Cum de a bea lapte pentru o sănătate mai bună

Laptele este foarte important pentru o stil de viata sanatos, deoarece studiile arată că oamenii care beau lapte Evitați câștigul semnificativ de grăsime. Laptele conține calciu pentru oase sănătoase, fosfor, magneziu, proteină, vitamina B12, vitamina A, zinc, riboflavină, folat, vitamina C, și, cel mai important, vitamina D.

USDA a arătat lapte de băut pentru a preveni osteoporoza, datorită nutrienților săi: calciu și vitamina D. Alte dovezi arată aportul de lapte și produsele lactate este legat de îmbunătățirea sănătății osoase și a riscului redus de boală cardiovasculară și diabetul de tip 2.

Pași

  1. Imagine intitulată Bea lapte pentru o mai bună sănătate Pasul 1
1. Cumpărați lapte organic. Studiile au arătat că laptele organic este mult mai sănătoasă decât laptele obișnuit. Laptele organic provine din vacile care nu au primit hormoni de creștere, este sănătoasă, produsă fără pesticide dăunătoare etc.
  • Laptele organic nu este produs cu antibiotice. Supravegherea antibioticelor este o problemă gravă de sănătate. Laptele organic provine din vacile care nu au fost date antibiotice, deci nu contribuie la problema crescândă a rezistenței bacteriene.
  • Laptele organic este foarte ridicat în acizii linoleici conjugați (CLA). Clasul sunt grăsimi sănătoase importante care au fost dovedite că au fost legate de boala de inimă redusă și de diabetul zaharat. De altfel, în arhivele medicinei interne, cercetătorii din Spitalul General Massachusetts și Școala de Sănătate Publică din Harvard au raportat că produsele lactate care sunt scăzute în grăsimi, inclusiv lapte, se demonstrează că reduce riscul de diabet de tip 2 (în bărbați).
  • Un alt mare avantaj al laptelui organic asupra laptelui obișnuit este capacitatea sa de a merge mult timp fără a se roti acru: laptele organic este încălzit la aproximativ 280 ° F (138 ° C), deci ar dura până la două luni pentru a se întoarce acru. Datorită faptului că laptele regulat, pasteurizat este încălzit la 145 ° F (63 ° C), nu are aceeași viață. Deci, dacă sunteți îngrijorat de laptele de întoarcere acru destul de repede, atunci laptele organic vă poate permite să economisiți bani.
  • Înțelegeți că este bine să faceți. Vacile organice trebuie să poată accesa aerul deschis, spre deosebire de vacile din fabrică. Vacile care produc lapte organic sau vaci organice din multe ferme de produse lactate sunt lăsate să apară liber în pășunile organice. Acest tip de agricultură este considerat la animale și nu este crud, este foarte susținător al vieții sălbatice, este bun pentru multe comunități rurale, respectă aerul, apa și solul și este sănătos pentru oameni.
  • Imagine intitulată Bea lapte pentru o mai bună sănătate Pasul 2
    2. Fiți conștienți de faptul că dacă încercați să beți mai mult lapte prin punerea laptelui în cupă sau cană de ceai, beneficiile ceaiului vor fi anulateîn întregime.Mai degrabă decât punerea laptelui în ceaiul dvs., încercați să puneți în loc de miere. De asemenea, încercați să puneți lapte în cafea, mai degrabă decât ceai, deoarece laptele nu afectează beneficiile pentru sănătate ale cafelei.
  • Imagine intitulată Bea lapte pentru o mai bună sănătate Pasul 3
    3. Fiți conștienți de toate vitaminele și mineralele găsite în lapte:
  • Calciu: Păstrează oasele și dinții sănătoși - ajută corpul să mențină masa osoasă.
  • Proteină: O sursă bună de energie: construiește și repară țesutul muscular - bun după lucrări.
  • Potasiu: Vă ajută să păstrați o tensiune arterială bună.
  • Fosfor: Ajută la întărirea oaselor și vă oferă energie.
  • Vitamina D: Ajută corpul tău să-ți mențină oasele.
  • Vitamina B12: Ajută la menținerea celulelor sanguine sănătoase și ajută la menținerea țesutului nervos.
  • Vitamina A: Ajută la menținerea sistemului imunitar - ajută la menținerea viziunii normale și a pielii bune.
  • Niacin: Îmbunătățește metabolismul dvs. - au un pahar înainte de a face aerobic.
  • Imagine intitulată Bea lapte pentru o mai bună sănătate Pasul 4
    4. Bea lapte pentru a evita bolile. USDA a arătat că laptele de băut poate ajuta la prevenirea osteoporozei, datorită nutrienților săi: calciu și vitamina D. Alte dovezi arată aportul de lapte și produsele lactate este legat de îmbunătățirea sănătății osoase și a riscului redus de boală cardiovasculară și diabetul de tip 2.
  • Imagine intitulată Bea lapte pentru o mai bună sănătate Pasul 5
    5. Fiți conștienți de faptul că laptele sau produsele lactate sunt făcute din lapte pasteurizat sau nu. Pasteurizarea ucide bacteriile și alte microorganisme dăunătoare care se găsesc în laptele crud și este periculos să beți lapte crud.
  • Asigurați-vă că citiți eticheta. Lapte sigur, adică lapte pasteurizat, va avea cuvântul "pasteurizat" pe etichetă. Dacă cuvântul "pasteurizat" nu se găsește pe eticheta unui produs, poate conține lapte crud.
  • Nu vă fie frică să vă adresați grefierului dvs. sau să depozitați grefierul dacă laptele sau produsele lactate au fost pasteurizate, în special lapte sau produse lactate vândute în cazuri refrigerate. Nu cumpărați lapte sau produse lactate la piețele fermierilor sau ale fermierilor decât dacă puteți confirma că au fost pasteurizate.
  • Imagine intitulată Bea lapte pentru o mai bună sănătate Pasul 6
    6. Bea lapte pentru a ajuta la reducerea acidității. Arsurile la stomac sunt cauzate de o mulțime de timp prin aciditate, atât de logic laptele ușurează în mod natural arsuri la stomac.
  • Imagine intitulată Bea lapte pentru o mai bună sănătate Pasul 7
    7. Bea lapte pentru a avea o piele clară. De mii de ani, laptele a fost cunoscut pentru a păstra pielea clară. Acidul lactic găsit în ajutoarele de lapte în îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și, prin urmare, vă menține pielea clară și întinerirea pielii.
  • Imagine intitulată Bea lapte pentru o mai bună sănătate Pasul 8
    8. Beți lapte pentru dinți sănătoși. S-a arătat lapte pentru a proteja smalțul împotriva alimentelor acide. De asemenea, calciul și vitamina D găsite în lapte păstrează oasele puternice, deși dinții nu sunt considerați oase.
  • Imagine intitulată Bea lapte pentru o mai bună sănătate Pasul 9
    9. Bea lapte la slăbi. Mulți diete nu consumă produse lactate, pentru că ei cred că laptele nu îi va ajuta să piardă în greutate. Studiile efectuate de Universitatea Ben-Gurion au arătat că includerea mai multor calciu în dieta dvs. poate duce la pierderea continuă a greutății. Bea 12 uncii (350 ml) de lapte în fiecare zi asistă pierderea a mai mult de 12 lbs în timp ce oamenii care consumă doar o ceașcă de lapte pe zi pierd în medie 7 lbs.
  • sfaturi

    Dacă din orice motiv nu puteți bea lapte sau mâncați produse lactate, încercați mănâncă multe alimente bogate în calciu cum ar fi: broccoli, fasole, okra, spanac, varză, orez, varză de bruxel și conopidă. De asemenea, încercați să mâncați mulți vitamina-D alimente cum ar fi": ficat de vită, somon, ouă (vitamina D se găsește în gălbenuș), sardine, pește de ton și ulei de ficat de cod.
  • Mâncarea sănătoasă prin băut mai mult lapte voi vă oferă multe beneficii pentru sănătate, dar nu veți obține beneficiile complete, dacă nu vă exercitați. Exercitarea nu trebuie să fie greu și nici măcar nu trebuie să spargi o sudoare. Doar mergând la o scurtă plimbare de 30 de minute, șapte (7) zile pe săptămână vă vor îmbunătăți considerabil sănătatea. Începeți încet, dacă trebuie.
  • Dacă ai nevoie să slăbi, Înlocuiți laptele pentru unul dintre alimentele de lapte pe care le consumați și beți 1% sau lapte degresat.
  • Laptele nu este destinat să înlocuiască alimentele din dieta dvs., deoarece aveți nevoie de substanțe nutritive din alimente solide pentru a supraviețui. Ar fi destul de inutil să beți mai mult decât o sumă adecvată pentru a înlocui chiar și o salată sau pepene verde. Doar pentru că sugarii beau numai lapte de la atunci când sunt nou-născuți la 6 luni nu înseamnă că poți, de asemenea.
  • Femeile însărcinate trebuie în special să bea lapte, deoarece copilul are nevoie de calciu care se găsește în lapte.
  • Au niște înghețată făcută cu lapte, dacă aveți o poftă pentru ceva îngrășat, dar puțin sănătos, pentru că dacă veți mânca ceva nesănătoasă, puteți adăuga lapte la el. Asigurați-vă că faceți acest lucru numai cu moderatie, totuși. Înghețată, o sursă bună de calciu, este în regulă dacă o consumăm cu moderatie. Asigurați-vă că nu înlocuiți înghețată pentru lapte, totuși. Se pare că este un bun simț, dar înlocuirea înghețată pentru lapte va face grăsime foarte repede, din cauza faptului că înghețată este mai multă calorii, are mai mult grăsime, zahăr și unii, dar nu toți, de nutrienții din lapte.
  • Încercați să beți lapte devreme noaptea. Vă ajută să obțineți pielea netedă și moale. Laptele de migdale este mai bun pentru părul neted.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că nu beți prea mult lapte, deoarece puteți dezvolta o piatră de rinichi. Acest lucru este puțin probabil, dacă nu sunteți predispus să obțineți pietre la rinichi, dar o altă problemă cu consumul de acest lapte este că 8 cești de lichid se referă la cantitatea de care aveți nevoie într-o zi și cel mai probabil consumați alte lichide în afară de lapte, așa că tu va ajunge să bea prea mult lichid.
  • Fiți conștienți de faptul că dacă vă decideți să beți lapte crud, nepasteurizat, riscul de a deveni bolnav. Laptele crud este laptele de la animale, care nu a fost pasteurizat. Există multe motive pe care le-ar putea lua în considerare adăugarea laptelui crud la dieta lor, variind de la nutrițional, la etic, la mediu. Deși laptele și produsele lactate oferă multe beneficii pentru sănătate nutriționale, laptele crud conține microorganisme care pot avea riscuri grave de sănătate pentru oameni. Laptele nepresteurizat poate purta bacterii periculoase, cum ar fi Salmonella, E. coli, și Listeria, care sunt cunoscute pentru a provoca boli. Aceste microorganisme periculoase pot afecta serios sănătatea oricui care consumă lapte crud sau mănâncă alimente din lapte crud, în special în rândul femeilor însărcinate, copii, vârstnici și persoanele cu sisteme imunitare slabe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar