Cum să beți alcool

Există un mod drept și greșit de a face aproape totul. Băutura nu este o excepție. Iată câteva sfaturi despre cele mai bune modalități de a evita capcanele urâte ale consumului de alcool.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea de a bea
  1. Imagine cu denumirea băuturii Pasul 1
1. Hidratează în consecință. Alcoolul vă va deshidrata, deci este important să vă asigurați că ați compensat suficient acest lucru. Sistemul dvs. va fi mai puțin supărat de experiența de intoxicare dacă sunteți bine hidratat înainte de a avea prima dvs. băutură alcoolică a zilei.
  • Ar trebui să fiți deja obișnuiți să beți suficientă apă pe zi pentru a rămâne hidratat. Dacă nu sunteți, este probabil cel mai bine pe care îl începeți. Pentru a fi clar, soda, sucul și ceaiul nu se iau în considerare ca apa. Ei pot avea apă în ele, dar nu există nici un substitut pentru H2O pură atunci când scopul este hidrat. Beți apă suplimentară când știți că veți avea o mulțime de alcool în viitorul apropiat.
  • Să ia în considerare eforturile fizice atunci când decideți cât de multă apă de băut. Dacă v-ați dus la sala de gimnastică sau jucați sport înainte de a lovi bara, beți multă apă înainte de a începe să beți alcool. Dacă intenționați să beți în timp ce vă dansați, pregătiți-vă să vă completați băuturile noastre cu multă apă.
  • Imagine intitulată Drinul de băut Pasul 2
    2. Ia notă de alte substanțe care provoacă deshidratare și aveți grijă să nu le combinați cu prea mult alcool. Cele mai frecvente sunt cofeina, zahărul și sodiul. Cu siguranta săriți desertul dacă intenționați să beți o mulțime de băuturi alcoolice.
  • A fost recent descoperit că băutura până la patru cești de cafea pe zi nu vă va deshidrata la fel de mult ca și cum ați speculat inițial. Ar trebui să fiți atenți cu chestii cum ar fi băuturile energetice și sodurile cofeinate, deoarece acestea tind să combine zahărul și cofeina în cantități nefavorabile. De asemenea, rețineți că îndulcitorii utilizați în dietă sifon dehidratați corpul mai mult decât zahărul natural. Dacă trebuie să amestecați băutura cu lucruri precum Red Bull sau Cola, asigurați-vă că o echilibrați cu un pahar de apă între băuturi.
  • Rețineți că toată lumea are reacții diferite la ceea ce au pus în corpul lor. În funcție de greutatea, înălțimea, metabolismul și alți factori biologici, este posibil să aveți nevoie să beți mai mult sau mai puțină apă pentru a dezactiva simptomele de deshidratare.
  • Fiți conștienți de reacțiile corpului dvs. la deshidratare, astfel încât să puteți menține controlul asupra stării dvs. pe parcursul nopții. Simptomele precoce includ dureri de cap, amețeli și greață. Fiți gata să puneți sticla și să începeți să beți apă de îndată ce ați experimentat oricare dintre aceste lucruri.
  • Imagine intitulată Drink alcool Pasul 3
    3. Mănâncă o masă bună înainte de a bea alcool. Dacă beți pe stomacul gol, veți ajunge la intoxicare mult mai repede și efectele vor fi mai intense.
  • Aveți grijă când beți în timp ce mâncați. Unele băuturi, cum ar fi vinul, merg mai bine cu alimentele decât altele. Bea bere cu alimente vă poate face să vă simțiți mai repede. Nu face rău să lase cel puțin o oră întreagă între consumul de cină și începe să bea.
  • Cu un tampon frumos de alimente în sistemul dvs., mai puțin alcool va fi trimis direct la sânge și veți putea să vă bucurați de mai multe băuturi adulte înainte ca lucrurile să iasă din mână.
  • Alimente bune de mâncare înainte de o noapte de băut sunt bogate în proteine, grăsimi și carbohidrați. Câteva exemple sunt burgeri, cartofi prăjiți, ouă, pâine, cartofi, bacon, tacos etc. Alimente prăjite, în timp ce vin cu alți factori de risc care implică sănătatea generală, oferă o bază excelentă pentru o noapte de sărbătoare în oraș.
  • Consumul de alcool la sau dincolo de punctul de intoxicare ia mult din corpul tău. Puteți să-l faceți puțin mai ușor dacă luați în mod regulat un multivitamin general. Dar feriți-vă, deoarece multivitaminele necesită mult timp și apă pentru a se descompune corect. Dacă intenționați să beți noaptea, luați vitaminele dimineața cu o mulțime de apă.
  • Imagine intitulată Drinul de băut Pasul 4
    4. Fiți conștienți de faptul că alcoolul nu se amestecă cu majoritatea medicamentelor. Studiile arată că 70% dintre americani iau în mod regulat medicamente de prescripție. Dacă sunteți unul dintre ei, verificați pachetul de informații pe care l-ați primit de la farmacie pentru a vedea dacă există avertismente de consultanță alcoolică asociate medicamentului înainte de a bea.
  • Verificați etichetele de avertizare la toate medicamentele de peste-counter.
  • Alcoolul va reduce eficacitatea multor antibiotice. Poate provoca, de asemenea, greață sau alte efecte secundare atunci când este combinată cu un astfel de medicament.
  • Multe antidepresive și medicamente de anxietate nu ar trebui, în niciun caz, să fie amestecate cu alcool. Este posibil ca medicul dumneavoastră să vă avertiza despre acest lucru, așa că ar trebui să știți deja mai bine decât să beți în timp ce vă aflați pe aceste medicamente.
  • Ucigașii de durere nu ar trebui să fie niciodată combinată cu alcoolul. Chiar și peste dozele de contor de acetaminofen și ibuprofenul pot provoca leziuni hepatice atunci când sunt amestecate cu alcool. Dacă ați luat un cuplu de Ibuprofen mai devreme în ziua crampelor sau a durerii de cap, așteptați 4-6 ore înainte de a avea o băutură.
  • Medicamentele necesită, în general, o mulțime de apă pentru a fi complet absorbite în sistemul dvs. Unele provoacă deshidratare. Chiar dacă medicamentele dvs. sunt bine să se amestece cu alcoolul, asigurați-vă că ați consumat suficientă apă pentru a compensa diferența înainte de a lovi sticla.
  • Imagine cu denumirea băuturii Pasul 5
    5. Obțineți o mulțime de odihnă. Simptomele deprivării somnului nu merg foarte bine cu efectele consumului de alcool. Deprivarea somnului provoacă multe simptome care sunt similare cu cele ale intoxicației cu alcool. Veți aproape cu siguranță să vă neglijați mai repede decât altfel. Luați acest lucru în considerare înainte de a începe.
  • Dacă nu ați dormit destul de noaptea trecută, puteți începe să vă simțiți în stare de ebrietate după mai puține băuturi.
  • Ia un pui de cadou doar pentru a fi sigur. Puteți face acest lucru între a renunța la locul de muncă și pregătirea pentru a ieși din oraș.
  • Imagine intitulată Drink alcool Pasul 6
    6. Evitați să beți singur. Pe partea de sus a ființei riscante, nu este aproape la fel de distractiv. Când beți singur, este mai ușor să depășiți și să lăsați lucrurile să iasă din mână. Nu aveți teama de a vă jena. De asemenea, nu va fi nimeni care să fie observat dacă ieșiți din otrăvirea cu alcool.
  • Fii atent când ieși doar pentru băuturi. Scăderea inhibițiilor ar putea să vă facă mai probabil să căutați atenția străinilor și să intrați într-o situație potențial periculoasă. Du-te întotdeauna cu cel puțin un prieten de încredere.
  • Imagine cu denumirea băuturii Pasul 7
    7. Asigurați un driver desemnat înainte ca oricine din grupul dvs. să aibă o băutură. În caz contrar, aveți riscul de a fi blocat, călătoriți acasă cu cineva care este beat sau se termină în spatele volanului când nu ar trebui să fii.
  • Lăsați-vă deoparte niște bani pentru tariful cabinei dacă nimeni nu dorește să rămână sobru și să reamintească prietenilor să facă același lucru.
  • În cazul în care oamenii care beau la locul dvs., asigurați-vă că oferiți spațiu pentru cei care nu pot conduce acasă. Este responsabilitatea dvs. ca gazdă pentru a vă asigura că nimeni din partidul dvs. nu este permis să conducă beat.
  • Metoda 2 din 3:
    Băutură responsabilă
    1. Imagine cu denumire a băuturii Pasul 8
    1. Amintiți-vă experiențele trecute. Acestea ar trebui să fie un bun indicator al ceea ce și cât de mult puteți bea fără a avea un timp prost.
    • Majoritatea oamenilor au cel puțin un fel de alcool care nu stau bine cu ei. Este bine să știți ce cocktailuri specifice conțin acest tip de spirit, astfel încât să puteți avea mai mult succes în evitarea acestuia.
    • Dacă aceasta este prima dată când bea, începeți încet cu câteva bere sau pahare de vin, astfel încât să puteți obține o idee despre cum vă afectează alcoolul.
    • Fiți foarte atenți când experimentați ceva nou. Poate dura ani pentru a deveni cu adevărat conștienți de modul în care toate tipurile de alcool vă afectează.
  • Imagine cu denumirea băuturii Pasul 9
    2. Evitați amestecarea prea multor tipuri de alcool împreună. Unii oameni reacționează mai bine la combinații diferite decât altele, dar este, în general, mai puțin stresant pentru sistemul dvs. dacă vă decideți pe o băutură și rămâneți la ea pentru toată noaptea.
  • Tequila este notoriu incompatibilă cu alte tipuri de băuturi alcoolice.
  • Crème lichior, cum ar fi crème irlandez, se poate amesteca bine în anumite cocktail-uri, dar se știe că provoacă un efect de gătere care vă poate supăra stomacul mai repede decât de obicei. Acest lucru nu ar trebui să fie consumat niciodată în exces.
  • Mulți oameni experimentează, de asemenea, probleme atunci când combină bere cu lichior. Din păcate, cel mai bun mod de a ști ce funcționează și ce nu este în acest caz prin propriul dvs. proces și eroare.
  • Unele băuturi au multe tipuri diferite de alcool în ele. Rețineți că cocktail-urile ca ceaiurile cu gheață Long Island conține mai multe varietăți de spirite și pot fi mai intoxicante decât alte băuturi. Fiți foarte atent cu aceste tipuri de cocktailuri și limitați consumul în consecință.
  • Cidrul este mai puternic decât bere în medie. Cele mai multe dintre ele sunt între 4-5%, dar unele sunt 7-8.5%. Aveți grijă dacă alegeți un cidru pe partea mai puternică. Te va face beat mult mai repede decât îți dai seama. Ciderii puternici nu sunt recomandați pentru începători.
  • Întotdeauna știți ce beți. Orice barman bun ar trebui să vă poată spune exact ceea ce este în cocktail-urile pe care le servesc. Ajută la urmărirea băuturilor dvs. fiind pregătite astfel încât să puteți fi siguri că știți ce să vă așteptați. Dacă vă amestecați propriile băuturi, respectați întotdeauna o rețetă și utilizați o sticlă pentru măsurare.
  • Imagine intitulată băutură Pasul 10
    3. Să fie atenți la mixerele și siropurile zaharoase. Începătorii sunt în mod special probabil să încerce să mascheze gustul alarmant al alcoolului cu mixere dulci ca o modalitate de a obține lucrurile pe gât. După cum sa discutat înainte, zahărul mărește efectele de deshidratare ale alcoolului și este adesea asociată cu întreruperile și simptomele mahmubeuver.
  • Unele lichioruri, cum ar fi rom, brandy, bourbon, și cordials au un conținut destul de ridicat de zahăr pe cont propriu. Fiți deosebit de atenți la combinarea acestora cu mixerele zaharoase.
  • Țineți minte că atunci când comandați o băutură ca Whisky și Cola, există o singură lovitură de whisky în paharul tău. Restul băuturii este în mare parte sirop de porumb de fructoză mare. Până când ați consumat suficiente aceste lucruri pentru a vă simți Tipsy, ați consumat, de asemenea, două sau trei ori mai mult decât alcoolul.
  • De asemenea, știți că majoritatea barelor nu servesc suc de 100%, astfel încât orice suc de fructe care este amestecat în cocktail-urile dvs. va avea îndulcitori suplimentari.
  • Fotografii populare ca sexul de pe plajă au chiar mai puțin lichior în ele decât băuturi mixte. Ele sunt servite în ochelari împușcați, dar se ridică la mai puțin de o fotografie completă de alcool, deoarece conțin și mixere.
  • Mixerele de dietă nu pot conține zahăr, dar un număr de înlocuitori de zahăr sunt cunoscuți ca fiind mai deshidrați decât zahărul în sine.
  • Dacă doriți să evitați efectele dehidratare ale zahărului, cele mai bune mixere de utilizat sunt soda și tonic. Soda este în esență doar apă carbogazoasă. Tonic conține Quinine, care are dureri de durere ușoară și proprietăți antiinflamatorii. De asemenea, conține zahăr, dar nu la fel de mult ca și alte mixere carbogazoase. Unele mărci de dietă tonic nu conțin deloc îndulcitori, deci acest lucru este deosebit de bun pentru a se amesteca cu alcoolul. Acestea nu pot face atât de mult pentru a masca aroma alcoolică a băuturilor alcoolice, dar sunt mai puțin susceptibile de a contribui la vărsături, dureri de cap și alte simptome de mahmuune.
  • Imagine intitulată băutura Alcool Pasul 11
    4. Stick la brandurile de raft de top atunci când este posibil. Lichidul ieftin are mai multe impurități și duce adesea la o mahmureală fugher. Este posibil să nu vă puteți permite cât mai multe băuturi de pe noapte, dar vor gusta mai bine. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de aromă fără o grămadă de mixere.
  • Imagine cu denumirea băuturii Pasul 12
    5. Linisteste-te. Poate fi tentant să-ți bați băutura, dar apoi devine mai greu să țineți cont de modul în care vă afectează. Este mult mai ușor să depășiți când beți prea repede pentru că nu permiteți efectele alcoolului să se stabilească înainte de a decide dacă doriți sau nu o altă băutură. Un ritm bun de pornire pentru consumul de alcool este de aproximativ o băutură pe oră.
  • Asigurați-vă că băuturile dvs. sunt măsurate corect, astfel încât să vă puteți limita cu precizie. Dacă beți la un bar, puteți fi siguri că acest lucru este deja sub control. Dacă vă amestecați băuturile sau băuturile la o petrecere, măsurați întotdeauna cantitatea de alcool în fiecare băutură de către împușcat.
  • Ascultați-vă corpul. După ce ați terminat fiecare băutură, verificați-vă pentru semne de deshidratare înainte de a obține un altul. După cum sa discutat înainte, acestea sunt dureri de cap, greață și amețeli. Opriți consumul de alcool și treceți la apă de îndată ce simțiți oricare dintre aceste lucruri. De asemenea, observați starea abilităților motorii de bază. Dacă vă găsiți că vă împiedică să vă împiedicați să vorbiți clar, probabil că nu ar trebui să aveți altă băutură.
  • Ascultați-vă prietenilor. Dacă cineva care îi pasă de tine sugerează că trebuie să încetinești sau să te oprești pentru noapte, probabil că sunt destul de dreptate.
  • Imagine cu denumirea de băutură a alcoolului 13
    6. Știți când să vă opriți. Există o serie de modalități de a face acest lucru, dar totul se reduce la conștientizare și auto-control. Aceste lucruri vin adesea cu maturitate și experiență, deci aceasta este partea dificilă pentru oamenii care au învățat doar să bea.
  • Setați o limită pentru dvs. la începutul nopții. Trei băuturi sunt o limită bună pentru consumerile neexperimentate. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru dvs. să experimentați euforia și lubrifierea socială a bețivei ușoare fără aruncarea, neglijarea sau scăderea altfel din mână.
  • Dacă credeți că ați putea avea probleme cu limitarea dvs., spuneți unui prieten sau unui driver desemnat despre limita dvs. înainte de a începe să beți și să le cereți să vă dețină responsabilitatea.
  • Metoda 3 din 3:
    Finalizați dreptul de noapte
    1. Imagine cu denumire a băuturii Pasul 14
    1. Mănâncă ceva. Evitați zahărul în acest caz. Vă veți mulțumi dimineața.
    • Opriți-vă la o casă de noapte pe drumul spre casă și luați niște mâncare de mic dejun. Gândiți-vă absorbant, gras și ridicat în carbohidrați. Aceste feluri de alimente sunt rele să mănânce tot timpul, dar așa cum am menționat înainte de a fi foarte bune pentru a mișca alcoolul prin sistemul dvs. fără prea multe lucruri intră în sânge.
    • Cel puțin, gustați ceva absorbant cum ar fi biscuiți, popcorn sau covrigi înainte de a merge la culcare.
  • Imagine cu denumirea băuturii Pasul 15
    2. Beți cel puțin un pahar de apă înainte de a dormi. Dacă puteți, beți mai mult.
  • De asemenea, asigurați-vă că vă goliți vezica înainte de a dormi.
  • Imagine cu denumirea băuturii Pasul 16
    3. Luați un singur comprimat de 200 mg ibuprofen. Acest lucru poate servi ca o grevă preemptivă împotriva lui mahmureala.
  • Ar trebui să faceți acest lucru numai după consumarea unei mese și o mulțime de apă. Consumul de cantități mari de alcool pot afecta temporar căptușeala stomacului. Alimente, apă și câteva ore de oră ar fi trebuit să îmbunătățească această condiție suficientă pentru o pilulă standard de ibuprofen standard pentru a face mai bine decât rău.
  • Nu luați mai mult de o pastilă, doar pentru a fi în siguranță.
  • Evitați acetaminofenul, deoarece acesta este dotat cu un risc mai mare de leziuni hepatice.
  • Imagine intitulată Drink alcool Pasul 17
    4. Înțelegeți că veți dormi mai bine după băut. Veți dormi mai bine, deși calitatea somnului dvs. va fi mai mică. Fă ce trebuie să compensezi acest lucru.
  • Dacă trebuie să fiți la o anumită oră, setați alarma pentru mai devreme decât de obicei. Probabil va dura ceva timp pentru a vă alătura lumii celor vii.
  • sfaturi

    Avertizări

    Alcoolul este ilegal în Arabia Saudită, Kuweit și Bangladesh și consumul de alcool în oricare dintre aceste țări poate duce la sancțiuni proaste.
  • NU BEA ȘI CONDUCE. Consumul de alcool și conducerea în același timp este Extrem de periculos și ilegal și poate provoca accidente și va fi probabil arestat mai ales în Malaezia și Singapore.
  • În Statele Unite, trebuie să aveți 21 de ani în toate statele pentru a cumpăra alcool.
  • Cunosc legile țării în care locuiți și verificați limita de vârstă legală. Nu beți minori.
  • Știți limitele. Nu le împingeți.
  • Unitățile de alcool sunt 2-3 pentru femei și 3-4 pentru bărbați. Fii atent dacă bei peste acele unități. Femeile se îmbată mai repede decât bărbații din cauza dimensiunilor medii mai mici ale corpului. Bărbații se îmbată și necesită mai mult din cauza dimensiunii corpului mai mare.
  • Dacă sunteți nou să beți bere / cidru, începeți cu cele medii de forță. Acestea sunt adesea 3.5-5 la sută. Evitați cele puternice până când veți obține mai experimentați. Dacă beți cidru, evitați cele vintage dacă începeți să beți. Media este de 7-9% alcool, deci evitați acelea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar