Cum să cumpărați unt de arahide sănătoase

Untul de arahide conține grăsimi saturate și sodiu, deci există o concepție greșită comună că toate untul de arahide este nesănătoasă. În realitate, acest lucru nu este adevărat pentru toți untul de arahide. Untul de arahide nu conține în mod natural sodiu și conține multe alte substanțe nutritive care sunt bune pentru dvs., cum ar fi vitamina E, fibre, proteine, precum și grăsimi mono și polinesaturate. Dacă vă luați timp să citiți eticheta și ingredientele și să comparați diferite mărci, puteți găsi un unt de arahide care este atât de delicios și sănătos să mănânce.

Pași

Metoda 1 din 3:
Evaluarea ingredientelor
  1. Imagine intitulată Cumpărați unt de arahide sănătoase Pasul 1
1. Citiți lista ingredientelor. Multe branduri populare includ ingrediente și substanțe chimice nesănătoase, cum ar fi sirop de porumb, ulei vegetal hidrogenat, mono- și di-gliceride, concentrat de proteine ​​de soia, maltodextrină și lecitină de soia. Untul de arahide pur este fabricat din arahide prăjite și nu necesită ingrediente suplimentare. Căutați mărci care utilizează exclusiv arahidele prăjite în lista de ingrediente.
  • Ingredientele sunt enumerate în ordinea greutății, astfel încât ingredientul numărul unu ar trebui să fie arahide.
  • Branduri precum Skippy, Planters și o mare valoare conțin zahăr și aditivi suplimentari.
  • Maltodextrina este un îndulcitor caloric fabricat din orez, cartofi sau amidon de porumb și poate ridica nivelurile de glucoză și insulină din sânge.
  • Monogliceridele și digliceridele sunt aditivi alimentari utilizați pentru a împiedica separarea uleiului din untul de arahide. Aceasta înseamnă că este natural și normal pentru a vedea uleiul deasupra untului de arahide care nu are acest aditiv.
  • Imagine intitulată Cumpărați unt de arahide sănătoase Pasul 2
    2. Căutați un unt de arahide care este scăzut în sodiu. În timp ce un unt natural de arahide poate fi mai sănătos decât unul care are aditivi chimici, diferite branduri de unt de arahide au un alt conținut de sodiu. Sodiul este un ingredient care se găsește în unt de arahide sănătoase, dar ar trebui luată în considerare, în special pentru cei cu afecțiuni cum ar fi diabetul zaharat sau tensiunea arterială ridicată.
  • Untul de arahide variază de obicei de la 40 mg la 250 mg de sodiu pe porție de 2 linguri.
  • Imagine intitulată Cumpărați unt de arahide sănătoase Pasul 3
    3. Găsiți un unt de arahide care este scăzut în zahăr. Nu este nevoie de zahăr pentru a face untul de arahide, dar brandurile o adaugă de obicei pentru a-și îmbunătăți aroma. Căutați ingrediente naturale și îndulcitori, cum ar fi miere, sirop de trestie sau nectar de agave. Evitați îndulcitorii artificiali cum ar fi aspartam. Dacă nu găsiți un unt de arahide care folosește zaharuri naturale, atunci găsiți unul care este scăzut în zahăr.
  • Untul de arahide conține de obicei unul până la patru grame de zahăr pe servire.
  • Unt de arahide speciale ca untul de arahide & co. Scorțișoară Raisin Swirl și Sunland Natural Butter Natural Butter Ciocolată Spread poate conține până la 9 grame de zahăr.
  • Imagine intitulată Cumpărați untul de arahide sănătoase Pasul 4
    4. Evitați opțiunile cu grăsimi scăzute sau reduse. În timp ce ideea de reducere a grăsimilor saturate sună ca o opțiune sănătoasă, este în mod obișnuit cuplată cu o tona de substanțe chimice și aditivi nenatural. Acordați atenție mărcilor care se confruntă cu variații scăzute sau reduse de grăsimi.
  • Metoda 2 din 3:
    Comparând brandurile
    1. Imagine intitulată Cumpărați unt de arahide sănătoase Pasul 5
    1. Căutați mărci organice. Brandurile de unt de arahide organice sunt de obicei mai sănătoase și nu conțin OMG-uri (deși știința a arătat că nu este nimic în neregulă cu OMG-urile) sau alte substanțe chimice adăugate. Arahidele care cresc organic sunt libere de pesticide. Căutați mărci care spun organice pe front sau au organice în numele untului de arahide.
    • OMO înseamnă organism modificat genetic și se spune că sunt cantități de urmărire în untul de arahide.
    • Brandurile ecologice populare includ unt de arahide și Compania: Operator Smooth, Valoare de zi cu zi, 365 organice nevăzute, și comerciantul Joe`s Organic.
  • Imagine intitulată Cumpărați unt de arahide sănătoase Pasul 6
    2. Testul de gust diverse branduri sănătoase. Pentru a găsi o marcă sănătoasă de unt de arahide pe care le puteți bucura de fapt, ar trebui să gustați să testați toate mărcile majore pe care le-ați evaluat pentru a fi sănătoși. Odată ce determinați un brand pe care îl bucurați, veți avea o idee despre ce fel de unt de arahide sănătoase vă place cel mai bine. Determinați dacă vă place untul de arahide chalky sau neted și căutați variații sănătoase care se potrivesc cu gusturile dvs.
  • Untul natural de arahide va avea o anumită separare. Păstrați-l cu susul în jos și amestecați bine înainte de utilizare și ar trebui să fiți bine să mergeți!
  • Imagine intitulată Cumpărați unt de arahide sănătoase Pasul 7
    3. Găsiți lanțuri de magazin alimentar care poartă o varietate de unt de arahide. Magazine precum integrale sau comerciantul Joe pot avea o varietate mai mare de unt de arahide sănătoase sau organice. Alte lanțuri mari pot avea, de asemenea, variații, dar vor purta adesea versiunile nesănătoase care sunt ambalate cu aditivi chimici. Lanțurile de produse alimentare de sănătate au propriile branduri care sunt adesea toate naturale.
  • Metoda 3 din 3:
    Achiziționarea alternativelor sănătoase
    1. Imagine intitulată Cumpărați unt de arahide sănătoase Pasul 8
    1. Încercați untul de migdale. Migdalele sunt cele mai dentite nuci și conțin potasiu, calciu, vitamina E, magneziu, fosfor și fier. În timp ce unele butoane de piuliță conțin o cantitate semnificativă de grăsime pe servire, ele sunt de obicei, grăsimile mai sănătoase care au scăzut colesterolul LDL și reduc riscul bolilor de inimă. Ele pot duce la scăderea obezității, deoarece vă păstrează să vă simțiți complet mai mult. Untul de migdale se spune că este mai uscat decât untul de arahide, astfel încât să alegeți diferite mărci până când găsiți unul pe care vă puteți bucura.
    • Brandurile populare de unt de migdale includ Kevala și Barney unt.
  • Imagine intitulată Cumpărați unt de arahide sănătoase Pasul 9
    2. Achiziționați unt de cashew. În timp ce untul de tocătură nu conține nivelurile ridicate de proteine ​​găsite în untul de arahide, acesta conține vitamine și nutrienți esențiali, cum ar fi fierul, magneziu, zinc, cupru, fosfor și mangan. De asemenea, untul de cajou poate reduce, de asemenea, nivelurile de trigliceride care se vor îmbunătăți pot îmbunătăți sănătatea, în special pentru persoanele cu diabet zaharat.
  • Artisana Brut organic este un unt sanatos, organic, cashew.
  • Imagine intitulată Cumpărați unt de arahide sănătoase Pasul 10
    3. Încercați untul de semințe de floarea-soarelui. Untul de semințe de floarea-soarelui, gustoase, cum ar fi semințele de floarea-soarelui, dar poate fi, de asemenea, sănătos pentru dvs. Blocul de semințe de floarea-soarelui este ambalat cu magneziu și antioxidanți cum ar fi vitamina E.
  • Imagine intitulată Cumpărați unt de arahide sănătoase Pasul 11
    4. Achiziționați unt de soia. Untul de soia este fabricat din soia prăjită și amestecat cu ulei de soia. Butterurile de nuci de soia sunt adesea cremoase în textură și cimbru cu o textura nuclea. Nuci de soia conțin în mod obișnuit mai multe proteine ​​decât untul de arahide și pot preveni boala cardiacă și cancerul.
  • Brandurile de unt de soia sănătoase includ wowbutterand i.M.Sănătos.
  • Imagine intitulată Cumpărați unt de arahide sănătoase Pasul 12
    5. Încercați untul de nuc. Untul de nuc este ambalat cu grăsimi omega-3 critice, care pot reduce inflamația corpului. Untul de nuc este, de asemenea, o alternativă sănătoasă pentru rețete care solicită untul de arahide, cum ar fi cookie-urile.
  • Butterii de nuc sunt predispuși să meargă rău, așa că asigurați-vă că îl puteți păstra în frigider.
  • sfaturi

    Este posibil să aveți nevoie să amestecați untul de arahide dacă acesta a separat.
  • Stocați untul natural de arahide cu susul în jos, astfel încât uleiul să nu se ridice la partea de sus.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar