Cum de a îngheța pietrele de whisky

Dacă vă place să beți scotch, whisky sau orice alte lichide întunecate, ați folosit probabil pietre de whisky pentru a vă răciți băutura fără ao dilata. Înghețarea pietrelor de whisky suficient pentru a vă menține băutura rece durează un pic de timp, deci asigurați-vă că ați planificat înainte. Vă puteți îngriji de pietrele dvs. de whisky cu o întreținere mică pentru a le ține în jur pentru viață!

Pași

Partea 1 din 2:
Înghețarea și utilizarea
  1. Imagine intitulată Freeze Whisky Pietre Pasul 1
1. Puneți pietrele pe un vas în congelator timp de cel puțin 4 ore. Dacă au venit într-o geantă de catifea, simțiți-vă liber să le lăsați acolo. În caz contrar, plasați pietrele pe un vas mic în congelator și lăsați-le să fie timp de cel puțin 4 ore (sau mai mult).
  • Dacă pietrele nu sunt înghețate, nu vor avea suficientă putere de răcire pentru a vă răci băutura.
  • Pietrele de whisky pot fi realizate din multe materiale diferite, inclusiv oțel, soapstone și obsidian.
  • Dacă aflați că ați luat un gust de arsură congelator atunci când utilizați pietrele dvs., încercați să le sigilați într-o pungă de plastic înainte de a le pune în congelator.
  • Imagine intitulată Freeze Whisky Pietre Pasul 2
    2. Plasați 3 sau 4 pietre în partea de jos a fiecărui pahar. Dacă aveți pietre în formă de pătrat, puteți potrivi 3 sau 4 în ceașcă. Dacă aveți sfere mari, veți avea nevoie doar de 1 pe sticlă. Puneți pietrele în cupă înainte de a vă turni alcoolul.
  • Pietrele de whisky nu vor afecta aroma băuturii dvs., astfel încât să le puteți folosi în orice doriți.
  • 3. Turnați-vă băutura și așteptați 1 până la 2 minute pentru ca lichidul să se răcească. Whisky pietre durează câteva minute pentru a-și transfera răceala la băutură. Înainte de a savura, luați câteva minute pentru a admira aspectul și simțul băuturii dvs., astfel încât pietrele dvs. de whisky au șansa de a-și lucra magia.
  • Whisky Pietrele se răcește băutura fără ao dilata cu apă, care este principalul lor beneficiu. Cu toate acestea, răceala nu durează atâta timp cât gheața nu-după aproximativ 25 de minute, băutura dvs. va fi probabil înapoi la temperatura camerei.
  • Partea 2 din 2:
    Curățarea și stocarea
    1. Spălați pietrele de whisky cu mâna cu săpun și apă caldă. După fiecare utilizare, luați pietrele de whisky la chiuvetă și clătiți-le. Utilizați apă caldă și câteva picături de săpun pentru a le curăța și scoateți gustul alcoolului.
    • Pietrele de whisky din rocă reală pot absorbi o ușoară aromă de alcool în timp, deci este important să le spălați după ce le folosiți.
    • Dacă aveți pietre din oțel inoxidabil sau granit, le puteți rula prin mașina de spălat vase în schimb.
  • 2. Clătiți bine pietrele. Utilizați apă caldă pentru a clăti pietrele de pe tot timpul până când apa rulează clar. Dacă părăsiți săpunul pe pietre, ați putea fi să beți săpunul de mâncare data viitoare când le afișați în băutura voastră.
  • Încercați să clătiți pietrele timp de cel puțin 1 minut pentru a vă asigura că sunt bune să meargă.
  • Imagine intitulată Freeze Whisky Pietre Pasul 6
    3. Puneți pietrele pe un prosop curat și lăsați-i să se usuce complet complet. Răspândiți un prosop de mâncare pe tejghea și setați pietrele să se usuce la aer. Lăsați-le acolo timp de cel puțin o zi pentru a vă asigura că sunt de fapt uscați, deoarece unele pietre pot absorbi umiditatea.
  • 4. Shine Soapstone Whisky Pietre cu ulei mineral Dacă se plictisesc. Puneți câteva picături de ulei mineral pe o cârpă și apoi ștergeți pietrele cu el. Frecați excesul de ulei mineral cu un prosop, apoi spălați pietrele cu săpun și apă înainte de a le folosi din nou.
  • Nu este nevoie să utilizați ulei mineral de fiecare dată când vă spălați pietrele de whisky, doar ori de câte ori observați că arată plictisitoare.
  • Imagine intitulată Freeze Whisky Pietre Pasul 8
    5. Depozitați pietrele în cazul lor sau păstrați-le în congelator. Dacă pietrele voastre au venit într-o pungă de catifea sau într-un caz de lemn, le puteți seta înapoi până când doriți să le folosiți din nou. Dacă știți că doriți să vă folosiți din nou pietrele în viitor, mergeți mai departe și faceți-le înapoi în congelator, astfel încât să rămână rece.
  • sfaturi

    Dacă vă place o mică apă în băutura dvs., adăugați o picătură de apă împreună cu pietrele dvs. de whisky.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar