Cum de a alege cele mai bune alimente ecologice

Alimentele ecologice, îmbrăcăminte și cosmetice au luat etapa centrală în arena de hrană și stil de viață durabilă.Aceste alimente și produse ecologice sunt de obicei disponibile pe scară largă pentru majoritatea oamenilor și pot fi găsite la magazinul dvs. local de bacanie.100% alimente ecologice sunt complet organice sau realizate din ingrediente organice în întregime. Deși alimentele ecologice nu sunt diferite diferite de alimentele convenționale, acestea oferă multe beneficii, incluzând: poate avea un gust mai bun, conțin puțin la nici un aditivi sau conservanți artificiali și nu sunt tratați cu pesticide sintetice (deși sunt probabil tratate cu alte forme de pesticide).Cu toate acestea, știind exact ce tipuri de alimente ecologice sunt cele mai bune pentru a cumpăra vă pot ajuta să achiziționați tipurile potrivite de alimente pentru dvs. și familia dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Achiziționarea tipurilor potrivite de alimente ecologice
  1. Imagine intitulată Alegeți cele mai bune alimente ecologice Pasul 1
1. Citiți etichetele.Dacă sunteți interesat să achiziționați alimente ecologice, va trebui să înțelegeți legile ecologice de etichetare.Nu totul etichetat "organic" este în mod necesar 100% organic.
  • Alimentele care sunt etichetate ca 100% organice sau organice trebuie să respecte următoarele: să fie produse fără inginerie genetică, radiații sau nămoluri - nu utilizează orice substanțe chimice sintetice sau pesticide în procesul de agricultură - și să plătească și să plătească pentru procesul de certificare USDA.
  • Alimentele care sunt etichetate 100% trebuie să îndeplinească aceste orientări.În plus, toate ingredientele lor trebuie să fie de 100% organice, de asemenea.Nu sunt permise alți aditivi în afara apei sau a sarei.
  • Alimente care sunt doar etichetate "organic" sunt 95% organice.
  • Dacă sunteți interesat să cumpărați alimente ecologice, asigurați-vă că sunt etichetate cu sigiliul USDA.Evitați produsele fără etichetare de specialitate.
  • Imagine intitulată Alegeți cele mai bune alimente ecologice Pasul 2
    2. Magazin local.Unele dintre cele mai bune tipuri de alimente ecologice pe care le puteți cumpăra - din toate categoriile - sunt produse ecologice cultivate la nivel local.Beneficiile acestor alimente se extind dincolo de beneficiile articolelor ridicate din punct de vedere organic.
  • Alimentele și produsele locale sunt adesea mai mult aromate.Aceste alimente sunt culese la vârf de prospețime în loc să fie preluate devreme pentru a ține cont de timpul lung și timpii de tranzit.
  • Elementele cultivate la nivel local sunt adesea mai mari în substanțe nutritive, de asemenea.Alimentele care sunt cultivate departe sau în alte țări își pierd încet mulți dintre nutrienții lor în timp.
  • Cum ar fi alimentele ecologice, produsele locale sunt, de asemenea, ecologice.Nu trebuie să aveți articolele expediate departe și ajută la sprijinirea comunității locale de agricultură.
  • Imagine intitulată Alegeți cele mai bune alimente organice Pasul 3
    3. Du-te pentru fructe și legume organice.Unele dintre cele mai bune alimente absolute pentru a cumpăra cultivate organic sunt fructe și legume.Aceste alimente tind să fie "cea mai murdară" sau conțin cea mai mare cantitate de pesticide și reziduuri chimice.
  • Puteți, desigur, să mergeți pentru toate fructele și legumele organice - cu toate acestea, organicele pot fi costisitoare pentru a vă cumpăra și vă pot pune asupra bugetului alimentar.Metoda de agricultură și ieșire mai mică face ca aceste alimente să fie scazute.
  • Dacă doriți să vă limitați achizițiile de produse ecologice să fie mai economice, luați în considerare doar achiziționarea de versiuni organice ale comunei "duzina murdara."Următoarele alimente sunt cunoscute ca având cea mai mare cantitate de reziduuri chimice: mere, piersici, nectarine, căpșuni, struguri, țelină, spanac, ardei dulci, cartofi, roșii, cireșe și salată verde.
  • Imagine intitulată Alegeți cele mai bune alimente organice Pasul 4
    4. Alegeți întotdeauna carne roșie organică.Deși există beneficii pentru cumpărarea tuturor surselor proteice organice (datorită mai puțin substanțelor chimice, hormonilor și utilizării antibiotice), cea mai bună proteină pentru a cumpăra organice este carne roșie.
  • Hormonii adăugați la carne de vită pot fi legați de riscul crescut de anumite tipuri de cancer, deși cercetarea este în curs de desfășurare.
  • În plus, multe bovine au o varietate de antibiotice atunci când sunt ridicate și aceste niveluri de antibiotice s-au dovedit a apărea în carnea însăși. USDA consideră că aceste antibiotice și utilizarea comună a acestora poate duce la dezvoltarea de bacterii rezistente la antibiotice.
  • Imagine intitulată Alegeți cele mai bune alimente ecologice Pasul 5
    5. Alegeți produsele produse lactate organice.Similar cu produsele de vită, produsele lactate pot fi, de asemenea, contaminate de substanțele chimice, hormoni și antibiotice Vacile sunt hrănite sau date când sunt ridicate.Acesta este un mare grup de alimente pentru a cumpăra organice.
  • Laptele reprezintă o mare parte din alimentele de lapte consumate.Studiile au arătat că laptele convențional conține niveluri mai ridicate ale hormonilor RBST sau RBGH, care poate fi legată de anumite tipuri de cancer la om, deși acest lucru este neconcludent.
  • Dacă aveți copii sau voi, beți cantități mari de lapte, utilizați-l în cereale sau fulgi de ovăz sau pentru a face smântână, cumpărați lapte organic.
  • Imagine intitulată Alegeți cele mai bune alimente ecologice Pasul 6
    6. Achiziționați alimente organice pentru copii.Deși nu există o diferență nutrițională între alimentele convenționale și organice pentru copii, achiziționarea alimentelor organice pentru copii poate fi o idee bună, deoarece sugarii și bebelușii pot fi mai susceptibili la reziduurile găsite în produsele convenționale utilizate pentru a face alimente pentru copii.Sistemele lor imunitare nu sunt la fel de mature ca adulți.
  • Dacă achiziționați alimente pentru copii, mergeți la 100% organic - în special din "duzina murdara".
  • În plus, dacă vă faceți propria dvs. mâncare pentru copii de la zero, utilizați 100% carne organică și produse.
  • Imagine intitulată Alegeți cele mai bune alimente ecologice Pasul 7
    7. Luați în considerare achiziționarea de bunuri de uz casnic organice și chimice, de asemenea.În afara arena de alimente, există și alte produse de uz casnic care sunt considerate organice sau fără substanțe chimice dăunătoare.Acestea pot fi bune să cumpere în plus față de alimentele dvs. ecologice.
  • Multe bucăți non-stick de bucătărie - cum ar fi vase și tigăi - conțin un fluorochem numit PTFE.Când a fost supraîncălzit (peste 35 ° C sau 662 ° F), tigaia eliberează substanțe chimice toxice în alimentele și aerul care poate acoperi plămânii și pot provoca simptome asemănătoare alergiei.
  • Mulți agenți de curățare conțin substanțe chimice nocive cum ar fi înălbitor, amoniac, clor și ftalați.Toți pot irita pielea, ochii și tractul respirator. Este posibil să doriți să căutați versiuni naturale sau chimice gratuite ale curățătorilor de uz casnic.
  • Metoda 2 din 2:
    Inclusiv alimentele convenționale
    1. Imagine intitulată Alegeți cele mai bune alimente organice Pasul 8
    1. Produse de cumpărare care au reziduuri minime.Multe tipuri diferite de fructe și legume sunt cultivate în mod diferit și necesită tehnici de agricultură diferite pentru a menține.Acest lucru se schimbă cât de mult sau cât de puțin reziduu de pesticide se găsește pe anumite alimente.
    • În afara lui "duzina murdara" sunt unele alimente care conțin cantități relativ scăzute de reziduuri de pesticide.Dacă achiziționați numai alimente ecologice pentru a evita pesticidele, nu din motive de mediu, luați în considerare achiziționarea versiunilor mai puțin costisitoare ale acestor alimente.
    • Alimentele care sunt mult mai mici în reziduuri includ: ceapă, porumb, ananas, kiwi, ciuperci, avocado, vinete, mango, mazăre dulce, sparanghel, cantaloupe, varză, pepene verde și cartofi dulci.
  • Imagine intitulată Alegeți cele mai bune alimente organice Pasul 9
    2. Alegeți quinoa peste alte boabe.Boabe precum grâu, orez, orz și secară sunt toate plantele și pot fi cultivate organic sau convențional.Cu toate acestea, alegerea quinoa poate fi cea mai bună alegere a tuturor.
  • Care nu sunt de obicei incluse în "duzina murdara" Lista, boabele pot conține încă un rest de pesticide la fel ca alte fructe și legume.
  • În plus, orice produse fabricate din boabe - cum ar fi pâine, paste, wraps, tortilla, biscuiți sau brioșe - vor conține, de asemenea, aceleași pesticide.
  • Quinoa, totuși, are un pesticid natural care face aproape impenetrabil dăunătorilor și bug-urilor.
  • În loc de orez sau alte boabe, alegeți să serviți quinoa.De asemenea, puteți cumpăra paste și alte produse din făină de quinoa.
  • Imagine intitulată Alegeți cele mai bune alimente ecologice Pasul 10
    3. Evitați achiziționarea fructelor de mare organice.Spre deosebire de carne de vită, pui sau carne de porc, USDA nu are standarde ecologice de etichetare pentru pește sau crustacee în acest moment.Stick la fructe de mare convenționale pentru a evita un preț mai mare.
  • Definiția organică se referă la substanțe chimice și pesticide.Cu toate acestea, chiar și fructele de mare ecologice pot conține niveluri dăunătoare de PCB-uri (bifenili policlorurați) și mercur.
  • În loc de a merge pentru fructe de mare organice, alegeți pește sau crustacee care este scăzut în mercur sau alți contaminanți. Aceasta include Tilapia, Sole, Stridii, somn, crab, scoici, creveți, hering, Haddock și Flunder.
  • De asemenea, alegeți pește și crustacee care sunt ridicate sau prinse folosind metode de pescuit durabile.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că multe alimente ecologice sunt mai scumpe decât produsele de cultivare convențional și alte produse. Nu fi surprins dacă factura dvs. de bacanie este mai mare.
  • Deși o concepție greșită frecventă, alimentele ecologice nu sunt mai sănătoase sau mai hrănitoare decât alimentele agricole organice.Au același conținut de nutrienți.
  • În timp ce produsele ecologice pot arăta mai puțin lustruite decât cele obișnuite, amintiți-vă că nopțile nu afectează valoarea nutrițională.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar