Cum de a alege un grătar

Când sosesc primăvara și vara, este obișnuit să miroși aroma de alimente la grătar în aer. Unul dintre cele mai importante aspecte ale creării cookout-ului perfect este alegerea grătarului drept. Există multe tipuri și dimensiuni ale grătarelor, precum și caracteristici speciale de luat în considerare. Evaluați-vă nevoile de grătare și cântăriți opțiunile pentru a găsi una perfectă pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unui tip de grătar
  1. Imagine intitulată Alegeți un pas cu pas 1
1. Du-te cu un gratar de cărbune dacă ești răbdător și ca aroma unică. Grillurile de cărbune sunt cele mai frecvente tipuri de grătar și sunt cele mai accesibile, de obicei, costă între 100 și 300 de dolari pentru o calitate superioară. Mulți le preferă pentru gustul deosebit de fumat pe care îl oferă prin faptul că sunt alimentate cu cărbune. Grillurile de cărbune durează mai mult pentru a porni și necesită curățarea după fiecare utilizare.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas cu pas 2
    2. Alegeți un grătar de gaz dacă aveți un buget mai mare. Grilajele cu gaz sunt alimentate de propan lichid sau gaz natural și vă oferă un control mai bun al temperaturii. Puteți obține un grătar de gaz de bună calitate de la aproximativ 200 de dolari la aproximativ 400 de dolari. Există grătare de gaze acolo cu etichete de preț în mii, dar chiar dacă doriți cu adevărat să impresioneze vecinii, grilajele de gaze mai scumpe decât 800 de dolari nu crește prea mult în calitate.Această opțiune poate fi mai scumpă, dar necesită un timp mai puțin timp și efort.
  • Imagine intitulată Alegeți un gratar pas 3
    3. Optați pentru un grătar electric dacă locuiți într-un complex de apartamente. Grillurile electrice sunt minunate pentru cei care nu-au grijă să se ocupe de inconvenientele de grătare tradiționale. Grillurile de gaze și cărbune oferă mai multă aromă, dar pot necesita câteva produse și pași diferite. Cu grătare electrice, l-ați conectat într-o priză și sunteți bine să mergeți.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas cu gratar 4
    4. Distrați mulțimile cu un fumător. Fumătorii lentă gătesc cantități mari de alimente pe o perioadă mai lungă de timp, și ambalați în aromă. Fumătorii sunt mult mai mari decât gratarul mediu și pot funcționa electronic sau pot fi alimentați de cărbune sau propan.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de gratar 5
    5. Rețineți că există alte opțiuni. În timp ce cărbune, gaz, electric și fumători sunt cele mai populare, există mai multe tipuri de grătar care se pot potrivi nevoilor dvs. mai bune. Unele alte tipuri de grătare sunt:
  • Hibrid: un grătar care poate folosi propan o zi și cărbune următorul.
  • Peletul: Un gratar care funcționează mult ca un grătar de cărbune, dar folosește chips-uri de lemn Mesquite, Pecan, Apple sau Hickory.
  • Portabil: un grătar mobil care este ideal pentru camping și hayging și vine în gaz, cărbune sau electric.
  • Metoda 2 din 3:
    Decizia asupra dimensiunii grătarului
    1. Imagine intitulată Alegeți un gratar Pasul 6
    1. Du-te mare dacă găzduiește frecvent petreceri sau îngrijiți. Obținerea unui grătar mai mare va reduce la minimum gratarul dvs. pentru grupuri mari și va permite tuturor să mănânce în același timp. Dacă intenționați să grăbiți pentru mulți oameni simultan, 550 până la 650 de centimetri este o dimensiune bună.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas cu gratar 7
    2. Achiziționați un gratar mai mic dacă nu aveți mult spațiu cu care să lucrați. Nu uitați să măsurați zona pe care intenționați să o grăbiți înainte de a selecta unul. Grills vin în toate formele și dimensiunile, iar unele au chiar și capabilități mobile. Indiferent dacă aveți o imensă curte sau un apartament de patio, ar trebui să puteți găsi ceva care se potrivește spațiului dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas cu gratar 8
    3. Obțineți un grătar mai mare pentru a găti efectiv tăieri mai mari de carne. Tăieturile mai mici de friptură, pui și legume pot fi la grătar cu un grătar mai mic fără o problemă. Dacă sunteți interesat să gătiți carne mai mare, cum ar fi rack-urile de coaste, veți avea nevoie de ceva cu o suprafață mai mare.
  • Metoda 3 din 3:
    Prioritizarea caracteristicilor și accesoriilor grătarului
    1. Imagine intitulată Alegeți un gratar Pasul 9
    1. Alegeți un grătar cu rafturi. Grill ustensile, plăci de alimente neprelucrate, marinade, condimente și mai mult au nevoie de un loc pentru a merge în timp ce vă grăbiți și nu aveți un loc pentru a le pune că poate fi frustrant. Obțineți un grătar cu rafturi robuste pe laturi pentru a satisface această necesitate de depozitare.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas cu pas 10
    2. Obțineți un termostat încorporat pentru a evita decontarea și suprasolicitarea. Fiind capabil să spună temperatura interiorului grătarului în orice moment este un mare beneficiu. Carnea este deosebit de sensibilă la temperatură, deci cu atât mai conștienți sunteți de ea, cu atât este mai bună carnea să se dovedească.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de gratar 11
    3. Prioritizați puterea dacă vă grăbiți foarte mult. Puterea unui grătar este măsurată prin câte unități termice britanice, sau BTU, de căldură pe care le produce. Frecvent, crește BTU-urile împreună cu dimensiunea grătarului. Dacă sunteți doar grătare pentru câțiva, nu aveți nevoie să vă faceți griji la fel de mult despre acest lucru, dar este o caracteristică importantă pentru grilele mari de cantitate.
  • Un gratar cu 12.000 BTU pe arzător are capacitatea de a găti foarte mult și găti repede.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de gratar 12
    4. Achiziționați un capac de grătar pentru a vă păstra grătarul. Un capac de grătar este o investiție demnă, deoarece va prelungi durata de viață a grătarului, protejându-l de elemente. Du-te pentru un vinil neliniat, poliester, o cârpă de ulei sau un capac de nailon rezistent la intemperii.
  • Stai departe de acoperișurile cu căptușeală cu căptușeală și cu flanel - șoareci și veverițe ca să folosească materialul ca material de cuibărit.
  • Este deosebit de necesar pentru a obține o acoperire dacă grătarul dvs. este fabricat din oțel inoxidabil, deoarece vă va proteja grătarul de la tăiere.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de gratar 13
    5. Asigurați-vă că grila de gaz are cel puțin două arzătoare din oțel inoxidabil sau alamă. Având cel puțin două arzătoare vă permite să aveți unul și unul pe unul. Este mai bine dacă puteți obține un grătar cu arzătoare și mai multe, deoarece acest lucru vă va permite să aveți diferite zone termice, care pot fi utile atunci când se grăbește mai multe tipuri de alimente la un moment dat. Stai departe de aluminiu și arzătoare de fontă pentru că rugau și corodează cu ușurință.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas cu gratar 14
    6. Cumpărați un coș de grătare sau o foaie pentru a păstra alimentele mai mici de la cădere. Poate fi foarte provocatoare pentru a grăbi legume și anumite tipuri de fructe de mare, cum ar fi creveți, fără a avea câțiva să cadă în flăcări sau pe cenușă. Obținerea acestui accesoriu împreună cu gratarul în sine va păstra acest lucru de la întâmplare.
  • Imagine intitulată Alegeți un gratar Pasul 15
    7. Stați departe de caracteristicile inutile și complicate dacă sunteți novice. Mai ales dacă sunteți puțin nou pentru a grăbi, gândiți-vă de două ori înainte de a se împrăștia pe cutii de fum, startere de cărbune electrice și rotiserie. Mai des decât nu, aceste caracteristici provoacă mai multă frustrare decât merită.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu vă grăbiți sub niciun fel de acoperire, deoarece acest lucru poate fi un pericol de incendiu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar