt mult mai diferite decât înainte de sarcină. Mai totuși trebuie să mențineți o greutate sănătoasă și să evitați consumarea prea multor calorii suplimentare.
  • Femeia medie ar trebui să câștige între 20 și 35 de kilograme în timpul sarcinii. Cu toate acestea, suma exactă depinde de greutatea dvs. înainte de sarcină, deci vorbiți cu medicul dumneavoastră dacă doriți recomandări specifice pentru creșterea dvs. în greutate în timpul sarcinii.
  • 4. Luați o multivitamină pentru a vă asigura că vă satisfaceți nevoile dvs. nutriționale. Mulți oameni consideră că este greu să-și îndeplinească nevoile lor nutriționale numai prin alimente, deci este normal să aveți nevoie de vitamină. Este o idee bună să alegeți o multivitamină prenatală, care este formulată pentru a satisface nevoile unei mame însărcinate.
  • Adresați-vă medicului dumneavoastră pentru o recomandare de vitamină.
  • De asemenea, este posibil să doriți să întrebați dacă ar trebui să luați fierul suplimentar sau calciu, dacă vă aflați. Cu toate acestea, nu adăugați suplimente fără aprobarea medicului dumneavoastră.
  • Imaginea intitulată știu dacă aveți un pas nervos ciupit 25
    5. Știți ce pofte sunt în regulă și care sunt periculoase. Deși majoritatea poftelor în timpul sarcinii sunt în regulă, în mod obișnuit, unele femei primesc de fapt povestiri pentru articole nealimentare, cum ar fi murdăria, argila sau amidonul de rufe, printre altele. Această afecțiune (de pofte pentru produsele nealimentare) se numește "Pica."
  • În timp ce este înțeles incomplet, este ipoteza că Pica poate fi datorată deficiențelor scăzute de fier sau a altor substanțe nutritive (lipsurile de vitamine sau minerale) în organism.
  • Dacă întâmpinați pofte pentru produsele nealimentare pe orice bază consistentă, este mai bine să vedeți medicul dumneavoastră pentru mai multe sfaturi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar