Cum de a alege o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului

Destinațiile populare de călătorie de iarnă - inclusiv stațiunile de schi, campingul de iarnă și viziunile pitorești - pot face excursii frumoase și plăcute. Cu toate acestea, pentru a evita mulțimile de turiști și pentru a evita cheltuielile asociate călătoriei de iarnă, oamenii optează, uneori, să viziteze aceste destinații de iarnă în sezonul off (în general, de la primăvară până la cadere - martie până în octombrie). Pentru a planifica o excursie excelentă în afara sezonului la o destinație de călătorie de iarnă, va trebui mai întâi să găsiți activități în zona pe care o puteți face în timpul vremii de primăvară și de vară și asigurați-vă că opțiunile de locuit sunt încă disponibile.

Pași

Metoda 1 din 4:
Decizia pe o locație de călătorie
  1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului pas 1
1. Privi în cazare locale. Unul dintre beneficiile călătoriei în afara sezonului este că hotelurile și alte forme locale de cazare se reduce adesea la tariful camerei, pentru a atrage mai mulți călători în timpul unei perioade de călătorie mai lente. Înainte de a pleca în călătoria dvs., veți dori să confirmați că nici una dintre cazările dvs. perspective nu este doar deschisă sezonier. Unele hoteluri din zonele turistice populare își pot închide porțile pentru iarnă.
  • Nu vă limitați să stați în hoteluri: Airbnbs, Cazare obișnuită și mic dejun și alte forme de cazare pot oferi, de asemenea, reduceri pentru călătoriile de iarnă în afara sezonului.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului pas 2
    2. Decideți ce activități în afara sezonului sunt disponibile. Dealul de călătorie în afara sezonului prezintă, de asemenea, oportunități de a participa la activități de călătorie care pot fi prea aglomerate și pline de turiști în timpul verii. Dacă doriți să vizitați restaurante populare, parcuri de distracții, teatre, muzee sau districte de cumpărături, sezonul în afara este un moment minunat pentru a face acest lucru. Uită-te online pentru a vedea dacă puteți găsi oferte reduse pentru divertismentul în afara sezonului.
  • O preocupare cu călătoria în afara sezonului este că multe activități pot fi deschise numai în timpul verii pentru sezonul turistic de vârf și se pot închide în timpul iernii. Uită-te online pentru active așa cum ai vrea să faci în timp ce călătoriți și asigurați-vă că nu au fost închise pentru iarnă.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului pas 3
    3. Disponibilitatea transportului de cercetare. Ca parte a alegerii unei destinații de călătorie, a opțiunilor de transport de cercetare înainte de a merge. Dacă intenționați să vizitați un oraș intern sau internațional, căutați să vedeți ce opțiuni de închiriere de mașini sunt disponibile, sau dacă infrastructura orașului include un sistem de tranzit public dezvoltat. Dacă veți fi într-o zonă mai rurală, verificați programele de autobuz sau opțiunile de partajare a călătoriei care pot fi disponibile.
  • Examinați, de asemenea, efectele pe care vremea de iarnă le poate avea asupra călătoriei dvs. Este posibil să găsiți că companiile de închiriere își reducă domeniul de activitate în lunile în afara sezonului.
  • Asigurați-vă că metoda planificată de transport este fezabilă în timpul iernii, în special cu zăpada și ploaia sporită. De exemplu, dacă sunteți într-o zonă de țară, închirierea unei mașini sau luarea autobuzului pe drumurile rurale poate fi imposibilă.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului pas 4
    4. Găsiți modalități de a economisi bani. Pentru mulți, beneficiul principal al călătoriei în afara sezonului - în special la destinațiile frecventate în timpul iernii - este de a economisi bani. Faceți o mulțime de cercetări înainte de a finaliza planurile dvs. de călătorie: arata online (sau sunați) pentru a găsi hoteluri care oferă reduceri în afara sezonului. De asemenea, cercetarea online pentru a vedea dacă atracții de călătorie, parcuri tematice, muzee, teatre-oferta de preț redus, oferte de cumpărare-unu-get-unu sau avantaje unice în afara sezonului concepute pentru a atrage vizitatori precum dvs.
  • Luați în considerare, de asemenea, programele școlare locale. Dacă intenționați să vizitați o destinație de iarnă populară în luna iunie și iulie, fiți conștienți de faptul că ați putea căuta divertisment împreună cu copiii școlari și cu șolecții de înaltă în pauza de vară.
  • Metoda 2 din 4:
    Călătorind într-o locație liniștită fără turiști
    1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului Pasul 5
    1. Opriți-vă de Parcul Național Yellowstone sau alte parcuri occidentale. În timpul iernii, numărul turiștilor din Yellowstone scade de la 3.000.000 la 140.000, rezultând într-un acces mult mai ușor la toate locațiile și facilitățile pe care le oferă Park. Deși temperaturile din nordul Wyoming pot scădea cu mult sub îngheț, vederile frumoase și mediul liniștit, neacoperite vor compensa.
    • Apelați-vă înainte de a vizita parcul: Drumurile se închid adesea în timpul iernii din cauza zăpezii sau a condițiilor înghețate, astfel încât este posibil să fie necesar să încorporați aceste închideri în planurile dvs. zilnice.
    • Alte parcuri din vestul U.S. va vedea o scădere similară a turiștilor în timpul iernii. Uită-te la Vizitați Parcul Național Rocky Mountain, Parcul Național Yosemite, Parcul Național Arches, Parcul Național Badlands sau Parcul Național Olimpic.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului Pasul 6
    2. Vizitați Caraibe. Insulele din Caraibe lângă Florida - inclusiv Barbados-poate fi o destinație excelentă de călătorie în afara sezonului. Mulți turiști din climatele mai reci aleg să viziteze Caraibe Balmy în lunile de vară, deci dacă vizitați în timpul iernii, veți fi confruntați cu mai puține mulțimi, deși puteți întâlni vremea ploioasă și umiditatea ridicată. Destinațiile de călătorie din Caraibe oferă plaje, drumeții, stațiuni și festivaluri.
  • Caraibe experimentează sezonul uraganului cel mai serios în august, septembrie și octombrie, astfel încât să doriți să evitați acele luni pentru motive bazate pe vreme. În plus, multe hoteluri și restaurante se închid în timpul celor mai grave săptămâni de sezon de uragan.
  • Barbados poate desena în continuare mulțimi în timpul iernii, deci dacă intenționați să mâncați la oricare dintre elementele de luat masa de pe insulă, este posibil să doriți să faceți rezervări în avans.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului pas 7
    3. Vizitați Portugalia și alte locații din Europa de Sud-Vest. Portugalia are ierni ușoare, relativ plăcute, iar acest sezon este, de asemenea, în afara sezonului pentru călătoriile turistice. Regiunea are multe de oferit, dacă sunteți interesat de activitățile de plajă - În ciuda vremii reci, plajele vor fi relativ goale și vor prezenta oportunități excelente pentru surfing, navigare și plimbări de-a lungul plajei.
  • Portugalia are aproape 950 de kilometri de țărm, deci nu ar trebui să fie o provocare pentru a găsi o întindere turistică de plajă pe care să vă petreceți vacanța.
  • Metoda 3 din 4:
    Călătorește spre destinații de vară în timpul iernii
    1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului pas 8
    1. Planificați o călătorie într-un oraș mare. Multe orașe mari - în special cele cu o veri plăcute - pot fi relativ turisti în timpul lunilor de iarnă în afara sezonului. Dacă sunteți în căutarea de a vizita un oraș cultural într-un moment în care nu va fi aglomerat, gândiți-vă să vizitați Las Vegas în timpul iernii. Sumele fierbinți de căldură s-au răcit și veți fi capabili să vă bucurați de timpul dvs. pe banda și cartierele din apropiere, fără nivelul de turiști pe care l-ați vedea în vară.
    • Mai multe orașe care merită vizitate în timpul de iarnă în afara sezonului sunt situate în sud: Miami, Tampa, Orlando, Atlanta, Savannah etc. Orașele de Sud - și sudul în general - vor avea o vreme mai temperată în timpul iernii.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului Pasul 9
    2. Vizitați Marea Britanie de coastă între decembrie și februarie. Coasta britanică sunt frumoase (e.G. stâncile lui Dover) și aglomerate în timpul verii, dar găzduiesc mai puțini turiști în lunile de iarnă. Cu o vizită în afara sezonului, puteți participa în continuare la activități populare - cum ar fi Birdwatching - dar fără mulțimile pe care le-ați găsi în timpul lunilor de vară.
  • Atâta timp cât sunteți în Marea Britanie în timpul iernii, ați putea extinde planurile de călătorie pentru a include destinații, inclusiv orașele precum Londra și Liverpool sau călătoresc în nordul Angliei și Scoției.
  • Deși este posibil să experimentați temperaturi la rece în regiunile nordice, probabil că veți avea câțiva alți turiști care să se confrunte și vor putea avea o experiență de călătorie culturală mai locală, autentică.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului Pasul 10
    3. Anticipați vremea neașteptată. Destinațiile de călătorie specifice de vară vor avea, de obicei, vreme dramatic diferită în timpul sezonului de libertate decât în ​​timpul sezonului turistic. Va trebui să faceți cercetările înainte de timp, pentru a vedea dacă climatul cald cald devin insuportabil rece, zăpadă sau ploioasă în timpul sezonului de oprire.
  • Dacă este posibil, cumpărați asigurare de călătorie atunci când călătoriți în timpul lunilor în afara sezonului. Chiar dacă vremea este în mod obișnuit fierbinte și plăcută în timpul sezonului de iarnă, călătoria în afara sezonului la aceeași locație ar putea include viscole, ploaie înghețată sau alte vremii neașteptate. Asigurarea de călătorie va proteja lucrurile care se deteriorează din cauza vremii.
  • Contactați-vă principalul furnizor de asigurări (e.G. Furnizorul dvs. de locuință sau de asigurare a mașinilor) și întrebați dacă oferă asigurare de călătorie sau poate recomanda o companie care o face.
  • Metoda 4 din 4:
    Călătorind într-un climat est sau sud
    1. Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului Pasul 11
    1. Vizitați Europa în alte luni decât luna iunie, iulie și august. Sezonul turistic de vârf în Europa va face destinații populare supraaglomerate și coincide cu vreme neplăcută de vară caldă. Unele destinații vizitate popular în lunile de iarnă - în special destinații mai calde din sudul Europei, cum ar fi Italia, Grecia și Spania - pot fi la fel de plăcute în primăvară și în câteva luni, când mulțimile au murit și multe hoteluri oferă tarife reduse.
    • Dacă aveți destinații europene specifice pe care doriți să le vizitați (e.G. Muzee, restaurante, podgorii sau situri istorice), asigurați-vă că verificați online în prealabil pentru a vedea dacă destinațiile sunt încă deschise în afara sezonului.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului Pasul 12
    2. Gândiți-vă la opozițiile pentru emisfera sudică. Sezoanele sunt inversate între emisferele nordice și sudice: vara în nord are loc în timpul iernii în sudul. Aceasta înseamnă că, în timpul sezonului de nord, puteți vizita destinațiile emisferei sudice în timpul vârfului iernii lor. Acest lucru mărește gama de oportunități de călătorie pe care le puteți profita de în timpul sezonului.
  • Destinațiile din emisfera de sud, inclusiv Australia și Noua Zeelandă, pot fi vizitate relativ ieftin în timpul sezonului lor (vară în emisfera nordică).
  • Aceste destinații pot fi destul de reci când vizitați, în mod natural - deși veți avea în mare parte riscul de furtună.
  • Imagine intitulată Alegeți o destinație de călătorie de iarnă în afara sezonului Pasul 13
    3. Vizitați Africa în timpul verii emisferei nordice. Dacă vizitați o destinație africană - de exemplu, Africa de Sud - în lunile mai până în septembrie, veți ajunge în mijlocul iernii emisferei sudice. Cu toate acestea, acest lucru este un moment bun pentru a vizita Africa Subsahariană, mai ales dacă intenționați să petreceți timp în aer liber în lumea naturală. Temperaturile răcitoare vor însemna mai puțini turiști.
  • Dacă alegeți să vizitați Africa, veți putea găsi rate foarte reduse în sălbăticie, și călătoriți cu grupuri de turism (inclusiv cele care dau tururi de fotografie asemănătoare safari) pentru relativ ieftin. Având în vedere verificarea tranzacțiilor oferite de Tururile sau Aventurile Kensington în Africa în timpul lunilor de vară (nord).
  • sfaturi

    Dacă sunteți cetățean american, când călătoriți în străinătate, contactați U.S. Departamentul de Stat (stat.GOV) și site-urile de știri internaționale pentru a vedea dacă există vreo neliniște sau focare politice de boală care pot interfera cu planurile dvs. de călătorie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar