Cum să evitați băuturile și conducerea în ajunul anului nou

Conducerea în stare de ebrietate este nebună, periculoasă, ilegală și vă poate distruge viața pentru totdeauna - toți în timp ce puneți vieți nevinovate la risc. Din fericire, conducerea beată în ajunul Anului Nou este absolut inutilă. Între cabine, servicii de tranzit public, serviciile de distribuție și sprijin social, nu există nici un motiv bun pentru tine să ajungi vreodată în spatele volanului unei mașini atunci când ești intoxicat. În timp ce Eva de Anul Nou vă poate oferi o oportunitate de a vă distra cu prietenii, ar trebui să luați fiecare măsură preventivă posibilă pe noaptea mare pentru a rămâne în siguranță în timp ce beți.

Pași

Metoda 1 din 2:
Luând măsuri de precauție simple
  1. Imagine intitulată Evitați băutura și conducerea la Anul Nou
1. Plimbare de tranzit public sau comanda un cabină pentru a ajunge la petrecere sau bar. Căutați online sau ridicați o hartă de tranzit public pentru a afla ce autobuze și trenuri vă pot obține unde trebuie să mergeți. Dacă tranzitul public nu este disponibil în cazul în care locuiți, sunați la un cabină sau utilizați un serviciu de tip Rideshare pentru a ajunge acasă la sfârșitul nopții. Lăsați-vă cheile mașinii la domiciliu când vă lăsați casa pentru a vă asigura că nu aveți o modalitate de a intra în mașina dvs. dacă simțiți impulsul de a conduce vehicule.
  • Unele orașe oferă prețuri gratuite sau reduse la serviciile publice de tranzit în noaptea de Anul Nou. Puteți salva o bucată frumoasă de bani luând autobuzul sau trenul!

Bacsis: Dacă veți lua un serviciu de tip Rideshare cum ar fi Uber sau Lyft, Asigurați-vă că informațiile despre cartea dvs. de credit sunt actualizate înainte de a ieși. Nu doriți să vă reintroduceți informațiile despre cardul dvs. de credit atunci când sunteți intoxicați.

  • Imagine intitulată Evitați băutura și conducerea la Anul Nou
    2. Selectați un prieten responsabil pentru a fi un driver desemnat. Un șofer desemnat este cineva care va fi de acord să rămână treaz pe parcursul unei nopți și să conducă toată lumea acasă odată ce petrecerea sa terminat. Adresați-vă grupului dvs. de prietenie dacă cineva este dispus să accepte responsabilitatea de a fi driverul desemnat și să rămână cu un plan pentru că tu și prietenii tăi vor pleca împreună.
  • Dacă șoferul dvs. desemnat decide să aibă mai mult de o băutură pe parcursul nopții, abandonează-ți planurile cu ei. Nu merită să riscați, chiar dacă credeți că nu sunt intoxicați.
  • Bacsis: Dacă aveți probleme cu convingerea unui prieten să vă conducă în jur, să oferiți-o pentru ei în viitor. Chiar dacă nu sunt de acord cu termenii tăi, ei vor aprecia oferta dvs.

  • Imagine intitulată Evitați băutura și conducerea la Anul Nou
    3. Au prieteni la locul tău pentru vacanță. Nu va trebui să beți și să conduceți dacă sunteți deja acasă. in afara de asta, aruncând o petrecere poate fi distractiv! Cumpărați câteva cazuri de bere, comandați niște pizza și invitați o grămadă de prietenii dvs. la locul dvs. pentru vacanță.
  • Dacă doriți să aruncați o petrecere bună de Anul Nou, asigurați-vă că achiziționați decorațiuni legate de vacanță. Pălării din plastic, streamers și poppers sunt toate hit-urile mari la petrecerile de Anul Nou.
  • Nici o petrecere de Anul Nou este completă fără un toast de șampanie! Nu uitați bubble când mergeți la cumpărături pentru petrecerea dvs.
  • Asigurați-vă că dvs Prietenii nu conduc beat întrebându-le despre modul în care intenționează să obțină acasă înainte de timp.
  • Imagine intitulată Evitați băutura și conducerea la Anul Nou
    4. Spune prietenilor tăi să-ți ia cheile de la tine dacă te îmbăiați. Înainte de a începe festivitățile, explicați-vă prietenilor că încercați să evitați băuturile și conducerea. Cereți-i să-ți ia cheile de la dvs. dacă aveți mai mult de 1-2 băuturi alcoolice pe parcursul nopții, indiferent de cât de supărat puteți deveni atunci când încearcă să o facă.
  • Fiți dispuși să acceptați că nu vă place ceea ce fac prietenii dvs. dacă încearcă să-ți ia cheile. Amintiți-vă că prietenii dvs. încearcă doar să vă împiedice să faceți o greșeală și nu puteți fi supărată pentru asta.
  • De asemenea, puteți cere unui barman să vă mențină cheile dacă beți la un bar sau la un restaurant. Majoritatea barmanilor vor fi mai mult decât bucuroși să-ți păstreze cheile în spatele barului pentru noapte.
  • Imagine intitulată Evitați băutura și conducerea la Anul Nou
    5. Participați la o petrecere unde știți că nu va fi alcool. Nu există niciun motiv pentru care nu vă puteți distra și socializa cu prietenii dvs. la o petrecere fără alcool. Luați un Seltzer cu var și discutați-vă cu prietenii dvs. După ce vă angajați într-o conversație bună, nu vă veți gândi nici măcar la alcool după ce începeți să vă distrați.
  • Dacă aveți prieteni care nu beau, cereți să vă petreceți cu ei în ajunul Anului Nou. Probabil vor face ceva care nu implică o petrecere în care va fi prezent alcoolul.
  • Imagine intitulată Evitați băutura și conducerea la Anul Nou
    6. Du-te la o petrecere sau bar care se află la câțiva pași. Puteți evita consumul de băut și de conducere, rămânând la câțiva pași de casa dvs. Aceasta va elimina în întregime posibilitatea de a conduce vehicule în stare de ebrietate, asigurându-vă că nu există nici un motiv pentru a intra în mașina dvs. Adresați-vă prietenilor să participe la un eveniment de Anul Nou la un bar sau la o casă prietenoasă, care se află în câteva blocuri ale casei dvs. și nu luați cheile mașinii cu dvs. când ieșiți.
  • Imagine intitulată Evitați băutura și conducerea la Anul Nou
    7. Stați acasă pentru a elimina complet tentația de a conduce beat. Dacă credeți că nu există absolut nici o modalitate de a vă rezista nevoii de a bea și de a conduce, să stai acasă. Dacă doriți o băutură, puteți bea în siguranța propriei casei dvs. fără a fi nevoie să mergeți în altă parte.

    Bacsis: Ascunde-ți cheile de la tine, cerând unui prieten sau unui membru al familiei să le stabilească undeva în casa dvs. unde nu le veți găsi. Le puteți lăsa chiar cu un vecin și spuneți-i să nu le dea înapoi până în ziua următoare.

  • Metoda 2 din 2:
    Moderarea alcoolului și impulsurilor
    1. Imagine intitulată Evitați băutura și conducerea la Anul Nou
    1. Nu vă îmbătați dacă intenționați să conduceți. Dacă conducerea este total inevitabilă, nu aveți mai mult de 1-2 băuturi alcoolice pe parcursul unei o noapte întreagă. Deoarece alcoolul este un diuretic, veți deveni deshidratat dacă beți numai alcool. Beți un pahar plin de apă între băuturile alcoolice pentru a vă asigura că corpul dvs. rămâne sănătos și mintea dvs. rămâne alertă.
    • Nu beți niciodată pe stomacul gol. Lipsa de alimente va crește efectele alcoolului și vă va face probabil greață sau amețită.
    • Corpul dvs. procesează diferite tipuri de alcool diferit. Nu amestecați berea, vinul și spiritele unul cu celălalt.
    • Durează între 30-60 de minute pentru a simți efectul complet al unei băuturi alcoolice. Așteptați cel puțin o oră după ce ați terminat ultima băutură înainte de a vă asigura că nu sunteți sub influența.
  • Imagine intitulată Evitați băutura și conducerea la Anul Nou
    2. Amintiți-vă de consecințele conducerii în stare de ebrietate. Conducerea în stare de ebrietate este incredibil de periculoasă. Puteți ucide sau răniți oamenii, inclusiv pe voi înșivă. Dacă sunteți prins, veți fi acuzați de o crimă și trebuie să plătiți amenzi. S-ar putea să terminați și să serviți timpul de închisoare. Amintiți-vă că conducerea în stare de ebrietate nu merită să o spuneți cu voce tare în mod repetat pe parcursul nopții. Dacă sunteți tentați, amintiți-vă despre toate lucrurile care pot merge prost dacă conduceți beți.
  • Imagine intitulată Evitați băutura și conducerea la Anul Nou
    3. Să anunțe planul dvs. pentru a evita conducerea înainte de începerea nopții. Spune prietenilor tăi că nu vei conduce la începutul nopții. Adresați-vă unui prieten apropiat să vă reamintească că noaptea continuă să-l păstreze proaspătă în mintea voastră că ați luat decizia de a rămâne departe de mașina dvs. Permiteți-i pe toți ceilalți să vă cunoască intențiile vă vor ține răspunzător, deoarece va trebui să vă lipiți de cuvântul dvs. pentru a vă menține prietenii să vă gândiți prost din voi.
  • Imagine intitulată Evitați băutura și conducerea la Anul Nou
    4
    Caută ajutor Dacă credeți că aveți o problemă cu alcoolul. Există tratamente comportamentale, medicamente și grupuri de sprijin care sunt concepute pentru a ajuta oamenii cu problemele lor legate de alcool. Dacă credeți că ați putea avea o problemă cu alcoolul, căutați ajutor. Discutați cu un prieten apropiat sau cu un membru al familiei și spuneți-le că doriți ajutor cu băutura dvs. Programați numirea unui medic cu medicul dvs. de îngrijire primară și întrebați-le ce cred că este cel mai bun pas. Ei vă vor ajuta să veniți cu un plan de tratament.
  • Persoanele care caută tratament pot reduce consumul lor și pot reduce riscul lor pentru probleme pe termen lung, chiar dacă nu se opresc complet.
  • Este puțin probabil ca să puteți rezolva o problemă cu alcoolul pe cont propriu. Nu există nici o rușine în căutarea ajutorului de la prieteni și de familie.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar