Cum să gătești pește scorpion

Dacă ați văzut scorpionul la contorul de pește, alegeți unul în sus! Deoarece ei se hrănesc frecvent pe homar și crab, unii susțin că puteți ridica aceste arome în pește. Carnea albă are o aromă bogată, darterică și perechează bine cu ingrediente puternice, cum ar fi roșii, vin și usturoi. Experimentați cu diferite tehnici de gătit și bucătării până când descoperiți o nouă rețetă preferată.

Pași

Metoda 1 din 8:
Scorpionul pan-prăjit
  1. Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 5
1. Gatiti filetele Scorpionfish pe soba pentru o simpla pas. Se încălzește 1 lingură de ulei (15 ml) de ulei într-o tigaie și de 3 lb (1.4 kg) de fileuri scorpionice în ea. Aranjați partea de pescuit a pielii în jos, așa că ea se crășește ca bucătari de pește. Pentru a se condimenta scorpionul, aruncați 2 spriguri de cimbru proaspăt și 2 cuișoare de usturoi decojite în tigaie. Gatiti peștele peste căldura medie timp de 3 minute și apoi întoarceți-l. Pan-fry-l pentru încă 3 minute înainte de a se toarna /2 Cupa (120 ml) de vin alb uscat și /4 Cupa (59 ml) de stocuri de pește. Opriți arzătorul odată ce peștele sunt fulgi.
  • Nu vreau să gătești cu vin? Nici o problemă! Doar bateți stocul de pește prin /2 Cupa (120 ml) sau folosiți apă.
  • Pentru a rotunji această masă gustoasă, serviți scorpionul pan-prăjit cu risotto, cartofi piure sau legume prăjite.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 2 din 8:
Scorpionul în stil grele la grătar
1. Alegeți această metodă de gătit dacă vă place peștele delicat cu o aromă fumătoare. Încălziți un grătar de cărbune sau gaz la mediu și sezonizați fileurile de pește. Puteți grăbi cât mai multe fileuri scorpionice pe care le place - doar să le așezați într-un castron și găzduiesc 2 linguri (30 ml) de ulei de măsline extra-virgin peste ele. Se toarnă în jurul /2 (120 ml) de vin alb uscat și adăugați 1 sprig de cimbru proaspăt. Peștele să marineze timp de 30 de minute înainte de a le pune pe grătar. Gatiți scorpionul timp de 5 minute pe fiecare parte, astfel încât acestea să devină delicate și fumoase.
  • Luminează aroma peștelui la grătar cu o strângere de lămâie proaspătă.
  • Completați mâncarea de scorpionă la grătar cu o flatbreadă la grătar, orez aburit sau un platou Mezze.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 3 din 8:
Scorpionul prăjit cu cartofi
  1. Imagine intitulată cresc cartofi dulci Pasul 2
1. Pereche fileuri scorpionice cu cartofi tăiate subțire pentru o masă completă. Felie 1 cartof pentru fiecare filet pe care doriți să-l gătească. Tăiați cartofii /4 inch (0.64 cm) Gros și fierbeți-le timp de 5 minute. Apoi, folosiți o lingură de lingură pentru a le scoate din apă și aranjați felii în 4 în stratul × 4 în (10 cm × 10 cm). Faceți 1 pătrat pentru fiecare filet și puneți filetele scorpionate deasupra pătratelor. Sosul suficient de usturoi-plante pentru a le acoperi și coaceți peștele într-un cuptor de 355 ° F (179 ° C) timp de 15 până la 20 de minute.
  • Doriți să faceți propriul sos de usturoi-plante? Se taie un bec de usturoi decojit, felie 1 ardei iute de chili, și se taie 1 lingură de patrunjel proaspăt. Se încălzește usturoiul din 6 linguri (89 ml) de ulei de măsline peste căldură medie până când este moale. Apoi, amestecați în chili, patrunjel și 1 linguriță (4.9 ml) de oțet.
  • Dacă nu aveți sos de usturoi-plante sau nu doriți să o faceți, Pesto este o swap destul de aproape. Ați putea folosi Chimichurri sau Salsa Verde într-un vârf.
  • Pentru a termina vasul, găzduiește mai mult sos de usturoi-plante pe partea de sus și garnizați peștele cu patrunjel proaspăt tocat.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 4 din 8:
Scorpionul umplut și prăjit
  1. Imagine intitulată face un costum de Halloween Bacon Pasul 1
1. Umpleți un întreg scorpion cu ceapă și slănină dacă doriți o masă bogată și prăjită. Slice un scorpionat în jumătate longitudinal și preîncălzi cuptorul la 350 ° F (177 ° C). Apoi, încălziți 2 linguri (30 ml) de ulei într-o tigaie și prăjită 1 ceapa tocată cu 3 cuișoare de usturoi timp de aproximativ 8 minute. Spoia amestecului în mijlocul scorpionului și aranja /4 lire (110 g) de bacon tocat, afumat deasupra umpluturii. Transferați peștele în cuptor și coaceți-l timp de 30 de minute sau până când carnea este complet delicată și se îndepărtează cu o furculiță.
  • Acest lucru face suficient scorpionul prăjit pentru 4 persoane.
  • Serviți acest pește pur și simplu aromatizat cu pâine crudă și o salată de grădină.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 5 din 8:
Catalonian Scorpionfish Turw
1. Bucurați-vă de o tocană de pește inimii care este aromată cu usturoi, roșii și vin. Fry 12 cuișoare întregi de usturoi într-o tigaie cu 2 linguri (30 ml) ulei de măsline. Odată ce sunt maro, rupeți o mână de patrunjel proaspăt și adăugați-o la tigaie împreună cu 2 roșii ras. Se pune 1 lire sterline (450 g) de cartofi tăiate subțire pe partea de sus și se toarnă în 1/4 Cupe (300 ml) de stoc de pește și /4 Cupa (59 ml) de vin alb uscat. Simmer această bază până când cartofii încep doar să devină licitație, apoi să lase fripturi scorpioneze în tigaie. Gatiți tocila timp de aproximativ 8 minute, astfel încât peștele devine fragil.
  • Lăsați oasele în fripturi, deoarece ei ajută la îngrozitor.
  • Dacă fripturile dvs. Scorpionfish sunt mai mari de 1 inch (2.5 cm), este posibil să fie necesar să adăugați 2 până la 3 minute la timpul de gătire.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 6 din 8:
Copt scorpionat cu paste
1. Gatiți un scorpion întreg și serviți-l cu pastele aruncate cu un sos de pan. Preîncălziți cuptorul la 395 ° F (202 ° C) și puneți un întreg scorpion într-o tigaie. Utilizați o tigaie de prăjire profundă, astfel încât să puteți adăuga 2 roșii tocate, 1 buchet de ceapa de primăvară tăiată, 3 cuișoare de usturoi, o rănit de cimbru proaspăt, 6 măsline negre, 1/2 cană (30 g) de patrunjel tocat, /3c (160 ml) de vin alb uscat și /2C (120 ml) de ulei de măsline. Acoperiți tigaia și frigeți amestecul timp de 35 până la 40 de minute sau până când peștele este fulgant.
  • Pentru a servi felul de mâncare, degajați scorpionul și aruncați oasele. Apoi, aruncați pastele proaspăt gătite, cum ar fi fettuccina cu sucurile de tigaie și aranjați peștele deasupra.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 7 din 8:
Scorpionul și chipsurile
1. Încercați să luați peștii clasici și chipsuri cu scorpionați bogați, de carne. DIP SCORPIONFISH FILLETS în aluat și le prăjește în ulei fierbinte până când sunt crocante. Pentru a face un aluat clasic, se amestecă 2 cani (240 g) de făină cu 1 lingură de pulbere de copt, 1 lingurita (5 g) de sare, 1/4 lingurita (0 0.5 g) de piper Cayenne și 12 uncii fluid (350 ml) de bere brună. Se încălzește o oală de ulei vegetal la 350 ° F (177 ° C), fileuri scorpionate în aluat și le coboară încet în ulei. Prăjiți peștele timp de aproximativ 2 minute sau până când fileurile sunt maro de aur. Apoi, le serviți cu cartofi prăjiți.
  • Au un friter de aer? Se încălzește la 400 ° F (204 ° C) și să gătească cartofii timp de 10 până la 15 minute, astfel încât acestea sunt clare. Luați chips-urile din fritul aerului și lăsați-l pe scorpionul bătut în ea. Apoi, gătiți peștele timp de 8 până la 10 minute, astfel încât transformă maroul de aur.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 8 din 8:
Franceză Bouillabaisse
  1. Imagine intitulată poate roșii Pasul 1
1. Creați o tocană de pește clasică cu scorpionă, roșii și usturoi. Se încălzește 2 linguri de ulei de ulei de măsline într-o oală mare peste cuișoarele de usturoi medii-înălțime și sauté de usturoi, 1 ceapa feliată și 1 bec de fenicul timp de 5 minute. Se agită în 1 bandă de coajă portocalie, un 14fl oz (410 ml) cutie de roșii întregi cu suc și 6 cești (1.4 l) din stocul de fructe de mare. Aduceți-o la fierbere și fierbeți tocană timp de 20 de minute sau până când legumele sunt delicate. Apoi, amestecați în 2 lb (0.91 kg) de bucăți mari scorpionice și le gătești timp de 8 minute sau până când sunt fulgi.
  • Garniți Bouillabaisse cu patrunjel proaspăt tocat și servi-o cu baghete franceze crud.
  • Dacă doriți să adăugați crustacee, amestecați mieluri sau scoici și le gătiți timp de 4 minute.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie

sfaturi

Dacă cumpărați întregul scorpion, cereți pescuitului să eliminați spinii veninoși și Defonați peștele Pentru dumneavoastră. Dacă doriți să îndepărtați singuri spini, luați o pereche ascuțită de foarfece și le tăiați cu grijă fără să vă loviți accidental.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar