Cum să mănânci un tangelo

Tangelos sunt fructe hibride citrice care ar fi putut provoca din Asia de Sud. Puteți identifica acest fruct prin căutarea unui fruct portocaliu închis, cu un buton la capăt care îi conferă o formă de clopot. Tangelos sunt o mare sursă de vitamina C, fibre și potasiu. Tangelos poate fi mâncat singur, dar ele se împerechează bine cu alimente precum salații, salate și deserturi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Mănâncă un tangelo
  1. Imaginea intitulată mănâncă un tagelo pas 1
1. Desfaceți fructul. Tangelos au o piele subțire și netedă care o face ușor de coaja. Puteți începe în partea de sus a tageloului prin săparea unghiului sau cuțitului sub piele. Apoi, începeți încet să coacă straturile înapoi până când toată pielea a fost îndepărtată.
  • Nu trebuie să coajă cu grijă decât dacă intenționați să folosiți crusta pentru ceva.
  • Imaginea intitulată mănâncă un tagelo pas 2
    2. Segmenta tangelo. Odată ce pielea este oprită, puteți începe să segmentați tangelo. Fructul ar trebui să fie în mod natural secționat, deci tot ce trebuie să faceți este să vă îndepărtați. Tangelo poate avea zero sau multe semințe.
  • Cantitatea de semințe variază în funcție de cât de mult arborele a fost polenizat de albine, pe măsură ce crește.
  • Imaginea intitulată mănâncă un tangelo pas 3
    3. Pregătiți-vă pentru gătit. Va trebui să faceți câteva pregătiri dacă gătiți cu un tangelo. Va trebui să scoateți semințele înainte de gătit. Spălați coaja sub apă rece dacă o veți folosi.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Folosind tangelo în mese
    1. Imaginea intitulată mănâncă un tagelo pas 4
    1. Faceți o salată. Tangelo este o mare adăugare la o salată de lumină. Puteți folosi orice ingrediente și pansamente pe care le doriți, dar unele ingrediente completează gustul tangelo mai bine decât altele. Pur și simplu aruncați segmentele de fructe decojite în orice salată.
    • De exemplu, frunze de spanac, felii de ceapa roșie, tăiată, nuci prăjite, iar menta lasă gust mare cu tangele.
    • Se împerechează cu un dressing din oțet, ulei, suc de tangelo, zestul rasă și piperul negru.
  • Imaginea intitulată mănâncă un tagelo Pasul 5
    2. Pune tangelos în salsa. Tangelo dă salsa un zestul dulce și citrice. Puteți face o salsa prin amestecarea usturoiului Sautéed, Zest tangelo rasă și chili roșii tocați împreună. Apoi, adăugați în întregul segment tangelo, roșii de cireșe și frunze de busuioc pentru o salsa proaspătă și gata.
  • Imaginea intitulată mănâncă un tagelo Pasul 6
    3. Adăugați tangelos la tacos. Adăugați segmente de tangelo la orice tip de taco. Unele ingrediente care funcționează bine cu Tangelo și Tacos sunt avocados cubate, fasole negre, porumb și carne de alegere. Puteți folosi sucul tangelo de sus Tacos împreună cu smântână, chili și usturoi.
  • Imaginea intitulată mănâncă un tagelo pas 7
    4. Servi tangelo cu desert. Tangelo are, de asemenea, un gust bun într-un sorbet, în suspendarea unei plăcințe sau amestecate într-o salată de fructe. De asemenea, puteți adăuga tangelo la un smoothie pentru o opțiune mai sănătoasă. Ciocolata neagra, lamaie si nuca de cocos sunt cateva arome care merg bine cu tangelo într-un vas de desert.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Alegerea și stocarea tangelosului
    1. Imaginea intitulată mănâncă un tagelo pas 8
    1. Cumpărați-le în sezon. Tangelosul poate fi găsit de obicei pe tot parcursul anului, dar nu sunt în sezon tot timpul. În emisfera nordică, ei sunt în sezon de la mijlocul lunii septembrie până la jumătatea lunii decembrie. Ele sunt în sezon din iulie până în octombrie în emisfera sudică.
  • Imagine intitulată mănâncă un tagelo Pasul 9
    2. Căutați un fruct moale. Fructul ar trebui să se simtă ferm și greu în mâinile tale. Căutați tangele care sunt în mare parte nealimentate. Câteva pete verzi apropiate de tulpină sunt în regulă, dar nu ar trebui să fie mucegai sau pete moi.
  • Imaginea intitulată mănâncă un tagelo Pasul 10
    3. Stocați timp de o săptămână la temperatura camerei. Puteți stoca tangelos pe blat de aproximativ o săptămână. Ele vor rămâne adesea proaspete timp de zece zile la temperatura camerei. Mutați tangele la frigider dacă nu credeți că le veți mânca într-o săptămână.
  • Imaginea intitulată Mananca un tangelo Pasul 11
    4. Depozitați timp de două săptămâni în frigider. Tangelosul va dura puțin mai mult în frigider. Puteți stoca tangelele în frigider timp de aproximativ două săptămâni. Aruncați-le după ce încep să arate semne de vânătăi asemănătoare decăderii și delicatei.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Tangelos sunt de obicei cultivate în California și Florida, astfel încât acestea pot fi greu de găsit în afara Statelor Unite.
  • Tangelos sunt, de asemenea, o mare sursă de flavonoide, acid folic și vitamina B6.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că tangelo este proaspăt și spălat înainte de a mânca.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar