Cum să gătești ribleții pe grătar

Ribleții la grătar sunt felul de mâncare perfectă pentru un grătar de vară. Puteți fie să lenjerie pe Ribleți, fie să le gătiți mai repede la o temperatură mai mare. Indiferent de metoda pe care o alegeți, rețineți că gătit asupra căldurii indirecte este secretul lui Juicy, Ribleți delicate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Grilling Riblets la o temperatură mai mare
  1. Imagine intitulată Cook Riblets pe gratar Pasul 1
1. Pre-încălziți o parte a grătarului la 325 grade Fahrenheit. Dacă aveți un grătar de gaz, setați o parte a grătarului până la căldură medie. Întoarceți doar o parte a grătarului. Dacă aveți un grătar de cărbune, strângeți cărbunele pe o parte a grătarului. Lumină și căldură cărbunele la 325 de grade Fahrenheit (163 grade Celsius).
  • Preîncălzirea doar o parte a grătarului este denumită gratar indirect. Grătarul indirect este cel mai bun pentru tăieturi mai dure de carne, cum ar fi coastele și rivele.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 2
    2. Așezați-i pe Ribleții pe partea osoasă în jos. Odată ce grătarul este încălzit, plasați rivele pe cealaltă parte a grătarului departe de sursa de căldură. Închideți capacul.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 3
    3. Gatiti coastele timp de doua ore. Face acest lucru cu capacul închis. Dacă nu sunteți sigur de temperatură, verificați Ribleții după 30 de minute. Dacă ribiții cei mai apropiați de căldură se găsesc mai repede, le rotiți. Continuați să le rotiți la fiecare 30 de minute.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 4
    4. Periați ambele părți ale Ribii cu sos. După ce Ribii s-au gătit timp de două ore, începeți să le spălați cu sos. În mod generos periați partea de carne a Ribii cu un sos preparat. Întoarceți-le și periați generos partea osoasă a lui Ribleții cu sosul.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe gratar Pasul 5
    5. Gătiți coastele timp de încă 20 de minute. După ce a tăiat coastele cu sos, transformați-le din nou, astfel încât acestea sunt în jos. Apoi închideți capacul și gătiți-le pentru încă 20 de minute.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 6
    6. Puneți-le direct peste căldură timp de zece minute. După 20 de minute, periați rivele cu o acoperire ușoară a sosului. Apoi plasați rivele direct peste căldură. Gătiți-le timp de zece minute cu capacul deschis.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 7
    7. Verificați carnea pentru întreprindere. Odată ce sosul este crocant și sa transformat într-o glazură, îndepărtați coastele. Așezați coastele pe o platou. Dacă carnea de pe Riblets sa diminuat ¼ de inch (.64 de centimetri) din os, sau este suficient de licitație pentru a rupe de la os cu degetele, atunci ribiții sunt făcuți.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 8
    8. Lăsați-i să se odihnească timp de cinci până la zece minute. Ribii vor continua să gătească chiar și după ce le-ați luat de la grătar. Lăsați-i să se odihnească timp de cinci până la zece minute înainte de a le servi.
  • Permiterea odihnei Ribii va ajuta la menținerea sucurilor din carne, producând un juicer Riblet.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Ribii lentă
    1. Imagine intitulată Cook Riblets pe grătarul Pasul 9
    1. Preîncălziți o parte a grătarului la 225 grade Fahrenheit. Dacă aveți un grătar de gaz, setați o parte a grătarului până la căldură scăzută. Dacă aveți un grătar de cărbune, strângeți cărbuni pe o parte a grătarului. Lumina și încălzirea cărbunelor la 225 de grade Fahrenheit (107 grade Celsius).
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 10
    2. Așezați-i pe Ribleții pe partea osoasă în jos. Așezați Ribleții pe cealaltă parte a grătarului, departe de sursa de căldură. Închideți capacul.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grill Pasul 11
    3. Gatiti Ribletii timp de trei ore. Gătiți-le neîntreruptă. Dacă nu sunteți sigur de temperatură, verificați Ribleții după o oră. Dacă Ribii cel mai apropiat de căldură se găsesc mai repede, apoi le rotiți. Continuați să le rotiți în fiecare oră.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 12
    4. Înfășurați risipiți în folie și le grăbește timp de 45 de minute. După ce Ribii s-au gătit timp de trei ore, puneți-le pe o bucată de folie osoasă în jos. Îndoiți marginile foliei pentru a crea o structură asemănătoare bolului. Înainte de a împacheta folia, se toarnă ½ ceasca la 1 cană (120 până la 240 ml) de cidru de mere sau suc în folie cu Ribleții. Închideți capacul și grătarul Riblets timp de 45 de minute până la o oră.<
  • Cidruul Apple va adăuga aromă a lui Ribleți și va ajuta să le mențină.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grătarul Pasul 13
    5. Grill Ribii pentru încă 30 de minute. După 45 de minute, scoateți folia. Așezați Ribleții pe partea osoasă în jos de la sursa de căldură. Grill-le pentru încă 30 de minute cu capacul închis.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 14
    6. Periați rivele cu sos de sos. După ce au gătit timp de 30 de minute, deschideți capacul și începeți să periați Ribleții cu sosul. Periați o cantitate generoasă de sos pe ambele părți.
  • După cinci minute, periați ambele părți cu o cantitate generoasă de sos din nou.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grilla pasul 15
    7. Plasați rulții direct pe căldură. După ce ați terminat să le distrugeți cu sos, plasați rivele direct pe căldură. Gătiți-le peste căldură directă până când sosul a caramelizat. Exteriorul Ribii ar trebui să fie crocant.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 16
    8. Verificați Ribleții pentru întreprindere. Scoateți rivele de la grătar. Puneți-le pe o platină. Dacă carnea de pe Riblets sa diminuat ¼ de inch (.64 de centimetri) din os, sau este suficient de licitație pentru a rupe de la os cu degetele, atunci ribiții sunt făcuți.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 17
    9. Lăsați-i să se odihnească timp de cinci până la zece minute. Lăsați Ribleții să se odihnească pe platou timp de cinci până la zece minute. După ce Ribii au terminat odihnă, le serviți cu o parte a sosului.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Efectuarea unui sos de grătar
    1. Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 18
    1. Se încălzește uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare. Așezați 1 lingură (15 ml) de unt și 1 lingură (15 ml) ulei de măsline într-o tigaie mare. Așezați tigaia pe aragaz și așezați căldura la nivel mediu.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe Grill Pasul 19
    2. Adăugați o ceașcă (240 ml) de ceapa tocată. Odată ce uleiul este încălzit și untul sa topit, adăugați ceapa tocată. Sauté ceapa timp de cinci minute sau până la moale.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grill Pasul 20
    3. Adăugați patru cuișoare de usturoi tocată. Odată ce ceapă sunt moi, adăugați usturoiul. Sauté usturoiul timp de un minut, sau până la parfumat.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe gratar Pasul 21
    4. Adăugați trei cești (720 ml) de piure de roșii. Se amestecă piureul de roșii cu usturoiul și ceapa. Apoi adăugați 2 cani (480 ml) de zahăr brun. Se amestecă ingredientele împreună până când sunt bine combinate.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 22
    5. Adăugați ½ ceasca (120 ml) de sos Worcestershire. Se adaugă, de asemenea, 2 linguri (30 ml) de oțet de vin alb, 1 lingură (15 ml) pulbere de chili și 1 lingură (15 ml) de paprika. Se amestecă ingredientele împreună până când sunt bine combinate.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 23
    6. Fierbeți sosul pentru una până la o oră și jumătate. Rotiți căldura scăzută la o fierbere. Lăsați sosul să fie descoperit ca unul până la o jumătate de oră, sau până când a îngroșat.
  • Imagine intitulată Cook Riblets pe grila Pasul 24
    7. Scoateți sosul din căldură. După ce sosul a îngroșat, scoateți-l din căldură. Lasă-l să se răcească. Utilizați sosul pentru a vă bucura de Ribleții pe măsură ce le grăbești.
  • De asemenea, puteți folosi sosul ca sos de scufundare.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar