Cum să aplicați laptele crud pe față

Laptele crud este laptele care nu a fost încălzit sau pasteurizat pentru a elimina germenii și bacteriile. Aceasta înseamnă că păstrează structura sa naturală a grăsimilor și proteinelor, care sunt atât minunate pentru întinerirea și vindecarea pielii. Puteți folosi laptele crud pentru a vă hidrata și a vă tona fața în fiecare zi sau amestecați-l cu miere sau turmeric pentru a fi chiar în afara tonului pielii de câteva ori pe săptămână. Utilizați prudență atunci când aplicați laptele crud pe față, deoarece ar putea conține bacterii ca e. coli.

Pași

Metoda 1 din 3:
Hidratarea și tonifierea pielii
  1. Imaginea intitulată Aplicați laptele crud pe fața dvs. Pasul 1
1. Spălați-vă fața cu un cleanser blând. Utilizați un dispozitiv de curățare a feței care este parfum și fără vopsea pentru a spăla orice murdărie și ulei pe piele. Ușor să vă uscați cu un prosop.
  • 2. DAB 2 linguri (30 ml) de lapte crud pe un tampon de bumbac. Asigurați-vă că laptele pe care îl utilizați spune "Raw" sau "nepasteurizat" undeva pe container. O cantitate mică de lapte pe un tampon de bumbac și lăsați-l să se înmoaie.
  • În funcție de locul în care locuiți, laptele crud poate să nu fie legal să cumpere în magazinele de produse alimentare, deoarece nu a fost tratat termic și ar putea conține bacterii periculoase.
  • Pentru a afla unde puteți cumpăra lapte crud lângă dvs., vizitați https: // Rawmilkkinstitute.org / găsi-lapte crud
  • Bacsis: Dacă aveți o piele uscată deosebit, adăugați 1 picătură de ulei de trandafir în tamponul de bumbac. Uleiul de trandafir ajută la hidratarea pielii și reducerea iritației care provine să fie uscată.

  • 3. Frecați tamponul de bumbac de pe față timp de 1 minut. Utilizați mișcări blânde, circulare pentru a aplica laptele în față. Aplicați-o în fiecare colț al pielii, inclusiv pleoapele și până la linia de păr. Încercați să prindeți orice picături de lapte înainte de a vă scurge fața și le frecați.
  • Vitaminele și mineralele naturale din laptele crud ajută la blocarea umidității și chiar și la tonul pielii.
  • 4. Clătiți-vă fața cu apă rece. Apa rece ajută la închiderea porilor și blocarea în umiditatea furnizată de lapte. Clătiți-vă tot laptele pe fața dvs. și faceți ușor pielea uscată cu un prosop curat.
  • Nu vă frecați niciodată fața cu un prosop. Acest lucru poate afecta pielea sensibilă și face patch-uri uscate chiar și flacără.
  • Imaginea intitulată Aplicați laptele crud pe fața dvs. Pasul 5
    5. Aplicați laptele crud în fiecare zi pentru cele mai bune rezultate. Dacă doriți să păstrați pielea hidratată și chiar, aplicați laptele crud pe piele o dată pe zi ca parte a rutinei dvs. normale de îngrijire a pielii. Puteți să-l aplicați dimineața sau noaptea, indiferent de ce preferați.
  • Dacă aveți pielea uleioasă sau combinată, laptele crud poate fi suficient de un hidratant pentru dvs. Dacă aveți o piele deosebit de uscată, este posibil să fie necesar să adăugați o umiditate suplimentară față de fața dvs. cu loțiune.
  • Metoda 2 din 3:
    Luminarea petelor întunecate
    1. Se amestecă 3 linguri (44 ml) de lapte cu 1 lingură de 1 miere de miere. Laptele crud are acid lactic care ajută la dizolvarea impurităților în piele, în timp ce miere își hidratează pielea și lasă-o senzație de moale. Combinați laptele crud și miere într-un castron pe care îl puteți lua cu dvs. la baie.
    • Încercați să găsiți miere crudă care nu are aditivi în ea pentru cele mai bune rezultate.
  • Imagine intitulată Aplicați laptele crud pe fața dvs. Pasul 7
    2. Masați amestecul în piele timp de 5 minute. Ridicați mâini mici ale laptelui și amestecului de miere și utilizați mișcări circulare blânde pentru ao aplica pielea dvs. Evitați ochii și pielea delicată din jurul lor. Masați-l în piele pentru aproximativ 5 minute total. Dacă aveți locuri întunecate vizibile pe față, petreceți mai mult timp masarea amestecului în aceste zone.
  • De asemenea, puteți utiliza un tampon de bumbac pentru a aplica amestecul dvs. dacă doriți să.
  • Imaginea intitulată Aplicați laptele crud pe fața dvs. Pasul 8
    3. Lăsați amestecul să stea pe piele timp de încă 5 minute. Lapte și miere atât de a reîmprospăta și întineri pielea. Lăsați-i să stea pe piele timp de 5 minute, astfel încât ei să aibă timp să absoarbă în straturile mai profunde ale feței tale.
  • Puteți termina restul rutinei de noapte pe măsură ce lăsați amestecul să stea.
  • 4. Clătiți pielea cu apă rece. Apa rece ajută la blocarea umidității din lapte și miere prin închiderea porilor. Clătiți-vă fața până când amestecul de lapte și miere sunt toate plecate și ușor să vă uscați cu un prosop.

    Bacsis: Folosind apa rece pentru a vă spăla fața, poate ajuta la combaterea acneei prin închiderea porilor.

  • Imaginea intitulată Aplicați laptele crud pe fața dvs. Pasul 10
    5. Repetați acest zilnic pentru a îndepărta petele întunecate și chiar și tonul pielii. Laptele crud și miere sunt foarte blânde pe piele, astfel încât să puteți folosi amestecul atâta timp cât doriți. Continuați să utilizați laptele și miere pe față până când vă evidențiați tonul pielii și ați eliminat pete întunecate.
  • Puteți vedea rezultate în aproximativ o lună, în funcție de cât de întuneric sunt petele întunecate.
  • Metoda 3 din 3:
    Seara ton de piele și bronz
    1. Se amestecă 4 linguri de tbsp (36 g) de turmeric și 5 linguri (74 ml) de lapte crud. Turmeric este un condiment care ajută la ușurarea și chiar la tonul pielii. Amestecați împreună laptele crud și turmericul până când formează o pastă galbenă.
    • Puteți achiziționa Turmeric la cele mai multe magazine alimentare din secțiunea Condimente.
  • 2. Aplicați amestecul în fața dvs. cu degetele. Frecați ușor amestecul de turmeric și de lapte peste fața dvs. în mișcări circulare, evitându-vă complet ochii. Asigurați-vă că există un strat subțire peste întreaga tată și gât.
  • Turmericul este, de asemenea, un exfoliantor ușor, astfel încât să observați o textura ușor aspră, deoarece frecați amestecul în piele.
  • Imaginea intitulată Aplicați laptele crud pe fața dvs. Pasul 13
    3. Lăsați amestecul să stea timp de 25 de minute. Turmericul și laptele vor forma un fel de pastă care va fi ușor de ținut pe piele. Permiteți-i să stea timp de 25 de minute pentru a ușura și a lumina pielea.
  • 4. Clătiți pielea cu apă rece. Blocați în proprietățile de hidratare ale laptelui prin clătirea feței cu apă rece. Ușor să vă uscați cu fața cu un prosop.

    Bacsis: Dacă aveți piele sensibilă sau uscată, aplicați un hidratant blând în fața dvs. odată ce este uscat.

  • Imaginea intitulată Aplicați laptele crud pe fața dvs. Pasul 15
    5. Repetați acest 3 până la 4 ori pe săptămână până când pielea dvs. este chiar. Laptele crud și mânerul de mână în mână, chiar și la tonul pielii și luminează fața. Puneți amestecul pe piele de câteva ori pe săptămână până când pielea vă arată așa cum doriți.
  • Turmericul nu este un agent de albire, deci nu vă va dezbrăca pielea de pigmentare naturală.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Laptele crud nu primește tratat termic pentru a elimina orice bacterii. Dacă aveți simptome asemănătoare gripei cum ar fi greață, vărsături, dureri de cap sau febră după ce a ingerat laptele crud, du-te la medic imediat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar