Cum să taie londra broil

Londra Broil este o carne marinată populară și delicioasă. Tăierea cărnii este un proces rapid și ușor. Tăiați carnea împotriva cerealelor pentru a obține cel mai bun gust și textura. Dacă faceți un fel de mâncare care necesită benzi subțiri, tăiați Londra Broil în 0.25 inci (0.64 cm) Benzi la un unghi de 45 de grade.

Pași

Metoda 1 din 2:
Tăierea împotriva cerealelor
  1. Imagine intitulată Cut London Broil Pasul 1.Jpeg
1. Lăsați carnea să se odihnească timp de 5 minute înainte de ao tăia. Odihnindu-se de carnea pentru câteva minute, îi ajută să-și păstreze sucurile, făcând oferta de carne. Când carnea a terminat gătitul, lăsați-l într-un vas timp de 5 minute.
  • Plasați o acoperire a alimentelor peste carne, în timp ce se răcește astfel încât muștele să nu aterizeze pe ea. Dacă nu aveți o acoperire a alimentelor, utilizați în schimb folie de aluminiu.
  • 2. Identificați modul în care liniile din carnea de carne. Dacă vă uitați cu atenție la carne, veți observa că carnea este alcătuită din fibre. Verificați ce direcție sunt indicate fibrele.
  • Dacă aveți probleme, văzând în ce direcție se execută liniile, tăiați o mică felie de pe un capăt al fripturii. Acest lucru vă va permite să vedeți clar direcția liniilor.
  • 3. Poziționați cuțitul în direcția opusă liniilor. Dacă tăiați Londra Broil în aceeași direcție ca și liniile, va trebui să mestecați prin fibre. Acest lucru va face carnea să se simtă rigid și uscat. Puneți cuțitul perpendicular pe liniile de pe Londra Broil pentru a părăsi carnea moale și suculentă.
  • 4. Slice carnea la un unghi de 45 de grade. Acest lucru ajută la a face felii mai mari. Transformați cuțitul astfel încât să stați la un unghi de 45 de grade. Păstrați cuțitul la un unghi în timp ce tăiați carnea. Așezați presiunea moderată pe cuțit și văzu înainte și înapoi pentru a face tăieturile.
  • Dacă tăiați o friptură subțire, nu vă faceți griji cu privire la felierea unui unghi, deoarece este greu de făcut.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 2:
    Tăierea benzilor subțiri
    1. Imagine intitulată Cut London Broil Pasul 5.Jpeg
    1. Lăsați carnea să stea timp de 5 minute pentru a tendința. Lăsând London Broil pentru odihnă, ajută la sucurile să se scufunde în carne. Acest lucru va face carnea mult mai mică și plină de aromă. Lăsați Londra Broil în vasul de gătit timp de 5 minute după ce a fost gătit.
  • 2. Poziționați cuțitul împotriva direcției cerealelor. Veți observa că carnea are o mulțime de linii mici în ea. Acestea sunt fibrele care alcătuiesc carnea. Identificați direcția în care aceste linii rulează și poziționează cuțitul, astfel încât să stea în direcția opusă liniilor. Tăierea broșului din Londra împotriva cerealelor va face ca carnea de carne să fie licitația și suculența.
  • Dacă nu puteți spune ce direcție se execută liniile, faceți o tăietură pe partea laterală a fripturii. Acest lucru va dezvălui mai multe fibre pentru a vă ajuta să identificați direcția lor.
  • Un cuțit de sculptură va obține cele mai bune rezultate. Dacă nu aveți unul, utilizați un cuțit ascuțit de bucătărie.
  • 3. Taie Londra Broil în 0.25 inci (0.64 cm) benzi. Începeți la un capăt al fripturii și faceți prima tăiere 0.25 inci (0.64 cm) de la capătul fripturii. Continuați să faceți tăieturi la fiecare 0.25 inci (0.64 cm). Utilizați o mișcare de tăiere pentru a tăia carnea în loc să împingă, deoarece acest lucru poate comprima carnea.
  • 4. Tăiați benzile la un unghi de 45 de grade dacă doriți felii mai lungi. Rotiți cuțitul pe un unghi pe măsură ce tăiați carnea. Acest lucru poate adăuga până la 50% mai multă lungime la benzi. Încercați să mențineți un unghi similar pentru fiecare tăietură, astfel încât felii să fie o lățime similară.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Acoperire alimentară sau folie de aluminiu
    • Cuțit de sculptat
    • Mâncăruri de gătit
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar