Cum să gătești haddock afumat

Pește este o adăugare sănătoasă și gustoasă la orice dietă.Un pește disponibil pe scară largă este Haddock, care poate fi cumpărat proaspăt sau afumat. Fumat Haddock poate fi galben în culoare (vopsită) sau nu vopsită în funcție de preferința dvs. Există câteva modalități de gătit. Ar trebui să permiteți aproximativ 6-8oz de pește pe persoană și să vă adresați lui Fishmonger să "Filet și Debone" pentru a evita surprizele urâte.

  • Timp de pregătire: 5-10 minute
  • Timp de gătit: 10 minute
  • Timpul total: 15-20 de minute

Pași

Metoda 1 din 4:
Bracking fumat haddock
  1. Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 1
1. Umpleți o tigaie cu un lapte.Dimensiunea tigaiei și cantitatea de lapte va depinde de cantitatea de pește pe care doriți să o gătiți la un moment dat.Panul ar trebui să fie suficient de mare pentru a găzdui toate fileurile cu o anumită cameră pentru spatula dvs. și ar trebui să fie suficient de lapte pentru a acoperi fișierele.
  • Alternativ, pot fi utilizate jumătate de cremă mare și jumătate de apă.
  • Nu folosiți numai apă, deoarece va trage aroma din pește.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 2
    2. Sezon cu un piper.Grind piper negru proaspăt direct în lapte pentru a da Haddock un pic de aromă suplimentară.Acesta este un moment bun pentru a adăuga alte condimente dacă doriți.Alte mirodenii pot include frunze de bază, ceapă, usturoi, patrunjel sau chiar mărar.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 3
    3. Se încălzește laptele.Nu fierbeți laptele, dar îl încălzi până înainte de fierbere.Dacă laptele începe să se fierbe, scoateți-l din căldură imediat până când se stabilește.Odată ce laptele sa încălzit, reduceți căldura pentru a preveni fierberea.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 4
    4. Adăugați Haddock. Așezați peștele în laptele aproape fierbinte, aranjând peștele în jurul tigaiei și asigurarea faptului că acestea sunt acoperite cu lapte.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 5
    5. Gatiti Haddock.Permiteți peștelui să se fierbe în lapte timp de aproximativ 10 minute pe căldură medie.Alternativ, fileurile foarte mici de pește pot fi gătite în lapte care a fost îndepărtat din căldură.Pentru a face acest lucru, scoateți tigaia din căldură și acoperiți-o după ce peștele au fost plasați înăuntru.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 6
    6. Verificați Haddock.Când se termină peștele, ei vor deveni complet opacipe, iar carnea ar trebui să se desprindă cu ușurință. Dacă peștele arată translucid sau bucăți, nu se eliberează cu o remorcă blândă, gătiți peștele un pic mai mult.
  • Asigurați-vă că verificați cea mai mare parte a celui mai mare filet pentru a vă asigura că peștele este gătit.Capetele conice ale fileurilor mai mici se vor face mai repede decât altele.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 7
    7. Serviți Haddock în timp ce încă fierbinte.Picked Haddock fumat, de obicei un fel de mâncare britanic, este în mod tradițional servit cu pâine proaspătă și unt.Laptele este tensionat pentru a fi folosit ca un sos, iar pâinea este folosită pentru a mop în exces de sosul de pe farfurie.
  • Haddock poate fi, de asemenea, fulgeră și utilizată în alte rețete, cum ar fi plăcintă de pește sau Kedgeree.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 4:
    Coacerea fumat Haddock
    1. Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 8
    1. pre-încălzește cuptorul.Aduceți cuptorul până la 350f / 180c.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 9
    2. Așezați-l pe o folie sau pergament. Puteți utiliza o foaie mare pentru toate filetele sau puteți decide să utilizați bucăți separate de folie sau pergament pentru fiecare filet. Oricum, folia sau pergamentul ar trebui să fie de aproximativ două ori dimensiunea fișierului (fișiere) pe care o va acoperi.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 10
    3. Se condimentează pe Haddock.Puneți un tampon mic de unt deasupra fiecărui pește, apoi la vârf cu mirodenii dorite.Condimente pot include piper, suc de lămâie, patrunjel, frunze de bay, mărar sau pulbere de chili.Cele mai afumate Haddock este sărată, astfel încât sarea nu este de obicei sugerată.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 11
    4. Împingeți folia sau pergamentul peste pește. După plierea acoperind peste pește, rotiți marginile împreună pentru a încuraja Haddock. Peștele trebuie sigilate în interiorul pachetului.
  • Dacă doriți, ați putea pune legume în interiorul pachetului pentru aromă suplimentară, dar fiți conștienți de faptul că multe legume dure durează mai mult pentru a se coace decât peștii, astfel încât acestea nu pot fi potrivite pentru a mânca dacă sunt gătite complet înainte de a le adăuga în pachetul de pește.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 12
    5. Așezați peștele în cuptor.Folia poate fi plasată direct pe rack-urile cuptorului sau puteți pune folia deasupra unei foi de copt și plasați foaia de copt în cuptor.Pergamentul este de obicei mai puțin robust și poate fi necesar să fie plasat pe o foaie de coacere înainte de ao pune în cuptor.
  • Dacă ați făcut un pachet mare de toate fileurile de pește, este posibil să doriți să plasați pachetul pe o foaie de coacere pentru a face mai ușor de manevrat fără a scăpa.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 13
    6
    Coaceți peștele până se face.Lăsați parcelele de pește în cuptor timp de aproximativ 15-20 de minute sau până când peștele se face. Când peștele este gătit, va fi devenit complet opac, iar carnea ar trebui să se desprindă cu ușurință. Dacă peștele arată translucid sau bucăți, nu se eliberează cu o remorcă blândă, gătiți peștele un pic mai mult.
  • Asigurați-vă că verificați partea cea mai largă a celui mai mare filet pentru a vă asigura că acesta a fost gătit corect.Capetele conice ale fileurilor mai mici se vor face mai repede decât altele.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 14
    7. Serviți Haddock cu laturi. Serviți peștele cu cel puțin 2 legume sau o legumă și un amidon pentru a crea o masă echilibrată și sănătoasă.Pentru o răsucire distinctă britanică, serviți cu mai multe felii de budincă neagră.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 4:
    Pan-prăjit fumat Haddock
    1. Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 15
    1. Încălziți o tigaie de prăjire. Aduceți o tigaie largă la temperatură pe o flacără medie, apoi reduceți la căldură medie pentru a evita arderea.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 16
    2. Adăugați niște ulei la tigaie.Orice ulei (sau unt) pe care îl aveți la îndemână este acceptabil, dar uleiul de măsline este una dintre cele mai bune alegeri pentru gătitul de pește.Nu este nevoie să măsurați - dați-o puțin peste tigaie și lăsați-o să se încălzească.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 17
    3. Pregătiți-vă Haddock.În timp ce tava este încălzită, pregătiți peștele pentru prăjire.Există două abordări pentru prepararea peștilor: poate fi marinată în ulei sau poate fi dragă în făină.Ori apropiere include adăugarea ierburilor, cum ar fi piper, suc de lămâie, patrunjel, frunze de bay, mărar sau pulbere curry, de asemenea.
  • Marina peștele în ulei prin ulei de măsline pe ambele părți ale peștelui, apoi stropirea ierburilor deasupra.Frecați ambele părți ale peștelui ușor pentru a acoperi complet în amestec de ulei de ulei și lăsați să se odihnească timp de câteva minute pentru a seta aromele.
  • Dredge pește în amestec de făină și plante medicinale, apoi agitați orice exces de făină de pe pește.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 18
    4. Așezați-l în tigaie.Dacă peștele are pielea pe o parte, începeți prin gătit cu partea inferioară a pielii.Permiteți peștelui să gătească timp de aproximativ 8 minute, până când începe să clare și maro.Aveți grijă să nu ardeți peștele.Gătit pe căldură medie, mai degrabă decât căldură medie-mare, vă va ajuta să evitați arderea.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 19
    5. Flip The Haddock.Permiteți cealaltă parte a peștelui să gătească timp de câteva minute, până când începe să clare și maro. Dacă panul pare mai ales uscat, poate doriți să adăugați unt suplimentar sau un ulei atunci când întoarceți-l pe Haddock.
  • Peștele nu va trebui probabil să gătească atâta timp pe partea superioară (fără piele), așa că țineți un ochi pe ea.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 20
    6. Verificați Haddock.Când se termină peștele, ei vor deveni complet opacipe, iar carnea ar trebui să se desprindă cu ușurință. Dacă peștele arată translucid sau bucăți, nu se eliberează cu o remorcă blândă, gătiți peștele un pic mai mult.
  • Asigurați-vă că verificați partea cea mai largă a celui mai mare filet pentru a vă asigura că a fost gătit corect.Capetele conice ale fileurilor mai mici se vor face mai repede decât altele.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 21
    7. Serviți Haddock Hot.Asigurați-vă că serviți imediat peștele, înainte de a se răcească.Poate doriți să se rătăcească cu un suc de lămâie sau de sus cu un sos de capă de lămâie rapidă.Serviți cu cel puțin 2 legume sau o legume și un amidon pentru a crea o masă echilibrată și sănătoasă.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 4 din 4:
    Făcând Haddock afumat în sosul de muștar
    1. Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 22
    1. Pregătiți niște cartofi.Tăiați cartofii roșii (sau alte cartofi ale alegerii dvs.) în bucăți de dimensiuni medii, apoi abur, fierbere sau friptură până când sunt moi.Împărțiți cartofii pe mai multe plăci.
    • Ar putea să nu fie nevoie de cartofi mici mici sau de moșteniți.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 23
    2. Puneți-l pe Haddock afumat.A se vedea "Boaching fumat haddock" de mai sus pentru detalii.După ce Haddock a gătit, scoateți-l pe Haddock din lapte și plasați o filet Haddock pe fiecare placă de cartofi gătite.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 24
    3. Scurgeți laptele de boaching din tigaie.Păstrați laptele, dar tensionați-l pentru a elimina orice bucăți de condimente sau pești.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 25
    4. Topi două tampoane de unt. În același tavă că peștele gătit, se topește unt peste căldură medie-mare.Apoi adăugați un pic de făină (aproximativ aceeași cantitate de făină și unt) și amestecați-vă bine, permițând untului și făinii să gătească timp de 2-4 minute.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 26
    5. Turnați laptele în amestec.Se toarnă încet laptele de boaching tensionat în amestecul de făină și unt, amestecând bine ca și tu turnați.Continuați să adăugați lapte până când sosul este grosimea dorită.
  • Puteți ajusta grosimea sosului prin adăugarea de lapte suplimentar la subțire sau adăugând făină pentru a îngroșa sosul.Fiți conștienți de faptul că sosul ar trebui să se îngroape ușor pe măsură ce se răcește și așa.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 27
    6. Adăugați muștarul.Se amestecă aproximativ 1 lingură de muștar în sos, amestecând bine pentru a combina.Alte mirodenii, cum ar fi Tarragonul proaspăt, pot fi adăugate și în acest moment.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 28
    7. Se toarnă sosul peste Haddock și cartofi.Sosul ar trebui să se topească fierbinte și va re-încălzi cartofii și Haddock.După turnarea sosului peste pește, masa este completă și ar trebui să fie servită imediat.
  • Dacă sunteți preocupat de pește și de cartofi răciți, le puteți adăuga la tigaie și le-ați aruncat în sos peste căldură, dar aveți grijă să nu deteriorați fileurile de pește (vor gusta minunat, dar nu pot să arate ca destul de dacă sunt sparte în timp ce aruncau în sos).
  • Vă puteți top cu un pic de patrunjel pentru o prezentare plăcută.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 29
    8. Luați în considerare unele modificări.De asemenea, este posibil să doriți să adăugați alte legume la această metodă.Puteți plasa un pat de spanac între cartofi și Haddock, sau puteți servi Haddock pe un pat de mazăre în locul de cartofi.
  • De asemenea, este obișnuit să plasați un ou de pe partea de sus a fiecărui filet Haddock înainte de a vărsa sosul peste masă.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Încercați să gătiți Haddock într-o varietate de moduri până când găsiți cel care se potrivește cel mai mult palatului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar