Cum să determinați sexul copilului dvs. În sims 3

Totul este în titlu și, în general, simplu!

Pași

Metoda 1 din 2:
Devenind gravidă
  1. Imagine intitulată Determinați sexul copilului dvs. în Sims 3 Pasul 1
1. Woo-hoo (partea preferată a acestui proces din acest proces). Pentru a obține SIM Preaggers, relația dvs. cu tatăl trebuie să fie cel puțin un interes romantic. Trebuie să utilizați sociale romantice până când se spune, "Sim un credincios sim B este extrem de irezistibil". Odată ce ați ajuns la acest punct, sunteți gata. Asigurați-vă că există un pat dublu undeva în loturile pe care le-au pornit și faceți clic pe "Încercați pentru copil" cu tatăl. După ce Woo-Hoo se termină, ascultați îndeaproape ... Dacă auziți un mic cântec muzical după Woo-Hoo, felicitări gravidă a lui Sim! Dacă nu, continuați să încercați.
  • Imaginea intitulată Determinați sexul copilului dvs. în Sims 3 Pasul 2
    2. Creșteți șansele unui anumit sex. Du-te la magazin alimentar la un moment dat în timpul sarcinii. Cumpărați trei fructe, pepene verde pentru fete și mere pentru băieți. Orice mai mult de trei nu vor crește șansele dvs.
  • Imaginea intitulată Determinați sexul copilului dvs. în Sims 3 Pasul 3
    3. Mânca cele trei fructe. Oricând înainte de muncă și după concepție este în regulă. Notă: Fructele nu vor duce întotdeauna la sexul copilului, dar ei vor crește în mod semnificativ șansele. De asemenea, coacerea fructelor în mâncare pentru a mânca nu crește sau micșora șansele.
  • Metoda 2 din 2:
    Aflați sexul copilului
    1. Imaginea intitulată Determinați sexul copilului dvs. în Sims 3 Pasul 4
    1. Găsiți un SIM care este mai mare decât nivelul 4 sau 5 în cariera medicală. Fie să le mutați în casă, fie să le adăugați în familia activă. Apoi alegeți să jucați ca pe acel sim.
  • Imagine intitulată Determinați sexul copilului dvs. în Sims 3 Pasul 5
    2. În interacțiunile prietenoase, alegeți Determină sexul copilului. SIM va afișa un bule de vorbire și o imagine a unui copil și un semn de sex feminin sau de sex masculin. Apoi, în colțul din dreapta sus, va spune dacă SIM-ul dvs. are o fată sau un băiat.
  • sfaturi

    Nu puteți determina sexul bebelușului, ci puteți încerca să obțineți un băiat de copil sau o fată pentru copii. Prin mâncarea mai multor mere, probabil că veți avea un băiat de copil. Dacă mâncați mai mulți pepeni, există mai multe șanse de o fată. Mâncarea mai multor mere poate face, de asemenea, șanse de gemeni / tripleți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar