Cum să se ocupe de a fi numit urât

Dacă cineva vă sună urât, ați putea începe să vă întrebați dacă este adevărat. Cu toate acestea, ceea ce contează cel mai mult este modul în care vă simțiți despre dvs., indiferent de ceea ce gândesc sau spun alte persoane. Dacă cineva vă cheamă urât, găsiți o modalitate de a răspunde calm, fără să vă supărați sau supărați. Lucrați spre acceptarea și construirea încrederii în sine. Găsiți frumusețea în dvs. fără a focaliza numai pe aspectul dvs. Nu ezitați să obțineți sprijin de la un prieten, adult sau terapeut dacă vă luptați să vă simțiți bine despre dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Răspunzând la comentariu
  1. Imagine intitulată Deal cu a fi numit Ugly Pasul 1
1. Manipulați mânia ta. Dacă se numește urât lovește un nerv, s-ar putea să vă simțiți supărat sau rănit. Încercați să nu subliniați imediat. În schimb, lucrați la manipularea emoțiilor în mod matur. Încercați să vă controlați emoțiile inainte de răspunzând. Dacă observați că vă înfuriați sau supărați, luați niște respiratie adanca. Lenește încet fiecare respirație, astfel încât respirați respirația mai lungă și mai completă.
  • Luați respirațiile de la burtă, nu din piept.
  • Încercați să numărați fiecare respirație. De exemplu, inspirați timp de patru secunde, apoi expirați timp de patru secunde.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi numit Ugly Pasul 2
    2. Ignora cuvintele lor. Nu lăsați cuvintele cuiva să vă afecteze, vă arată puterea asupra unei situații. Când cuvintele cuiva vă afectează și vă rănește, acea persoană are putere asupra voastră. Nu dați persoana asta această putere. Ignorați comentariile lor și nu reacționați emoțional. Caracterul tău vorbește mai mult pentru cine ești decât aspectul tău.
  • Ignorarea acestor comentarii este mai ușor de spus decât sa făcut și ar putea lua unele practici.
  • Repetați-vă: "Cuvintele și opiniile acestei persoane nu trebuie să se schimbe cum mă simt despre mine."
  • Imagine intitulată Deal cu a fi numit Ugly Pasul 3
    3. Stai în sus pentru tine însuți. Se ridică pentru tine și nu se întoarce. Dacă vă decideți să vorbiți, vorbiți cu încredere. Vorbește-te pentru tine spunând că comentariile sunt medii și nu reflectă cine ești.
  • De exemplu, spuneți: "Nu știu de ce m-ai numi urât. Opinia ta despre cum arăt nu se schimbă cine sunt."
  • De asemenea, puteți spune: "Nu sunteți judecătorul a ceea ce este frumos. Mă văd la fel de frumos pentru că știu că sunt o persoană iubitoare și bună."
  • Imagine intitulată Deal cu a fi numit Ugly Pasul 4
    4. Întoarceți judecățile în declarații. Poate că cineva te-a chemat urât pentru că ai un nas mare, păr curl sau picioare mari. Aceste caracteristici nu au negativitate în sine. Poate că aveți aceste caracteristici și unii oameni nu le găsesc atractivi. Este în regulă. Amintiți-vă că această persoană vă judecă și nu trebuie să o luați negativ.
  • De exemplu, spuneți: "Da, am un nas mare. Cât de aspră de tine să observi."
  • De asemenea, puteți spune: "Arata nu sunt totul. Dar da, am brațe păroase."
  • Imagine intitulată Deal cu a fi numit Ugly Pasul 5
    5. Utilizați umorul. Umorul poate ajuta la eliminarea oricărei tensiuni a unei situații. Cu toate acestea, nu folosiți umorul pentru a trage o insultă înapoi. Umorul este o modalitate foarte bună de a arăta că cuvintele lor nu vă vor răni.
  • Exagerați comentariul adăugând la acesta. De exemplu, spuneți: "Cred că sunt destul de urât. Probabil că voi avea o transformare asemănătoare lebedei în orice zi acum!"
  • Partea 2 din 3:
    Acceptarea și construirea încrederii
    1. Imagine intitulată Deal cu a fi numit Ugly Pasul 6
    1. Valorizați-vă propria opinie deasupra celorlalți. În cele din urmă, modul în care vă simțiți despre dvs. este mai important decât modul în care alții vă percep. O mulțime de oameni au o mulțime de opinii, dar cei care contează cel mai mult sunt cei pe care îi ai de la tine. Învață să prioritizați modul în care vă vedeți deasupra modului în care alții vă văd.
    • Dacă cineva vă sună urât, amintiți-vă că opinia dvs. contează mai mult decât a lor și nu vă pot face să vă simțiți urâți.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi numit Ugly Pasul 7
    2. Căutați frumusețe, nu defecte. Mulți oameni se văd cu un ochi critic. Dacă considerați că este ușor să afișați lucrurile care sunt "greșite" despre dvs. sau că nu vă place, încercați să construiți o listă a lucrurilor pe care le faceți do ca și despre tine. Aruncați o privire în oglindă și în loc să vă concentrați asupra a ceea ce nu vă place, găsiți ceea ce vă place despre corpul vostru. Poate vă place culoarea ochilor, tonul pielii, buzele, mâinile sau orice altceva!
  • Faceți o listă cu lucrurile pe care le bucurați de corpul vostru și să vă amintiți de aceste lucruri când vă simțiți jos.
  • De asemenea, puteți include lucrurile pe care le place să le faceți cu corpul vostru. De exemplu, "Îmi place că trupul meu este atletic și sunt un dansator bun."
  • Imagine intitulată Deal cu a fi numit Ugly Pasul 8
    3. Acceptați-vă așa cum sunteți. Nimeni nu poate defini ce frumos, normal sau frumos sunt în ansamblu. După cum se spune, "Frumusețea este în ochii privitorului" și acest lucru se aplică și atracției. Dacă vă simțiți jos despre aspectul dvs. sau despre ce v-ați spus oamenii sau despre dvs., începeți să vă construiți propria acceptare de sine. Au compasiune pentru tine. Vedeți-vă ca o persoană imperfectă și aveți compasiune pentru acele imperfecțiuni din tine însuți.
  • De exemplu, spuneți-vă: "Nu sunt perfect în cine sunt sau cum arăt. Mă pot accepta în ciuda acestor imperfecțiuni."
  • Dacă o persoană vă găsește neatractivă, deci ce? Asta nu înseamnă că toată lumea vă vede așa. Acceptați-vă așa cum sunteți și amintiți-vă că nu puteți să vă rog pe toată lumea.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi numit Ugly Pasul 9
    4. Utilizați afirmații pozitive. Dacă se numește urât ți-a afectat imaginea de sine, este timpul să schimbăm asta. Concentrați-vă pe să vă spuneți ceva care vă construiește și pune gânduri pozitive în mintea voastră. Gândiți-vă la afirmațiile care se află în timpul prezent și încearcă să le spună în fiecare zi. S-ar putea să nu credeți cuvintele la început, ci păstrați-vă cu el și vedeți cum vă simțiți.
  • De exemplu, spuneți (sau scrieți), "Sunt frumos" sau "valoarea mea este mai mult decât pielea adâncă."
  • Scrieți pe baia dvs. oglindite afirmațiile dvs., astfel încât să le vedeți în fiecare dimineață. Puteți utiliza note post-it în markerii dvs. preferați de culoare sau din tablă albă!
  • Imagine intitulată Deal cu a fi numit Ugly Pasul 10
    5
    Fii încrezător în tot ceea ce faceți. Dacă nu știți cum să vă simțiți încrezători sau nu simțiți că puteți fi încrezători, acționați ca și cum ați avea încredere. De exemplu, întrebați-vă: "Ce ar face cineva care este încrezător acum? Cum ar răspunde ei?"Începeți să vă vedeți la fel de încrezător, chiar dacă nu credeți că sunteți. Când oamenii vă văd ca persoană încrezătoare, ei pot fi mai puțin probabil să se distreze de tine sau să te insulte.
  • După cum spun unii oameni, "falsificați-l până când îl faceți."Destul de curând, veți găsi că sentimentul de încredere devine mai ușor și mai ușor.
  • De exemplu, ați auzit pe cineva înspăimântat în timp ce mergeți. Ține-ți capul deținut ridicat și arată cât de încrezător ești tu.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi numit Ugly Pasul 11
    6. Faceți lucruri care vă fac să vă simțiți bine. Dacă vă simțiți rău despre dvs. după ce cineva vă cheamă urât, încercați să faceți ceva care vă face să vă simțiți bine despre dvs. În timp ce nu puteți schimba instantaneu modul în care arăți, vă puteți atrage atenția spre a face lucruri care vă fac să vă simțiți fericiți, liniștiți, relaxați sau la ușurință. Acest lucru vă poate ajuta să vă ocupați de stres și să vă simțiți mai bine.
  • De exemplu, mergeți la o plimbare, faceți o baie, scrieți într-un jurnal sau ascultați muzică.
  • Implicați-vă în activitățile pe care le bucurați. Acest lucru ar putea fi sport, arte marțiale, muzică sau gătit.
  • Imagine intitulată Deal cu a fi numit urât pasul 12
    7. Aveți grijă de corpul vostru. Puneți un efort în îngrijirea dvs. De exemplu, practicați o bună igienă, cum ar fi schimbarea hainelor (inclusiv chiloți și șosete), dușul în mod regulat, periajul dinților și purtarea deodorant. Practicați-vă că aveți grijă să vă simțiți mai încrezători, cum ar fi luarea timpului dimineața pentru a vă face părul să arate frumos, îmbrăcându-vă în haine curate care reflectă stilul tău și crearea unui aspect vă place.
  • Alegeți un stil personal care reflectă cine sunteți. Purtați haine care se potrivesc, sunt confortabile și vă fac să vă simțiți bine despre dvs.
  • Fiind chemat "urât" este diferită de a fi numită "nu a avut grijă de". Luați responsabilitatea pentru imaginea dvs. și pentru lucruri pe care le puteți schimba.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea asistenței sociale
    1. Imagine intitulată se numește Ugly Pasul 13
    1. Vorbiți cu un adult. Indiferent dacă aveți nevoie de sprijin sau de cineva care să-l configureze, vorbind cu un adult poate ajuta. Acest lucru ar putea fi un profesor, părinte, antrenor sau lider spiritual. Ei ar putea să-i împrumute o ureche de ascultare sau să vă dea un sfat în modul de a face față situațiilor în care oamenii încearcă să vă rănească. Acestea ar putea chiar să vă ajute să interveniți sau să vă confruntați cu persoana care vă chemat urâtă.
    • Adulții își amintesc că sunt mai tineri și pot fi capabili să ofere sfaturi bazate pe propriile experiențe. S-ar putea să fiți surprins de cât de înțelept și de ajutor pot fi.
  • Imagine intitulată de a fi numit Ugly Pasul 14
    2. Fii cu prietenii tăi adevărați. Dacă prietenii tăi vă tachinează sau vă sunați urât, luați oa doua privire la cine vă gândiți la un prieten. Un prieten adevărat te va sprijini și te va îngriji de tine, să nu te distrugi sau să te distrezi de tine. Alegeți să fiți în jurul prietenilor care vă fac să vă simțiți bine. La urma urmei, câștigând prietenii "răcoroși" care înseamnă că vă veți lăsa în continuare să vă simțiți rău.
  • Chiar dacă petreceți timp cu oameni mai puțini ", fiți cu oamenii care vă tratează bine, respectați-vă și nu vă faceți să vă simțiți rău pentru voi înșivă.
  • Fiți cu prietenii care vă văd pentru cine sunteți și nu numai pentru cât de "cool" sau atractiv sunteți. Ei ar trebui să te construiască și ca persoana pe care o faci, nu doar cum arăți.
  • Imagine intitulată de a fi numit Ugly Pasul 15
    3. Vedeți un terapeut. Dacă vă luptați cu hărțuirea, imaginea de sine sau probleme de sine, un terapeut vă poate ajuta. Aflați modalități de a face față sentimentelor dvs. și pentru a vă construi stima de sine. Dacă vă luptați cu anxietatea sau depresia ca rezultat al agresiunii sau insultelor, terapeutul vă poate ajuta să găsiți modalități de a vă simți mai bine despre dvs.
  • Găsiți un terapeut prin apelarea (sau a apelului părinților dvs.) o clinică de sănătate mintală locală sau furnizorul dvs. de asigurări. De asemenea, puteți obține o recomandare din partea medicului sau a unui prieten.
  • sfaturi

    Luați în considerare întotdeauna sursa. Dacă știți că bully este infamă pentru alegerea oamenilor sau, în general, doar fiind nepoliticos, nu vă pierdeți timpul și energia. Nimic nu spun că poate fi într-adevăr constructiv sau să-ți construiască imaginea de sine.
  • Dacă sursa comentariilor negative vine de la tine și nu de la alți oameni, puteți avea o imagine de sine slabă. Găsiți pe cineva în care aveți încredere să vă confideze pentru a vă ajuta să începeți să vă construiți imaginea de sine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar