Cum să vă simțiți mai bine despre modul în care arătați

Dacă vă simțiți nesigur în privința modului în care arăți, nu sunteți singuri. Oamenii sunt bombardați cu un număr mare de mesaje despre standardele de frumusețe în fiecare an, ceea ce poate contribui cu ușurință la sentimentele de nesiguranță.Dacă doriți să deveniți mai încrezători în corpul și aspectul dvs., există pași pe care îi puteți lua pentru a schimba modul în care vă gândiți la corpul vostru. Pentru a începe, lucrați la schimbarea mentalității dvs. Lucrează activ împotriva gândurilor negative și a face un efort de a vă aprecia și aspectul dvs. în fiecare zi. De acolo, lucrați la aprecierea corpului. Mai degrabă decât să vă văd corpul în ceea ce privește defectele sale, încercați să apreciați ceea ce poate face corpul dumneavoastră pentru dvs. De asemenea, ar trebui să căutați ajutor în afara. Discutați cu prietenii de susținere și membrii familiei. Lăsați-i să știe că luați măsuri pentru a vă simți mai bine despre dvs. și despre apariția voastră.

Pași

Partea 1 din 3:
Schimbarea mentalității dvs
  1. Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arătați pasul 1
1. Începeți dimineața, expunându-vă la ceva pozitiv. Vrei să începi ziua într-un loc bun. Când ieșiți la ușă pentru muncă sau școală, veți fi bombardați cu o mulțime de negativitate. Pentru a combate acest lucru, lucrați la senzație de bine despre tine al doilea în care te trezești.
  • Căutați pasaje din cărți, linii din filme, articole online sau postări blog despre corp și aspect pozitivitate. Ați putea încerca să păstrați un jurnal de patul dvs. în cazul în care ați scris mesaje pozitive.
  • De asemenea, puteți scrie mesaje pozitive pe cardurile index. Le puteți lăsa unde este posibil să le vedeți devreme dimineața. De exemplu, scrieți o linie de la o poezie pe pozitivitatea corpului și plasați-o pe oala de cafea.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 2
    2. Identificați ceea ce vă place despre corpul vostru. Dacă sunteți nesigur în legătură cu corpul vostru, probabil că vă concentrați mai ales pe ceea ce credeți că este în neregulă cu ea. În loc să refaceți aceleași idei vechi, încercați să vă refracționați atenția pentru a vă concentra asupra a ceea ce vă place despre corpul vostru.
  • Sunteți bun la sport sau la alte activități fizice? Aveți o bună coordonare a ochilor?
  • Corpul tău ți-a permis să scoți anumite stiluri? Arăți foarte bine în anumite tipuri de îmbrăcăminte?
  • Corpul tău vă oferă plăcere? Cum vă simțiți când obțineți un masaj sau mergeți înotați?
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arătați pasul 3
    3. Să ia o dată de la citirea revistelor de frumusețe sau să urmați celebrități pe social media. Trebuie să vă conectați cu corpul dvs. departe de influențele exterioare. Acest lucru vă va ajuta să vă opriți să vă compari cu ceilalți și să vă apreciați pentru dvs. UN-Urmăriți anumite celebrități pe Twitter, nu mai verificați site-urile web, cum ar fi pierderea în greutate și blogurile de modă, și evitați galeria la capacele tabloidului în supermarket. Toate aceste lucruri pot contribui la sentimentele negative despre corp.
  • Dacă aveți un timp greu să vă îndepărtați complet de influențele exterioare, încercați să stabiliți limite, mai degrabă decât să o tăiați complet. Ați putea, de exemplu, să vă limitați la 2 ore de timp social media în fiecare zi.
  • Încercați să luați periodic "Popul de cultură pauză." Opriți televizorul, computerul și telefonul câteva ore pe zi. Încercați să faceți ceva care vă îndepărtează de influențele exterioare, cum ar fi citirea unei cărți sau a merge la o plimbare.
  • Insecuritatea corpului este adesea legată de mesajele pe care oamenii le primesc prin mass-media. Femeile tinere, de exemplu, sunt încurajate prin publicații de televiziune și de frumusețe pentru a obține o anumită greutate, ton de piele, etcetera. Multe dintre aceste idealuri sunt nerealiste și dăunătoare, având în vedere diversitatea tipurilor de corp care există în lume.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 4
    4. Identificați ceea ce vă face să vă simțiți nesigur. Știți de ce vă simțiți atât de nesigur în legătură cu corpul vostru? Părinții sau prietenii tăi vă predau să priviți un anumit mod? Ați idolizat întotdeauna stelele pop și alte persoane în mass-media cu "perfect" organisme? Ai fost criticat pentru modul în care a căutat corpul tău când erai mai tânăr? Figurați situațiile și mementourile care declanșează nesiguranța. Încercați să evitați astfel de lucruri în viitor.
  • Aveți prieteni sau cunoștințe care sunt critice față de propriile corpuri? Dacă da, este posibil să doriți să diminuați contactul cu ei, cel puțin până când vă simțiți mai bine despre dvs. Ați putea să vă gândiți sămânați la prânzul cu colegul care este în mod constant dieta, sau nu returnați textele de auto-depreciere ale vărul dvs. despre aspectul său fizic.
  • Gândiți-vă la momentele în ziua când vă simțiți foarte nesigur. Poate că aveți tendința de a vă simți nesigură atunci când mergeți la magazinul alimentar, deoarece magazinul dvs. are o mulțime de oglinzi cu lungime întreagă. Vă găsiți în mod constant verificați aspectul în aceste oglinzi. Ați putea lua în considerare că mergeți la un alt magazin.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 5
    5. Evitați să vă cântăriți în fiecare zi și obseda asupra aspectului dvs. în oglindă. "Control" este obișnuită la oamenii cu lupte de imagine corporală, dar puteți încerca să schimbați aceste modele. Aceasta este o modalitate de a vă îndrepta atenția departe de gândurile negative despre corpul vostru și spre lucruri mai pozitive din viața voastră.
  • Ar trebui să luați în considerare scăderea scării de baie. Dacă sunteți îngrijorat de urmărirea greutății dvs., vă cântărește o dată pe săptămână la o sală de gimnastică sau o farmacie care are o scară. Când mergeți la biroul medicului, puteți cere medicului dumneavoastră să nu vă cântări decât dacă este necesar din motive medicale. De asemenea, puteți cere ca medicul dumneavoastră să nu vă spună greutatea dvs.
  • Dacă observați că vă verificați corpul, gândiți-vă la altceva, ca și cum ați fi la plajă sau altceva care vă ajută să vă relaxați. De asemenea, puteți găsi ceva care să vă distragă imediat când începeți să obseziți asupra corpului vostru. Ia un hobby relaxant, cum ar fi tricotat.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 6
    6. Practicați discuțiile de sine pozitive. Dacă vă simțiți rău despre voi înșivă, vă puteți găsi în jos. Vă puteți angaja în auto-discuție negativă, ceea ce înseamnă că vă aflați spunând lucruri pentru tine, "Nu-mi vine să cred cum ești gras" pe parcursul zilei. Încercați să schimbați discuțiile negative cu discuții de sine pozitive. Se poate simți ciudat la început, dar cu timpul de a fi bun pentru tine vă poate ajuta să vă ridicați simțul de sine.
  • Fiți conștienți de modelele dvs. de gândire. Dacă te-ai simțit rău pentru tine de o vreme, te poți pune fără să te gândești. Încercați să fiți conștienți de gândurile dvs. în orice moment. Prindeți-vă când începeți să vă gândiți la lucruri, "Ești atât de urât. Ești atât de slab."
  • Apoi, încercați să înlocuiți gândurile negative cu cele pozitive. De exemplu, spuneți că sunteți nesigur pentru că vă simțiți că brațele sunt prea voluminoase. Dacă te gândești, "Nu pot purta acest top pentru că îmi face brațele să pară grăsime," opriți și înlocuiți acest gând cu ceva mai pozitiv. De exemplu, "Sunt foarte mândru de cât de puternică sunt brațele mele."
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 7
    7. Încercați să vedeți nesiguranța ca umilință. În ciuda eforturilor cele mai bune, vă puteți simți uneori nesigur. Unii oameni s-au bătut pentru a experimenta nesiguranța deloc. În loc să vă simțiți rău că aveți probleme de imagine corporală, încercați să vedeți nesiguranța însăși într-o lumină pozitivă. Încercați să vă gândiți la voi ca fiind modest în loc de nesigur, deoarece acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți mai bine despre dvs. în general.
  • Încercați să vă gândiți la tine la fel de umil. Fiți recunoscători că sunteți capabili să recunoașteți că aveți defecte și imperfecțiuni.
  • Țineți minte, în timp ce este bine să vă refracționați gândurile despre nesiguranță, ar trebui să lucrați în continuare pentru a vă simți mai bine despre voi înșivă. Este bine să aveți niște umilință, dar insecuritatea intensă poate fi nesănătoasă.
  • Partea 2 din 3:
    Aprecierea corpului tău uimitor
    1. Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 8
    1. Gândiți-vă la corpul dvs. în ceea ce privește funcția pe formular. S-ar putea să fiți înclinați să vă luați în jos pe imperfecțiunile corpului. Poate că nu aveți un stomac plat sau biceps musculos. Este posibil să nu aveți culoarea părului sau culoarea ochilor pe care o doriți. Cu toate acestea, opriți gândirea corpului dvs. în ceea ce privește modul în care arată. În schimb, fii recunoscător pentru capacitatea corpului tău de a funcționa.
    • Admirați abilitățile corpului dvs. dincolo de frumusețea fizică. Admirați că corpul dvs. este capabil să se miște, să vă poarte, să vă vindecați de la rănire și să suportați activitatea fizică.
    • Stabiliți obiective pentru dvs. care nu au nimic de-a face cu pierderea în greutate. Încercați să vă împingeți corpul în ceea ce privește rezistența. De exemplu, să încercați să faceți 110 de împingeri la rând sau să puteți rula 2 mile fără oprire.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 9
    2. Acceptați ceea ce vă place de corpul vostru în timp ce îl iubiți în general. Toată lumea are lucruri despre trupurile lor care nu le place. Nu este realist să vă așteptați să iubiți totul despre corpul vostru în orice moment. Cu toate acestea, învățați să acceptați ceea ce nu vă place fără fixarea pe ea. Să fie capabil să se compartineze într-o diplomă prin iubirea corpului dvs. în general, chiar și atunci când știți că este imperfect.
  • De exemplu, nu vă place modul în care stomacul dvs. pare într-un top. Gândește-te la tine, "Nu-mi place stomacul meu chiar acum, dar îmi place corpul meu în general." După ce vă recunoașteți că vă place stomacul, gândiți-vă la tot ceea ce vă place și apreciați-vă de corpul vostru.
  • Dragostea și aprecierea de sine nu sunt toate sau nimic. Este bine să aveți frustrări fără corpul vostru și să iubiți în continuare modul în care vă uitați în general.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 10
    3. Iartă-ți corpul pentru deficiențele sale. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, ei tind să fie mai puțin și mai puțin iertați de trupurile lor. S-ar putea să vă frustrați că nu construiți mușchi cât de repede doriți, sau că picioarele dvs. nu se vor diminua în ciuda multor antrenamente.
  • Acceptați că corpul dvs. nu va funcționa întotdeauna, precum și doriți, și că nu puteți ajunge niciodată la anumite obiective de fitness. În loc să se înfurie în corpul vostru, încercați să înțelegeți. Amintiți-vă că sunteți mai mult decât corpul vostru și apreciați tot ce face corpul vostru pentru dvs.
  • Faceți schimbări mici în modul în care vă uitați la corpul vostru. Dacă vă răniți exercițiile, hrăniți corpul și arătați-i bunătatea în loc să vă frustrați. Zâmbiți-vă în oglindă când vă simțiți supărați de corpul vostru.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arătați pasul 11
    4. Lucrați cu scopul de a vă îngriji corpul și îmbunătățirea sănătății dvs. mintale. Lucrul poate fi sănătos. Aceasta poate contribui la reducerea stresului și reducerea simptomelor de depresie și anxietate, ambele pot contribui la o imagine slabă a corpului. Cu toate acestea, obseda asupra schimbării prin pierderea în greutate și clădirea musculară vă poate face să vă simțiți mai rău despre dvs. În loc să lucrați cu obiective specifice de pierdere în greutate, lucrați cu scopul de a vă hrăni corpul și îmbunătățirea stării dvs. generale.
  • Dați corpului ceea ce aveți nevoie când lucrați. Nu vă împingeți la punctul de tulpină sau rănire. Fii bun cu corpul tău în timp ce lucrezi. Dați-vă suficientă mâncare și apă pentru a vă combusi antrenamentele și amintiți-vă că antrenamentele dvs. sunt o modalitate de a vă îngriji corpul. Vă permiteți corpului să rămână puternic în timp.
  • Asigurați-vă că discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe o nouă rutină de antrenament. Nu vrei să te termini.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 12
    5. Furnizați corpul cu hrană. Mulți oameni cu stima de sine scăzută încearcă să mănânce sau să mănânce sănătos ca mijloc de a-și schimba corpurile. Mâncarea corectă vă poate ajuta să vă simțiți mai bine despre dvs., dar faceți acest lucru cu cadrul potrivit. Gândiți-vă la mâncarea sănătoasă ca o modalitate de a vă hrăni corpul în loc de o modalitate de a vă forța corpul să se schimbe.
  • Du-te pentru o varietate de fructe și legume sănătoase, precum și boabe întregi și proteine ​​slabe. Nu vă forțați să mâncați alimente cu dietă cu conținut scăzut de calorii pe care nu vă place. În schimb, mâncați alimente pe care le bucurați că sunt pregătite într-o manieră sănătoasă.
  • Utilizați toate simțurile când mâncați. Acest lucru vă va permite să vă bucurați mai bine de masă și să fiți mai conștienți de ceea ce consumați. Mănâncă fără distragere ca televizorul sau computerul. Concentrați-vă în gustul și mirosul alimentelor dvs. Ascultați zgomotele de mâncare face așa cum mestecați. Luați mirosul mâncării dvs. pe măsură ce mâncați. Încercați să închideți ochii pe măsură ce mâncați pentru a vă concentra complet pe alimentele pe care le mâncați.
  • Partea 3 din 3:
    Obtinerea ajutorului in afara
    1. Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 13
    1. Vedeți un terapeut. Dacă aveți un caz intens de insecuritate a corpului, vedeți despre obținerea de ajutor de la un psihoterapeut profesionist. Terapia cognitiv-comportamentală este o modalitate eficientă de a vă îmbunătăți stima de sine înconjurătoare de corp și de a reduce orice simptome comportamentale legate de imaginea corpului dvs., cum ar fi binging sau purjare. Dacă problemele de aspect fizic afectează calitatea vieții, asigurați-vă că solicitați ajutor profesional. Tulburarea dismorfică a corpului și alte tulburări de alimentație sunt comune, dar condiții grave. Veți avea nevoie de tratament profesional pentru a vă recupera.
    • Un terapeut cognitiv-comportamental vă va ajuta să observați gândurile automate negative despre corpul vostru. Terapeutul dvs. vă va ajuta să lucrați la modalități de a vă schimba modelele de gândire.
    • CBT vă va ajuta, de asemenea, să opriți comportamentul obsesiv de verificare. Verificarea apare atunci când verificați în mod constant să vedeți cum arăți, cât de mult cântăriți sau alte aspecte ale corpului vostru.
    • Puteți găsi un terapeut prin asigurarea dvs. sau online. Dacă sunteți student, consilierea gratuită poate fi oferită la școala dvs. Întrebați dacă un terapeut vă gândiți la terapia comportamentală cognitivă.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 14
    2. Discutați cu medicul despre medicamente. Unele medicamente psihiatrice, cum ar fi antidepresive, pot ajuta dacă aveți de-a face cu un caz serios de disemorfia corpului sau dismorfia corpului. Discutați cu medicul de familie sau cu un psihiatru despre încercarea unuia dintre aceste medicamente dacă vă simțiți ca medicamentele v-ar ajuta să faceți față.
  • Asigurați-vă că vă spuneți medicului dumneavoastră despre orice alte medicamente pe care le luați, așa că el va ști despre interacțiunile potențial periculoase de droguri.
  • Poate doriți să vedeți un terapeut și un psihiatru în timp ce luați medicamente psihiatrice. Acest lucru poate ajuta la asigurarea eficientă a medicamentelor și nu are efecte secundare negative.
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 15
    3. Înconjurați-vă cu oameni de susținere. Dacă vă simțiți prost în legătură cu dvs., sprijinul este vital. Căutați prieteni și membri ai familiei care sunt pozitive. Încercați să petreceți timp cu oameni care se simt bine despre corpurile lor și sunt, în general, pozitive.
  • Petreceți timp cu oamenii care vă apreciază. Vrei să-ți petreci timp cu prietenii și membrii familiei care vă încurajează să fii tu și cu adevărat ca tine. Prietenii care au tendința de a fi negativi sau gelos ar trebui evitați atunci când vă luptați cu stima ta de sine.
  • Nu vă fie frică să cereți ajutor. Puteți cere sprijin spunând, "Aș putea folosi cu adevărat ajutor cu aceste probleme de imagine corporală cu care mă lupt cu. Crezi că ai putea să faci tot ce poți să fii acolo pentru mine?"
  • Imaginea intitulată se simt mai bine despre modul în care arăți pasul 16
    4. Alăturați-vă unei comunități de susținere, corporală. Există o mulțime de forumuri online și grupuri în persoană care se alătură dacă aveți nevoie de sprijin pentru insecuritatea imaginii corporale. Aceste comunități dau o priză pentru ca oamenii să-și exprime preocupările și să se refere la ceilalți care merg prin lupte similare.
  • Dacă aveți o tulburare de alimentație sau dacă luptele dvs. sunt legate de greutate, puteți începe prin căutarea la secțiunea Tulburări de alimentație a site-ului PsychForums: http: // psihforums.COM / Tulburări de alimentație /
  • sfaturi

    Puteți să vă abordați nesiguranța în mai multe moduri. Puteți fi critic față de standardele de imagine ale corpului societății și să depuneți totuși eforturi pentru a intra în formă.
  • Purtați haine care vă fac să vă simțiți confortabil și bine despre dvs.
  • Evitați să vă lăsați să vă odihniți exclusiv imaginea corpului. Amintiți-vă că există și alte lucruri importante în viață, cum ar fi prietenii tăi și cei dragi.
  • Nu lăsați pe nimeni să vă predea să purtați ceva care vă face să vă simțiți incomod sau nesigur. Doar lipiți cu ceea ce vă place și ce vă simțiți bine!
  • Avertizări

    Dacă vă simțiți fără speranță în ceea ce privește situația dvs., încercați să apelați Tulburări naționale de alimentație linia de asistență la 1-800-931-2237. Chiar dacă nu aveți o tulburare de alimentație, puteți vorbi cu ele despre nesiguranța imaginii corpului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar