Cum să mănânci vegan la taco bell

Taco Bell oferă o mulțime de opțiuni delicioase, on-the-Go, dar meniul lor poate părea un pic limitativ pentru cei care practică un stil de viață vegan. Credeți sau nu, acest lanț popular de restaurante are mai multe elemente în meniul lor, care sunt certificate vegane de către asociația vegetariană americană (Ava). Data viitoare când vă opriți, alegeți un element alimentar care este în întregime vegan sau ajustați unele ingrediente la preferințele dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Selectarea opțiunilor vegane naturale
  1. Imagine intitulată mănâncă vegan la taco clopot pas 1
1. Bucurați-vă de o frescă Bean Burrito pentru o intrare complet vegană. Solicitați angajaților Taco Bell dacă pot pregăti un Bean Burrito "Fresco", care va elimina orice brânză mărunțită și o înlocuiește cu Pico de Gallo, o umplutură bazată pe tomate. Aceasta este o opțiune excelentă pentru o gustare rapidă sau o masă ușoară, în funcție de ceea ce aveți în starea de spirit.
  • Opțiunea "Fresco" este o modalitate excelentă de a face ca Taco Bell Foods un pic mai vegan prietenos.
  • Imagine intitulată mănâncă vegan la taco clopot pas 2
    2. Comandați o tostadă picantă fără brânză sau sos chipotle. Peruse meniul pentru o tostada picantă, care este o tortilla plană care este în mod obișnuit acoperită cu fasole, brânză, sos chipot, sos roșu și unele legume. Deoarece sosul de brânză și chipotle, nu sunt vegani, întrebați un angajat de restaurant pentru a adăuga guacamol în loc de mâncare.
  • Ceapa sunt un alt topping popular pentru Tostada picantă. De asemenea, puteți adăuga niște orez și fasole condimentate dacă doriți să vă dați masa puțin mai profundă.
  • Imagine intitulată mănâncă vegan la taco clopot pas 3
    3. Gustări pe unele jetoane și o baie non-brânză. Cereți o ordine laterală a chipsurilor Nacho cu masa. Rețineți că, pe cont propriu, chipsurile Nacho sunt complet fine - este sosul de scufundare a brânzei Nacho care provoacă o problemă. Puteți evita cu ușurință această problemă întrebând un angajat de restaurant să vă dea Guacamole sau Pico de Gallo ca o baie în schimb.
  • Puteți să comandați întotdeauna niște jetoane simple și să le baieți în brânză vegană topită la domiciliu.
  • Imagine intitulată mănâncă vegan la taco clopot pas 4
    4. Ordonați un castron de fasole neagră și orez pentru o masă simplă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ingredientele non-vegane din entitatea dvs. - cu orez și fasole, ceea ce vedeți este ceea ce obțineți. Adăugați acest lucru la comanda dvs. ca un fel de mâncare principală sau laterală, în funcție de ceea ce aveți în starea de spirit.
  • Puteți să vă puteți topi orezul și fasolea cu Guacamole, Ardei picant, Pico de Gallo, sos roșu sau sos de pizza mexicană pentru a vă lua cu adevărat entitatea la nivelul următor.
  • Imagine intitulată Mănâncă vegan la Taco Bell Pasul 5
    5. Alegeți o frescă de cartofi picante soft Taco în loc de un taco cu carne. Verificați meniul pentru un taco cu bucăți de cartofi picante ca bază în loc de carne de vită condimentată. Solicitați ca taco-ul dvs. să fie făcut "Fresco", astfel încât orice brânză și smântână este eliminată în mod implicit. În plus, cereți ca orice sos de chipotle să fie eliminat, deoarece acest ingredient nu este veganul prietenos.
  • Simțiți-vă libertatea de a adăuga câteva toppinguri suplimentare la cartoful dvs. picant taco, cum ar fi fasole negru, ceapa sau orez condimentat.
  • Imagine intitulată Mananca Vegan la Taco Bell Pasul 6
    6. Finalizați-vă masa cu niște răsturnări de scorțișoară. În ciuda credinței populare, răsturnările de scorțișoară sunt complet vegane, așa cum sunt făcute cu ulei de soia și sunt prăjiți în ulei de canola. Satisface dintele dvs. dulce, fără a vă îngrijora de niciun ouă sau produse lactate care ar putea fi în desertul dvs!
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 2:
    Personalizarea comenzii dvs
    1. Imagine intitulată mănâncă vegan la taco clopot pas 7
    1. Înlocuiți orice carne de vită cu fasole. Rețineți că fasolele neagră și fasolele refăcute sunt listate ca ingrediente vegane pe site-ul Taco Bell, ceea ce le face înlocuirea în siguranță pentru taco sau înfășurarea dvs. Fasolele sunt umplute cu proteine ​​și vor adăuga o mulțime de greutate la comanda dvs!
    • Fasolele reținute sunt de obicei considerate o parte, în timp ce fasolele negre sunt considerate un ingredient. Având în vedere acest lucru, poate fi mai ușor să comandați fasolea neagră ca ingredient de înlocuire.
  • Imagine intitulată mănâncă vegan la taco clopot pas 8
    2. Scoateți orice brânză sau smântână. Întrebați dacă comanda dvs. poate fi "frescă", ceea ce înseamnă că orice brânză și smântână este scoasă din entrele dvs. Puteți adăuga o profunzime suplimentară la comanda dvs. cu un fel de Guacamole Extra, Pico de Gallo, fasole refuzată sau fasole neagră, dacă este necesar!
  • Puteți să presărați întotdeauna niște brânză vegană pe intrarea dvs. când ajungeți acasă.
  • Imagine intitulată mănâncă vegan la taco clopot pas 9
    3. Opriți de la chipotle sau sos de fermitate avocado. Rețineți că unele dintre sosurile lui Taco Bell nu sunt vegani, cum ar fi ferma Avocado sau sosurile chipotle. În schimb, deasupra mesei cu sosul roșu al lui Taco Bell, sos de pizza mexicană sau oricare dintre pachetele lor de diablo, foc, fierbinte sau de sos ușor.
  • Micul dejun Salsa este, de asemenea, certificat vegan.
  • Imagine intitulată Mănâncă vegan la Taco Bell Pasul 10
    4. Adăugați Pico de Gallo la intrarea dvs. Adresați-vă unui angajat de restaurant dacă pot adăuga sau înlocui pico în intrarea dvs. Pico poate fi un mare înlocuitor pentru ingredientele non-vegane și vă poate ajuta să vă dați taco-ul sau să înfășurați un pic mai mult.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Vizitați site-ul Taco Bell pentru lista completă a ingredientelor vegane: https: // Taco Bell.com / blog / cum-to-manat-vegan.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar