Cum să sculgeți un pui

Sculptura a friptură de pui poate fi o sarcină descurajantă, dar foarte merită efortul. Nu te sperie departe de a avea o masă delicioasă pentru că nu știi cum să sculbezi un pui - asta e ceea ce este wikihow aici. Urmați aceste linii directoare simple și veți fi sculptând ca un pro în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 4:
Tăierea picioarelor
  1. Imagine intitulată sculpta un pas de pui 1
1. Așezați puiul, alăptați, pe tablă de tăiere. Este important să se alăture astfel încât să puteți vedea ce faceți. Dacă tocmai ați luat puiul din cuptor, lăsați-l să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
  • Imagine intitulată sculptură un pas de pui 2
    2. Țineți puiul ferm cu o furculiță de sculptură. Folosind o sculptură mare cuţit, Tăiați pielea dintre picior și corp.
  • Imagine intitulată sculpta un pas de pui 3
    3. Tăiați carnea dintre coada și îmbinarea șoldului. Tăiate cât mai aproape de coloana vertebrală. Îndoiți piciorul înapoi până când aruncați îmbinarea șoldului.
  • Imagine intitulată sculpta un pas de pui 4
    4. Continuați să tăiați în jurul osului. Trageți piciorul din corp până când carnea este separată de os. Tăiat prin pielea rămasă. Repetați pe cealaltă parte.
  • Dacă aveți probleme cu tăierea prin piele, încercați să utilizați un cuțit zimțat. Lucrați cuțitul înainte și înapoi până când pielea este tăiată.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 4:
    Separarea coapsei de la drumsticks
    1. Imagine intitulată sculpta un pas de pui 5
    1. Așezați pielea piciorului în jos pe placa de tăiere. Este mai ușor să tăiați mai întâi carnea și apoi să vă deplasați spre piele, ceea ce poate fi necesar să fie tăiat cu un cuțit zimțat.
  • Imagine intitulată sculpta un pas de pui 6
    2. Face o tăietură /8 inch (0.3 cm) de la linia de grăsime spre tambur. Drumul este partea mai mică a piciorului care este atașată la capătul osului piciorului. Există o linie subțire, de grăsime subțire, care rulează de-a lungul articulației dintre tambur și coapse.
  • Imagine intitulată sculptură un pas de pui 7
    3. Tăiați prin articulația care leagă tamburul și coapsa. Repetați acest proces cu piciorul rămas.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 4:
    Îndepărtarea cărnii de sân
    1. Imagine intitulată sculpta un pas de pui 8
    1. Tăiați de-a lungul osului de sân. Începeți în partea din spate a păsăriei și lucrați spre partea din față (sfârșitul cu aripile încă atașate.)
  • Imagine intitulată sculpta o pas de pui 9
    2. Tăiați-vă prin greutatea dorită când ajungeți la ea. Unghiul cuțitului și tăiați de-a lungul capului de dorit spre aripă. Face o tăietură între sân și aripa.
  • O altă opțiune este de a îndoi jumătățile de sân înapoi pentru a ieși din osul chilului și apoi scoateți osul chilului. Folosind foarfece de pasăre sau un cuțit, tăiați sânul în jumătate prin greutatea dorită. Tăiați fiecare jumătate de sân în jumătăți.
  • Imagine intitulată sculpta un pas de pui 10
    3. Trageți înapoi pe carnea de sân. Trageți-l departe de corp în timp ce tăiați simultan carnea departe de os. Tăiați pielea care ține pieptul la corp.
  • Dacă doriți să tăiați sânul în continuare, așezați pieptul pe placa de tăiere. Puneți cuțitul la un unghi de 45 de grade de la bord și la felie prin carne.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 4 din 4:
    Tăierea aripilor
    1. Imagine intitulată sculpta un pas de pui 11
    1. Îndoiți aripa departe de corp. A face acest lucru va face mai ușor să vezi articulația.
  • Imagine intitulată sculpta un pas de pui 12
    2. Tăiați în articulația aripii cu cuțitul de sculptură. Rulați cuțitul de-a lungul articulației, astfel încât să lăsați curba cuțitului de-a lungul articulației. Repetați cu aripa rămasă.
  • Imagine intitulată sculpt un pas de pui 13
    3. Terminat.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Întotdeauna spălați-vă mâinile după manipularea oricărei cărnii brute, inclusiv a puiului. Carnea brută poate conține bacterii care pot fi dăunătoare, cum ar fi Salmonella.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar