Cum să vă bucurați de a fi beți

Ernest Hemingway, unul dintre cei mai cunoscuți băutori din secolul al XX-lea, odată s-au ignorat, "Eu beau pentru a face alte persoane mai interesante." Poate că te-ai găsit gândindu-te la ceva similar când ai fost blocat într-o conversație ciudată cu un străin la un bar, sau când ești la o întâlnire care este plină de tăcere dureroasă. Reacția dvs. imediată ar putea fi atingerea pentru cea mai apropiată sticlă de vin până când puteți scăpa. Dar există o modalitate mai bună de a vă bucura de băut?În timp ce alcoolul ar trebui să fie întotdeauna consumat în mod moderat, puteți obține, de asemenea, doar cantitatea potrivită de buzz, astfel încât să vă puteți bucura de seara dvs., dar nu veți simți o mahmureală în dimineața.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru a fi beat
  1. Imaginea intitulată scapă de o burtă de bere Pasul 4
1. Reflectați din motivele pentru băut. S-ar putea să te gândești, "Nu am nevoie de a motiv să se îmbete! Acum, unde este deschizatorul meu de sticla?" Dar beția este cea mai bună experiență pe o bază rară și, în principal, din motive de sărbătoare.
  • Poate că tocmai ați fost acceptat în programul dvs. de top de joc sau ați câștigat o mare promovare la locul de muncă. Dacă ați lucrat din greu pentru ceva, atunci mergeți mai departe și sărbătoriți (pur și simplu nu faceți un obicei de noapte sau chiar săptămânal).
  • Nu beți să vă îneci durerile. Dacă tocmai ați scos dumping sau treceți printr-o pierdere majoră în viață, alcoolul va face doar lucrurile mai rău, deoarece este deprimant.
  • Imaginea intitulată Fii o tartă beată la Halloween Pasul 6
    2. Rochie pentru ocazie. Dacă intenționați să vă îmbogățiți, ar trebui să purtați haine confortabile care vor fi ușor de navigat. Dacă sunteți foarte beat, ați putea fi greu să mergeți, așa că nu faceți acest lucru chiar mai greu cu tocurile înalte.
  • Purtați haine care vor fi ușor de navigat atunci când mergeți la baie (pe care alcoolul vă va face frecvent). Luați în considerare o rochie ușoară, o singură bucată sau o pereche confortabilă de blugi și un vârf drăguț. Acesta nu este momentul să încercați acel jumper complicat, dintr-o singură bucată. Hainele întunecate vor fi, de asemenea, preferabile deoarece nu vor arăta pete deversătoare la fel de ușor.
  • Imaginea intitulată știu dacă sunteți beat pasul 17
    3. Ia-ți echipa gata. Nu te îmbăta singur acasă în întuneric. Asta e doar trist. Și cercetările au arătat că oamenii care beau în grupuri fac, în general, decizii mai puțin riscante decât atunci când beau individual.
  • Ar trebui să aveți prieteni de susținere cu dvs. care să vă ridicați pentru a avea un moment bun. Spuneți-le înainte de timp intenționați să beți puțin mai mult decât în ​​mod normal.
  • Nu aduceți acel prieten care începe întotdeauna o luptă atunci când beți sau cel care vorbește la 10 decibeli mai tare decât normal. Cel mai important, nu fi persoana respectivă.
  • Dacă beți în public, asigurați-vă că aveți o modalitate sigură de a ajunge acasă. Unul dintre prietenii tăi ar putea fi un șofer desemnat, sau ar trebui să planificați să obțineți o călătorie de taxi / uber.
  • Imaginea intitulată Obțineți o slujbă de barman
    4. Alegeți un loc bun de băut. Bea acasă are avantajele sale, deoarece este, în general, mai ieftin și nu va trebui să vă faceți griji că vă veți întoarce acasă după o noapte lungă.
  • Încercați să beți într-un loc în care sunteți familiarizați cu sau într-o zonă de oraș pe care o cunoașteți bine. Acest lucru va ajuta la minimizarea oricărei dezorientări pe care ați putea simți când vă îmbătați.
  • Organizați o noapte specială. Există un nou bar sau un loc de cocktail pe care l-ați dorit să încercați? Nu vă împiedicați doar în prima gaură de udare pe care o întâlniți. Dacă vă veți îmbogăți, ar trebui să fie într-un loc pe care îl bucurați.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de gustul pasului de bere 4
    5. Setați limitele înainte de timp. Numărul de băuturi pe care le puteți consuma înainte de a experimenta efectele periculoase ale alcoolului depinde de un număr de factori, cum ar fi înălțimea, greutatea și genul dvs.
  • Chiar dacă beți cu scopul de a obține tipic, încercați să nu depășiți mai mult de o băutură pe oră (mai ales dacă veți bea mai mult de câteva ore).
  • Femeile, în general, nu ar trebui să depășească mai mult de 4 băuturi în orice single de seară nu ar trebui să depășească mai mult de 5 băuturi. Dacă consumați mai mult decât acest lucru, vă îndreptați în pericol "chef" teritoriul și sunt susceptibile de a suferi consecințe mahmureane neplăcute în dimineața următoare.
  • Țineți cont de următoarele măsurători pentru o băutură. O bere = 12 oz - un pahar de vin = 5oz - o băutură de lichior tare = 1.5 oz.
  • Partea 2 din 3:
    A te imbata
    1. Imagine intitulată Evitați să beți pasul 3
    1. Ridica-ti ochelarii. Prima dvs. băutură ar trebui să fie ceva ce puteți să vă bucurați și să vă bucurați cu adevărat. Nu începeți cu o lovitură, deoarece acest lucru vă va arunca ritmul pentru noapte (o băutură pe oră). În schimb, alegeți o bere pe care o iubiți sau încercați un nou cocktail.
    • Bucurați-vă de băutură. Băuturile alcoolice pot avea arome minunate, complexe. Dacă le bei prea repede, ați putea pierde acest lucru.
  • Imagine intitulată Mănâncă dreapta în timpul gravidă Pasul 8
    2. Mănâncă ceva. Nu este niciodată o idee bună să beți pe stomacul gol, deoarece acest lucru vă poate solicita să vă îmbogăți prea repede (deci săriți peste acea fază ușor bluzată și mergeți direct la puțuri pe podea de baie).
  • Orice alimente din stomac va ajuta la atenuarea potențialului unei mahmureală, dar există câteva lucruri care pot ajuta în special. Alcoolul epuizează magazinul corpului dvs. de vitamina B-12, astfel încât ați putea dori să mâncați alimente care sunt bogate în acest lucru, cum ar fi Hummus. Alcoolul diminuează, de asemenea, cantitatea de sare și potasiu, deci luați în considerare consumarea unei supă pe bază de bulion la cină.
  • Imagine intitulată Evitați să beți pasul 13
    3. Bea băuturi nealcoolice, de asemenea. Dacă știți că veți bea peste orele de ore (de exemplu, la cină și apoi ieșiți la un bar după aceea), asigurați-vă că beți în mod constant apă. Acest lucru vă va ajuta să păstrați un ritm bun cu băutura dvs. și să vă diminuați riscul de mahmureală.
  • Imagine intitulată Act Beat Pasul 9
    4. Evaluați-vă simptomele. Un nivel bun și moderat de beție este atunci când, în general, vă simțiți fără griji și relaxați, dar încă mai aveți o înțelegere normală asupra împrejurimilor dvs.
  • Dacă camera începe să se rotească sau dacă găsiți că aveți un timp greu de mers pe jos fără să vă loviți în lucruri, să vă așezați și să opriți consumul de alcool. Treceți la apă, mâncați o gustare și stați până când simțiți efectele ultimei băutură a băuturii. Dacă nimic nu se schimbă după o oră, trebuie să întrebați pe cineva care să vă ajute să ajungeți acasă.
  • Imagine intitulată Act Etapa 3
    5. Faceți lucruri pe care le bucurați. Alcoolul este cel mai plăcut atunci când îl puteți asocia cu alte lucruri pe care le iubiți. Poate vă place foarte mult să dați dans sau să ascultați muzică live. Poate că vă place să vizionați filme de groază Cheesy cu prietenii sau jocurile de petrecere. Faceți ceva, astfel încât nu sunteți doar preocupați de următoarea băutură.
  • Partea 3 din 3:
    Înțelegerea riscurilor de băut
    1. Imaginea intitulată rezistă nevoii de a conduce vehicule 4
    1. Aflați riscurile pe termen scurt. Desigur, noaptea dvs. distractivă se poate transforma rapid într-o activitate periculoasă sau ilegală dacă nu sunteți atent. Nu conduceți niciodată când ați băut - dacă vă aflați în spatele volanului unei mașini, ați putea să vă omorâți pe voi înșivă.
    • Băutând în timp ce sunteți însărcinată poate provoca, de asemenea, defecte dăunătoare dăunătoare la făt.
    • Consumul excesiv pe o perioadă scurtă de timp poate duce, de asemenea, la otrăvirea cu alcool. Poate face ca băutorul să cadă într-o comă sau chiar să ducă la moarte.
  • Imagine intitulată rezistă nevoii de a conduce la bea e pasul 3
    2. Ia în considerare pericolele pe termen lung ale băuturilor. Băutura excesivă cronică poate duce la unele preocupări de sănătate foarte grave, cum ar fi hipertensiunea arterială, boala cardiacă și deteriorarea ficatului. De asemenea, poate contribui la depresie și anxietate.
  • Nu trebuie să beți excesiv dacă oricare dintre aceste condiții sunt preocupările actuale de sănătate pentru dvs.Discutați cu medicul dumneavoastră despre cantitatea corespunzătoare de băuturi pe care le puteți avea în fiecare săptămână.
  • Imaginea intitulată scapă de o burtă de bere Pasul 1
    3. Nu beți dacă sunteți minori. Dacă toți prietenii dvs. bea, sau dacă vă aflați într-un campus de colegiu aglomerat, băutura minoră poate părea normal pentru dvs. Dar puteți fi arestat și închis pentru băuturile minore. Nu merită să vă puneți în pericol viitorul.
  • Imaginea intitulată Ajutați o oprire alcoolică de băut Pasul 1
    4. Luați în considerare istoria familiei dvs. cu băut. A fost demonstrat că alcoolismul are legături genetice. Dacă alcoolismul se desfășoară în familia dvs., aveți grijă să beți în orice mod excesiv, deoarece nu doriți să formați o dependență de ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar