Cum de a desena un porc

Porcii sunt adorabili, animale inteligente care pot fi găsite în ferme și în sălbăticie. Indiferent dacă doriți să desenezi un porc realist sau un desen animat, cheia este de a evidenția formele generale înainte de a adăuga detalii. Din fericire, odată ce știți de unde să începeți, desenarea unui porc este destul de simplă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Porc realist
1. Trageți contururile pentru corpul, capul și botul porcului. În primul rând, trageți o ovală care este ușor înclinată în jos pentru corpul porcului. Apoi, trageți un cerc în partea stângă jos a ovalului pentru cap. În cele din urmă, trageți un dreptunghi care iese din cercul pentru botul.
  • 2. Desenați contururile pentru picioarele superioare ale porcului. Utilizați trapezoizi care sunt mai largi în partea de sus pentru a schița picioarele. Face piciorul din spate care este cel mai apropiat de tine mai mare decât toate restul.
  • 3. Descrieți porțiunile inferioare ale picioarelor. Pentru picioarele din față, trageți trapezoide înguste care se extind în jos de picioarele superioare. Pentru picioarele din spate, trageți 2 pătrate neregulate care ies din fiecare picior superior la un unghi.
  • 4. Desenați triunghiuri sub picioare și deasupra capului pentru urechi și picioare. Ar trebui să existe 1 triunghi la sfârșitul fiecărui picior și 2 triunghiuri deasupra capului. Face triunghiurile pe cap mai mare decât cele de pe picioare.
  • 5. Desenați o schiță detaliată folosind toate formele pe care le-ați tras până acum. Utilizați linii moi, rotunjite pentru conturul pentru a netezi liniile directoare.
  • 6. Adăugați în detalii. Trageți ochii, gura și vârful botului. De asemenea, ar trebui să adăugați o coadă curly și copitele de pe picioare.
  • 7. Ștergeți toate liniile directoare. Aceasta include toate formele pe care le-ați tras, cu excepția conturului și detaliile pe care le-ați adăugat.
  • 8. Culoarea în porc. Începeți prin colorarea porcului roz. Apoi, umpleți copitele și coada folosind negru sau maro. De asemenea, puteți adăuga umbrirea pentru a vă face desenul mai realist.
  • Metoda 2 din 2:
    Porc de desene animate
    1. Desenați o formă de fasole cu 2 cercuri mici în ea. Forma fasolei va fi schița pentru corpul porcului, iar cercurile mici vor fi ochii. Trageți ochii pe partea stângă a forma fasolei. Dacă ajută, puteți atrage orientări orizontale și verticale pentru a vă ajuta să aliniați ochii.
  • 2. Trageți urechile deasupra corpului. Desenați 1 ureche care se extinde din partea stângă sus a corpului. Apoi, trageți a doua ureche care coboară din punctul central al corpului superior.
  • 3. Adăugați un iris la fiecare ochi și apoi trageți picioarele. Desenați un cerc mai mic în fiecare ochi și umpleți-l înăuntru. Apoi, trageți 4 forme de ou cu baze plate în partea de jos a corpului pentru picioarele porcului.
  • 4. Trageți botul, gura și copitele. În primul rând, trageți o ovală orizontală între ochi pentru boot. Apoi, trageți o curbă ascendentă sub botul pentru gură. În cele din urmă, trageți o linie de curbă în jos în apropierea fundului fiecărui picior pentru a face copitele.
  • 5. Adăugați detaliile la desenul dvs. Desenați o coadă curbată care se extinde de pe partea din spate a corpului porcului. De asemenea, ar trebui să trageți 2 fante pe botul pentru nările. În plus, trageți o linie verticală în mijlocul fiecărei copite.
  • 6. Colorați porcul în. Utilizați roz la culoare în corpul și picioarele porcului. Apoi, colorați copitele în utilizarea bejului sau maro.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar