Cum să evitați să beți beți

Ieșind și a avea câteva băuturi cu prietenii tăi este distractiv, dar a fi beat poate duce la decizii proaste și simt mizerabil a doua zi. Aflați cum să reduceți unele dintre efectele secundare de la băut pentru a vă ajuta să vă bucurați în siguranță de noaptea dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Băutură responsabilă
  1. Imagine intitulată Evitați să beți pasul 1
1. Beți doar o băutură alcoolică pe o oră. O băutură ar putea fi o lovitură, o bere, un pahar de vin sau o băutură mixtă. Indiferent ce este, încercați și beți doar unul pe oră. Acest lucru vă va împiedica să vă îmbătați, deoarece ficatul dvs. poate metaboliza alcoolul și scoateți-l din sistemul dvs. într-o oră. Dacă rămâneți la acest program, veți putea să beți ocazional, dar să rămâneți sobru.
  • Sorbiți băutura încet. Încercați să vă bucurați încet în loc să o dați jos.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 2
    2. Setați o limită pentru noapte, pe baza toleranței dvs. de alcool. Setați limita dvs. bine în avans și respectați-o. Dacă știți că sunteți beți după 3 beri, atunci trebuie să vă spui acei beri suficient de departe pentru a evita să fiți irosiți. Toată lumea se ocupă de alcool diferit, deci nu există un număr perfect pentru a rămâne. Când aveți îndoieli, știți că sumele recomandate sunt 3 băuturi pentru bărbați și 2 pentru femei.
  • Aduceți bani la bar în loc de un card, forțându-vă să nu mai beți când nu mai aveți bani.
  • Femeile se vor îmbrace mai repede decât bărbații din cauza diferențelor în tipul de corp.
  • Cu cât cântărește mai mult, cu atât mai mult alcool puteți consuma, în general, înainte de a vă simți beat.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 3
    3. Bea mincinos. Beți pentru gust, nu de inebriație. Savurați atât aroma cât și aroma alcoolului, în loc să o daugă. Splopeste pe o băutură scumpă, dar extrem de plăcută, pentru că va fi singura băutură a nopții. Indiferent de ce este, apreciați nuanțele sale încet.
  • Aduceți paharul pe buze din fiecare moment și apoi înclinați-l. În loc să bea, totuși, pur și simplu inhalați aroma.
  • Gustați băutura pe măsură ce îl înghițiți. Dacă nu merită degustare, atunci nu merită să beți.
  • Toată lumea are o toleranță diferită de alcool, deci băutură pentru tine, să nu dovedească ceva sau să țină pasul cu un amic.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 4
    4. Beți apă înainte, între și după băuturi. Apa este dovedită pentru a ajuta la absorbția și defalcarea alcoolului și vă oferă ceva de băut înainte de a umple paharul. Scopul de a bea un pahar de apă înainte de fiecare băutură, apoi aveți și un pahar între băuturi.
  • Sibi apa încet pentru a pune mai mult timp între băuturile alcoolice.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 5
    5. Opriți băut și mâncați ceva. Alimente, contrar credinței populare, nu vă împiedică să beți beți. Poate, totuși, să încetinească timpul când ia booza pentru a ajunge la creier. Mâncarea vă completează și vă împiedică să vă dați băuturi în interimare.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 6
    6. Faceți-vă băuturi mixte, diluând alcoolul. Când beți, rămâneți la băuturi mixte pe care le puteți controla. Puteți folosi, de exemplu, o jumătate de împușcătură de alcool în loc de o fotografie completă și umpleți restul cu sodă sau mixer. Acest lucru vă ajută să vă implicați în partid, dar vă împiedică să beți prea repede prea repede.
  • Încercați a "Shandy," care este o bere ușoară amestecată cu limonadă, pentru a se bucura de un pic de alcool în mod responsabil.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 7
    7. Au un partener. Vedeți dacă un prieten este în căutarea de a bea aceeași sumă ca și dvs. și să evitați să beți beți. Vă puteți privi unul pe celălalt, tăind ușor celălalt, dacă lucrurile par să iasă din mână. De asemenea, face mai ușor să rămâi treaz dacă toată lumea din jurul tău devine sobru, dar ai amicul tău la nivelul tău.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 8
    8. Știți ce beți. Nu acceptă doar băuturi, în special la petreceri. În timp ce o băutură de o oră este în mod normal o bună orientare, băuturi mixte la petreceri și evenimente pot varia în mod sălbatic în forță. Ele sunt, de asemenea, îndulcite atât de mult încât conținutul de alcool real este mascat. Dacă vă aflați în această situație, rămâneți la bere, vin sau amestecând băuturile proprii.
  • Nu amestecați tipurile de alcool, cum ar fi lichior, bere și vin, în aceeași noapte. Ea face mult mai greu să știi cât de mult alcool curent ai consumat.
  • Metoda 2 din 3:
    Băut fără să beți
    1. Imagine intitulată Evitați să beți pasul 9
    1. Faceți moderare cel mai bun prieten al tău. La sfârșitul zilei, dacă alcoolul merge în corpul tău, tu voi imbata-te. Odată ce substanțele chimice sunt în corpul vostru, trebuie să filtreze în mod natural prin ficat și se vor îndrepta spre creier pe drum prin sângele vostru. Bea responsabil este cel mai bun pariu. Acestea fiind spuse, următoarele sfaturi ar trebui să vă ajute să atenuați efectele un pic și să împiedicați răsturnarea după câteva beri.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 10
    2. Mâncați gustări grase, în timp ce beți. Continuați să bateți înapoi unele gustări, deoarece grăsimea va ajuta la formarea unui tampon împotriva alcoolului. Acest lucru face ca alcoolul să introducă mai încet corpul. Talia ta nu va mulțumi, dar creierul tău va. Opțiunile bune includ:
  • Fast food
  • Nuci
  • Pizza
  • Înghețată și milkshakes (lapte pot ajuta, de asemenea, să încetinească alcoolul).
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 11
    3. Mănâncă o lingură de drojdie pentru a neglija unele efecte ale alcoolului. O mică lingură de drojdie a lui Baker sa dovedit a descompune alcoolul la fel ca ficatul dvs., împiedicându-vă să vă îmbogățiți ca și cum ați fi fără ea. Pur și simplu amestecați drojdia cu apă sau iaurt și în jos înainte de a începe să beți. În timp ce efectele nu sunt enorme, ele pot scădea conținutul de alcool din sânge cu 20-30%.
  • Acest lucru vă va împiedica să absorbiți o parte din alcool, dar va fi nu Țineți-vă să vă îmbogățiți de la sine.
  • Rețineți, totuși, că există o dezbatere științifică despre eficacitatea utilizării drojdiei.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 12
    4. Construiți o toleranță la alcool în timp. Cu cât bei mai regulat, cu cât corpul tău mai repede se va obișnui cu sentimentul de beție. Va dura mai multă băutură pentru a vă simți beat, permițându-vă să bateți mai multe înapoi înainte de a vă simți rotirile. Cu cât bei mai mult, cu atât va fi mai mare toleranța voastră. Având un pahare de 1-2 în fiecare noapte, poate face mai ușor să rămână treaz atunci când beți.
  • Datorită unei mari varietăți de afecțiuni fizice, mentale și sociale, este Nu se recomandă că beți pur și simplu pentru a vă ridica toleranța. Poate duce rapid la probleme de sănătate și la dependența de alcool.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 13
    5. Apă în jos băuturile, în special băuturi amestecate. Puneți mai mult lichid și mai puțin alcool. Veți putea să beți, dar veți putea să aflați alcoolul real, ținându-vă Soberer. Puteți chiar să apăsați bere prin amestecarea cu limonadă, crafting a "Shandy" În loc de o bere dreaptă.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 14
    6. Au un pahar de lapte înainte de a bea, și altul în mijlocul nopții. Laptele de lapte stomacul, făcându-l mai puțin capabil să absoarbă alcoolul. Va intra în corpul vostru în cele din urmă, desigur, dar va dura un pic mai mult, permițându-vă ficatului să elimine o parte din ea înainte ca restul să vă atingă sistemul.
  • Băuturile carbogazoase pot perturba această căptușeală stomacală, astfel încât să nu funcționeze cu bere și cocktail-uri cu sifon.
  • La fel ca multe alte metode, există o dezbatere științifică privind eficacitatea. Dar multe povești atestă efectele pozitive ale laptelui.
  • Metoda 3 din 3:
    Care se ocupă de presiunea de la egal la egal
    1. Imagine intitulată Evitați să beți pasul 15
    1. Fiți încrezători în decizia dvs. de a nu bea. Alcoolul nu este pentru toată lumea și cu siguranță nu este a "Alegerea vieții sănătoase." Deci, nu vă simțiți ca și cum sunteți lame sau neexpiriți pentru că nu doriți să beți. Înțelegerea propriilor motive pentru a nu bea vă va ajuta să spuneți nu chiar și în cele mai dificile situații.
    • Dacă ați luat o decizie să nu beți, din orice motiv, lipiți-o. "Doar o singură băutură" este adesea rețeta pentru o noapte neplăcută.
    • Nu datorezi nimănui o explicație pentru motivul pentru care nu vrei să bei. Alcoolul este un medicament de agrement, nu un mod de viață sau filozofie. Dacă nu vrei să bei, atunci ar fi așa.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 16
    2. Evitați situațiile care duc frecvent la băut. Mergând la baruri sau petreceri ale casei este ca și cum cereți ispitei, mai ales dacă încercați să renunțați la băut sau să fiți ușor presați. Sugerați evenimente alternative pentru prietenii dvs., găsiți locuri noi pentru a vă petrece și încercați să faceți și planificați activități de a face altceva decât să ședinței și să beți.
  • Nu trebuie să evitați toți oamenii care beau. Mai degrabă, asigurați-vă că nu va exista o cultură puternică de băut care să vă împiedice sau să-l dați pe alții să vă predați "Alăturați-vă bandei."
  • Fie ca prietenii tăi apropiați să cunoască în avans că nu beți. Lăsați-i să știe de ce și să le ceară să vă ajute să rămâneți treji, astfel încât să se afle pe partea voastră înainte ca partidul să înceapă.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 17
    3. Învață să spui nu repede și cu încredere. Când cineva întreabă dacă doriți o băutură, cel mai bun răspuns este un simplu, ferm "Nu, mulțumesc." În timp ce acest lucru ar trebui să fie suficient, de multe ori oamenii vă vor împinge pentru o explicație sau un motiv sau vă va pleca cu dvs. pentru a avea o băutură cu ei. Vrei un rapid, direct și cinstit "Nu" gata atunci când este oferită. Asigurați-vă că faceți contact cu ochii în mod obișnuit și spuneți cuvintele dvs. clar și ferm:
  • "Nu mai beau, mulțumesc."
  • "Sunt driverul desemnat în seara asta."
  • "Sunt alergic la alcool!" este un mod minunat, glumă de a ușura starea de spirit atunci când refuză.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 18
    4. Țineți o altă băutură în mână. Acest lucru este adesea suficient pentru a convinge oamenii să nu vă ceară să beți. Nu contează ce este, dar sucurile și alte băuturi fizice sunt adesea modalități excelente de a implica că bea fără a imibui de fapt.
  • Discutați cu barmanul înainte de timp și spuneți-i că nu veți bea alcool. S-au schimbat oricum și le mulțumesc pentru sodă și apă.
  • Dacă cineva este foarte persistent, luați băutura și lăsați-o în mână. Odată ce ați băut bea, ar trebui să vă simțiți liberi să o lăsați fără a bea, iar majoritatea oamenilor nu vor ști că nu este pur și simplu o sticlă reumpilată
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 19
    5. Găsi alte activități decât pur și simplu "a te imbata." Este posibil să bei mult mai puțin când sunteți într-un loc cu distragere, cum ar fi mâncarea, jocurile cum ar fi bowling, darts sau biliard sau ieșind la un spectacol de concert. Aveți, de asemenea, mai multe șanse să renunțați la băuturi dacă iluminatul este în sus, locul nu este aglomerat și vă simțiți confortabil. Asigurați-vă că oamenii au altceva de făcut sau de a vorbi și de a bea va deveni o activitate de fundal, nu evenimentul principal.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 20
    6. Îndepărtați-vă de situație dacă presiunea devine prea mare. Dacă badgeringul constant pentru a avea o băutură începe să vă ruineze noaptea, este timpul să mergeți. Alcoolul nu este și nu ar trebui să fie, o activitate de la sine. Dacă singurul lucru pe care oamenii îl fac este să se îmbete și nu respectă decizia dvs. de a rămâne sobru, atunci ar trebui să plecați.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 21
    7. Găsiți modalități de a evita ispita. Dacă știți că veți dori să beți mai mult decât ar trebui, să implementați câteva metode pentru a vă reaminti să vă opriți. Amintiți-vă motivele pentru care nu doriți să vă îmbătați și gândiți-vă de ce o noapte sobră este importantă pentru dvs. Unele sugestii includ:
  • Utilizați trucul de bord din cauciuc. Purtați o bandă de cauciuc în jurul încheieturii mâinii. De fiecare dată când simțiți tentația de a bea, faceți-vă înapoi pentru a face o alegere conștientă să nu.
  • Au un prieten de a vă aminti când este suficient. Acest lucru ar putea fi un prieten care nu bea sau este bun în cunoașterea limitelor sale și opririi proprii. Sau ar putea fi un membru al familiei.
  • Distrage-te. Ridicați-vă și dansați, discutați cu cineva pentru o vreme sau jucați un joc de piscină.
  • Permiteți-vă diferite recompense, cum ar fi un sindrom de cumpărături, un articol preferat de alimente, văzând un film, sau apelând la un prieten pe distanțe lungi, dacă vă puteți abține de la alcool.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Să fie educați despre problemele asociate cu alcoolul. Există o mulțime de resurse educaționale disponibile online și prin intermediul centrelor comunitare care au informații despre problemele și bolile alcoolice. Apucați câteva dintre acestea și citiți-vă pentru a vă ajuta să rămâneți rătăciți.
  • Dacă utilizați alimente ca o modalitate de a vă permite să beți mai mult, veți fi în continuare beți. Nu abuzați de această soluție.
  • Evitați discutarea obiceiurilor de băut, fie cine poate depăși cine sau un anunț ați decis să nu beți. Nu numai că acestea fac ca acestea să facă un subiect plictisitor de conversație, dar atrag atenția asupra alcoolului ca o problemă și au potențialul de a antena și ou pe tine să bea dacă devine prea competitivă sau pushy. Schimbați subiectul în schimb sau faceți o pauză rapidă de toaletă.
  • Avertizări

    Cumpărați propriile băuturi non-alcoolice dacă nu puteți avea încredere în prietenii sau alții să o facă. Chiar dacă vor însemna bine, cumpărați o băutură alcoolică atunci când nu doriți ca una să fie presiunea de la egal la egal și nedrept.
  • Daca ai Probleme cu dependență și alcoolism, ia ceva timp pentru a găsi ajutor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar