Cum să cumpărați carne de vită la friptură

Succesul unei cina de carne de vită friptură se blochează în mare măsură pe tipul și calitatea carnei de vită în sine. Dacă nu începeți cu felul de carne de vită potrivită, friptura dvs. se poate dovedi dure, chewy sau fără gust. Nu toate tăieturile de carne de vită sunt potrivite pentru prăjire, care este o metodă de gătit neacoperită de carne - într-un cuptor cu umiditate mică sau deloc. Pentru a economisi timp, știți ce bucăți de carne sunt potrivite pentru prăjire înainte de a se îndrepta spre măcelar.

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea tăieturii corecte
  1. Imagine intitulată cumpăra carne de vită la friptura 1
1. Selectați o tăietură de carne de vită care provine din nervură, o șupă scurtă sau din secțiunea Sirloină a direcției. Acestea sunt toate în picioarele din față și posterioare de-a lungul porțiunii superioare a animalului. Tăieturile de friptură din aceste zone sunt mai delicate și mai aromate decât alte tăieturi și tind să se prăbușească bine. Dimpotrivă, bucăți de carne care au țesut conjunctiv sau marble mici nu se prăbușesc, în general, bine.
  • Rib, Sirloin de sus, Tri-Sfat și TenderLoin Totul fac alegeri excelente de friptură. Carnea de vită vine de la direct sub coloana vertebrală, care este cel mai puțin lucrat muscular al corpului animalului și, prin urmare, ofertantul. Majoritatea oamenilor aleg această tăietură de carne de vită peste oricare alta, deși are mai puțină aromă decât o friptură de nervuri.
  • Evitați tăieturile de carne din regiunile care obțin cele mai multe exerciții, cum ar fi picioarele din spate. Acestea sunt mai ieftine, dar mai mici în calitate.
  • Determinați sensibilitatea la carne prin apăsarea ușoară a fiecărei piese potențiale cu degetele. Dacă este moale la atingere și conține mai puține grupuri de mușchi în fiecare tăietură, este o tăietură delicată. De asemenea, puteți căuta un cereale de carne fină.
  • Imagine intitulată cumpăra carne de vită la friptura Pasul 2
    2. Alegeți carnea de vită cu o grăsime vizibilă pentru cea mai intensă aromă. Grăsimea vizibilă este cunoscută și ca marble. În plus față de conexiunea sa la aromă, mai mult marbling este conductivă la prăjire. Dimpotrivă, tăieturile mai slabe tind să aibă un gust de la Blander. Pentru un echilibru frumos de friptură și de aromă suculentă, alegeți tăieturi cu niște marble, dar nu atât de mult încât sunt pline de grăsime.
  • Strip-Loin sau Ribeye au de obicei un echilibru excelent de sensibilitate și aromă.
  • Dacă preferați fripturi delicate, mergeți cu Filet Mignon.
  • Imagine intitulată cumpăra carne de vită la friptura 3
    3. Achiziționați o primă tăietură de prăjire a nervurilor pentru mai puțin grăsime. Când măcelile tăiate fripturi, fac acest lucru în 2 bucăți: prima tăietură și cea de-a doua tăietură. Primul este tăiat din coastele cele mai apropiate de poarta scurtă, care este mai slabă și conține mai mult din mușchiul ochiului.
  • Identificați mai întâi coastele tăiate prin lungimea lor mai lungă a nervurilor.
  • Prima carne de vită tăiată este, de asemenea, denumită capătul mic.
  • Imagine intitulată cumpăra carne de vită la friptura Pasul 4
    4. Cumpărați o a doua tăietură de prăjire a coastelor dacă preferați mai multă grăsime. A doua tăietură provine din coastele cele mai apropiate de umăr. Unii oameni găsesc că a doua tăietură este mai aromă, deoarece are mai mult stratul de marmorat de grăsime situat pe marginea fripturii.
  • A doua coaste tăiate sunt mai scurte decât primele bucăți tăiate.
  • A doua tăietură este, de asemenea, cunoscută sub numele de capătul mare.
  • Imagine intitulată cumpăra carne de vită la friptura Pasul 5
    5. Alegeți dimensiunea friptă pe baza numărului de porții de care aveți nevoie. Fripturile vin într-o varietate de dimensiuni. O regulă bună de degetul mare este fripturile dezosate vor da două porții de 6 uncii (170 g) pe 1 lire (450 g) de carne gătită. O friptură osoasă se va produce între porții de la 1 și jumătate de 6 uncii (170 g) pe 1 lire (450 g) de friptură gătită, deci selectați dimensiunea friptă în consecință.
  • Dacă cumpărați o frișcă de nervuri, un ecartament bun este de 2 persoane pe os. Aceasta este o estimare destul de generoasă care permite adesea resturile.
  • Partea 2 din 2:
    Selectarea cărnii de calitate
    1. Imagine intitulată cumpăra carne de vită la friptura Pasul 6
    1. Alegeți carnea de vită USDA Prime pentru cea mai delicată și aromă. În Statele Unite, există 3 note de la Departamentul Agriculturii din Statele Unite (USDA) de carne de vită disponibile pentru consumatori: Prime, Alegere și Selectare. Carnea de vită este inspectată și etichetată în funcție de cantitatea de marbling în fiecare tăiere. Doar aproximativ 3% din carne de vită este etichetate ca "prim," Dar este cunoscut pentru aroma și sensibilitatea sa.
    • Găsiți carnea de vită primară la supermarketurile gourmet, magazinele de burete de high-end și unele magazine de depozitare.
  • Imagine intitulată cumpăra carne de vită la friptura Pasul 7
    2. Achiziționați carnea de vită de la USDA alegere pentru o reducere de calitate la un preț mai ieftin. Alegerea de vită de gardă reprezintă aproximativ 57% din tăieturile de carne de vită. Acest grad este desemnat ca având "moderat" cantități de marbling. Dacă nu vă puteți permite (sau găsiți) reduceri prime, alegerea este cel mai bun lucru următor.
  • Găsiți bucăți de carne de vită de la magazinele de depozitare a membrilor și supermarketurile high-end.
  • Evitați tăieturile de carne, care au doar o ușoară marcare. Aceste tăieturi sunt de obicei oferite în supermarketuri standard.
  • Amintiți-vă: cu cât este mai mare gradul de carne de vită, cu atât este mai mare prețul.
  • Imagine intitulată cumpăra carne de vită la friptura Pasul 8
    3. Cumpărați produse de marcă dacă sunt alegeri USDA sau Prime. Mulți producători de carne de vită marcă produsele lor de carne de vită și susțin că acestea sunt făcute la un standard mai ridicat de calitate decât carnea de vită necinstită. Cu toate acestea, unii oameni susțin că gustul lor este identic cu carnea de vită fără marcă. Dacă veți plăti pentru produsele de marcă, asigurați-vă că au un sigiliu USDA pentru a asigura calitatea.
  • Exemple de produse de carne de vită de marcă includ Meyer Natural Angus Carne de vită, Certified Angus Beefic (CAB) și președintele președintelui IBP Certified Beef Premium.
  • Imagine intitulată cumpăra carne de vită la friptura Pasul 9
    4. Alegeți carnea de vită naturală sau organică pentru cea mai sănătoasă opțiune. În ceea ce privește modul în care bovinele sunt ridicate, sunt disponibile mai multe alegeri de vită sănătoasă pentru consumatori decât oricând. Carne de vită etichetă "natural" nu conține ingrediente artificiale în carne de vită și este procesată minim. "Organic" Carnea de carne de vită provine din bovine care au fost ridicate conform standardelor de certificare organică guvernamentală. Bovinele organice trebuie ridicate fără hormoni sau antibiotice și trebuie să fie hrănite o dietă organică de 100%.
  • Evitați carnea de vită de supermarketuri convenționale, care adesea provine de la bovine ridicate în masă care ar fi putut fi injectate cu hormoni și antibiotice.
  • Încercați să nu utilizați carnea de vită de iarbă pentru prăjire - nivelurile sale scăzute de grăsime fac susceptibilă la suprasarcină. Dacă sunteți hotărât să o utilizați, frigeți carnea de vită la temperaturi mai scăzute și acoperiți-o cu ulei de trufe sau ulei de măsline pentru o culoare sporită și aromă. Acest lucru va preveni, de asemenea, lipirea și uscarea.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar