Cum să obțineți pielea bună cu lapte

Care are nevoie de acele produse scumpe spa atunci când ai lapte în casă? Băile de lapte au fost în jur de secole-milenii, chiar și pentru un motiv bun: hidratează și completează pielea, lăsând-o strălucitoare și radiant. Astfel încât săriți acel castron de cereale și să ne înfrumusețez!

Pași

Partea 1 din 2:
Îmbunătățirea pielii
  1. Imaginea intitulată Obțineți pielea bună cu lapte Pasul 1
1. Luați o baie de lapte. Închideți scurgerea cadăului, executați apa caldă și adăugați în 1-3 galoane (3.8-11.4 L) de lapte. Când aveți îndoieli, mai mult este întotdeauna mai bine. Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu, astfel încât atunci când intrați, baia nu se varsă!
  • Odihniți în lapte timp de 15-20 de minute. Dacă faceți acest lucru în fiecare zi timp de o săptămână, pielea va fi mai strălucitoare și mai radiantă. Dacă a făcut-o Cleopatra, trebuie să fie bun, corect?
  • Se spală întotdeauna după! Vrei o piele strălucitoare în mod natural, nu pielea care strălucește cu un reziduu lăptos.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea bună cu lapte Pasul 2
    2. Creați o mască de purificare. Puteți amesteca câteva linguri de lapte cu o lingură sau două de miere, suc de lămâie, soda de coacere sau toate cele trei trei. Spargeți o tabletă de vitamina E pentru o putere suplimentară de purificare. Pielea ta are nevoie de ele la fel de mult ca și corpul tău!
  • Aplicați-o în fața dvs. (sau indiferent de zona pe care o alegeți) și lăsați-o să se înțepenească - acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 până la 15 minute. Apoi clătiți cu apă caldă. Pielea ta ar trebui să se simtă netezită și reîmprospătată.
  • Imaginea intitulată obține pielea bună cu lapte pas 3
    3. Face o frecare exfoliată. Pentru a scăpa de acel strat superior de piele și expuneți un brand nou, utilizați lapte pentru a exfolia. Luați o ceașcă de lapte și 3 linguri de ovăz și aplicați-o pe piele, frecați ușor. Ovăzul oferă pietrișul în timp ce laptele oferă alimentația.
  • Permiteți-i să se usuce. Apoi clătiți-l cu apă caldă, curățând ușor. Dacă doriți să faceți acest lucru în avans, faceți-l cu lapte sub formă de pudră și depozitați în frigider.
  • Sau puteți să vă îmbibați 1/2 ceașcă de migdale în lapte peste noapte. Apoi dimineața, mărește-te într-o pastă și se aplică pe piele, urmând aceeași uscare și rutină de spălare.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea bună cu lapte Pasul 4
    4. Utilizați o minge de bumbac pe patch-uri întunecate. La fel cum se spune că sucul de lămâie luminează pielea, acidul lactic din lapte se spune că lucrează într-o manieră similară. Dacă aveți patch-uri întunecate pe piele, luați o minge de bumbac, înmuiați-o în lapte și aplicați-o în zona dorită. Lăsați-o să se usuce peste noapte și apoi să o spele dimineața.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea bună cu lapte Pasul 5
    5. Utilizați-l ca toner. Dacă nu sunteți nebun de ideea de a vă înmuia fața într-un strat de lapte peste noapte, doar o folosiți ca un toner. Aplicați laptele pe față cu o minge de bumbac saturată, lăsați-o timp de cel puțin 15 minute și clătiți bine. Cu utilizare repetată, poate aduce strălucirea naturală a pielii.
  • Unii spun că laptele luminează pielea. În timp ce poate sau nu poate, păstrați acest lucru în minte dacă alegeți să utilizați lapte pentru a vă tona pielea. Overruse poate avea rezultate pe care nu le căutați.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea bună cu lapte Pasul 6
    6. Utilizați-l pentru a vă micșora porii. Nu este doar Laptele care vă poate face pielea bună - sunt și toate produsele lactate. Dacă sunteți în căutarea de a vă micșora porii, obțineți acru - cu smântână sau untrmilk. Tot ce aveți nevoie este să aplicați un strat subțire pe piele și să lăsați-l să se înmoaie în 15-20 de minute. Clătiți-l cu apă caldă și clătiți-o bine - nu doriți să mirosiți ca o surse de soare dimineața!
  • Partea 2 din 2:
    Perfecționarea tratamentului cu lapte
    1. Imaginea intitulată Obțineți pielea bună cu lapte Pasul 7
    1. Nu rămâneți la laptele de vacă! Este primul lucru pe care mulți dintre noi mergem când ne gândim la lapte, dar există atât de multe soiuri acolo. Laptele de vacă Fat Fat este mare, dar laptele de capră este prea bun - de fapt, laptele de capră are un nivel de pH care este aproape de nivelul natural al pielii noastre, astfel încât pielea noastră o ia foarte bine. Și pentru dvs. activiștii de animale, vestea bună este că orezul, soia și migdalele lucrează în mod similar!
    • Dar nu uitați laptele pudră! Este ușor de stocat și nu merge rău aproape la fel de repede. 5 linguri sau astfel în orice combinație va face treaba.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea bună cu lapte Pasul 8
    2. Mergeți întotdeauna la grăsime. Doar pentru înregistrare, dacă utilizați lapte, nu scrimați pe grăsime. Cel mai gros și mai cremier este, cu atât mai bine. Se hidratează și mai mult pielea, umedându-l cu vitaminele și proteinele din grăsime. Din acest motiv, laptele întregi de grăsime sau lapte de vacă este probabil cel mai bun (deși alții pot lucra într-un vârf).
  • Acest lucru este valabil și pentru iaurt și alte produse lactate, de asemenea (BultMilk, Smântână, etc.). Puteți înlocui în totalitate acest lucru pentru lapte dacă sunteți afară - sau salvați-l pentru castronul dvs. de cereale vin dimineața.
  • Imaginea intitulată obține pielea bună cu lapte Pasul 9
    3. Încercați produse premade. Băi de lapte și altele asemenea sunt atât de populare încât multe companii de frumusețe au prins - puteți cumpăra pudri de baie pre-mixte care fac procesul chiar mai ușor. Sunt puțin mai scumpe și nu pot fi băut dacă vă aflați însetat!
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea bună cu lapte Pasul 10
    4. Adăugați în extra. Baia de lapte poate fi făcută și mai plăcută dacă adăugați un pic suplimentar ceva la el. Și anume, ierburi, petale uscate, săruri sau uleiuri esențiale. Suntem aromatici aici, oameni. Nu este bun pentru pielea ta - este plăcut nărilor tale și uber-relaxant la boot!
  • Sărurile de baie pot ajuta la exfolierea în timp ce petalele uscate, ierburile și uleiurile sunt pur și simplu liniștitoare și relaxante. Există zeci și zeci de opțiuni acolo, deci faceți o excursie la magazinul local de miros și încercați câteva pentru miros.
  • sfaturi

    Cumpărați șampon, balsam, săpun, spălare corporală etc. cu ingrediente de lapte.
  • Poate fi mai puțin costisitoare (și la fel de eficient), de a folosi lapte pudră într-o baie de apă caldă.
  • BultMilk este grozav pentru Sunburns. Dacă vă aflați din Aloe Vera, Zutermilk funcționează la fel de bine.
  • Este minunat și pentru părul tău! Deci, dacă sunteți în baie, nu vă faceți griji cu privire la punerea părului în sus. Asigurați-vă că ați clătit mai târziu.
  • Consumul de lapte (spre deosebire de punerea pe față sau pe piele) sa dovedit a conduce la acnee.
  • Dacă aveți părul albit și ați mers la piscină și ați obținut verde, înmuiați-l în lapte și lăsați-l timp de 10-15 minute. Acesta va ajuta la aducerea blondei înapoi.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Lapte (vacă, capră, pudră etc.)
    • Bile de bumbac (opțional)
    • Add-ins (miere, suc de lămâie, ovăz, bicarbonat de sodiu, ierburi, uleiuri etc.)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar