Cum să vă îmbrățișați curbele

S-ar putea să fiți curbus decât unele dintre femeile pe care le vedeți la televizor și în filme, dar acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să vă îmbrățișați curbele și tipul corpului. Îmbunătățiți încrederea corpului prin implicarea în corpul pozitiv de sine stătătoare și înconjurați-vă cu prietenii pozitivi ai corpului. Purtați haine cu încredere prin îmbrăcăminte pentru tipul corpului, accentuând părțile corpului pe care le iubiți și prin accesoriu. Amintiți-vă că este sănătos și având curbe nu se exclud reciproc. Găsiți o rutină de exerciții pe care o iubiți și vă veți simți instantaneu despre corpul vostru.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbunătățirea încrederii corpului
  1. Imagine intitulată Îmbrățișează curbele Pasul 1
1. Angajați-vă în auto-discuție pozitivă a corpului. În loc să vă concentrați asupra a ceea ce nu vă place în legătură cu corpul vostru, concentrați-vă asupra a ceea ce faceți și ce vă permite corpul vostru să faceți. Concentrați-vă pe ideea că corpul vostru v-a permis să vă îndepliniți obiectivele sau chiar să efectuați activități mundane cum ar fi mersul pe jos și cântam.
  • Când vă aflați critică corpul vostru, opriți-vă și inversați dialogul, de exemplu, "Sunt mândru de corpul meu. Din cauza picioarelor și șoldurilor mele, sunt capabil să dansez și îmi place dansul!"Sau," Îmi plac brațele și mâinile pentru că sunt puternice și mă permit să mă îmbrățișez și să-mi mângâie prietenii când se simt în jos."
  • Imagine intitulată Îmbrățișează curbele Pasul 2
    2. Limitați utilizarea dvs. a mediilor negative. Limitați-vă utilizarea revistelor, televiziunii și a mediilor sociale care glamorizează idealul corpului subțire. De asemenea, încercați să reduceți mass-media care critică în mod constant femeile și aspectul lor. Înconjurându-vă cu acest tip de negativitate, poate duce la gânduri negative despre propriul dvs. corp, precum și corpurile altora.
  • Imagine intitulată Îmbrățișează curbele Pasul 3
    3. Înconjurați-vă cu oamenii pozitivi ai corpului. Înconjurați-vă cu oameni care iubesc corpul lor indiferent de forma sau dimensiunea. Găsiți prieteni care vă susțin și vă încurajați să găsiți frumusețe în corpul vostru. În cele din urmă, încrederea și obiceiurile bune vă vor transmite cu atât mai mult vă petreceți cu ei și viceversa.
  • Dacă aveți un bun prieten care critică în mod constant și compară tipul corpului lor altora, încercați să răsturnați conversația. Lăsați-i să știe că credeți că corpul lor este frumos. De asemenea, încercați să conduceți conversația spre lucrurile pe care le iubiți pe ambele despre trupurile voastre, în loc de ceea ce vă urăști despre ei.
  • Imagine intitulată Îmbrățișează curbele Pasul 4
    4. Petreceți mai mult timp în fața oglinzii. Faceți acest lucru în loc de a evita oglinda pentru că nu vă place curbele voastre, mai ales când sunteți goi. Faceți machiajul sau părul în fața oglinzii în timp ce sunteți nud cel puțin o dată pe săptămână. Făcând alte activități în timp ce sunteți goi în fața oglinzii, este posibil să fiți mai confortabil cu curbele dvs. și să vă apreciați corpul pentru ceea ce este, nu ceea ce nu este.
  • Acest lucru poate fi incomod la început, dar cu cât faceți mai mult, cu atât mai confortabil veți deveni cu corpul și curbele voastre goale.
  • Metoda 2 din 3:
    Dressing pentru tipul corpului
    1. Imagine intitulată Îmbrățișează curbele Pasul 5
    1
    Determinați tipul corpului. Examinați corpul în oglindă. Uită-te la proporțiile tale și modul în care șoldurile dvs. se conectează la talie și bust. Pentru a fi sigur, măsurați dimensiunea bustului, taliei și șoldurilor. Cunoașterea tipului dvs. de corp vă va permite să alegeți îmbrăcăminte care se potrivește corect și vă completează tipul de corp.
    • Unele tipuri de corpuri comune sunt peretele, dreptunghiul, diamantul, clepsidionul și forma triunghiului inversat.
  • Imagine intitulată Îmbrățișează curbele Pasul 6
    2. Fi montat. Având sutiene și lenjerie de corp care se potrivesc corect sunt la fel de importante ca și hainele care completează tipul dvs. de corp. Bunele și lenjeria de potrivire bună vă vor oferi sprijin în locurile de care aveți nevoie. Prin urmare, hainele tale vor atârna în mod corespunzător corpul și postura dvs. se poate îmbunătăți, stimulând tot mai mult încrederea în sine.
  • Vizitați un magazin de lenjerie pentru a fi montat. Invitați-vă prietenii să vină cu dvs. și să facă o zi de ieșire din ea.
  • Imagine intitulată Îmbrățișează curbele Pasul 7
    3. Accentuați părțile corpului pe care îl iubiți. Determinați care părți ale corpului vă place și doriți să vă înfruntați. Apoi alegeți hainele care accentuează aceste părți ale corpului. De asemenea, puteți face acest lucru utilizând culoarea. Utilizați culori strălucitoare pentru a atrage atenția asupra părților dvs. preferate ale corpului.
  • De exemplu, dacă vă iubești șoldurile și coapsele, apoi stocați pantalonii care accentuează aceste caracteristici.
  • Imagine intitulată Îmbrățișează curbele Pasul 8
    4. Acceseaza-te. Accesorii sunt o modalitate distractivă de a adăuga unele emoții la costumul dvs. Alegeți dintre centuri, cercei, coliere, brățări și inele. De asemenea, puteți utiliza accesorii pentru a accentua părțile corpului pe care le iubești.
  • De exemplu, dacă doriți să accentuați osul gulerului, purtați un colier colier îndrăzneț sau un colier Bib.
  • Atrageți atenția asupra ochilor dvs., purtând cercei care scot culoarea în ochii tăi - de exemplu, dacă aveți ochi verzi, încercați cercei roșii.
  • Accesoriile sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a rămâne la curent cu tendințele de modă, dacă acesta este stilul tău.
  • Imagine intitulată Îmbrățișează curbele Pasul 9
    5. Accentuați talia cu centurile. Curelele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a crea o talie când purtați rochii și topuri supradimensionate. De asemenea, puteți crea o talie, purtând vârfuri și rochii care rușă la talie sau care au detalii, cum ar fi margele, care atrage atenția asupra taliei.
  • Purtând un vârf și de jos, care sunt două diferite, dar culorile complementare pot crea și o talie.
  • Metoda 3 din 3:
    Îngrijirea corpului tău
    1. Imagine intitulată Îmbrățișează curbele Pasul 10
    1. Alegeți o rutină de exerciții pe care o iubiți. Studiile dezvăluie că femeile care își exercită se simt mai bine despre trupurile lor, indiferent de tipul de tip pe care îl au. Dacă nu ați găsit deja un exercițiu care vă place și rămâneți cu el. Ar putea fi ciclism, dans, mersul pe jos, patinajul sau alergarea. Alegerea ceva ce vă place vă va ajuta să rămâneți cu exercițiul mai mult.
    • Adresați-vă prietenilor să vă alăturați dacă nu doriți să mergeți singur.
    • Încercați să nu faceți exerciții cu un obiectiv de greutate în minte. În schimb, setați diferite obiective pentru dvs. în fiecare săptămână, "Voi bicicleta de două până la trei ori în această săptămână."
  • Imagine intitulată Îmbrățișează curbele Pasul 11
    2. Echilibrați dieta dumneavoastră. Furnizarea corpului cu substanțele nutritive trebuie să funcționeze, de asemenea, vă poate spori încrederea atât mental și fizic. Asigurați-vă că obțineți cantitatea recomandată de proteine, legume, fructe, carbohidrați și produse lactate în fiecare zi. Încercați să vă limitați și consumul de zahăr.
  • Se recomandă să mâncați cel puțin cinci porțiuni de fructe și legume, trei porțiuni de proteine ​​și trei porțiuni de carbohidrați zilnic.
  • Imagine intitulată Îmbrățișează curbele Pasul 12
    3. Recompensați corpul. Tratați-vă la un masaj sau la o manichiură. Luați o baie lungă și lăsați-vă cu o loțiune de hidratare după aceea. Recompensarea corpului vostru vă va ajuta să vă reconectați cu el și să o apreciați.
  • sfaturi

    Nu uitați să zâmbiți adesea. Zâmbetul vă poate ajuta să vă stimulați și încrederea în sine.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar