Cum să evitați pericolele de grătare

Când vremea se încălzește, mulți oameni încep să-și curățească grătarele și alimentele de grătar afară.Grătarul este o metodă de gătit distractivă și gustoasă.Vă puteți bucura de outdoors în timp ce gătiți o masă excelentă.În plus, căldura ridicată a grătarului se aruncă alimente și infuzează o mare aromă carry - cu toate acestea, grătare, ca toate metodele de gătit, trebuie făcută în mod corespunzător și în siguranță.Din moment ce grilajele pot produce o mulțime de căldură (și chiar niște flăcări), este important să se practică tehnici de siguranță adecvate pentru a vă menține în siguranță pentru familia și prietenii dvs. în timp ce vă grăbiți.

Pași

Partea 1 din 3:
Practicarea tehnicilor de grătare sigure
  1. Imaginea intitulată Curățați un grătar de gaz în aer liber Pasul 1
1. Încălziți și începeți gratarul în siguranță.Unul dintre primele lucruri pe care le veți face atunci când începeți să gătiți este de fapt porniți gratarul dvs.Indiferent de tipul de grătar pe care îl aveți, va trebui să lăsați grătarul să fie frumos și fierbinte pentru a începe gătitul.
  • Începeți urmând instrucțiunile producătorului de încălzire.Va spune exact cum să porniți grătarul și cât timp să lăsați-o să preîncălzi înainte de a plasa mâncare pe grămezi.
  • Pentru grătarele de gaz, porniți gazul urmat de arzător.Odată ce arzătorul este aprins, sunteți bine să începeți preîncălzirea.Dacă flacăra nu pornește, opriți arzătorul și încercați din nou.Nu lăsați gazul să meargă cu un arzător nelit.
  • Dacă aveți nevoie să utilizați lichid mai ușor pentru a obține grătarul, utilizați numai fluidul de pornire a cărbunelui, poate fi mai ușor de utilizat un starter electric de cărbune care poate fi mai ușor și mai sigur pentru dvs.
  • Nu folosiți niciodată lichid mai ușor pe cărbuni care sunt deja aprinse.Acest lucru poate provoca flare periculoase de flăcări mari.
  • Imagine intitulată Rochie Geek Chic (bărbați) Pasul 5
    2. Purtați îmbrăcămintea potrivită.Dacă vă grăbiți, purtați haine adecvate și unelte de protecție.Anumite tipuri de îmbrăcăminte sau unelte de gătit pot provoca pericole de siguranță pe măsură ce gătiți.
  • Evitați să purtați îmbrăcăminte liberă sau bagată pe măsură ce vă grăbiți.O cămașă bagată poate prinde flacără dacă atinge grătarul grătarului în timp ce vă aplecați pentru a ajunge la alimente spre partea din spate a grătarului.
  • Același lucru este valabil și pentru îmbrăcăminte de gătit.Dacă purtați un șorț, legați-l în jurul corpului, astfel încât nici o capete libere să se încurce peste grătarele Grill în timp ce gătiți. Ar trebui să fie legată în spatele tău, la spate, și nu în jurul taliei tale cu nodul sau arcul în față.
  • Cele mai bune haine sunt o cămașă cu mânecă lungă echipată cu un șorț legat în jurul vostru cu capetele ascunse în sau în spate.Mânecile lungi vă pot proteja antebrațele de la stropi sau stropi pe măsură ce gătiți.
  • Imagine intitulată Grill Kingklip Pasul 3
    3. Utilizați ustensilele de grătare corespunzătoare.Dacă dețineți un grătar, probabil că aveți unele ustensile de gătit de specialitate pentru a le utiliza.Utilizați elementele corespunzătoare care sunt proiectate special pentru grătare.
  • Toate ustensilele de grătare - furci, spatule, clești etc. - ar trebui să aibă mânere foarte lungi.Acest lucru vă permite să ajungeți la alimente spre partea din spate a grătarului fără a fi nevoie să vă atingeți întregul braț peste alimente și grămezi calde.
  • Alegeți, de asemenea, ustensile de grilaj care sunt în siguranță și pot rezista la căldură ridicată.Unele elemente din plastic și din lemn vor arde sau se topeau peste căldura ridicată a unui grătar.
  • În cele din urmă, alegeți elemente care nu conduc căldură bine la mâner.Vrei să poți ține pe un set de clești fără ei să devină atât de fierbinte pe care nu le poți atinge.
  • Imagine intitulată Grill Kingklip Pasul 6
    4. Nu lăsați niciodată un grătar nesupravegheat.Așa cum ați fi cu orice tip de gătit interior, nu lăsați niciodată un grătar nesupravegheat.Chiar dacă nu există mâncare în prezent, nu ar trebui să lăsați un grătar încălzit singur.
  • Odată ce ați pornit grătarul, intenționați să rămâneți în jur.Dacă ați uitat un ingredient, trebuie să faceți un apel telefonic sau să terminați niște gătit în interiorul casei, întrebați dacă altcineva poate "om grill-ul" Pentru dumneavoastră.
  • Păstrați copiii și animalele de companie rămâne departe de grătar.Există grătare fierbinți, alimente calde și ustensile fierbinți care ar putea răni serios un copil mic sau un animal de companie.
  • Întreabă pe cineva care este cu tine să privești copiii și animalele de companie și să le țină departe de grătar și să fie ocupată în altă parte.
  • Imagine intitulată Grill Kingklip Pasul 17
    5. Urmăriți steagurile roșii de siguranță.Păstrați un ochi pe grătarul pe măsură ce gătiți pentru a vă asigura că totul rămâne în siguranță.Să fie atenți la mirosuri ciudate (cum ar fi gazul), urmăriți-vă că temperatura și mintea.
  • Păstrați un nas pentru mirosuri ciudate.Dacă mirosi gazul în timpul gătitului, opriți imediat rezervorul de gaz și grătarul. Dacă mirosul continuă, sunați la departamentul de pompieri și nu atingeți grătarul.
  • În timp ce gătiți, unele grăsimi pot cădea pe cărbuni fierbinți și pot provoca o mare flare.Acestea se conțin, de obicei, și nu se răspândesc, dar păstrați un ochi pentru ei și că toți ceilalți se vor șterge.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea la grătar
    1. Imagine intitulată Curățați un gratar de gaz în aer liber Pasul 9
    1. Verificați grătarul.Înainte de a începe chiar gratarul, o parte foarte importantă a siguranței de grătare este de a verifica grătarul înainte de a începe.Va trebui să verificați rezervorul de gaz, arzătoarele, cărbunele etc. pentru a vă asigura că totul este în stare de funcționare.
    • Dacă aveți un grătar de gaz, verificați conexiunile dintre furtunul rezervorului de gaz și în cazul în care furtunul se conectează la grătarul în sine sau la arzătoare.Asigurați-vă că toate conexiunile sunt strânse și nu există scurgeri.
    • Dacă aveți un grătar de cărbune, va trebui să obțineți cărbunele gata și luminat înainte de grătare.Au elementele potrivite pentru a-ți aprinde cărbunele în siguranță.Utilizați hârtie și meciuri, fluid brichetă de cărbune sau un starter electric de cărbune.
  • Imagine intitulată Grill Kingklip Pasul 14
    2. Obțineți configurați.După ce faceți o dată pe grătar, obțineți tot ce altceva se înființează și gata să meargă la grătar.Au toate felurile de mâncare, alimente și ustensile gata înainte de a începe de fapt grătar.
  • Pentru a începe, plasați o tigaie de foc sub gratar pentru a prinde orice grăsime sau cenușă.Acest lucru ajută la prevenirea flarelor și a mizeriei suplimentare.
  • Aveți mâncarea dvs. gata.Ar trebui să rămână la frigider până când sunteți gata să grăbiți.
  • Au un set de ustensile și plăci pentru alimente crude și un alt set pentru alimentele gătite.Nu doriți să traversați contaminarea elementelor brute, în special a cărnii.
  • Au un stingător de incendiu gata.Doar în caz, este o idee bună să aveți un stingător de incendiu gata sau în apropiere în caz de urgență.
  • Imaginea intitulată Curățați un grătar de gaz în aer liber Pasul 2
    3. Curățați grătarul.Deși vă curățați gratarul după ce ați terminat să o utilizați, curățați grătarul înainte de a începe gătitul, de asemenea.Acest lucru vă ajută să dați aroma bună a alimentelor și să împiedicați flare.
  • Contrar celor ceea ce ați putea crede, doriți să așteptați până când grătarul este fierbinte pentru a curăța aceste grătare.Căldura ajută la arderea oricărei particule de alimente rămase pe grătare și le permite să fie periat mai ușor.
  • Utilizați o perie din oțel inoxidabil pentru a curăța grătarele.Cu o presiune ușoară, curățați peria în sus și în jos toate grătarele până când toate particulele alimentare au fost îndepărtate.
  • Odată ce grătarele au fost curățate corespunzător, puteți începe să vă gătiți alimentele.
  • Imagine intitulată Grill Kingklip Pasul 15
    4. Încălziți grătarul într-un loc sigur.O parte foarte importantă a grătarului sigur este asigurați-vă că vă încălziți grătarul și gătiți pe grătarul într-un loc sigur.Dacă grătarul dvs. devine prea aproape de anumite elemente (ca o casă sau gard), puteți provoca daune acestor elemente.
  • Grila ta trebuie să fie departe de partea casei, garduri, balustrade ale puntei tale, de la mobilier în aer liber și din spatele sucursalelor de copaci mici suspendate.
  • Mutați grătarul departe de o zonă care este foarte populată de trafic.Nu ar trebui să fie chiar lângă o ușă sau o zonă în care oamenii se apropie constant de - în special a copiilor.
  • Curățați frunze uscate, mulci sau alte plante departe de baza grătarului, de asemenea.Frunzele uscate pot prinde rapid focul.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea alimentelor în siguranță când grătare
    1. Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 24
    1. Scoateți sau evacuați excesul de grăsime.Când vă grăbiți, puteți alege să faceți o mulțime de carne sau legume diferite pe care le-ați marinat - totuși, grăsimea pe carne sau din ulei poate provoca flare, deci trebuie să fiți atenți la excesul de grăsime.
    • Grăsime, când se scurge pe cărbuni fierbinți sau arzătoare, provoacă o flare în sus.Aceasta este atunci când o flacără mare și foarte fierbinte vine prin grătare.
    • Flare UPS poate fi puțin înfricoșător și poate provoca o cămașă sacgy sau un șir de șorț pentru a prinde foc.Dacă brațul dvs. gol este peste grătar atunci când există o flare în sus, puteți să vă ardeți serios.
    • Îndepărtați excesul de grăsime din carne și scurgeți bine carnea sau legumele din marinadele lor.Grăsimea de la fie poate provoca un mare flare pe grătar.
  • Imagine intitulată Cook ca Heston Pasul 8
    2. Păstrați toate alimentele reci până când sunteți gata să grăbiți.Nu numai grătarul în sine poate fi periculos atunci când sunteți mâncare de mâncare afară.Practică și tehnici de manipulare a alimentelor.
  • Bacteriile frecvent găsite în alimente se dezvoltă la anumite temperaturi - se numește zona de pericol. Alimente între 40 și 140 ° F (4.4 până la 60 ° C) sunt în intervalul zonei periculoase în care bacteriile dăunătoare pot crește rapid. Refrigerarea încetinește creșterea bacteriană.
  • Când vă grăbiți alimentele, nu vă scoateți alimentele până când sunteți gata să le puneți imediat pe grătar.Va trebui să faceți verificarea, preîncălzirea și curățarea mâinii înainte de a vă scoate alimentele din frigider pentru a fi gătit.
  • Aveți o fereastră de două ore pentru a lucra cu alimente la temperatura camerei. Acest lucru vă oferă timp să tăiați, tăiați, pregătiți sau să faceți ce pași sunt chemați. După două ore, trebuie să gătiți mâncarea sau să o puneți înapoi în frigider până când sunteți gata să îl gătiți.
  • Fructe proaspete, întregi și legume nu trebuie păstrate în frigider.Numai produsele tăiate, carnea, fructele de mare și lapte trebuie să fie păstrate la rece.
  • Imagine intitulată gătit ca Heston Pasul 1
    3. Verificați toate alimentele cu un termometru.Păstrați un termometru de grătare la îndemână în timp ce vă gătiți alimentele.Nu numai că este bun pentru siguranță, dar puteți personaliza cât de bine sunt anumite elemente pentru oaspeții dvs.
  • Alegeți un termometru conceput pentru grătar.Ar trebui să aibă un mâner lung, astfel încât să nu trebuie să vă lăsați brațul peste grătarul fierbinte, în timp ce așteptați citirea temperaturii.
  • Orice tip de carne de masă trebuie să fie gătit până când atinge o temperatură internă de 160 ° F (71.1 ° C) la un nivel minim.
  • Orice tip de păsări de curte, resturi sau caserole trebuie să fie încălzite până când ajung la o temperatură de 165 ° F (73.9 ° C).
  • Întregurile întregi de carne, cum ar fi fripturile, trebuie să fie gătite până când acestea sunt de 145 ° F (62.8 ° C).Oamenii pot dori să fie gătite la o temperatură mai scăzută, dar pentru a se asigura că sunt în siguranță să mănânce, să gătească mai mult alimente.
  • Imagine intitulată 1804516 12
    4. Nu reutilizați marinadele sau mâncărurile.Nu uitați să nu recontamați alimentele care au fost gătite la o temperatură sigură.Acordați atenție la ceea ce utilizați furculiță sau mâncare pentru alimentele gătite și crude.
  • Anulați un set de ustensile pentru alimentele crude și unul pentru alimentele gătite.Odată ce ați pus alimentele pe grătar, mergeți mai departe și schimbați uneltele și ustensilele utilizate pe alimentele crude pentru unelte și ustensile proaspete.
  • De asemenea, scoateți un nou set de plăci sau platouri pentru a vă servi alimentele gătite.Nu le așezați pe platouri care au fost folosite pentru a deține alimente crude.
  • Același lucru este valabil și pentru marinate.Dump Marinade în jos scurgerea care sunt rămase de a fi utilizate pe alimentele crude.Dacă doriți să păstrați o parte din marinada dvs., separați-o înainte de a pune carnea în ea.
  • sfaturi

    Grill poate fi o modalitate distractivă și gustoasă de a pregăti alimente - cu toate acestea, practică toate tehnicile de siguranță pentru a vă menține în siguranță în timp ce vă bucurați de familie.
  • Făcând o mulțime de pregătire înainte ca graficul să poată face mult mai ușor practicarea tehnicilor de siguranță alimentară de bază.
  • Avertizări

    Produsele chimice se formează atunci când carnea este gătită la temperaturi ridicate care pot crește riscul de cancer.Sunt formate amine heterociclice (HCA) atunci când carnea este gătită la o temperatură ridicată.Hidrocarburile aromatice policiclice (HSHS) se formează atunci când grăsimile și sucurile din carne gătite pe un picură de gril pe foc și să provoace flăcări.Flăcările conțin HAP.Nu există linii directoare dietetice formale pentru alimentele care conțin HCA și HAP - Cu toate acestea, puteți reduce expunerea în mai multe moduri.Evitați orele de gătit lungi. Gatiti carnea de carti in cuptorul cu microunde, apoi terminati-l pe gratar.Întoarceți carnea de multe ori sau gătiți pe o scuipă.Nu mâncați părțile care sunt înnegrite și carryred.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar