Cum să încurajați obiceiurile de studiu bune la un copil

Încurajarea copiilor dvs. să dezvolte obiceiuri de studiu bune de la o vârstă fragedă este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face ca părinte. Ajutați-vă copilul să dezvolte o iubire de-a lungul vieții de învățare prin înființarea unui spațiu de studiu fără distragere a atenției, organizarea și ajutându-i să se simtă pozitivă despre munca lor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând spațiul perfect de studiu
  1. Imaginea intitulată Încurajează obiceiurile bune de studiu într-un pas de copil 1
1. Alegeți un loc departe de televizor sau de orice alt fel de ecrane. Eliminați toate distragerile pe care le puteți, începând cu televizorul și / sau ecrane. Opriți ecranele atunci când timpul de studiu începe și face acest lucru o regulă consecventă. Este tare și colorat, și nu există nici un fel în care copilul dvs. poate studia bine în fața ei. Ajutați copilul să găsească un loc pentru a lucra într-o cameră fără televizor.
  • Pentru copiii mai mici, care ar putea avea nevoie de o mulțime de ajutor de la părinți, încercați bucătăria sau masa de mese.
  • Copiii mai în vârstă ar putea prefera să studieze singuri la un birou în camera lor, astfel încât să reziste astfel solicitărilor lor de a pune un televizor în dormitorul lor.
  • Imaginea intitulată Încurajează obiceiurile de studiu bune într-un copil Pasul 2
    2. Configurați regulile pentru telefoanele mobile ale tuturor. În timpul timpului de studiu, toată lumea din casă ar trebui să-și pună telefoanele în tăcere și să-și limiteze timpul de ecran. Modelarea acestui comportament pentru copiii mai tineri este deosebit de importantă, așa cum se vor simți ca o parte dintr-un efort de echipă.
  • Dacă aveți copii mai în vârstă și mai tineri în aceeași casă, cereți copiilor mai mari să-și pună telefoanele în tăcere și să nu le verifice când în fața mai tineri, studiind frații.
  • Imaginea intitulată Încurajarea obiceiurilor de studiu bune într-un copil Pasul 3
    3. Acceptați computerul ca o distragere necesară. Deoarece atât de multă temă este online acum, nu veți putea evita distragerea calculatorului. Fie să stați cu copilul sau să vă verificați frecvent pentru a vă asigura că nu sunt pe social media sau navigând pe Internet atunci când ar trebui să studieze.
  • De asemenea, puteți configura software-ul pentru a limita distragerea pe Internet. Pentru Macs, auto-controlul este un serviciu gratuit care blochează o listă de site-uri web în timpul studiului. Pentru Windows, mergeți cu Turcia rece pentru o taxă de 20 de dolari pe lună. Există, de asemenea, șederea pentru browserele Chrome sau Leechblock pentru Firefox.
  • Imaginea intitulată Încurajați obiceiurile de studiu bune într-un copil Pasul 4
    4. Oferi o mulțime de lumină. Având un spațiu bine luminat vă va păstra copilul treaz și se concentrează și îi împiedică să-și îndrepte ochii. Asigurați-vă că există lumini luminoase deasupra capului sau mai multe lămpi în spațiul dvs. de studiu. O fereastră este, de asemenea, o idee bună, dar păstrați-vă pe ochiul dvs. în cazul în care devine o distragere a atenției.
  • Imaginea intitulată Încurajează obiceiurile de studiu bune într-un copil Pasul 5
    5. Faceți propria dvs. lucrare în spațiul cu copilul dvs. Dacă vă uitați la televizor în timp ce copilul dvs. studiază, asta o va face gelos și distras. Învățați-i prin exemplu. Stai lângă copilul tău și lucrați la ceva în timp ce studiază. Finalizați-vă munca, scrieți o listă de bacanie sau plătiți facturi în spațiul lor de studiu în timp ce lucrează. Acest lucru îi va menține singură.
  • De exemplu, dacă copilul dvs. studiază la masa de bucătărie, stați jos lângă ei și lucrați la o sarcină proprie.
  • Văzând că vă concentrați asupra sarcinilor dvs. este, de asemenea, o modalitate excelentă de a modela un comportament bun pentru copilul dumneavoastră.
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea organizată
    1. Imaginea intitulată Încurajarea obiceiurilor de studiu bune într-un copil Pasul 6
    1. Setați un program de studiu pentru a crea o rutină. Alegeți câteva ore în fiecare zi, care pot fi dedicate studierii și realizării temelor. Stick până la data de tot ce puteți cel mai bun, deoarece păstrarea la o rutină vă va ajuta copilul să învețe să renunțe la timp pentru aceste sarcini pe cont propriu pe măsură ce îmbătrânesc.
    • Dacă programul de studiu nu poate fi același de la o zi la alta, păstrați-l constant de la o săptămână la săptămână. În acest fel, rutina săptămânală este stabilă și recunoscută pentru copilul dvs.
    • Pauză timpul de studiu în câteva blocuri de 1-2 ore, dacă este necesar. Un bloc poate apărea imediat după școală și apoi altul imediat după cină.
  • Imaginea intitulată Încurajează obiceiurile de studiu bune într-un copil copil 7
    2. Colectați planurile de lecție săptămânale sau lunare ale copilului. Mai ales când copilul dvs. este mai tânăr, vor avea nevoie de ajutorul dvs. pentru a rămâne pe partea de sus a sarcinilor. Adresați-vă profesorilor copilului dvs. pentru liste de temă săptămânală, precum și actualizări pe proiecte mai mari, luni de lungă durată.
  • Aceste liste pot fi online. Dacă da, imprimați-le și postați-le undeva, cât și copilul dvs. le vedeți în fiecare zi.
  • De la mijloc și de liceu, profesorii dau de obicei programe care acoperă jumătate sau chiar întregul an. Dacă copilul dvs. mai în vârstă are nevoie încă de îndrumare, întrebați-i dacă ar fi dispuși să împărtășească acele programe, astfel încât să le puteți ajuta să urmărească datele datorate.
  • Imaginea intitulată Încurajează obiceiurile de studiu bune într-un copil Pasul 8
    3. Ajutați copilul să facă un calendar pentru a urmări sarcinile. Cumpărați un calendar de birou mare la un magazin de consumabile sau online. Așezați-vă cu listele de misiuni și programe ale copilului dvs. și completați toate datele mari pentru misiuni, teste, pauze de școală și evenimente extracurriculare.
  • Completarea unor lucruri interesante, cum ar fi pauza de iarnă și jocul școlii, este la fel de importantă ca scrierea proiectului Big Stiintific. Va da copilului dvs. ceva de a fi încântat când își verifică calendarul.
  • Odată ce pot scrie bine, copilul tău să fie cel care să facă scrisul. Acest lucru îi va ajuta să memoreze datele, precum și să se simtă ca și cum calendarul este cu adevărat al lor.
  • Imaginea intitulată Încurajează obiceiurile de studiu bune într-un copil Pasul 9
    4. Învățați-vă copilul cum să utilizați un planificator pentru sarcini zilnice și săptămânale. De asemenea, ar trebui să cumpărați un planificator pentru a vă ajuta copilul să facă liste zilnice și săptămânale. Acest lucru poate include sarcini mai mici, pe termen scurt, precum și cele mai mari.
  • De asemenea, puteți utiliza planificatorul pentru a vă ajuta copilul să vă amintiți să faceți treburi zilnice sau săptămânale.
  • Învățați-i să se încânte să verifice lucrurile de pe lista lor de sarcini. Le puteți da autocolante și marcatori pentru a face scris în planificatorul lor mai distractiv și personal.
  • Imaginea intitulată Încurajarea obiceiurilor de studiu bune într-un copil Pasul 10
    5. Învățați-vă copilul efectuați cărți flash Pentru a face bine pe chestionare și teste. Mai ales pentru formulele de învățare în matematică și știință și memorarea vocabularului în clasele de limbă, FlashCards poate fi instrumentul de studiu perfect. Extindeți cardurile și marcajele indexului. Afișați-vă copilul că pot folosi carduri flash pentru a se quiz sau prieten.
  • Atunci când copilul dvs. este mai tânăr, puteți crea flash-uri cu ele și le puteți examina cu cărțile flash. Pe măsură ce îmbătrânesc, vă puteți încuraja copilul să fie mai independent prin coaching-le pe măsură ce fac flashcard-urile și îi ajută să găsească modalități de a studia cu cărțile de flash pe cont propriu.
  • Imaginea intitulată Încurajează obiceiurile de studiu bune într-un pas de copil 11
    6. Încurajați-vă copilul să ia note bune în timp ce studiază. Când citesc, spuneți copilului dumneavoastră să ia note sau să evidențieze textul. Acest lucru îi va ajuta să se angajeze într-adevăr cu materialul.
  • Stați cu ei primele de câteva ori ei iau note sau evidențiază. Asigurați-vă că știu să nu ia note sau să evidențieze tot ce citesc. Accentuați termeni-cheie, date mari și definiții importante.
  • Arătați copilului dvs. modalități diferite de a-și organiza notele. De exemplu, ei ar putea păstra o singură coală pentru termeni și definiții, altul pentru datele de listare și unul mai mult pentru a face răspunsuri la întrebările de mare imagine, cum ar fi "Care este tema majoră a acestei povestiri?"Sau" Care este semnificația globală a revoluției americane?"
  • Metoda 3 din 3:
    Dezvoltarea unei mentalități bune
    1. Imaginea intitulată Încurajează obiceiurile de studiu bune într-un copil copil 12
    1. Ajutați-vă copilul Puneți întrebări și gândiți-vă critic. Asigurați-vă că copilul dvs. nu numai memorarea informațiilor. În schimb, lucrați cu ei pentru a le face să se gândească profund la misiunile lor, deoarece acest lucru îi va permite să înțeleagă cu adevărat ceea ce învățau.
    • Puteți pune întrebări precum: "De ce credeți că profesorul dvs. ar atribui acest tip de proiect? Ce credeți că veți învăța de la ea?"
    • Când copilul dvs. primește un răspuns corect, cereți-i să explice cum au venit cu ea.
  • Imaginea intitulată Încurajează obiceiurile de studiu bune într-un copil copil 13
    2. Faceți obiective specifice de studiu. La începutul anului școlar, stați cu copilul dvs. și scrieți trei la cinci obiective legate de munca lor și de obiceiurile de studiu. La jumătatea drumului și din nou la sfârșitul anului, uitați-vă la lista dvs. și verificați-vă progresul.
  • Obiectivele copilului dvs. pot fi legate de obiceiurile de studiu sau de a face bine la o anumită atribuire.
  • Aceste obiective pot fi lucruri cum ar fi: "Învățați să luați note mai eficiente", "Îmbunătățiți gradele mele în știința pământului" sau "Citiți un capitol pe cont propriu."
  • Imaginea intitulată Încurajează obiceiurile bune de studiu într-un copil Pasul 14
    3. Setați copilul cu un amic de studiu. Discutați cu copilul dvs. pentru a afla dacă au un prieten care se bucură de studiu sau verificați cu profesorul copilului sau bibliotecarul la biblioteca locală pentru a găsi un amic de studiu pentru copilul dvs. Tu și părinții prietenului pot să se ocupe de găzduirea unei sesiuni săptămânale de studiu pentru copiii dvs.
  • Încurajați-vă copilul și prietenul lor să vă ajute reciproc cu fiecare dintre cele mai puternice subiecte. Unul ar putea fi "responsabil" de matematică, iar celălalt de lectură.
  • Având un prieten de studiu este o modalitate excelentă de a-ți obține copilul în obișnuința de a se gândi sau de alți oameni pentru a comite informații memoriei lor.
  • Asigurați-vă că sesiunile nu se transformă în orele sociale, verificând frecvent. Puteți face acest lucru atât de furios prin aducerea gustărilor sau a sesiunilor de studiu într-o zonă comună a casei dvs.
  • Imaginea intitulată Încurajează obiceiurile de studiu bune într-un copil de copil 15
    4. Evitați să vă lăsați copilul să se panică pe școală. Asigurați-vă că copilul dvs. rămâne pozitiv cu privire la școala lor. Chiar dacă se luptă cu o clasă, le reamintesc că tot ce pot face este să încerce cel mai bine și că sunteți aici pentru a vă ajuta.
  • Chiar dacă copilul tău se panicking pentru că au uitat în totalitate, ei trebuie să facă un afișaj de vulcan până la ora 6 dimineața, nu adaugă la criză de a fi supărat. Ar trebui să vă respirați adânc și să abordați calmul calm.
  • Imaginea intitulată Încurajează obiceiurile de studiu bune într-un copil Pasul 16
    5. Concentrați-vă asupra eforturilor copilului în loc de grade. În timp ce doriți ca copilul dvs. să se străduiască pentru cele mai bune clase pe care le pot obține, de asemenea, nu doriți să le faceți anxioși sau obsedați-obsedați. Spuneți copilului dumneavoastră că doriți să încercați cel mai bine și că notele sunt secundare. Acest lucru îi va ajuta să învețe să studieze mai degrabă pentru cunoaștere decât pentru a.
  • sfaturi

    De asemenea, este important să vă asigurați că copilul dumneavoastră mănâncă mese sănătoase, echilibrate și are o mulțime de somn. Copiii și adolescenții ar trebui să doarmă cam opt până la zece ore pe noapte, iar programul lor de somn ar trebui să fie același de la noapte în noapte.
  • Asigurați-vă că copilul dvs. învață să iubească micul dejun de la o vârstă fragedă! Sari peste această masă va însemna că copilul dvs. începe ziua școlii fără suficientă energie pentru a ajunge până la prânz.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar