Cum să gătiți brânza feta

Feta brânza este o capsală din bucătăria grecească și cu un motiv bun. Este textura unică și aroma savuroasă, o fac un ingredient versatil și delicios. De la paste și salate la produse de patiserie și pizza, există atât de multe feluri de mâncare pe bază de feta, pe care sunteți sigur că veți găsi unul pentru a vă îndrăgosti de. Aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de brânza feta!

Pași

Metoda 1 din 11:
Aruncați feta într-o salată grecească pentru o masă rapidă și simplă.
  1. Imagine intitulată Cook Feta Brânză Pasul 1
1. Salata greacă este un clasic încercat și adevărat. Dacă căutați o modalitate ușoară de a utiliza brânza feta într-un fel de mâncare iubită, amestecați-o într-o salată grecească de bază. Aceasta este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui vas din partea mediteraneană sau prânzul sănătos.
  • Felie 1 castravete, 1 piper roșu roșu și 1 piper galben în /4 inch (0.64 cm) inele. Aruncați-le într-un castron cu 1 pint (280 g) de roșii de cireșe.
  • Apoi, zaruri 8 oz (230 g) de brânză de feta și măsurați o jumătate de cană (90 g) de măsline kalamata. Turnați-le peste legumele dvs.
  • Top ingredientele tale cu vinaigretul tău preferat și o bordură de ulei de măsline pentru o salată delicioasă!

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 2 din 11:
Se amestecă feta într-o salată de vară răcoritoare.
  1. Imagine intitulată Cook Feta Brânză Pasul 2
1. Pepene verde și feta este un vas unic răcoritor pentru o zi fierbinte. Lucrul foarte minunat despre acest fel de mâncare este că îl puteți arunca împreună în mai puțin de 15 minute, ceea ce face o mare opțiune dacă prea mulți oameni apar pentru petrecerea de grădină sau ați uitat să faceți un fel de mâncare pentru cină!
  • Dice 3 cani (450 g) de pepene verde, ½ un castravete și ½ ceapa roșie. Aruncați legumele într-un castron.
  • Apoi, mințea niște frunze de menta, amestecați-le cu feta prăjită și combinați totul într-un castron pentru o salată de fructe unică și memorabilă.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 3 din 11:
Craft o salată de mic dejun cu feta și ouă fierte.
  1. Imagine intitulată Cook Feta Brânză Pasul 3
1. O salată sănătoasă este o modalitate excelentă de a vă începe ziua liberă. Puteți să îmbrățiți această salată prin dictarea castraveților și prin ridichi și adăugați-le într-un castron de salată preferată. Aruncați în câteva ouă fierte dur, o bordură de sare și turmeric, și de sus cu feta zdrobită pentru un mic dejun minunat și sănătos!
  • Aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de personalizarea unei salate de mic dejun. Puteți să vă înghițiți într-un pic de ulei de măsline sau să aruncați vinaigretul preferat în funcție de starea de spirit.
  • S-ar putea să sune ciudat, dar ați putea să vă prăbușiți o felie de pâine și să o rupați în salată pentru a le oferi o mai mică criză.
  • Pentru o salată ușor dulce, aruncați într-o linie de zahăr. Este puțin contraintuitiv, dar va ajuta cu adevărat să echilibreze ridiche și ouă.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 4 din 11:
Friptura feta cu miere pentru o farfurie savuroasă.
1. Puteți servi feta cu pene Pita, roșii de moșteniți sau sfeclă prăjită. Acest lucru va reduce puțin aroma feta. Presărați un cimbru proaspăt pe partea de sus a brânzei pentru a condimenta prezentarea dacă doriți. Oricum, acesta este unul dintre aceste feluri de mâncare super-ușor, care vă vor arunca oaspeții de cină și le vor gândi că ești un șef de maestru!
  • Preîncălziți cuptorul la 400 ° F (204 ° C) și linia unui vas de copt cu folie de aluminiu.
  • Setați un bloc de feta 8 oz (230 g) în vas și presărați 2 linguri (30 ml) de ulei de măsline peste brânză. Coaceți brânza timp de 8 minute pentru a-l înmuia.
  • Preîncălziți-vă broilerul și căldura 1 lingură (15 ml) de miere într-o cratiță mică până când este fluid.
  • Utilizați o perie de patiserie pentru a acoperi feta cu miere și bâjbâi brânza până când partea de sus este maro pentru un fel de mâncare delicioasă.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 5 din 11:
Marinați feta în ulei de măsline pentru o gustare simplă.
1. Marinat Feta este un alt fel de mâncare ușoară oaspeții dvs. sunt sigur de iubire. Dacă este posibil, lăsați feta abruptă în ulei timp de 4-8 ore la temperatura camerei pentru a îmbunătăți aroma înainte de a servi. Puteți refrige feta timp de până la 24 de ore, dar nu va dura mult mai mult decât atât. Uleiul va începe să congeale, iar feta se va descompune.
  • Combinați 1 cană (130 g) de ulei de măsline, 1 linguriță (4 g) de piper și coada de la 1 lamaie într-un castron de amestec.
  • Adăugați un vârf de fulgi de piper roșu și adăugați până la 2 linguri (28 g) din ierburile dvs. preferate (Rosemary, Thyme și Oregano sunt opțiuni excelente).
  • Tăiați un bloc de feta de 8 oz (230 g) și adăugați-l castronul de amestec.
  • Se amestecă totul împreună cu mâna și să scufundați ingredientele din ulei de măsline pentru o gustare delicioasă!

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 6 din 11:
Artizanală un sandwich grec savuros cu feta și roșii.
1. Sandwich-ul grec este o masă delicioasă și savuroasă. Seamănă cu un sandwich caprine sau o brânză la grătar. Puteți răspândi niște măsline cu tăcere sau oregano peste feta dacă doriți să adăugați o mică aromă. De asemenea, nu trebuie să grăbiți sandwich dacă nu doriți. Aceasta ar fi o masă excelentă la temperatura camerei.
  • Apuca 2 felii de pâine soudrugh și periați fiecare parte cu ulei de măsline. Tăiați câteva /4 inch (0.64 cm) plăci de feta de pe un bloc și strat pe partea superioară a fiecărei felii de pâine.
  • Tăiați 1 roșii mari în /4 inch (0.64 cm) felii și pune-l pe partea de sus a brânzei.
  • Așezați o felie de pâine deasupra celuilalt și grătarului sandwich într-o tigaie nonstick pe o căldură mare timp de 2 minute pe fiecare parte. Acest lucru va înmuia feta și vă va lăsa cu un sandwich simplu și delicios.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 7 din 11:
Fry feta cu miere pentru un mic dejun dulce sau desert.
1. Ca un fel de mâncare de mic dejun, acest lucru este un fel de patiserie tradițională de brânză cu un mic fler grecesc. Nu vă va lăsa să vă simțiți super-umplute pe măsură ce începeți ziua, ceea ce este întotdeauna un lucru bun. Ca un desert, acesta este un mare tratament cu zahăr scăzut, care funcționează bine după o masă de pui sau o masă de paste. Oricum, sunteți sigur că vă îndrăgostiți de această patiserie delicioasă!
  • Tăiați un bloc de feta de 8 oz (230 g) în 4 cu 2 în (10.2 până la 5.1 cm) dreptunghiuri.
  • Topiți 6 linguri (85 g) de unt în cuptorul cu microunde. Apoi, tăiați un bloc de 16 oz (450 g) de aluat Phyllo în foi subțiri și utilizați o perie de patiserie pentru a acoperi aluatul din unt.
  • Acoperiți fiecare bucată de feta în 3 straturi Phyllo aluat prin împachetarea în jurul brânzei.
  • Acoperiți fundul unei tigaie de fier cu ulei și încălziți-o peste căldură medie.
  • Se prăjește fiecare bloc de feta timp de 3 minute pe fiecare parte până când sunt maro de aur și se ploaie cu miere. Servi-o fierbinte și bucurați-vă!

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 8 din 11:
Faceți o salată de năut cu feta ca o farfurie laterală pentru proteine.
1. Sala de salată de chickpea feta este o bucată excelentă pentru un piept de pui sau Filet Mignon. Aceasta este o opțiune excelentă dacă sunteți un pic obosit de a servi fiecare fel de mâncare pe bază de carne cu cartofi sau verdele de bază. De asemenea, nu ar trebui să dureze mai mult de 5 minute pentru a arunca acest lucru împreună în timp ce lucrați la vasul dvs. principal!
  • Clătiți una 15 oz (430 g) poate de pui pre-gătite sub apă.
  • Aruncați năuturile într-un castron de amestecare cu ½ cană (90 g) de măsline de castelvetrano și ½ ceașcă (100 g) de brânză de feta zdrobită.
  • Se presară în 2 linguri (30 ml) de ulei de măsline și 1 lingură (15 ml) de suc de lămâie.
  • Sezon cu sare la gust, și servi salată de năutură alături de vasul tău principal.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 9 din 11:
Coaceți niște pâine feta pentru un tratament gustos.
  1. Imagine intitulată Cook Feta Brânză Pasul 9
1. Top pâinea ta feta cu un mic unt topit și toast-l pentru un tratament mai clar. Ca o notă, odată ce ați frământat aluatul, răspândiți aluatul pe o foaie de coacere ușor cu ulei, astfel încât să nu fie mai înaltă decât 1/4 inci (3.2 cm) și acoperiți-o cu un prosop. Dați-i 1 oră să crească la temperatura camerei. Acesta este un pas esențial pe care majoritatea bucătarilor de acasă sări peste, dar este foarte important!
  • Se toarnă 1 cană (240 ml) de apă caldă într-un castron și se presară /4 uncie (7.1 g) de drojdie uscată pe partea de sus. Se amestecă apa până când începe să bubble și să adauge 2½ cești (380 g) de făină de toate scopuri la castron.
  • Amestecați ingredientele împreună cu o lingură de lemn pentru a le îngroșa și a adăuga /2 Cupa (120 ml) de ulei de măsline încet în timp ce amestecați.
  • Odată ce este suficient de gros, începeți să frământați aluatul cu mâna și să amestecați în 1 cană (200 g) de brânză de feta zdrobită și lucrați în aluat.
  • Coaceți pâinea la 340 ° F (171 ° C) timp de 30-40 de minute până când este maro înainte de servire. Asigurați-vă că așteptați o oră înainte de a face acest lucru pentru ao da timp să se ridice!

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 10 din 11:
Top orice paste din stil grecesc cu brânza feta.
  1. Imagine intitulată Cook Feta Brânză Pasul 10
1. Orice paste rece sau fierbinte cu un fler grecesc poate găzdui frumos aroma lui feta. În același mod în care puteți arunca mozzarella mărunțită, în principiu, orice paste italiană, puteți topi orice paste inspirată în greacă cu feta dvs! Țineți minte, prăjită feta este ideală aici dacă nu aveți un brânză de brânză.
  • De exemplu, puteți găti și scurge unele paste și aruncați-o cu roșii, măsline, usturoi și busuioc. Sus că cu unele feta zdrobite pentru o masă de umplere.
  • Ai putea amesteca roșii cu ulei cu ulei de măsline, usturoi și vin alb într-un cuptor olandez. Se presară în unele zahăr, oregano, piper roșu și sare. Gatiti pastele Al Denteaza si adauga la cuptor. De sus cu niște creveți la grătar, Kale și Feta.
  • Pentru o salată de paste rece, clătiți niște penne gătite sub apă rece. Aruncați peniul cu o bordură de oțet, suc de lămâie, usturoi, oregano, sare, piper și ulei de măsline. Aruncați în unele roșii de cireșe, ceapă cubată, castraveți și feta pentru combinație câștigătoare!

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 11 din 11:
Utilizați brânza feta rămasă pentru a înlocui alte brânzeturi.
  1. Imagine intitulată Cook Feta Brânză Pasul 11
1. Brânza Feta este un înlocuitor excelent într-o varietate de feluri de mâncare. Dacă aveți niște feta rămași și vă dați seama că ați uitat să ridicați o anumită brânză la magazinul alimentar, este posibil să vă folosiți feta. Feta funcționează ca un înlocuitor excelent pentru Ricotta dacă se întâmplă să fugi și nu vă deranjează să transformați vasul italian într-o rețetă grecească-fuziune! Feta funcționează, de asemenea, ca înlocuitor pentru Cotiaa, Halloumi, Queeso Fressco și brânză de capră.
  • Feta face, de asemenea, o impresie surprinzător de bună a tofu dacă doriți să încercați să amestecați acele rețete vegetariene.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie

sfaturi

Dacă faceți pizza la domiciliu și aveți o tona de feta rămasă, puteți mereu să-l presați pe orice rețetă de pizza pe bază de pui sau grecească. Puteți chiar să o utilizați ca brânză de bază dacă iubiți cu adevărat aroma!

Avertizări

Odată deschis, brânza Feta va dura aproximativ o lună în frigider. Dacă este nedeschis și balansat, feta va avea o durată de valabilitate de aproximativ 6 luni. Acestea fiind spuse, Feta tinde să se usuce în frigider, așa că încercați să o utilizați la începutul perioadei de valabilitate pentru cele mai bune rezultate.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar