Cum să mănânci frunze de moring

Frunzele din Moringa au câștigat o mulțime de popularitate pentru beneficiile lor de sănătate. Lucrul este că există un pic de dezbatere despre cel mai bun mod de a le mânca. Unii cred că RAW sau abia încălzit este cel mai bun mod. Alții cred că fierberea lor eliberează mai mulți nutrienți. Indiferent de modul în care doriți să le mâncați depinde de dvs. E destul de mult tema când vine vorba de servirea lor. Nu există nici un fel de mâncare specială pe care trebuie să o pregătiți, așa că dacă vă place mâncăruri reci sau cele fierbinți, este vorba despre adăugarea cât mai multor frunze pe care le place să oricare fel de mâncare pe care o iubiți deja!

Pași

Metoda 1 din 3:
Fierberea frunzelor
  1. Imaginea intitulată mănâncă moringa frunze Pasul 1
1. Aduceți apă la fierbere. Adăugați suficientă apă într-o oală pentru a acoperi cantitatea de frunze pe care intenționați să le fierbeți. Rotiți arzătorul la căldură medie-mare. Apoi așteptați ca apa să înceapă fierberea.
  • Imaginea intitulată mănâncă moringa frunze Pasul 2
    2. Adăugați frunzele și amestecați. Odată ce apa se fierbe, adăugați frunzele și amestecați-le în apă, astfel încât acestea sunt frumoase și umede peste tot. Fierbeți-le timp de aproximativ trei minute. Dar asigurați-vă că le amestecați în mod constant. În caz contrar, s-ar putea să se prăbușească unul pe celălalt și să ajungă ca niște aglomerări mari, care le pot face gust puțin urât!
  • Nu vreți să depășiți nici frunzele, ci în funcție de cât de mult faceți imediat, ei pot avea nevoie mai mult. Dacă fac, începeți testarea gust după trei minute pentru a vă asigura că nu distrugeți întregul lot.
  • Imaginea intitulată Mananca Moringa Frunze Pasul 3
    3. Scurgeți-le și uscați-le. După trei minute, goliți potul într-un filtru în chiuvetă. Apoi luați fiecare frunză și răspândiți-o pe prosoape de hârtie, astfel încât să nu fie mingea într-o grămadă. Apăsați lungimea frunzei în prosopul de hârtie pentru a stoarce apa. Dacă aveți nevoie, comutați-l la un prosop proaspăt și repetați.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugarea frunzelor la mâncăruri reci
    1. Imagine intitulată mănâncă moringa frunze Pasul 4
    1. Utilizați Moringa In salate. Alegeți ce se potrivește salatelui tău. Apoi, pentru fiecare porție, tăiați o ceașcă (30 g) de faptul că este vorba de retetele. Apoi înlocuiți doar moringa! Încercați-le în:
    • Salate de grădină
    • Caesar salates
    • Salate ruse
  • Imagine intitulată mănâncă moringa frunze Pasul 5
    2. Adăugați frunze la Smoothies. Ca și în cazul salatelor, pur și simplu face orice Smoothie plutește barca ta. Adăugați o ceașcă (30 g) de frunze de moringa la celelalte ingrediente sau să o folosească ca înlocuitor pentru oricare altul verdeaţă care sunt de obicei în ea. Apoi amestecați totul și bucurați-vă!
  • Imagine intitulată Mananca Moringa Frunze Pasul 6
    3. Includeți-le în sandwich-uri. Grill A hamburger, Porturi de pui, orsome portobello ciuperci. Biciuiți o salată de ton, salata de pui, sau salata de chickpea. Sau folosiți tăieturile dvs. rece preferate. Veți obține ideea până acum: doar linia oricărui tip de sandwich pe care îl hankering cu niște frunze de moringa și chow jos!
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind frunze în feluri de mâncare fierbinți
    1. Imagine intitulată mănâncă moringa frunze Pasul 7
    1. Se amestecă în ouă amestecate. Biciuiți un lot de bază omletă. Obțineți fantezie cu ea și adăugați brânză dacă doriți. Se condimentează cu orice ierburi și condimente vă intrigă. Așteptați până la sfârșitul gătitului lor înainte de a adăuga Moringa. Odată ce ouăle sunt aproape făcute, amestecați cât mai multe frunze pe care le doriți și le dați suficient timp pentru a vă plânge înainte de servire.
    • Dacă v-ați fiert deja frunzele, dați-le suficient timp pentru a vă încălzi înapoi dacă s-au răcit.
  • Imaginea intitulată mănâncă moringa frunze Pasul 8
    2. A face o omletă in schimb. Dacă sunteți un iubitor de ou, dar vă simțiți puțin plictisit de soiul amestecat, nu vă temeți niciodată! Moringa funcționează la fel de bine în omleta preferată. Cum ar fi ouăle amestecate, totuși, țineți-vă la adăugarea frunzelor cât mai mult timp posibil. Așteptați până când este timpul să pliați omeleta dacă doriți ei în interior sau să le salvați pentru garnitură în loc.
  • Imagine intitulată mănâncă moringa frunze Pasul 9
    3. Aruncați frunze în favoritul tău Chili. Probabil ați prins tema aici. Faceți doar chili vechi care vă atrage. Apoi, așteptați până în ultimele câteva minute de gătit și aruncați în totuși multe frunze pe care le doriți. Odată ce au răsturnat și încălzit, au la ea!
  • Imagine intitulată mănâncă moringa frunze Pasul 10
    4. Top pizza cu frunze. Acesta este un non-brainer: doar adăugați cât mai multe frunze, după cum vă place celelalte toppinguri de pizza înainte de a pune plăcintă în cuptor. Doar asigurați-vă că utilizați o cantitate generoasă de sos și nu plasați niciodată frunzele peste crustă uscată. Vrei să le păstrezi să le păstreze hidratați, astfel încât să nu ajungeți cu frunze urâte arse.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar