Cum să gătești un porc întreg

Fripturile de porc sunt o tradiție comunală în multe culturi, o modalitate de a aduce prietenii și vecinii împreună pentru mâncare și distracție. Din cauza cât timp este nevoie să încetinească un porc vechiul mod de modă, ocazia oferă o oportunitate pentru toată lumea să se întâlnească pentru o zi întreagă de festivități. Dar gătitul unui porc întreg nu este o fetiță ușoară. Necesită pregătire meticuloasă, răbdare și un ochi atent. Este important să luați pașii potriviți pentru a vă asigura că fiecare fază a procesului de gătit este manipulată corect și că carnea pe care o serviți la oaspeții dvs. este sigură să consume.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea groapă
  1. Imagine intitulată gătește un pas întreg de porc 1
1. Face un pat pentru cărbuni. Găsiți un ieșire din locul în care puteți modela un pat de cărbuni care vor servi ca groapă de prăjire. Un spațiu plat și deschis va funcționa cel mai bine. Pentru cele mai bune rezultate, săpați un șanț de mică adâncime și să-l umpleți sau să-l inelați cu pietre de pietriș sau platformă de o dimensiune uniformă, permițând spațiului în centru pentru lemn, veți arde pentru a produce cărbuni. Aveți, de asemenea, opțiunea de a garca pur și simplu un patch plat cu pietre și apoi ardând lemnul.
  • Dacă nu aveți mult spațiu pentru a lucra sau nu aveți nici o dorință de a începe un incendiu direct în curtea dvs., luați în considerare utilizarea unui grătar metalic cu clapetă pentru a arde lemnul.
  • Configurarea unei groapă de prăjire pe teren plat poate deteriora orice vegetație care crește sub zona în care stați pietrele.
  • Imagine intitulată gătește un pas întreg de porc 2
    2. Plasați suporturile la capul și piciorul groapă. Indiferent dacă asamblați un scuipat de prăjit cumpărat sau coborâți împreună propriul dvs., trebuie să aveți o modalitate de a ține porcul peste căldură odată ce este timpul să obțineți gătit. Așezați aceste materiale de sprijin pe ambele părți ale groapa longitudinală. Unii oameni au succes pur și simplu folosind bastoane în formă de Y "care dețin scuipa în croii lor. Alții preferă să construiască mai multe setări mai elaborate utilizând cherestea de rezervă sau cu un covor bun-spaced. Atâta timp cât suporturile pe care le construiți va ține greutatea porcului și a scuitului, vor lucra foarte bine.
  • Când utilizați suporturi din lemn, asigurați-vă că le conduceți în sol parțial, astfel încât să fie ferm înrădăcinați.
  • Indiferent ce decideți să utilizați ca suporturi, ar trebui să fie suficient de înalți pentru a ține scuipa 1-2 picioare (.30-.60m) peste groapă.
  • Imagine intitulată gătește un pas întreg de porc 3
    3. Începeți un incendiu pe care îl veți folosi pentru gătit. În mod tradițional, prăjirea lentă de acest tip se face folosind cărbuni de lemn. Adunați lemnul pe care îl veți folosi pentru a începe focul. Majoritatea oamenilor preferă să utilizeze tipuri de bază de lemn care ard curat, cum ar fi lemn de esență tare sau soiuri, cum ar fi applewood care adaugă aromă carnea cu fumul lor. Aranjați lemnul de foc pe partea de sus a pietrelor din groapă în clustere strânse. Scoateți un incendiu și așteptați ca acesta să consume lemnul și să moară până când rămân doar cărbuni strălucitoare. Cărbunele din lemn arde la temperaturi foarte ridicate pentru o durată lungă. Căldura lor constantă va frige porcul la perfecțiune.
  • Va necesita probabil 5 sau mai multe pachete de lemn ca să aibă suficient pentru a se răspândi peste suprafața groapă.
  • Puteți completa cărbunele de lemn cu cărbune sacoși dacă alegeți. Aceasta va păstra groapa arzând mai mult și va face căldura mai consistentă. Cu toate acestea, cărbunele nu arde la fel de curat ca și cărbunele de lemn și poate influența aroma cărnii.
  • Prăjitând un porc întreg este un eveniment de toată ziua. Gătit un porc de dimensiuni medii de 75-100 de lire sterline (34-45kg) va lua cea mai bună parte a celor douăsprezece ore.
  • Imagine intitulată gătește un pas întreg de porc 4
    4. Aduceți cărbunele la temperatura corectă. Cele mai experimentate veterani culinară recomandă aproximativ 250 de grade Fahrenheit (121 grade Celsius) ca temperatură optimă pentru o friptură lentă. Pitra trebuie să fie păstrată suficient de fierbinte pentru căldura cărbunelui de a pătrunde în carnea porcului, dar nu atât de caldă încât se gătește inegal sau prea repede. Cărbunele vor trebui să fie rake și să fie repoziționate pe măsură ce coboară de porc să păstreze chiar și temperaturile de gătit, iar mai multe lemn pot fi adăugate atunci când groapa începe să piardă căldura.
  • Testați temperatura carierei ținând un termometru culinar la aproximativ punctul în care porcul va fi suspendat.
  • Temperaturile de gătit nu trebuie să fie exacte, deoarece cât de repede și uniform un porc se va face depinde în mare măsură de dimensiunea, grosimea și poziționarea acesteia. Scopul pentru 225-250 ° F (107-121 ° C) ca orientare brută. Orice răcitor decât acesta va dura mult mai mult.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea porcului
    1. Imagine intitulată gătește un pas întreg de porc 5
    1. Obțineți un porc care a fost deja îmbrăcat. Cumpărați porcul dvs. de la un furnizor de fermă sau măcelar. Dacă este posibil, aveți măcelarul "rochie" Porcul și scoateți organele și țesuturile de accesorii cu probleme înainte de a le lua acasă. Cavitatea interioară a porcului ar trebui să fie complet goală pentru a conduce mai bine căldura sau pentru a vă permite să faceți asta ar trebui să vă dorim așa. Este posibil să puteți salva câțiva dolari îmbrăcându-vă singur, dar va adăuga foarte mult la volumul de muncă.
    • Porcii vin în greutăți și dimensiuni diferite. Evident, cu cât este mai mare porcul, cu atât va dura mai mult pentru a găti. Dacă nu aveți toată ziua să petreceți friptură lentă sau nu hrăniți cât mai mulți oameni, gândiți-vă să cumpărați un mic porc de alăptare.
    • Întreabă-ți măcelarul cu privire la mijloacele de transport acasă de porc. Ele vor fi adesea în măsură să furnizeze pungi de zip-up care vor păstra sucurile de a obține peste mașina dvs. și vor împiedica expunerea cărnii la aerul deschis.
    • Dacă ați cumpărat un porc complet înghețat, va trebui să fie dezghețată înainte de a putea fi gătită. Pentru a dezgheța o carcasă înghețată de porc, scufundați-o într-o baie de gheață ușoară și lăsați-o să se încălzească treptat, pe măsură ce gheața se topește. Acest lucru poate dura câteva zile dacă porcul este suficient de mare.
  • Imagine intitulată gătește un pas întreg de porc 6
    2. Curățați porcul și frecați-l cu sare. Carcasele de porc sunt adesea acoperite de murdărie, fecale și bacterii, deci va fi necesar să curățați porcul înainte de gătit. Ștergeți extremitățile de porc și orice incizii sau deschideri făcute de măcelar cu un prosop rece și umed. Dacă lucrați în afara, pulverizarea porcului cu un furtun poate tăia timpul de pregătire. Stropiți carcasa liberal cu sare grosieră și masați-o în piele. Faceți același lucru pentru cavitatea interioară.
  • Porcul va avea nevoie de o ștergere bună, chiar dacă a fost deja curățată de magazinul de măcelărie unde l-ați cumpărat.
  • Sarea nu numai că funcționează ca o condimente, dar are proprietăți antimicrobiene care pot ucide germenii persistenți.
  • Imagine intitulată gătește un pas întreg de porc 7
    3. Adăugați alte condimente, brânze sau marinate. În acest moment, puteți se vedea porc mai departe, dacă doriți. Condimente suplimentare, cum ar fi piperul negru, Cayenne, turmeric, arbika sau sare condimentată, pot fi frecați în piele sau ați putea injecta o marinadă puternică sau saramură sub piele folosind un injector de carne. Acest lucru va împărtăși aroma suplimentară a porcului așa cum se gătește. Nu uitați să pierdeți cavitatea interioară a porcului, dacă este accesibilă manual.
  • Încercați să lucrați la o frecare uscată în mod special în piele înainte de gătit.
  • Injectarea brinelor și marinadelor în carne se vor adăuga umiditate pentru ao menține de la ardere și pentru ao face deosebit de gustoasă odată ce a fost făcut.
  • Imagine intitulată gătește un pas întreg de porc 8
    4. Asigurați porcul la o scuipătură. Pentru a fript cu succes porcul peste căldură deschisă, va trebui să fie aplicată într-un stâlp lung, lung, lung, care trece printr-o bucată de carne fiind gătită întregi. Spiturile sunt mari, scumpe și oarecum grele și nu sunt genul de lucruri pe care majoritatea oamenilor le-au culcat în casele lor, dar uneori pot fi închiriate din fermele sau furnizorii tradiționali de grătar. Puteți achiziționa, de asemenea, un Rotisserie metal robust pentru a obține lucrarea de lucru sau de a-ți face propriul din lemn dezbrăcat și albit, dacă simțiți viclean. Ghidați scuipa cu atenție prin anusul sau deschiderea din spate a porcului și prin gură. Acest lucru poate fi un loc de muncă de 2-3 om.
  • Spitul ar trebui să fie suficient de lung pentru a pune de sus suporte la fiecare capăt al focului, cât și suficient de puternic pentru a susține un porc până la sau peste 100 de kilograme (45 kg).
  • Legați picioarele porcului și mijlocul la scuipa folosind sârmă sau sfoară pentru ao menține de la sărăcire și flopping în jurul valorii, pe măsură ce se blochează pe cărbuni.
  • Partea 3 din 3:
    Prăjirea porcului
    1. Imagine intitulată gătește un pas întreg de porc 9
    1. Ridicați porcul pe suporturile de pe ambele părți ale carierei. Odată ce porcul a fost asigurat la scuipat, ridicați-l și puneți-l pe suporturile pentru ao odihni peste groapă. Porcul trebuie să fie centrat și suspendat aproximativ 1-2 picioare (.30-.60m) deasupra cărbunelui. Orice mai aproape și căldura poate provoca pielea să scoată. Asigurați-vă că scuipa nu se alunecă sau se mișcă după ce a fost montată.
    • Asigurați-vă că ați ajutat la obținerea porcului poziționat peste cărbuni. Ele pot fi grele!
  • Imagine intitulată gătește un pas de porc întreg 10
    2. Permiteți porcii să gătească câteva ore pe ambele părți. Lăsați porcul să gătească la o distanță moderată de cărbuni. O orientare utilă pentru a ține minte este că porcul ar trebui să gătească o oră pentru fiecare zece kilograme de greutate - pentru un porc de dimensiuni medii, 75-100 de lire sterline (34-45 kg), aceasta înseamnă 4-6 ore pe fiecare parte. Stați înapoi și bucurați-vă de o băutură rece între timp! La punctul de până la jumătatea drumului, întoarceți porcul pentru a începe să gătiți partea opusă. Nu uitați să păstrați groapa fierbinte prin adăugarea mai multor lemn provizoriu și rake și repoziționați cărbuni dacă o parte a porcului gătește mai repede decât altul.
  • "Slow și Low" este ceea ce experții recomandă atunci când prăjiți un porc întreg. Este timpul consumator și cere o atenție constantă, dar face o mare parte din o zi de gătit și socializare.
  • Periați o acoperire a sosului de grătar, sau utilizați un baster de curcan pentru a distruge porcul într-o marinadă savuroasă în timp ce se gătește. Acest lucru va rata aroma și va păstra pielea clare și suculentă.
  • Imagine intitulată gătește un pas de porc întreg 11
    3. Luați temperatura porcului în mai multe pete. Când porcul se apropie de finalizare, pielea sa va începe să marcheze și să bule, dar nu există nici o modalitate de a spune dacă carnea din interior se face, cu excepția lui Temp. Utilizați un termometru de carne profesională pentru a lua o citire a temperaturii interne în diferite zone ale porcului. Secțiunile moi de burtă și bacon (țesutul gras de pe partea din spate) sunt cele mai bine servite la aproximativ 145 ° F (63 ° C), în timp ce părțile mai dure, mai sincere, cum ar fi umărul și barajele vor trebui să fie de cel puțin 160-165 ° F (74 ° C) înainte de a fi în siguranță să mănânce.
  • Va trebui să luați o temperatură de citire de mai multe ori pe tot parcursul procesului de gătit. Nu serviți porcul dacă o parte a cărnii este sub 145 ° F (63 ° C).
  • Dacă o zonă este deosebit de lentă, repoziționați cărbunele de sub acea zonă pentru a crește căldura.
  • Imagine intitulată gătește un pas întreg de porc 12
    4. Sculptați și serviți friptura. După 10-12 ore porcul este acum un maro crocant, iar temperatura internă este corectă - este timpul să mănânce! Luați porcul de pe cărbuni, îndepărtați scuipatul și spuneți-i pe toată lumea să se săgeți. Puteți fie să sculuați friptura în secțiuni, zarnește-l împreună, cum ar fi grătarul de porc tras sau toți să-și distrugă secțiunile preferate cu mâna. Când se gătește bine, carnea trebuie să fie suficient de licitată pentru a se îndepărta. Slather carnea de prăjit în sosul tău preferat, servește-o cu câteva părți somptuoase și bucurați-vă!
  • Carnea ar trebui să fie suculentă atunci când este complet gătită, dar nu sângeroasă sau roșie. Dacă nu este destul de făcut suficient când ați tăiat-o, poate avea nevoie de câteva minute.
  • Pereche un porc prăjit cu alte prefabricate de bucătărie din curte, cum ar fi legumele la grătar și fasole coaptă sau du-te pentru cele mai multe arome inspirate de orez sălbatic, plante prăjite și ananas.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Câți oameni fac un 60 lb. porc servi?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Dacă aveți mâncăruri laterale, atunci este mai bine să presupunem că 1 lb. pe persoană, chiar dacă majoritatea oamenilor probabil nu vor mânca atât de mult.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 1helpful 7
    • Întrebare
      Cât durează să gătești un porc de 60 de kilograme ?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      O regulă generală generală de degetul mare este de aproximativ 1 oră pentru fiecare 10 kilograme de greutate, astfel încât un porc moderat (60-70 de lire) ar putea dura oriunde de la 6-8 ore, în funcție de grosimea cărnii și consistența și intensitatea din sursa de căldură. Asigurați-vă că aveți întreaga zi liberă!
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 2helpful 6
    • Întrebare
      Un porc umplute va lua mai mult timp pentru a găti bine?
      Stephanie
      Stephanie
      Răspunsul comunității
      da. Un porc fără umplutură are o mulțime de spațiu înăuntru pentru a respira și a găti, în timp ce este un porc umplute...bine...umplute. Lasă puțin spațiu pentru respirație și durează mai mult timp pentru a găti.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helful 6
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Întregul porc (dimensiunea va varia)
    • Pietre plate cu dimensiuni medii
    • 5-7 pachete de lemn de ardere curat
    • Brichete de grătar sau cărbune
    • Rake sau poker cu mâna lungă (pentru rakingul cărbunelui)
    • Dispozitiv de scuipat și prăjire
    • Sare grosieră kosher
    • Condimente, condimente și marinate (la gust)

    sfaturi

    Un porc suficient de mare poate hrăni 50 de persoane sau mai mult.
  • Spice lucrurile cu fratele preferate, sosuri și condimente, dar folosiți o mână ușoară. Arome delicioase, fumoase ale unui porc prăjit lent vorbesc de la sine.
  • Dacă banii (și spațiul de depozitare) nu este un obiect, uitați-vă la cumpărarea unei platforme speciale de friptură. Acestea sunt concepute pentru a face porci întregi de prăjire și alte tipuri de carne simplă și ușoară.
  • Odată ce a fost gătit, întregul porc va fi licitat și scrumpțios, inclusiv picioarele, botul, urechi și pielea. Nu lăsa nimic să meargă la deșeuri!
  • După ce a fost atașat de scuipat, lăsați gura porcului deschis pentru a permite căldurii să intre și să circule înăuntru. Acest lucru va ajuta să se facă mai repede.
  • Amestecați niște cărbune cu cărbunele de lemn pentru a menține groapa care arde mai mult mai tare.
  • Avertizări

    Nu utilizați metal galvanizat pentru scuipatul sau orice parte a platformei de prăjire. Atunci când sunt încălzite, aceste metale își dau seama de gaze toxice de zinc care pot afecta carnea.
  • Purtați mănuși rezistente la căldură în orice moment când turnați cărbunele sau manipularea porcului.
  • Păstrați un ochi apropiat pe groapa de foc în timp ce gătiți pentru a preveni posibilele pericole de incendiu.
  • Puneți umpluturi dulci, glazuri și alte ingrediente pe interiorul porcului, mai degrabă decât în ​​exterior. În caz contrar, zaharurile pot arde înainte ca porcul să fie terminat gătitul.
  • Consumul de carne de porc subcomitată a fost legată de numeroase riscuri de sănătate, cum ar fi trichinoza, salmonella și e. coli. Temperatura internă a cărnii trebuie să fie de cel puțin 145 ° F (63 ° C) înainte de a fi servită.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar