Cum de a sculpta un pui prăjit

Puii prăjiți sunt pielea delicioasă-crocantă și carne delicată cu mare aromă. Sculptura s-ar putea să pară descurajantă, dar este într-adevăr destul de simplă. Urmați acești pași pentru a vă scufunda propriul pui prăjit.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătiți-vă la scrupă
  1. Imagine intitulată sculpta un pas de pui prăjit 1
1. Puneți puiul prăjit pe o placă de sculptură, în sus. Acoperiți-l cu folie pentru a ajuta la terminarea gătitului. Cu excepția cazului în care placa dvs. de tăiere are caneluri pentru a prinde sucuri, veți dori să o așezați într-o foaie cookie cu laturi pentru a prinde sucurile. De asemenea, puteți să vă scufundați pe o placă.
  • Imagine intitulată sculpta un pas de pui prăjit 2
    2. Așteptați cel puțin zece minute. Unii bucătari recomandă până la 30 de minute. Acest lucru păstrează pasărea umedă, permițând umidității să fie împinsă în timpul gătitului pentru a redistribui pe tot parcursul cărnii.
  • Imagine intitulată sculpta un pas de pui prăjit 3
    3. Strângeți uneltele de sculptură. Veți avea nevoie de un cuțit de dezosare bine ascuțită, o furcă robustă și plăci de servire sau o platou. Au prosoape de hârtie sau o cârpă la îndemână pentru a vă șterge mâinile și pentru a curăța orice mizerie pe care o faceți în timp ce mergeți.
  • A cuțit de dezosare are o lamă lungă, subțire, cu vârf curbat. Lama poate fi rigidă sau flexibilă. Lamele flexibile sunt preferate pentru păsări de curte.
  • Dacă nu aveți un cuțit de dezosare, orice cuțit subțire lung va funcționa. Puteți folosi chiar și un cuțit al bucătarului, dacă este disperat, dar se așteaptă ca lucrurile să devină puțin murdare.
  • Partea 2 din 2:
    Sculptând puiul
    1. Începeți cu picioarele (coapsa și tamburul). Trageți un picior de la pui, rotind astfel încât să apară din articulație și să taie țesutul conjunctiv. Repetați cu celălalt picior. Dacă nu puteți tăia, ați fi lovit osul. Deplasați cuțitul mai aproape de articulație și încercați din nou.
    • Dacă aveți probleme în îndepărtarea piciorului, este posibil să doriți să încercați mai întâi tăierea în jurul vârfului și inferior piciorului.
    • O altă metodă este de a seta puiul de pui în jos, faceți o tăietură pentru a dezvălui articulația și apoi rotiți și îndoiți piciorul departe de corp până când apare din articulație. Utilizați cuțitul pentru a tăia orice piele rămasă sau cartilaj.
    • Pe măsură ce separați piciorul, asigurați-vă că obțineți "stridii", un pic delicios de carne spre partea din spate a puiului, chiar deasupra coapsei. Puteți să-l eliminați liber cu vârful cuțitului.
  • 2. Scoateți drumeții de la coapse. Așezați pielea piciorului în jos pe placa de tăiere. Localizați articulația care leagă coapsa la tambur și tăiați drept în jos pe măsură ce trageți în afară. Dacă întâlniți rezistență, repoziționați cuțitul și încercați din nou. Repetați cu cealaltă Drumstick.
  • 3. Sculptați sânii. Revistele le place să arate felii de sculptură de bucătărie direct de pe sân, dar această tehnică necesită un cuțit foarte ascuțit și o mulțime de practici. Este mai ușor să scoateți întregul sân înainte de a-l sculpta.
  • 4. Faceți o tăietură verticală profundă de-a lungul unei părți a pieptului, folosind sânul ca ghid. Lucrați cuțitul în jos și de la capătul coada până la capătul aripii puiului. Pe măsură ce tăiați, lucrați carnea departe de nervură până când întregul sân a fost îndepărtat. Repetați cu celălalt sân.
  • Dacă întâmpinați dificultăți în îndepărtarea sânului, încercați să faceți o a doua tăiere de-a lungul fundului sânului și perpendiculară la prima (spre ribcage de pui).
  • Puteți servi sânii întregi, tăiați în bucăți mari sau tăiați subțire, după cum preferați.
  • 5. Scoateți aripile. Trageți aripile departe de carcasă și tăiați prin țesutul conjunctiv la a doua îmbinare. Ei ar trebui să iasă cu o tăietură rapidă.
  • 6. Alegeți carcasa curată. Nu vă fie frică să vă dați degetele murdare! Există biți de pui pe care pur și simplu nu puteți coborî cu un cuțit. Simțiți-vă liber să le alegeți și să le salvați pentru supă sau salată de pui. Carcasa poate fi fiartă pentru a face stocul de pui.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pentru elevii vizuali, există zeci de videoclipuri online care arată cum să sculpte un pui prăjit. Incearca asta Video deosebit de concis Din bucătăria de testare.
  • Puteți utiliza această metodă de sculptură și pentru Turcia. Pentru a scufunda o rață, Cu toate acestea, trebuie să urmați o metodă ușor diferită.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar