Cum de a bea fără a fi prins

În unele cazuri, ați putea dori să puteți bea fără a fi prins. Dacă veți merge la un eveniment fără alcool, de exemplu, este posibil să trebuiască să vă ascundeți băutura. Există multe modalități sigure de a bea fără a fi prinși.

Pași

Partea 1 din 2:
Ascunderea alcoolului
  1. Imagine intitulată băutură fără a fi prins pasul 1
1. Ascundeți alcoolul în alte recipiente. Dacă doriți să beți subtil, încercați să vă ascundeți alcoolul în alte recipiente. Se toarnă berea într-un recipient de sifon. Se amestecă lichidul într-o jumătate de sticlă de sodă sau suc. Se toarnă alcoolul într-o ceașcă de restaurant fast-food de hârtie. Se toarnă lichidul clar într-un recipient de apă de gură.
  • Imagine intitulată băutură fără a fi prins pasul 2
    2. Cumpărați un balon ascuns. Mulți comercianți cu amănuntul online, cum ar fi Amazon, vândute baloane special făcute pentru a vă ajuta să ascundeți alcoolul. Prețurile variază în funcție de tipul de balon pe care îl obțineți.
  • Cele mai multe baloane sunt ascunse în îmbrăcăminte. Ei pot curea sub o cravată sau sutien sau pot fi asigurate maneca.
  • Alte baloane sunt deghizate ca pungi sau portmonee. Dacă doriți să beți la un eveniment care interzice alcoolului, aceste dispozitive ar putea veni la îndemână.
  • Imagine intitulată băutură fără a fi prins pasul 3
    3. Utilizați o ceașcă de cafea pentru a ascunde alcoolul. Cupele de cafea, plastic sau de hârtie dat de cafenele sunt excelente pentru a ascunde alcoolul. Salvați o ceașcă data viitoare când obțineți cafea.
  • Dacă ceașca de cafea este din material plastic neclar sau o plastic neclară, îl puteți folosi pentru a ascunde practic orice tip de alcool, deoarece lichidul nu va fi vizibil prin ceașcă.
  • O ceașcă de plastic clară poate fi în continuare utilă. Vinul roșu arată ca cafeaua și puteți amesteca, de asemenea, un lichid închis, cum ar fi sucul de sodiu sau rodie, cu o băutură la alegere. De asemenea, puteți pur și simplu să vă spike cafeaua.
  • Imagine intitulată băutură fără a fi prins pasul 4
    4. Alegeți Vodka. Vodka produce mai puțin miros decât multe tipuri de alcool. Este, de asemenea, mai ușor de ascuns, deoarece arată ca apa la un observator cauzal. Puteți bea cu ușurință vodcă dintr-o sticlă de apă fără a fi prins.
  • Imagine intitulată băutură fără a fi prins Pasul 5
    5. Ascundeți mirosul prin băuturi creative. Dacă doriți să adăugați alcool la băuturi, există multe modalități de a spike creativ o băutură care maschează mirosul. Luați în considerare unele dintre aceste trucuri.
  • Spike cafeaua ta. Cafeaua are un miros puternic care acoperă mirosul celui mai bun alcool. Adăugarea unei linii de lichior la o ceașcă de cafea este puțin probabil să provoace prea mult miros.
  • Alegeți o băutură aromată de mentă, cum ar fi cacao fierbinte de mentă sau ceai. Peppermintul dă un miros puternic care de obicei suprasolicitează alcoolul.
  • În jurul sezonului de vacanță, băuturile nealcoolice făcute cu arome ca scorțișoară, nucșoară și alte mirosuri puternice, pământești sunt ușor de spike fără a fi prinși. La fel ca menta, aceste mirosuri sunt greu de detectat.
  • Imagine intitulată băutură fără a fi prins pasul 6
    6. Bea cu atenție pentru a evita să fii prins. Fiți conștienți de modul în care beți. Luând precauție în plus atunci când imbibarea poate reduce probabilitatea de a fi prins.
  • Dacă utilizați un balon pentru a ascunde alcoolul, beți când alții nu sunt în jur. Furișați într-o locație privată pentru a fura o băutură. Dacă ascundeți alcoolul în ceva ca un recipient de cafea, beți așa cum ați fi în mod normal.
  • Păstrați recipientul în care ascundeți alcoolul departe de ceilalți. Dacă iau o gură sau miroase alcoolul, veți ajunge prins. Dacă cineva cere să încerce băutura ta, să faci o scuză. Revendicați că aveți o răceală sau o gripă și nu doriți să le infectați.
  • Partea 2 din 2:
    Care acoperă simptomele
    1. Imagine intitulată băutură fără a fi prins pasul 7
    1. Împărțiți-vă respirația. Alcoolul tinde să provoace respirație urâtă. Dacă doriți să ascundeți faptul că beți, utilizați spălarea gurii, benzile de respirație și guma de menta. Încercați să mestecați întotdeauna ceva cu un miros puternic, cum ar fi alimentele cu ceapă roșie și usturoi, pentru a acoperi mirosul.
  • Imagine intitulată băutură fără a fi prins Pasul 8
    2. Utilizați picături de ochi. Unii oameni sunt predispuși la ochi de sânge atunci când beau. Dacă acesta este cazul cu dvs., încercați să transportați un mic container de picătură de ochi cu dvs. când beți. Puteți achiziționa unul la o farmacie locală. Dacă vă simțiți că ochii primesc mâncărime, iritat sau uscat la baie și utilizați recipientul.
  • Imagine intitulată băutură fără a fi prins pasul 9
    3. Stai hidratat. Beți multă apă când beți. Nu numai că acest lucru poate împiedica handicapurile, poate ajuta la acoperirea mirosului de alcool.
  • Încercați să beți unul, 8 uncii pahar de apă pentru fiecare băutură alcoolică pe care o bei. O bere de 8 uncii sau o sticlă de vin se numără ca o băutură. O lovitură de lichior tare constituie, de asemenea, aproximativ o băutură.
  • Băuturile sportive care conțin electroliți pot fi de asemenea de ajutor atunci când vine vorba de a ascunde alcoolul.
  • Imagine intitulată băutură fără a fi prins Pasul 10
    4. Păstrați liniștea. Oamenii tind să-și alungă discursurile atunci când sunt beți. Ei au, de asemenea, tind să piardă calea volumului vocii lor. Dacă încercați să evitați să vă prindeți băut, încercați să păstrați liniștiți și să ascultați.
  • Imagine intitulată băutură fără a fi prins Pasul 11
    5. Știți când ați atins limita dvs. După un anumit punct, nu vă puteți ascunde băutura indiferent cât de greu încercați să o ascundeți. Inhibițiile cad cu băutură și veți fi mai puțin vigilenți cu cât bei mai mult. Dacă începeți să vă simțiți tipi, ați putea dori să vă opriți. Puteți observa că vă simțiți dezechilibrați sau fără lumină. Mulți oameni se simt, de asemenea, din ce în ce mai sociali și fericiți atunci când încep să se îmbetească. Dacă observați aceste simptome, opriți băutura.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu încercați niciodată să ascundeți alcoolul în timpul conducerii. Conducerea beat este atât ilegală, cât și incredibil de periculoasă. Nu angajați niciodată un șofer beat.
  • Dacă credeți că aveți o problemă de băut, căutați ajutor. Ascunderea alcoolului este unul dintre semnele alcoolismului.
  • Țineți minte că ați putea avea probleme pentru a ascunde alcoolul în anumite locuri. Băutura la locul de muncă ar putea fi concediată, de exemplu. S-ar putea să ajungeți să ieșiți dintr-un concert sau un eveniment dacă sunteți prinși cu alcool.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar