Cum să beți oțet de cidru de mere

oțet de mere (ACV) este un ingredient comun de gătit, iar unii oameni raportează că le-a ajutat să piardă în greutate, să-și îmbunătățească sistemul imunitar și să-și regleze zahărul din sânge. Puteți adăuga un mic ACV în dieta dvs. în fiecare zi pentru a vă curăța corpul și detoxiunea. Indiferent dacă îl amestecați în băuturi sau mâncărurile, puteți începe cu ușurință detoxizorul ACV!

Pași

Metoda 1 din 2:
Consumul de mere de cidru de mere brute
  1. Imagine intitulată Drink Apple Cider Oțet Pasul 1
1. Obțineți oțet de cidru de mere brută, nefiltrați. Uită-te în secțiunea Oțet la supermarket-ul local pentru oțetul de cidru de mere. Obțineți ACV cu sediment stabilit pe fundul sticlei. Aceasta este cunoscută ca "mama" și conține enzime și probiotice utile. Evitați obținerea ACV pasteurizată deoarece nu va avea aceleași proprietăți ca oțet nefiltrat.
  • Dacă nu găsiți oțet de cidru de mere Raw în magazine, căutați magazine online.
  • Imagine intitulată Daltă Oțet de cidru de mere Pasul 2
    2. Se diluează oțetul de cidru de mere în 1C (240 ml) de apă. Prin ea însăși, oțetul de cidru de mere este extrem de acid și ar putea dăuna dinților și gâtului dacă este luat singur. Agitați sticla de ACV înainte de a măsura 1-2 linguri (15-30 ml) pentru a se amesteca în ceașcă de apă.
  • Puteți folosi apă caldă sau rece.
  • Încercați să amestecați ACV cu alte lichide, cum ar fi sucul de fructe, ceaiul sau cidrul de mere, pentru o aromă diferită.
  • Au existat rapoarte de caz ale persoanelor care au leziuni caustice la esofagul lor de la oțet de cidru de mere.
  • Imagine intitulată Daltă Oțet de cidru de mere Pasul 3
    3. Beți ACV cu 20 de minute înainte de mese pentru a vă suprima apetitul și controlul nivelurilor de glucoză. Luând ACV înainte ca masa dvs. să vă ajute să vă stimulați sistemul digestiv și să reglați nivelurile de zahăr din sânge pe măsură ce mâncați. Asigurați-vă că vă diluați oțetul de cidru de mere, astfel încât nu este la fel de acid.
  • Consultați cu un medic înainte de a începe un regim ACV dacă sunteți prescris de insulină sau medicamente diuretice. Oțetul de cidru de mere poate slăbi medicamentul.
  • Bacsis: Beți soluția de oțet de cidru de mere printr-o paie dacă aveți dinți sensibili sau smalț slab. Aciditatea în ACV poate erobi cu ușurință smalțul dinților în timp.

  • Imagine intitulată Băutură Oțet de cidru de mere Pasul 4
    4. Continuați să luați oțet de cidru de mere timp de 2-4 săptămâni. Pentru a păstra beneficii pentru sănătate, luați oțet de cidru de mere de 2-3 ori pe zi. Răspândiți-vă uniform consumul de ACV pe tot parcursul zilei și luați-l în timp ce vă aflați într-un stomac gol. Continuați regimul timp de până la o lună înainte de a reduce consumul de admisie la 1-2 linguri (15-30 ml) zilnic dimineața.
  • Puteți continua să luați oțet de cidru de mere în fiecare zi sau să repetați regimurile de detoxitare de 3-4 ori pe an.
  • Metoda 2 din 2:
    Mascare aroma oțetului de cidru de mere
    1. Imagine intitulată băutură Oțet de cidru de mere Pasul 5
    1. Se amestecă în 1-2 linguriță (4-8 g) de zahăr sau îndulcitor artificial pentru a ascunde aciditatea oțetului. Utilizați îndulcitorul dvs. preferat și amestecați-l în oțetul de cidru de mere pentru a vă face băutura mai bună. Amestecați băutura până când zahărul este complet dizolvat.
    • Înlocuiți îndulcitorul cu 1 lingură (21.25 g) de miere pentru un îndulcitor natural.
  • Imagine intitulată Băutură Oțet de cidru de mere Pasul 6
    2. Adăugați piperul de scorțișoară sau cayenne pentru o valoare nutritivă suplimentară. Sprinkle 1 lingurita (2.3 g) de scorțișoară sau piper Cayenne pentru a adăuga mai mulți antioxidanți la băutură. Scorțișoară și piper vor adăuga o aromă spiciară băuturii, precum și pentru a ajuta corpul să ardă calorii. Amestecați condimentul în băutură până când este bine amestecat.
  • Puneți un scorțișoară într-o băutură fierbinte pentru a abrupta aroma.
  • Imagine intitulată Drink Oțet de cidru de mere Pasul 7
    3. Puneți în 2 linguri de (30 ml) de suc de lămâie pentru a face băutura mai tartă. Puteți fie să strângeți sucul de la 2 lămâi sau să utilizați sucul de lămâie preambalat. Ajustați cantitatea de suc de lămâie pe care o puneți în băutură în funcție de cât de acru doriți să gustați.
  • Încălziți-vă băutura și adăugați 1 lingură (21.25 g) de miere pentru a ajuta la o durere în gât.
  • Imagine intitulată Băutură Oțet de cidru de mere Pasul 8
    4. Se amestecă oțetul de cidru de mere într-o salată de salată. Se amestecă împreună 3 linguri (44 ml) de ulei de măsline, /4 Cupa (59 ml) de oțet de cidru de mere, 1 cuișoare de usturoi tocată și ½ linguriță (2.8 g) de sare într-un castron. Amestecați îmbrăcămintea până când este bine combinată. Se toarnă o treime din dressing pe salata ta și refrigerați restul.
  • De asemenea, puteți să amestecați 1 lingură (15 ml) de ACV în pansamentul dvs. preferat de cumpărare a magazinului.
  • Imagine intitulată Daltă Oțet de cidru de mere Pasul 9
    5. Marinați carne și legume în oțet de cidru de mere. Se amestecă 2 părți de ulei de gătit cu 1 parte oțet de cidru de mere într-o pungă de plastic refirmată. Se amestecă în condimente, cum ar fi piperul Cayenne, sarea și pulberea de usturoi. Când marinada este bine combinată, puneți-vă la alegerea de carne sau legume și lăsați-i să se absoarbă arome timp de 3-4 ore înainte de gătit.
  • Experimentați cu arome diferite. Dacă doriți o marinadă salină, adăugați în 1 lingură (15 ml) fiecare din Worcestershire și sos de soia.
  • Imagine intitulată Drink Oțet de cidru de mere Pasul 10
    6. Puneți oțetul de cidru de mere în supe sau tocană. Supele și tocurile sunt umplute cu o varietate de arome care vor masca aciditatea oțetului de cidru de mere. Puneți 1 lingură (15 ml) în castronul de supă și se amestecă bine. Când ați terminat supa, asigurați-vă că beți bulionul pentru a obține toate ACV-ul dvs.
  • Oțetul de cidru de mere poate fi adăugat la supa de magazin cumpărat sau de casă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Începând cu luna octombrie 2018, nu există prea multe cercetări pentru a susține cererile de sănătate ale oțetului de cidru de mere.
  • Oțetul de cidru de mere ar putea afecta modul în care lucrările de insulină sau diuretice funcționează dacă sunteți diabetic. Consultați-vă cu medicul înainte de a începe un regim de detoxifiere.
  • Deoarece este foarte acid, oțetul de cidru de mere pură ar putea eroda smalțul dinților. Asigurați-vă că diluați oțetul înainte de ao ingera.
  • Oțetul de cidru de mere poate eroda căptușeala intestinului dvs., care ar putea să vă facă rău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar