Cum de laptele de spumă

Laptele spumat este un mare plus la băuturi cum ar fi cafeaua, ceaiul și ciocolata fierbinte. Puteți utiliza o varietate de metode pentru a spuma lapte. Bucătăria de bază, cum ar fi mixerele electrice, amestecurile și mușcăturile pot fi utilizate pentru spumă lapte. Poți chiar să spui lapte prin scuturați-o într-un vas de sticlă până când devine spumos.

Pași

Metoda 1 din 4:
Tremurarea și microundele pentru a crea spumă
  1. Imagine intitulată Lapte de spumă Pasul 1
1. Umpleți un jam sau un borcan de zidar cu lapte rece. Umpleți borcanul cu cât mai mult lapte după cum doriți în băutura voastră. Cu toate acestea, deoarece aveți nevoie de loc pentru a se extinde și spuma, nu umpleți borcanul mai mult de lapte cu lapte.
  • Utilizați 2% lapte sau fără grăsimi, deoarece acestea sunt mai ușor de spumos.
  • Imagine cu titlu cu lapte de spumă Pasul 2
    2. Agitați borcanul timp de 30 până la 60 de secunde. Așezați capacul pe borcan. Agitați viguros borcanul timp de 30 până la 60 de secunde sau până când laptele a fost spulberator și dublat în dimensiune.
  • Imagine intitulată Lapte de spumă Pasul 3
    3. Microunde laptele pentru 30 până la 45 de secunde. Scoateți capacul. Așezați borcanul în cuptorul cu microunde neacoperit. Pentru un microunde standard de 1.000 de wați, microunde laptele pentru 35 până la 40 de secunde.
  • Pentru un cuptor cu microunde cu o putere mai mare, numai microunde laptele pentru 30 de secunde.
  • Imagine cu titlu de lapte de spumă Pasul 4
    4. Scoateți borcanul de la cuptorul cu microunde. Deoarece borcanul poate fi fierbinte, utilizați un spațiu de spânzurare pentru al scoate din cuptorul cu microunde. Se toarnă laptele spumat în cafea, ceai sau ciocolată caldă cât mai curând posibil.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind un mixer electric
    1. Imagine cu titlu cu lapte de spumă Pasul 5
    1. Se încălzește laptele de pe aragaz. Se toarnă cantitatea dorită de lapte într-o oală. Așezați oala pe aragaz. Setați căldura la mediu. Încălziți laptele până când ajunge la 150 până la 155 de grade Fahrenheit (65 până la 68 de grade Celsius). Utilizați un termometru pentru a monitoriza temperatura.
    • Utilizați 2%, fără grăsimi sau lapte integral.
    • Dacă nu aveți un termometru, atunci încălziți laptele până când începe să aboară, dar înainte de curdles. Curbele de lapte la 160 de grade Fahrenheit (71 grade Celsius).
  • Imagine cu titlu cu lapte de spumă Pasul 6
    2. Împingeți laptele pe o viteză mică la medie. Scoateți vasul din căldură. Așezați mușcăturile mixerului electric în oală. Porniți mixerul și amestecați laptele pe o viteză mică la medie. Împingeți laptele până când ajunge la spalitatea dorită sau sa dublat în dimensiune.
  • Dacă nu aveți un mixer electric, puteți utiliza, de asemenea, o mișcare portabilă pentru a-ți sparge laptele. Viguros amestecați laptele într-o mișcare din spate și înapoi până când începe să spună, aproximativ un minut.
  • Imagine intitulată lapte de spumă Pasul 7
    3. Se toarnă laptele spumat în băutură. Pe măsură ce vărsați laptele, folosiți o lingură pentru a ține înapoi spuma. Apoi spați spuma deasupra ciocolată fierbinte, ceai sau cafea.
  • Metoda 3 din 4:
    Lapte de spumare cu un blender
    1. Imagine intitulată lapte de spumă Pasul 8
    1. Încălziți laptele la 150 până la 155 de grade Fahrenheit pe aragaz. Se toarnă cantitatea dorită de lapte într-o oală. Așezați vasul pe aragaz și așezați căldura la mediu-scăzut. Se încălzește laptele până când începe să aboară sau ajunge la 150 până la 155 grade Fahrenheit (65 până la 68 de grade Celsius).
    • Dacă laptele începe să curgă, atunci este prea fierbinte și va trebui să începeți.
    • Utilizați non-grăsimi, 2% sau lapte integral.
  • Imagine cu titlu cu lapte de spumă Pasul 9
    2. Amestecați laptele pe viteza medie. Se toarnă laptele în blender și puneți capacul deasupra. Amestecați laptele pe viteză medie până când ajunge la spalitatea dorită.
  • Imagine intitulată lapte de spumă Pasul 10
    3. Spune spuma deasupra băuturii tale. Utilizați mai întâi lingura pentru a ține înapoi spuma în timp ce turnați laptele cald în băutura voastră. Apoi spați spuma deasupra băuturii. Garniți spuma cu pudră de cacao sau scorțișoară.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind o umiditate a pompei de mână
    1. Imagine cu titlu de lapte de spumă Pasul 11
    1. Se toarnă laptele rece în caraful de sticlă. Turnați laptele până când ajunge la linia Max pe carafă. Puteți utiliza 2%, non-grăsime sau lapte integral. Cu toate acestea, laptele integral funcționează cel mai bine pentru această metodă.
  • Imagine intitulată lapte de spumă Pasul 12
    2. Pompa laptele timp de 30 până la 45 de secunde. Loc și asigurați capacul cu pistonul deasupra carafului. Pompa viguros pistonul în sus și în jos timp de 30 până la 45 de secunde sau până când laptele este spumos. Apoi scoateți capacul cu pistonul.
  • Imagine intitulată lapte de spumă Pasul 13
    3. Așezați carafa în cuptorul cu microunde. Microunde laptele timp de 30 de secunde pentru un cuptor cu microunde standard de 1.000 watt. Cuptorul cu microunde va încălzi laptele și îl va stabiliza, făcând spuma un pic mai rigid.
  • Doar plasați carafa în cuptorul cu microunde dacă este în siguranță cu microunde. Dacă nu este în siguranță cu microunde, apoi preîncălziți laptele de pe aragaz la 150 până la 155 de grade Fahrenheit (65 până la 68 de grade Celsius) înainte de ao turnați în carafe la pompă.
  • Imagine intitulată lapte de spumă Pasul 14
    4. Scoateți caraful de la cuptorul cu microunde. Utilizați un spațiu de spânzurare pentru al scoate din cuptorul cu microunde, deoarece carafa va fi fierbinte. Turnați laptele spumos în băutura preferată și bucurați-vă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar