Cum de a găti pui pre-marinat

Ridicând un pachet de pui pre-marinat de la magazin vă poate economisi ore de timp de pregătire nedorită și vă aduce un pas mai aproape de o masă delicioasă, savuroasă. Am acoperit planul dvs. de masă, indiferent dacă aveți sâni de pui, aripi, picioare sau licitații de pui. Defilați prin unele dintre rețetele de mai jos și vedeți dacă vă faceți apel la dvs!

Pași

Metoda 1 din 10:
Coaceți sânii de pui marinați pentru o masă fără hassle.
1. Setați cuptorul la 400 ° F (204 ° C) timp de 30-40 de minute. Aranjați puiul marinat pe o foaie de copt cu folie de aluminiu sau pe o tigaie de broiler. Glisați foaia sau tigaia în cuptor și lăsați puiul să se coace timp de cel puțin 30 de minute.
  • Verificați întotdeauna centrul de pui cu un termometru de carne pentru a vă asigura că carnea gătită este de cel puțin 165 ° F (74 ° C).
  • Pereche sânii de pui cu o scoică de cartofi piure, niște legume feliate, o mână de cartofi prăjiți sau alte părți preferate.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 2 din 10:
Grill un lot de sâni de pui.
1. Puiul la grătar este perfect atunci când vremea devine fierbinte. Aruncați grătarul până la căldură ridicată și mutați pieptul de pui pre-marinat în partea superioară a grătarului cu o pereche de clești de gril. Apoi, grătar de pe fiecare parte a puiului timp de 4 minute sau până când carnea este gătită până la capăt.
  • Doar pentru că o bucată de pui este alb în centru nu înseamnă că este complet gătit. Pentru a fi în siguranță, verificați întotdeauna carnea cu un termometru alimentar.
  • Puiul de pui la grătar are un gust minunat când a fost servit cu o ajustare răcoritoare a verde a salatei.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 3 din 10:
Sauté Sânii de pui pentru o noapte gustoasă.
1. Sânii de pui de pui sunt gata să meargă în mai puțin de 10 minute. Stabiliți o tigaie de dimensiuni medii peste căldură medie. Apoi, plasați pieptul de pui marinat direct pe tigaie. Gătiți fiecare parte timp de cel puțin 4 minute sau până când sucul de pui din tigaie arată clar.
  • Întotdeauna spălați-vă mâinile cu apă și apă înainte și după ce atingeți puiul brut.
  • Sautéed pui are un gust minunat când a fost servit cu niște verdeață proaspătă.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 4 din 10:
Ajungeți la sânii de pui până când sunt de aur-maro.
1. Gătiți puiul într-o tigaie și coaceți-o după aceea. Pentru a începe lucrurile, preîncălziți cuptorul la 400 ° F (204 ° C) și setați o tigaie de ulei peste căldură medie. Transferați puiul la tigaie cu un set curat de clești, lăsând fiecare bucătar de 3-5 minute. Odată ce puiul este maro de aur, glisați-l în cuptor pe o foaie de coacere. Așteptați 10-15 minute pentru ca puiul să se coace. Apoi, lăsați carnea gătită să se odihnească timp de câteva minute înainte de servire.
  • Dacă lucrați cu pui fără piele, trebuie doar să așezați puiul timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
  • Puiul de pui însărcinat delicios cu pene de var, cilantro și salată de papaya verde.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 5 din 10:
Piept de pui marinat marinat.
1. Panul Pan Fried este gata în mai puțin de 30 de minute. Introduceți o tigaie și plasați-o peste căldură ridicată. Apoi, aranjați puiul pe tigaie, gătit fiecare parte timp de cel puțin 10 minute. Continuați cu panoul de pui marinat până când sunt drăguți și maro.
  • Aproximativ 1 linguriță (15 ml) de ulei de măsline este o cantitate bună pentru pan-prăjire.
  • Felii de lamaie și ceapă verde tăiată fac un garnitură mare.
  • Spanacul, roșiile prăjite și cartofii roșii roșii gust mare cu pui pan-prăjit.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 6 din 10:
Adânc prăjiți niște piept de pui de pui la perfecțiune crocantă.
1. Recreați-vă mâncarea rapidă preferată chiar acasă. Tăiați puiul în bucăți de mâncare. Apoi, umpleți o oală cu ulei de adâncime sau cu ulei și încălziți-o până la 340 ° F (171 ° C). Rotiți fiecare bucată de pui în făină și așteptați 2-3 minute, astfel încât puiul se poate odihni. Puneți câteva bucăți de pui acoperite, marinate în ulei câte un timp, lăsându-le să gătească până când ajung la cel puțin 165 ° F (74 ° C) în interior.
  • Pentru a vă tăia puiul, puneți cutown cu fața în jos pe o placă de tăiere. Apoi, tăiați carnea în cruce, tăind prin cartilaj și os. De atunci, tăiați puiul în bucăți mai mici.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 7 din 10:
Coaceți un lot de aripi de pui marinate ca un aperitiv gustos.
1. Biciuiți aceste aripi de pui aproximativ o oră înainte de masă. Începeți prin setarea cuptorului la 375 ° F (191 ° C). Apoi, puneți aripile de pui marinate într-un vas de copt și glisați-le în cuptor timp de aproximativ 1 oră. Pe măsură ce aripile se gătesc, le-ai bătut cu suc de câteva ori.
  • Serviți aripile de pui cu tulpini de țelină proaspătă și unele dintre sosurile dvs. preferate de scufundare, cum ar fi brânză albastră sau ranch.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 8 din 10:
Grill aripile de pui marinate la perfecțiune.
1. Aceste aripi sunt perfecte pentru o petrecere în aer liber. Obțineți lucrurile începute prin preîncălzirea grătarului până la căldură medie. Apoi, așezați aripile de-a lungul vârfului fierbinte cu o pereche de clești. Acoperiți grătarul și lăsați aripile să gătească timp de 15-20 de minute, flipându-le periodic. Puiul tău este gata să servească odată ce este crocant și de aur-maro!
  • Dunk aripile de pui în marinadă suplimentară odată ce au făcut gătit. De exemplu, dacă aripile dvs. sunt marinate în sos de grătar, ați putea pune deoparte un sos suplimentar pentru scufundare.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 9 din 10:
Gatiti picioarele de pui marinate pe gratar pentru o cina rapida, simpla.
1. Aceste picioare de pui vor fi gata în mai puțin de o oră. Setați grătarul la o temperatură medie-ridicată și să vă aranjați picioarele de pui marinate de-a lungul grătarului, perindând fiecare bucată cu ulei și adăugând un vârf de sare. Lăsați puiul bucătar de 25-30 de minute, răsturnând carnea ocazional. Odată ce sucul de pui pare complet clar, carnea dvs. este gata să fie servită.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie
Metoda 10 din 10:
Biciuiți o masă ușoară cu licitații de pui marinate la grătar.
1. Ofertele de pui sunt o mulțime mare - plăcere. Începeți prin uleiul de gratar și fixați-l la căldură medie. Apoi, puneți toate ofertele de pui marinate pe grătar, lăsându-le să gătească timp de 3-4 minute pe fiecare parte. Serviți și bucurați-vă de ofertele delicioase de pui odată cu cel puțin 165 ° F (74 ° C).
  • Salata de cartofi, broccolini prăjite, porumb la grătar, cartofi piurească sunt doar câteva laturi gustoase pe care le puteți servi cu ofertele dvs.

Ați făcut această rețetă?

Lăsați o recenzie

sfaturi

Dacă aveți un pui rămas, păstrați-l în frigider sau congelator în decurs de 2 ore. Dacă serviți puiul afară în timpul vremii foarte calde, depozitați carnea în decurs de o oră.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar