Cum să acceptați să fiți neatractivi

Defectele există numai în ochii privitorului. Este posibil să acceptați toate părțile dvs. și să vă simțiți frumos. Dacă credeți că sunteți neatractiv, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți imaginea de sine, cum ar fi provocarea gândurilor negative, construirea încrederii dvs. și obținerea de sprijin de la alții. Prin practicarea acestor strategii puteți învăța să vă acceptați și să aveți o viață mai fericită.

Pași

Metoda 1 din 3:
Provocând gânduri negative
  1. Imaginea intitulată vine la termeni cu sentimentul urât pasul 6
1. Amintiți-vă că valoarea dvs. nu este determinată de aspectul dvs. Dacă nu sunteți atractiv, atunci nu este sfârșitul lumii.Gândiți-vă la ce moștenire doriți ca oamenii să vă amintiți. Ar fi "atractivitatea" în partea de sus a acestei liste? Sau ar fi calități, cum ar fi compasiunea, ambiția, bunătatea, determinarea și imaginația să fie mai valoroase pentru dvs? Încercați să identificați ceea ce este cel mai important pentru dvs.
  • Mulți dintre cei care au făcut o influență durabilă asupra lumii nu au încadrat o definiție stereotipică a atractivității. Luați în considerare Mama Teresa, o femeie care și-a dedicat viața pentru a sluji altora. Sau Stephen Hawking, care și-a petrecut viața dezvăluie puzzle-urile universului.
  • Imagine intitulată Fii fericit Pasul 7
    2. Liniște-ți criticul interior. Creierul dvs. tinde să se concentreze asupra experiențelor și informațiilor neplăcute. Acest lucru este adevărat chiar și atunci când aveți mai multe experiențe pozitive decât cele negative.Este tentant să credeți că criticul interior care spune că "nu sunteți suficient de înalt" sau "nu sunteți destul de bine" sau orice altceva spune adevărul. Dar creierul tău probabil cu vedere la multe lucruri minunate despre tine pentru a vă concentra pe ceva negativ.
  • Încercați să alegeți o mantra sau o frază pozitivă care vă poate normaliza experiența și vă poate ajuta să vă simțiți încurajați. Repetați-l la tine când auziți acel critic interior din spate. De exemplu, ați putea repeta "mă accept așa cum sunt" sau "Sunt liber să-mi fac propriile alegeri despre frumusețe."
  • Imaginea intitulată Fii fericit Fiind singur pasul 4
    3. Concentrați-vă pe pozitive. Dacă sunteți înconjurat de oameni și imagini media care vă spun cum arăți este neatractiv, puteți începe să le credeți. Puteți începe să vă concentrați numai pe lucrurile pe care nu le place despre dvs. Provocați această denaturare prin găsirea unor aspecte pozitive pentru a se concentra asupra.
  • Încercați să identificați ceva pozitiv despre dvs. de fiecare dată când vă gândiți să vă gândiți la ceva negativ despre aspectul dvs. De exemplu, dacă umblați cu o oglindă și gândiți-vă "Wow, dinții mei sunt atât de stropiți", faceți timp pentru a echilibra acest lucru cu ceva pozitiv: "Zâmbetul meu îi spune altora când sunt fericit."
  • Dacă aveți un timp greu să găsiți ceva atractiv despre dvs., încercați să începeți să vă concentrați asupra lucrurilor uimitoare ale corpului do. Dansați, alergiți, râdeți, respirați? Aflați cum vă apreciați corpul pentru utilitatea sa și puteți găsi mai ușor să găsiți lucruri pe care le doriți despre el.
  • Imaginea intitulată Scapă de o mahmureala Pasul 17
    4. Opriți "ar trebui" pe tine însuți. "În timpul" este ceea ce se întâmplă atunci când începeți să vă gândiți la dvs. în ceea ce privește declarațiile "ar trebui". De exemplu, "ar trebui să fiu același tip de frumos ca un supermodel" sau "ar trebui să fiu o dimensiune 2" sau "ar trebui să am pielea / părul / ochii / înălțimea / greutatea / orice."Folosind aceste declarații" ar trebui "împotriva dvs. vă pot face să vă simțiți vinovați și trist.
  • De exemplu, o modalitate prin care vă puteți face să vă simțiți neatractive este prin compararea dvs. de actori și supermodele. Încercați să vă amintiți că în majoritatea cazurilor, nici măcar modelele din anunțurile și revistele arată așa. Photoshop este adesea folosit pentru a modifica aspectul oamenilor.
  • Încercați să utilizați declarații de fapt pentru a combate declarațiile "Ar trebui". De exemplu, dacă vă simțiți adesea că "ar trebui" să aveți dinți maii, provocați acest gând spunând că "dinții mei sunt așa cum sunt. Ei lucrează minunat."
  • Imaginea intitulată Spuneți unui tip pe care îl iubești Pasul 10
    5. Gândiți-vă dacă ați spune același lucru unui prieten. S-ar putea să fiți mult mai greu decât să fiți la un prieten sau pe unul iubit. Când vă găsiți gândindu-vă că sunteți neatractiv, luați în considerare dacă ați critica aceleași lucruri la un prieten. Dacă nu ați spune asta unei persoane pe care le iubiți, de ce ați spune-o singur?
  • De exemplu, dacă sunteți deranjați de greutatea dvs., atunci vă puteți privi în oglindă și gândiți-vă că "sunt atât de grasă și urâtă, nimeni nu va crede că sunt atractivă."Este puțin probabil ca tu ai spune asta unui prieten sau unui membru al familiei. Probabil că nu judecați sau chiar să observați greutatea celor dragi. Dă-ți aceeași compasiune pe care o dai pe alții.
  • Imagine intitulată Fii fericit Pasul 10
    6. Provocați gândirea All-OR-NICE. "All-OR-Nimic" este atunci când vedeți lucruri în alb și negru. Este un mod de gândire distorsionat. S-ar putea să respingeți ideea că sunteți atrăgătoare pentru că aveți defecțiuni. Încercați să vă amintiți că frumusețea este în ochii privitorului și sunt defecte.Fiecare parte din dvs. poate fi un activ dacă alegeți să o vizualizați în acest fel.
  • De exemplu, Supermodel Cindy Crawford a fost spus să înlăture un mol pe față, deoarece a fost "urât."Crawford a transformat-o în stilul semnării ei și a devenit unul dintre cele mai de succes supermodele din lume.
  • Când brandul de lenjerie Aerie și-a oprit photoshopping modelele și le-a arătat cu "defecte" cum ar fi pliurile de piele și pistrui, vânzările lor au crescut de fapt.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea încrederii dvs
    1. Imaginea intitulată Fii curajos Pasul 11
    1. Practicați auto-compasiunea. Critică-ți scade stima de sine. Criticarea dvs. poate provoca și anxietate și depresie. Să contracareze critica dvs. prin învățarea de a practica auto-compasiune. Există trei componente pentru auto-compasiune:
    • Auto-bunătate. Așa cum n-ai fi crud unui prieten, nu ar trebui să fii crud pentru tine. Acceptați că imperfecțiunea este subiectivă. Amintiți-vă că nu există un standard universal pentru perfecțiune. Fi blând și bun cu tine însuți.
    • Umanitate comună. Poate fi ușor să simțiți că sunteți singurul care se confruntă cu suferința voastră. Recunoașteți că nimeni nu este perfect.
    • Sănătate mintală. Mindfulness provine din practica budistă de a recunoaște experiențele și emoțiile dvs. fără judecată. Pe măsură ce învățați atenția, veți putea rămâne în acest moment, concentrându-vă pe experiența dvs. actuală.
  • Imagine intitulată Studiu pentru examene Pasul 2
    2. Identificați lucrurile care vă fac să vă simțiți rău despre voi înșivă.Încercați să scrieți lucruri care vă fac să vă simțiți inadecvate sau neatractive. Scrieți modul în care aceste lucruri vă fac să vă simțiți. Încercați să nu vă judecați sentimentele pe măsură ce scrieți, să fiți deschisi și cinstiți cu voi înșivă.
  • Apoi, imaginați-vă perspectiva unui prieten care acceptă necondiționat și iubitor. Dacă sunteți religios sau spiritual, această perspectivă ar putea fi dintr-o figură în tradițiile voastre. Dacă nu sunteți, imaginați-vă că știți pe cineva care vă acceptă așa cum sunteți. Nu permiteți acestui prieten imaginar să judece nimic. Ele sunt doar îngrijirea, bunătatea și acceptarea.
  • Scrieți o scrisoare de la această perspectivă. Imaginați-vă ce spune acest prieten acceptat ca răspuns la gândurile dvs. despre inadecvarea dvs. Cum ți-ar arăta compasiune? Cum ți-ar aminti de calitățile tale bune? Ce s-ar gândi cu adevărat la acele lucruri pe care le vedeți ca "defecte" sau "neatractive"?
  • Citiți peste scrisoare când începeți să vă simțiți în jos despre aspectul dvs. Să fie atenți atunci când apar acele gânduri negative. Acest lucru vă va ajuta să lucrați pentru iubirea de sine și acceptarea de sine, mai degrabă decât să vă simțiți nefericiți pentru că nu întâlniți o imagine nerealistă a perfecțiunii.
  • Imagine intitulată rochie frumos de zi cu zi (pentru fete) Pasul 10
    3. Asigurați-vă propria definiție a "atractivă."Cultura occidentală are o definiție foarte îngustă și artificială a ceea ce înseamnă" atractiv ". De prea multe ori, înseamnă alb, înalt, subțire și tânăr. Nu trebuie să acceptați această definiție a frumuseții. Atractivitatea este subiectivă, deci lăsați-vă să vă eliberați de aceste presiuni sociale pentru a se conforma unui anumit ideal.
  • Gândiți-vă la ceea ce găsiți frumos în prietenii dvs. și cei dragi. Oamenii tind să aleagă prieteni pe care îi credem că sunt atractivi într-un fel. Ce găsești frumos în oamenii pe care îi iubești? Șansele sunt, definiția dvs. de atractivitate pentru prietenii dvs. este mai largă decât standardul pe care îl țineți.
  • Imaginea intitulată Fii fericit Pasul 19
    4. Găsiți lucruri pe care le iubiți despre dvs. Încercați să faceți o listă de lucruri pe care le iubiți despre dvs. care nu au nimic de-a face cu aspectul fizic. Luați în considerare calitățile despre dvs. care vă fac să vă simțiți fericiți sau încrezători.
  • De exemplu, s-ar putea să vă gândiți cât de mult vă pasă de prietenii dvs. sau cât de artistică sunteți.
  • Acestea nu trebuie să fie calități care vă fac peste medie sau extraordinare. Presiunea de a fi extraordinară pentru a avea o stima de sine este de fapt dăunătoare. Ești un bucătar decent? Afișați să lucrați la timp? Acestea sunt lucruri de a iubi prea.
  • Imagine intitulată Dream Lucid Pasul 1
    5. Tine un jurnal. Jurnalizarea este o modalitate excelentă de a intra în legătură cu sentimentele dvs. În fiecare zi, scrieți când vă simțiți neatractiv. Încercați să fiți specific: Ce ați simțit că a fost neatractiv? La ce te-ai concentrat? Cum te fac aceste gânduri să te simți? Ce sa întâmplat chiar înainte și imediat după acest sentiment?
  • Încercați să identificați De ce Te-ai judecat în acest fel. Uneori, vă puteți critica apariția dvs. dacă sunteți nemulțumiți de altceva despre dvs. Stresul și anxietatea pot afecta, de asemenea, modul în care vă vedeți.
  • Imagine intitulată dragostea Pasul 29
    6. Practicați recunoștința. Încercați să practicați recunoștința ca parte a rutinei dvs. zilnice. Oamenii care practică recunoștință sunt mai fericite, mai optimiste și se simt mai puțin izolate. Ele pot avea chiar și sisteme imunitare mai puternice. Dacă vă concentrați asupra a ceea ce este bun și pozitiv în viața voastră, este mai greu să vă gândiți la ceea ce nu aveți.
  • Recunoștința este mai mult decât sentimentul de a fi recunoscător. Este un proces activ. Creierul dvs. este legat să stea pe experiențe negative și să renunțe la cei pozitivi, așa că trebuie să lucrați pentru a contracara acest lucru.
  • Transforma un pozitiv fapt într-un pozitiv experienţă. Aceste fapte nu trebuie să fie nimic mare. Ar putea fi la fel de simplu ca un străin zâmbind la tine pe stradă sau observând florile înfloritoare în parc. Priviți în mod activ în jurul dvs. pentru aceste momente pozitive. Să fie atenți și să le acordați atenție atunci când se întâmplă.
  • Face experiențe pozitive durează mai mult. Încercați să vă concentrați asupra momentelor pozitive timp de cel puțin câteva secunde. Cu cât acordați mai mult atenție momentelor pozitive, cu atât mai mult vă veți aminti - și cu cât veți observa mai mult. Luați o "fotografie mentală" sau spuneți ceva validant pentru tine ca "acest moment este frumos."
  • Absorbi momente pozitive. Încercați să vă imaginați că aceste experiențe pozitive se înmoaie în tine. Relaxați-vă corpul și concentrați-vă asupra a ceea ce se confruntă cu simțurile voastre. Gândiți-vă la gândurile pe care această experiență a solicitat.
  • Imagine intitulată Schimbați aspectul dvs. Pasul 9
    7. A merge la cumparaturi. Este important să nu folosiți cumpărături ca o cârrcură pentru a vă face să vă simțiți mai bine. Dar când purtați îmbrăcăminte vă place sau obțineți o tunsoare inteligentă nouă, vă puteți simți mai încrezător pe cont propriu. Încredere în tine va afecta modul în care vă țineți corpul și să vă prezentați altora, ceea ce vă poate face să arătați și să vă simțiți mai atractivi.
  • Nu mergeți peste bord cu cheltuieli sau probabil că vă veți sfârși să vă simțiți mai rău despre voi înșivă. Nu simți că trebuie să cumperi un garderobă întreg, fie. Alegeți una sau două piese frumoase pe care le simțiți încrezător.
  • Imaginea intitulată Fii fericit Fiind singur pasul 7
    8. Îmbrăcați corpul pe care îl aveți. Poate fi tentant să așteptați până când aveți corpul "ideal" înainte de a investi în haine. Sau, vă puteți ascunde corpul în haine, deoarece vă simțiți prea mare sau prea mic. Aceste lucruri vor deteriora cum vă simțiți despre voi înșivă. Cumpărați ceea ce se potrivește cu corpul pe care îl aveți acum pentru a vă simți cel mai bine.
  • Cum vă îmbrăcați are un impact direct asupra modului în care vă simțiți despre voi înșivă. Actorii spun adesea că intrarea în "costum" îi ajută să intre în contact cu un personaj. Rochie ca personajul tău vrei a fi, nu cea a criticii dvs. interioare spune că sunteți.
  • Hainele pot schimba și modul în care vă comportați. Dacă există un tip de îmbrăcăminte pe care o găsiți atractivă, purtați-o! S-ar putea să vă simțiți mai atractivă.
  • Amintiți-vă că meritați efortul. Purtați hainele pe care le iubiți. Lăsați-vă hainele să vă exprime personalitatea și simțul stilului.
  • Alegeți hainele care se potrivesc corect. Haine care se potrivesc bine cresc percepția altora asupra atractivității fizice, chiar și atunci când persoana în hainele au fost aceeași persoană.
  • Imaginea intitulată Fiți fericită Fiind singură pasul 5
    9. Fă sport regulat. Exercitarea este o modalitate excelentă de a intra în formă, dar eliberează și endorfine, substanțele chimice naturale de amplasare a corpului. Exercițiul regulat poate, de asemenea, să vă sporească încrederea în sine și să reducă anxietatea. Obținerea unui exercițiu moderat obișnuit pe o perioadă de 10 săptămâni vă poate ajuta să vă simțiți mai energic, pozitiv și calm.
  • Încercați să nu loviți sala de gimnastică cu ideea de "fixare". Acest lucru se concentrează pe aspecte negative, mai degrabă decât pe cele pozitive și este probabil să fie învingătoare de sine. Puteți găsi chiar și antrenamentul dvs. mai greu decât ar fi altfel dacă vă concentrați asupra cât de rău vă simțiți. În schimb, concentrați-vă asupra îngrijirii pe care vă arătați-vă păstrând corpul - cu toate acestea, arată - sănătos și fericit.
  • Imaginea intitulată vine la termeni cu sentimentul urât pasul 1
    10. Provocare idealuri media de frumusețe. Corpurile aeriene și caracteristicile perfect simetrice în stereotipurile populare de frumusețe pot face să vă simțiți că există ceva în neregulă cu dvs. Chiar și produsele de frumusețe care vizează reducerea "defectelor", cum ar fi crema de celulită sau removerul de riduri, vă pot face să vă simțiți mai rău despre dvs.
  • Efectul pe care media nesănătoasă îl are pe tine poate fi dramatic. Expunerea la reprezentările corporale nerealiste poate duce la scăderi vizibile ale starea de spirit și la creșterea nemulțumirii corpului.
  • Pentru a vedea doar câți din aceste idealuri de frumusețe sunt complet fabricate, faceți o căutare pe Internet "Magazine Photoshop defecțiuni." Nu există o imagine acolo care nu a fost modificată într-un fel.
  • Metoda 3 din 3:
    Practicând cu ceilalți
    1. Imagine intitulată Fii un pas 6 lesbian 6
    1. Cereți sprijin de la prieteni. În timp ce nu doriți să deveniți dependenți de ceilalți pentru validare, vă poate ajuta să discutați cu prietenii dvs. despre sentimentele dvs. Puteți descoperi că prietenii dvs. găsesc lucruri atractive despre dvs. că nu v-ați gândit nici măcar.
    • Obțineți o îmbrățișare! Îmbrățișarea și contactul fizic cu cei dragi eliberează oxitocină. Acest hormon puternic vă ajută să vă simțiți iubiți și conectați la alții. De asemenea, vă sporește starea de spirit. Căldura fizică de la o îmbrățișare vă poate ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai bine.
  • Imaginea intitulată nu este timidă Pasul 8
    2. Confruntați anxietățile sociale. Dacă sunteți nesigur în privința aspectului dvs., puteți evita să mergeți la petreceri și întâlniri pentru că vă faceți griji cu privire la modul în care alții vă vor vedea. S-ar putea să vă fie frică de a fi judecat. Deși poate părea mai ușor să stați acasă, nu va face nimic pentru a vă ajuta să vă depășiți insecuritatea sau anxietatea voastră.
  • Se clasifică temerile pe o scară de la cel mai rău la nu-atât de rău. De exemplu, un comentariu rănit cu fața voastră ar putea fi de 9 sau 10. Despre care vorbesc ar putea fi un 7 sau 8. Ce credeți că se va întâmpla dacă mergeți la acea adunare socială? Scrieți-vă predicțiile și ce vă este frică.
  • Testați aceste temeri. Singura modalitate prin care veți putea testa dacă percepțiile dvs. sunt corecte este să le testați. Mergi la petrecere. Prezentați-vă cu încrederea și poziția pe care ați învățat-o. Încercați să nu faceți "comportamente de siguranță", cum ar fi evitarea contactului cu ochii sau ascundeți într-un colț.
  • Observați ce se întâmplă. Ce dovezi aveți pentru percepțiile dvs? De exemplu, dacă sunteți îngrijorat că toată lumea de la petrecere va crede că sunteți "prea grași" pentru a purta o rochie de cocktail, luați în considerare ce dovezi pe care le aveți pentru această ipoteză. De unde știi că asta gândesc? Au alți oameni la petrecere într-o situație similară cu experiență? Încercați să păstrați de la catastrofizare. Argumentează cu acel critic interior.
  • Imaginea intitulată Fii destul de frumos dacă ești regretabilă cu aspectul tău Pasul 16
    3. Evitați oamenii care vă dau o imagine negativă a dvs. Oamenii pot face glume sau comentarii dureroase despre aspectul dvs. fără a vă realiza cum vă afectează. Alții pot face declarații dureroase pentru că nu au fost niciodată învățate să nu judece pe alții. Lăsați calmul să știe cum vă rănesc sentimentele și le cereți să se oprească. Dacă nu își opresc comentariile, evitați compania lor.
  • Oamenii sunt creaturi sociale, iar starea noastră de spirit este adesea determinată de cine ne petrecem timpul. Dacă sunteți înconjurați de oameni care se concentrează pe aspect, sau care vă fac să vă simțiți rău despre dvs., veți fi mai probabil să vă simțiți nesigur în privința aspectului dvs. Din fericire, acest lucru funcționează și invers: dacă sunteți în jurul valorii de deschiderea și acceptarea oamenilor care nu se concentrează pe aparențe, probabil că vă veți simți mai bine despre voi.
  • Uneori, comentariile negative despre aspectul dvs. pot proveni din propriile nesiguranță. Aceste comentarii au mai mult de-a face cu modul în care cealaltă persoană se simte despre ei înșiși decât cu tine.
  • Dacă sunteți victima agresiunii, a violenței sau a altui comportament abuziv, nu trebuie să acceptați acest lucru. Raportați acest comportament unei cifre de autoritate (consilier școlar, HR Rep, etc.).
  • Imaginea intitulată vine la termeni cu sentimentul urât Pasul 14
    4. Recunoașteți semnele de tulburări de alimentație. Uneori, este posibil să fiți atât de nemulțumiți de aspectul dvs. că luați o acțiune drastică și periculoasă pentru a vă schimba corpul. Dacă sunteți preocupați de greutatea, forma corpului sau dimensiunea și aportul alimentar, puteți ajunge la adoptarea unor comportamente periculoase care pot deveni o tulburare de alimentație. Acestea sunt condiții medicale grave și ar trebui să solicitați imediat asistență medicală profesională.
  • Anorexia nervoasă apare atunci când vă limitați grav consumul de alimente. Dacă mâncați, vă simțiți extrem de vinovați de asta. Puteți compensa chiar și cu exerciții excesive sau purjate. Semnele de anorexie includ:
  • Restricții severe de calorii
  • Senzație de obsedat de tipul și cantitatea de alimente pe care le consumați
  • Menținerea regulilor rigide despre ceea ce mâncați
  • Senzație de "grăsime" chiar dacă nu sunteți supraponderal
  • Bulimia Nervosa apare atunci când persoanele cuprinde cantități mari de alimente și apoi efectuează comportamente de curățare, cum ar fi vărsăturile, utilizarea laxativelor sau exerciții excesive. Ca și în cazul altor tulburări de alimentație, bulimia este legată de o obsesie față de forma corpului, greutatea sau dimensiunea corpului. Semnele bulimiei includ:
  • Sentimentul vinovat de a mânca
  • Sentimentul ca și cum nu puteți controla ceea ce sau cât de mult mâncați
  • Sentimentul obligat să mănânce cantități mari de alimente
  • Tulburare de mâncare este un diagnostic relativ nou, dar este, de asemenea, o tulburare medicală recunoscută. Diferența dintre aceasta și celelalte tulburări de alimentație majore este că mâncarea de binge nu include comportamente "compensatorii", cum ar fi purjarea sau exercițiile excesive. Simptomele includ:
  • Sentimentul ca și cum nu puteți controla ceea ce sau cât de mult mâncați
  • Sentimente de vinovăție sau dezgust în timp ce sau după masă
  • Mănâncă când nu ești foame sau chiar când ești plin
  • Imaginea intitulată Fii curajos Pasul 3
    5. Întreabă pentru ajutor. Nu vă confruntați singuri cu problemele dvs. Sentimentele ușoare de nesiguranță pot fi de obicei împiedicate făcând schimbări minore la modelele de gândire și obiceiurile dvs. Cu toate acestea, tulburările de imagine grave ale corpului sunt condiții medicale legitime care necesită ajutor profesional. Dacă sentimentele voastre de urâciune sau insecuritate sau atât de intensă că vă împiedică să faceți lucrurile care vă place, sau vă simțiți ca și cum ați putea răni, căutați ajutor de la un profesionist de sănătate mintală.
  • Există multe tipuri de profesioniști din domeniul sănătății mintale. Psihiatrii și practicienii asistentei psihiatrice sunt, de obicei, singurii care prescriu medicamente și pot oferi și terapie. Psihologii, lucrătorii sociali clinici licențiați, căsătoria licențiată și terapeuții de familie, și consilierii profesioniști licențiați pot oferi, de asemenea, terapie.
  • Unii oameni cred în mitul care caută ajutor este un semn de slăbiciune. S-ar putea să vă gândiți că "ar trebui" să vă puteți ocupa de sentimentele dvs. pe cont propriu. Amintiți-vă cum declarațiile "ar trebui". Căutarea ajutorului este un lucru curajos și îngrijitor de făcut pentru tine!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Găsiți un prieten apropiat sau membru de familie pe care îl puteți evacua când vă simțiți rău. O îmbrățișare și o reasigurare verbală de la un iubit poate însemna o mulțime.
  • Scrieți sloganuri pozitive despre dvs. și lăsați-le pe oglindă.
  • Avertizări

    Dacă aveți gânduri sau sentimente de a dori să vă răniți, căutați imediat ajutor. Contactați medicul, un profesionist de sănătate mintală sau servicii de urgență, cum ar fi 911.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar