Cum de a alege muzica pentru a studia

Nu numai că poate asculta muzica face ca studierea mai puțin plictisitoare, dar poate, de asemenea, să vă ajute să păstrați mai bine informațiile. Cu toate acestea, nu toată muzica vă va ajuta să vă concentrați când studiați. Cheia este la Găsiți muzica potrivită care va dispărea în fundal și nu vă va distrage atenția.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea celor mai bune melodii de studiu
  1. Imagine intitulată Alegeți muzică pentru a studia pasul 1
1. Alegeți muzică fără versuri pentru a studia. În timp ce s-ar putea prefera, de obicei, să ascultați melodii cu versuri, este mai bine să mergeți cu melodii fără melodii când studiați. Versurile pot distrage atenția, mai ales atunci când le cunoașteți și puteți cânta împreună. Ascultarea melodiilor care sunt gratuite lyric, vă puteți concentra mai mult pe studiile dvs. și mai puțin pe muzică.
  • Dacă aveți o melodie pe care vă place foarte mult să studiați acest lucru are versuri, încercați să căutați versiunea instrumentală a acestuia.
  • Imagine intitulată Alegeți muzică pentru studierea pasului 2
    2. Ascultați muzică monotonă, relaxantă. Cântecele rapide cu o mulțime de tonuri și terenuri diferite pot distrage atenția când încercați să studiați. Vrei melodii care se estompează în fundal, nu cântece care îi atrage atenția. Căutați melodii care sunt lente și relativ monotone - dacă o melodie vă face să doriți să dansați sau să zicem, probabil că este prea optimă pentru a studia.
  • Muzica SPA este un fel de muzică relaxantă pe care o puteți asculta în timp ce studiază. Sau, dacă preferați ceva cu o mai mare substanță, încercați neted jazz.
  • Sunetele naturale, cum ar fi păsările care cuibeau sau ploaie, pot fi, de asemenea, bune pentru a avea în fundal în timpul unei sesiuni de studiu.
  • Sfat de experți
    Jennifer Kaifesh

    Jennifer Kaifesh

    Fondator, mare așteptări Colegiul Prepjennifer Kaifesh este fondatorul de mare așteptare Prep, un serviciu de îndrumare și consiliere cu sediul în California de Sud. Jennifer are peste 15 ani de experiență care gestionează și facilitează îndrumarea academică și pregătirea standardizată, deoarece se referă la procesul de aplicare a colegiului. Ea este absolvent al Universității Northwestern.
    Jennifer Kaifesh
    Jennifer Kaifesh
    Fondator, mare așteptări prep

    Ascultați ceea ce vă place, atâta timp cât vă permite să vă concentrați. Muzica pe care o alegeți este în întregime despre preferința dvs. personală. Dacă vă simțiți mai relaxați și concentrați ascultarea de rocă clasică sau hip-hop, ascultați acest lucru! Amintiți-vă doar că cântecele cu versuri familiare sau o bătaie atrăgătoare se pot dovedi adesea distragerea, chiar dacă vă relaxează.

  • Imagine intitulată Alegeți muzică pentru a studia pasul 3
    3. Încercați să ascultați muzică clasică. Unele studii arată că ascultarea muzicii clasice în timp ce studiază vă poate ajuta să păstrați mai bine informațiile. Majoritatea muzicii clasice nu are versuri, deci există mai puține șanse de a fi o distragere a atenției. Cu toate acestea, ar trebui să evitați în continuare melodii optime, rapid. Balladele de pian și simfonii lente sunt alegeri bune pentru a studia.
  • "Pian concerto no. 23" de Wolfgang Amadeus Mozart ar putea fi un cântec bun pentru a studia.
  • De asemenea, ați putea încerca "Aer pe un șir g" de Johann Sebastian Bach.
  • Sfat de experți
    Jennifer Kaifesh

    Jennifer Kaifesh

    Fondator, mare așteptări Colegiul Prepjennifer Kaifesh este fondatorul de mare așteptare Prep, un serviciu de îndrumare și consiliere cu sediul în California de Sud. Jennifer are peste 15 ani de experiență care gestionează și facilitează îndrumarea academică și pregătirea standardizată, deoarece se referă la procesul de aplicare a colegiului. Ea este absolvent al Universității Northwestern.
    Jennifer Kaifesh
    Jennifer Kaifesh
    Fondator, mare așteptări prep

    Expertul nostru este de acord: Muzica clasică este muzica ideală pentru studierea - există chiar studii care arată că ascultarea Mozart îmbunătățește performanța dvs. academică.

  • Imagine intitulată Alegeți muzică pentru studierea pasului 4
    4. Ascultați muzică electronică de tempo scăzută dacă nu vă place clasicul. În mod similar cu muzica clasică, muzica electronică cu tempo scăzută poate oferi un zgomot de fundal frumos pentru a studia. Căutați muzică electronică care nu are versuri sau variații intense. Vrei melodii monotone care se estompează în fundal în timp ce studiați.
  • Imagine intitulată Alegeți muzică pentru studierea pasului 5
    5. Încercați muzică din întreaga lume dacă doriți ceva nou și nefamiliar. Poate fi mai ușor să vă distrați prin cântece care sunt familiare - fie că sunt versurile, instrumentele sau bătăile - deoarece puteți cânta și dansa de-a lungul. O modalitate de a evita muzica familiară este să ascultați muzică dintr-o altă parte a lumii pe care în mod normal nu ascultați. Muzica din alte regiuni poate include instrumente diferite, limbi și structuri care ar putea fi mai puțin distrați de tine când studiați.
  • De exemplu, ați putea căuta online pentru "muzica populară irlandeză," "Muzica din Africa de Sud," sau "Muzica din Caraibe."
  • Imagine intitulată Alegeți muzică pentru studierea pasului 6
    6. Salvați optimizarea, muzica motivațională pentru pauzele dvs. Opriți-vă, muzica rapidă vă poate ajuta să vă motivați când vă aflați într-o pauză. După ce ați ascultat câteva melodii preferate, vă veți simți mai gata să sari în studiile dvs. Doar asigurați-vă că reluați înapoi la muzică fără licență, relaxantă odată ce începeți să studiați din nou.
  • Evitați melodiile care sunt prea captivante sau ați putea să vă cântați în cap când vă întoarceți la studiu.
  • Metoda 2 din 2:
    Ascultați muzica dvs. de studiu
    1. Imagine intitulată Alegeți muzică pentru a studia pasul 7
    1. Faceți o listă de redare înainte de a începe să studiați. Făcând o listă de redare în prealabil vă va împiedica să vă distrați în timpul sesiunii de studiu. Veți avea un timp greu de concentrat dacă continuați să schimbați melodiile și căutați muzică nouă. Puneți împreună o listă de redare a melodiilor dvs. de studiu pe telefon sau pe computer. Apoi, trebuie doar să apăsați pe PLAY când sunteți gata să începeți să studiați.
    • Dacă nu dețineți melodii pentru a face o listă de redare, puteți face propria dvs. listă de redare pe Spotify fără a deține melodiile.
  • Imagine intitulată Alegeți muzică pentru studierea pasului 8
    2. Redați muzica la un volum mediu până la scăzut. Ar trebui să se joace în fundal în timp ce studiați. Dacă muzica este prea tare, va fi mai greu să se concentreze. Dacă vă aflați că aveți un timp greu de citit sau scrieți cu jocul muzical, ar putea fi un semn că este prea tare.
  • Imagine intitulată Alegeți muzică pentru a studia pasul 9
    3. Evitați utilizarea căștilor pentru a vă asculta muzica dacă este posibil. În timp ce căștile sunt convenabile dacă studiați într-o bibliotecă, ele ușurează distragerea muzicii pe care o ascultați. Cu căștile, este mai greu ca muzica să se estompeze în fundal. Dacă trebuie să utilizați căști, încercați să păstrați volumul cât mai scăzut posibil.
  • Imagine intitulată Alegeți muzică pentru studierea pasului 10
    4. Schimbați melodia dacă vă simțiți distrași. Dacă ascultați o melodie și observați că vă amestecați, atingeți degetele sau dansând în scaunul dvs., este un semn că sunteți distras. Dacă sunteți concentrat suficient pe o melodie pentru a face aceste lucruri, probabil că nu păstrați informațiile pe care le studiați. Schimbați cântecul la ceva mai puțin angajat.
  • Urmăriți ce cântece vă distrag atenția. De-a lungul timpului, veți afla ce fel de muzică studiați și cel mai bun.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar