Cum să beți bacardi

Bacardi Rum a fost înființată în Cuba în 1862 și a fost un spirit favorit printre Partnergoers, Clubbers de noapte și de cină de atunci de atunci. Bacardi Rums sunt mai dulci și mai buni decât vodca, făcându-i ideali pentru o varietate de băuturi mixte sau o tratare dreaptă. Vă puteți bucura de Bacardi Rum cu totul de la Daiquiris și Mojitos la un simplu Rum & Coca.

Pași

Metoda 1 din 3:
Bea Bacardi drept sau "îngrijit"
  1. Imaginea intitulată servește Rum Pasul 5
1. Alegeți una dintre rumurile de corpuri complete din Bacardi, cum ar fi Rezervada Limitada. Linia de etichetă premium a lui Bacardi are cea mai puternică aromă și sunt cele mai bune pentru a bea Bacardi drept. Pentru o aromă mai blândă, puteți alege un rom mai ușor de etichetă premium, cum ar fi Gran Reserva Diez. De asemenea, dacă romul drept este prea aspru pentru dvs., puteți alege dintr-un număr de etichete dulci dulci, infuzate de fructe.
  • Bacardi produce sute de rumegi și mai multe sunt disponibile în Statele Unite. Experimentați și găsiți preferatul!
  • Bacardi oferă opt opțiuni de rumuri infuzate de fructe, inclusiv mango, banane și nucă de cocos.
  • 2. Se toarnă aproximativ 1 uncie de rom Bacardi într-o sticlă de modă veche sau "roci". Dacă nu aveți ochelari "roci", puteți folosi un mic pahar, sticlă împușcată sau sticlă de suc. Deoarece aceasta este o lichior drept, fără a fi adăugat nimic, doar se toarnă o cantitate mică la un moment dat.
  • 3. Luați mici grinzi și vă rog pentru sănătatea și bunăstarea dvs. Amintiți-vă că acest lucru este alcool drept și în funcție de tipul de bacardi pe care l-ați ales, ar putea fi foarte puternic și vă aduceți în stare de ebrietate foarte repede.
  • 4. Utilizați toate simțurile pentru a experimenta cu adevărat întregul profil al profilului tău. Uită-te la lichid și miroase. Luați notă de culorile și mirosul. Ar putea să arate clar și mirosi ca nimic la început, dar cu cât faceți mai mult acest lucru, cu atât mai mult veți observa diferențele dintre băuturile dvs. și veți afla ce este plăcut pentru palatul dvs. și ce nu este.
  • Similar cu alți alcooli în vârstă, Rum are complexități. Cel mai fin și mai îmbătrânit romul, cu atât mai multe arome pe care le va ține. Și cu cât bei mai mult, cu atât mai mult veți observa aroma mineralelor și a indicii de fructe sau legume.
  • Metoda 2 din 3:
    Bucurați-vă de cocktailuri de fructe
    1. Alegeți o etichetă simplă Bacardi, cum ar fi Bacardi Gold, pentru majoritatea cocktail-urilor. De asemenea, puteți alege o versiune infuzată de fructe, dar va afecta aroma generală a cocktailului. Pentru un rom neted cu un gust de migdale și vanilie, încercați Bacardi superioară. Sau du-te cu Bacardi Black pentru o aromă mai intensă de rom.
  • 2. Amintiți-vă vacanța pe plajă cu un Pina Colda cu aromă de nucă de cocos. Pentru a face, ușor mash patru bucăți de ananas într-un agitator de cocktail. Se amestecă 35 ml de apă de nucă de cocos, 25 ml de suc de ananas și 2 linguri de zahăr până se dizolvă zahărul. Apoi, adăugați 50 ml de rom Bacardi și suficientă gheață pentru a umple agitatorul. Scuturați-o pentru a amesteca toate ingredientele bine și pentru a servi într-un geam de uragan.
  • Pentru o festivitate adăugată, garnitură cu un ananas și servi.
  • 3. Scufundați într-un pumn de rum din Caraibe. De fapt, faceți două: unul pentru tine și unul pentru prietenul tău. Se amestecă 1/2 oz. Suc de lime, 4 oz. suc de portocale, 4 oz. Suc de ananas, 1 1/2 oz. Rum întunecat, 1 1/2 oz. lumina rom-ului, și o stropire de grenadină. Se toarnă pe gheață în două pahare înalte și se presară nucșoară pe partea de sus pentru a adăuga un pic de condimente.
  • Puteți adăuga fructe proaspete pentru recursul vizual și aroma. Încercați o felie portocalie sau o cireșă.
  • 4. Creați MINITO PERFECT MOJITO pentru a vă răci într-o zi fierbinte.Zdrobiți 12 frunze de menta și sucul de la ½ var într-un pahar înalt. Se toarnă în 2 linguri de sirop simplu, 1 ½ oz. din romul dvs. preferat Bacardi, și suficientă club de sodiu și gheață pentru a umple sticla. Se amestecă ușor amestecul și garnisi cu o pană de var și o sprig proaspătă de menta.
  • 5. Du-te pe Banana Daquiri Boat. Banana și Bacardi sunt atât de bune, veți dori aproape cu siguranță mai mult de unul. Adăugați 1 1/2 - 2 oz. Rumul luminos, 1 TBSP triplu Sec, 1 banană, 1 1/2 oz. Suc de lime, 1 lingura de zahar si 1 cana de gheata zdrobita la un blender si se amesteca pana la neted.
  • Garniți cu o cireșă și o mică umbrelă pentru adăugarea de fler.
  • Metoda 3 din 3:
    Amestecarea Bacardi cu băutura răcoritoare preferată
    1. Se stinge setea cu un rom și cocs tradițional. Aceasta este o băutură rapidă, ușoară și dulce pentru o zi de vară fierbinte. Se amestecă împreună 1 parte Bacardi Rum și 3 părți cocs într-un mic pahar. Dacă este o zi foarte caldă, se răcește cu câteva cuburi de gheață sau pietre de whisky.
    • Puteți adăuga mai mult rom și mai puțin cocs în funcție de gustul dvs.
  • 2. Sărbătoriți libertatea lui Cuba cu o Libre Cuba Infuzată de Lime. Începeți cu un pahar înalt 3/4 plin de gheață. Adăugați 1 parte Bacardi Rum, 3 părți cocs și suc de la 2 pene de var. Pentru a termina, picătură în pene de var și se amestecă ușor.
  • Cuba Libre este băutura națională a independenței cubaneze.
  • 3. Experimentați cu orice cola sau altă băutură răcoritoare. Bacardi este un spirit ușor și neted și perechi bine cu o mulțime de băuturi răcoritoare. Încercați Bacardi cu sprite, dr. Piper sau amestecați-l cu bere rădăcină.
  • sfaturi

    Pentru o versiune de calorii inferioare a Bacardi & Coke, utilizați Coca-Coca.
  • Bacardi nu are un conținut de alcool foarte ridicat, deci dacă găsiți că cuburile de gheață apă în jos prea mult pentru dvs., încercați să o răciți cu pietre răcoroase de whisky sau să beți temperatura camerei.
  • Avertizări

    Bacardi ar putea să se amestece bine cu multe lucruri, dar nu se amestecă cu conducerea.
  • Ca și în cazul alcoolului, vă rog și beți în mod responsabil.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar