Cum de a vindeca durerea de stomac

Durerea de stomac poate fi cauzată de multe lucruri diferite, de la grav ca o piatră de rinichi la indigestia nu este gravă. Dacă întâmpinați dureri de stomac severe sau dacă durerea stomacului a durat mai mult de două zile, atunci ar trebui să vă sunați imediat medicul. Pentru durerea de stomac cauzată de dietă și stilul de viață, există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la vindecarea durerii de stomac.

Pași

Metoda 1 din 4:
Făcând modificări ale stilului de viață
1. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre luarea unui antacid zilnic. Dacă aveți dureri frecvente de stomac sau indigestie, discutați cu medicul dumneavoastră despre medicamente care pot ajuta. Acestea pot recomanda ca să luați un antacid o dată pe zi, care poate fi disponibilă supra-the-contor sau ca o rețetă.
  • Dacă simptomele dvs. sunt mai puțin frecvente, medicul dumneavoastră vă poate sfătui să luați medicamentul numai după cum este necesar.
  • Imaginea intitulată știe dacă un tip nu are
    2. Purtați îmbrăcăminte potrivită. Îmbrăcămintea strânsă vă poate contracara stomacul și duce la dureri de stomac. Dacă aveți tendința de a purta îmbrăcăminte de fixare strânsă, încercați să treceți la îmbrăcămintea de potrivire pentru un timp pentru a vedea dacă ajută.
  • Imagine intitulată trigliceride inferioare în mod natural Pasul 7
    3
    Renunțe la fumat. Printre celelalte efecte negative, fumatul poate crește acidul gastric și acest lucru poate provoca dureri de stomac.Dacă fumezi, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru a vă ajuta să renunțați. Există multe medicamente, unelte și programe de renunțare la fumat care vă pot ajuta.
  • Imaginea intitulată Obțineți soția dvs. să piardă în greutate Pasul 10
    4
    Slăbi. Realizarea în jurul valorii de exces de greutate poate, de asemenea, pune presiune asupra organelor dvs. interne și poate duce la reflux sau GERD. Dacă sunteți supraponderal sau obezi, este posibil să aveți nevoie să pierdeți în greutate pentru a elimina această cauză potențială a durerii de stomac.
  • Urmăriți cât de mult mâncați în fiecare zi. Pentru a pierde greutatea, este important să vă asigurați că numărul de calorii pe care le consumați este mai mic decât numărul de calorii pe care le ardeți. Urmărirea cât de mult mâncați într-un jurnal alimentar este cel mai bun mod de a vedea dacă ardeți mai multe calorii decât mâncați în fiecare zi.
  • Obțineți o oră de exerciții moderate cele mai multe zile ale săptămânii. Pierderea în greutate este mai ușoară dacă încorporați o mulțime de activități cardiovasculare, cum ar fi mersul pe jos, ciclismul sau înotul. Găsiți ceva care funcționează pentru dvs. și rămâneți cu el.
  • Evitați dietele FAD. Pierderea în greutate necesită timp și dietele care promite că veți pierde o mulțime de greutate peste noapte, probabil că vă va cere să vă lipsiți și puteți ajunge, de asemenea, să câștigați greutatea pe care ați pierdut-o după ce dieta sa terminat.
  • Imaginea intitulată ușurând durerea bruscă a pieptului Pasul 9
    5. Dormi cu capul înălțat. Culcat în pat poate duce la creșterea acidului gastric și acest lucru poate duce la dureri de stomac. O modalitate de a reduce acest factor este să vă ridicați corpul superior în timp ce dormiți. Puteți face acest lucru prin ridicarea capului patului dvs. în timp ce dormiți sau plasând niște perne sub corpul superior.
  • Rețineți că utilizarea pernelor suplimentare sub capul dvs. nu vă va ajuta, deoarece acest lucru va provoca numai capul și gâtul să se îndoaie înainte. Este important să vă asigurați că întregul corp superior este ridicat.
  • Imagine intitulată Deal cu Având PTSD (tulburare de stres post traumatică) Pasul 10
    6. Gestionați stresul. Stresul este o cauză comună a durerii de stomac și a altor probleme digestive, de asemenea. Pentru a gestiona stresul, asigurați-vă că încorporați unele exerciții de relaxare în rutina zilnică.
  • Practică respirație adâncă exerciții. Luând câteva minute pentru a respira profund, vă poate ajuta, de asemenea, să gestionați stresul. Încercați să inhalați încet prin nas la numărul de cinci, apoi expirați încet prin gură la numărul de cinci. Repetați acest exercițiu de respirație profundă timp de aproximativ 5-10 minute.
  • Ascultați muzică liniștitoare. Muzica este o modalitate excelentă de a vă schimba starea de spirit și muzica liniștitoare poate ajuta la reducerea stresului atunci când acesta lovește. Încercați să jucați unele muzică clasică relaxantă sau sunete naturale. De asemenea, puteți doar să jucați unul dintre melodiile preferate și să cântați împreună.
  • Aflați cum să meditați. Meditația este o altă modalitate excelentă de a vă relaxa și de a gestiona stresul. Meditația vă învață să vă tăci gândurile de curse, ceea ce reprezintă o cauză majoră de stres pentru unii oameni. Meditația poate chiar să vă ajute să fiți mai puțin afectați de stres în timp.
  • Metoda 2 din 4:
    Schimbarea obiceiurilor alimentare
    1. Imagine intitulată Cure Sentburn Pasul 8
    1. Identificați alimentele problematice. Dacă aveți dureri de stomac după ce mâncați, atunci alimentele pe care le mâncați ar putea fi vina. O modalitate prin care puteți începe să vindecați durerea de stomac este de a urmări alimentele pe care le consumați și cum vă fac să vă simțiți. De-a lungul timpului, trebuie să începeți să observați că anumite alimente provoacă dureri de stomac mai mult decât altele, în timp ce unii nu provoacă nici o durere. Ajustați obiceiurile alimentare pentru a elimina aceste cauze ale durerii de stomac.
    • De exemplu, dacă observați că aveți dureri de stomac după ce mâncați spaghete și chifteluțe cu sos de paste, atunci alimentele pot provoca durerea stomacului.
    • Pentru a determina dacă sosul, pastele sau chiftele provoacă durerea stomacului, încercați să eliminați o singură componentă în fiecare zi. De exemplu, puteți mânca doar spaghete și chifteluțe fără sos în ziua următoare și dacă nu aveți dureri de stomac, atunci veți ști că sosul care a provocat durerea.
  • Imagine intitulată de tratament Hipertensiunea Pasul 7
    2. Distrează-te de alimentele cu probleme comune. De asemenea, puteți vindeca durerea de stomac prin eliminarea unor dintre cele mai frecvente cauze ale durerii de stomac din dieta dvs. Probleme comune alimente pentru a evita includ:
  • Băuturi cofeinale, cum ar fi cafeaua, ceaiul negru și latte
  • Alimente grase, cum ar fi cartofi prăjiți, cookie-uri și produse de patiserie franceze
  • Bauturi carbogazoase
  • Alimente acide, cum ar fi sos de paste și suc de portocale
  • Alcool
  • Paste
  • Produse lactate full-grase
  • Imagine intitulată Prevenirea pietrelor de rinichi Pasul 6
    3. Bea multa apa. Păstrarea bine hidratată este o altă modalitate bună de a începe să vă întăriți durerea de stomac. Apa vă ajută corpul să-ți digere mâncarea și ajută la reducerea acidului stomacului. Majoritatea adulților ar trebui să bea aproximativ opt pahare de apă de 8 uncii pe zi.
  • Încercați să adăugați o lingură de oțet de cidru de mere la o ceașcă de apă. Oțetul de cidru de mere poate ajuta la neutralizarea acidului stomacal, care poate, de asemenea, să vă ajute la vindecarea durerii de stomac.
  • Imagine intitulată TRATA Hipertensiunea Pasul 3
    4. Mâncați mai multe alimente bogate în fibre. Consumarea unei diete cu fibre bogate este esențială pentru o sănătate bună, dar poate ajuta și cu durerea stomacului. Fibrele păstrează alimentele care se deplasează prin sistemul dvs., astfel încât vă poate împiedica să deveniți constiptați.
  • Încercați să mâncați un măr în fiecare zi. Merele sunt o sursă bună de fibre și conțin, de asemenea, pectină, care poate ajuta la neutralizarea acidului.
  • Imaginea intitulată pierde greutatea dacă nu
    5. Reduceți cantitatea de alimente pe care le consumați într-o singură ședință. Mănâncă o mulțime de alimente simultan provoacă stres pe stomacul tău, care poate provoca dureri de stomac pentru tine. Pentru a reduce acest stres, încercați să consumați mici mese frecvente distanțate pe tot parcursul zilei.
  • De exemplu, în loc de a avea un prânz mare, încercați să vă rupeți prânzul normal în două mese separate. Au unul la 12:00 și celălalt la ora 3:00. Puteți face același lucru și cu micul dejun și cina. Încercați să mâncați o mică masă de calorii de 200 - 300 de o dată la trei ore în timpul zilei.
  • Imagine intitulată somn mai bine Pasul 13
    6. Nu mai mănânci cu două până la trei ore înainte de culcare. Mananca prea aproape de culcare poate pune presiune pe stomac in timp ce incerci sa dormi. Pentru a elimina această cauză potențială a durerii de stomac, opriți consumul de aproximativ două până la trei ore înainte de culcare.
  • Dacă sunteți obișnuiți să aveți o gustare de culcare, încercați să aveți o ceașcă de ceai din plante aproximativ o oră înainte de culcare pentru a vă ajuta să vă relaxați.
  • Imagine intitulată Crește metabolismul dvs. Pasul 1
    7. Mănâncă încet. Mănâncă mâncarea dvs. în grabă poate pune presiune suplimentară și pe stomac. Pentru a elimina această cauză potențială a durerii de stomac, încercați să vă luați timpul când vă mâncați masa. Mestecați încet și acordați o atenție deosebită asupra a ceea ce mâncați.
  • Încercați să puneți furculița între mușcături sau să luați o gură de apă după fiecare puține mușcături.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind remedii pe bază de plante
    1. Imagine intitulată Utilizați Aloe Vera pentru a trata pasul de constipație 7
    1. Încercați sucul de aloe vera. Jucul de aloe vera poate ajuta la neutralizarea acidului în stomac, astfel încât să puteți găsi util să beți o ceașcă sau două sucuri de aloe vera în fiecare zi. Puteți găsi sucul de aloe vera într-un magazin de produse alimentare de sănătate sau un magazin alimentar bine aprovizionat.
    • Rețineți că sucul de aloe vera are un efect laxativ ușor, astfel încât să doriți să începeți cu doar jumătate dintr-o ceașcă pentru a vedea cum corpul dumneavoastră răspunde la acesta.
  • Imaginea intitulată Uitați de problemele dvs. Pasul 11
    2. Beți niște ceai de fenicul. Fenicul poate ajuta la reducerea acidului stomacului și pentru a vă așeza stomacul, astfel încât să vă ajute să vă vindecați durerea de stomac. Încercați să beți doi la trei cești de ceai de fenicul pe zi cu aproximativ 20 de minute înainte de a mânca.
  • Pentru a face ceaiul de fenicul, zdrobiți despre o linguriță de semințe de fenicul și adăugați o ceașcă de apă fiartă.Abrupți semințele în apă timp de aproximativ cinci minute și apoi tulpina apa.
  • Imaginea intitulată ușurând durerea bruscă a pieptului Pasul 21
    3. Savurați niște ceai de mușețel sau ghimbir. Ceaiul de musetel și ghimbir pot ajuta la calmarea stomacului și au, de asemenea, efecte antiinflamatorii. Puteți cumpăra musetel și ceai de ghimbir în majoritatea magazinelor alimentare. Încercați să beți o ceașcă de musetel sau de ceai de ghimbir după mese pentru a vă ajuta să vă amelioreze stomacul și să ușureze durerea de stomac.
  • Imagine intitulată Utilizați MULETHI Pasul 6
    4. Luați comprimate degycyrizinat de rădăcină (DGL) masticabilă.Tabletele DGL pot ajuta la controlul acidului stomacului. Tabletele DGL pot oferi, de asemenea, o ușurare a durerii de stomac prin creșterea producției mucoase în stomac. Mucoasele acționează ca o acoperire liniștitoare pentru stomacul tău. Puteți găsi tablete DGL într-un magazin de produse alimentare de sănătate sau un magazin alimentar bine aprovizionat.
  • Asigurați-vă că verificați cu medicul înainte de a lua comprimate DGL și urmați instrucțiunile producătorului, de asemenea.
  • O dozare comună pentru comprimate DGL este de două până la trei comprimate la fiecare patru până la șase ore.
  • Imagine intitulată Stop Wet Dreams Pasul 11
    5. Încercați ceva alunecos. Elm alunecos poate calma și acoperi și stomacul, ceea ce poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea durerii de stomac. Puteți lua alunecos Elm ca supliment lichid sau ca tabletă.
  • Verificați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua alunecos ELM și urmați instrucțiunile producătorului, de asemenea.
  • Metoda 4 din 4:
    Obținerea ajutorului medical
    1. Imaginea intitulată se simt confortabil având mușchii mici Pasul 6
    1. A se vedea un medic pentru un diagnostic. Dacă ați experimentat dureri de stomac pentru mai mult de câteva zile sau dacă nimic nu pare să vă ajute, atunci ar trebui să-i sunați pe medic cât mai curând posibil. Durerea de stomac poate varia de la ușoară la severă și poate fi cauzată de o varietate de condiții, deci este important să obțineți un diagnostic și un tratament adecvat pentru durerea stomacului. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda să aveți un endoscopie, mai ales dacă durerea dvs. este recurentă. Unele dintre cauzele potențiale ale durerii de stomac includ:
    • Intoxicație alimentară
    • Gaz
    • Ulcere
    • Pietre la rinichi
    • Bilometri
    • Hernie
    • Apendicită
    • Gripa
    • Alergii
    • Endometrioză
    • Indigestie
    • Constipație
  • Imaginea intitulată Supraviețuiește un atac de cord Pasul 3
    2. Gândiți-vă la caracteristicile durerii voastre. Înainte de numirea medicului dumneavoastră, încercați să vă gândiți la ceea ce simte durerea dvs., unde este situată pe corpul vostru, cât de des apare și ce altceva vă însoțește durerea. Medicul dvs. va trebui să cunoască aceste detalii pentru a face un diagnostic.
  • Imaginea intitulată ușurând durerea bruscă a pieptului pas cu pasul 15
    3. Urmăriți steagurile roșii. În unele situații, este posibil să fie nevoie să mergeți la o cameră de urgență pentru tratament imediat. Dacă aveți simptome grave, împreună cu durerea stomacului, atunci va trebui să mergeți la o cameră de urgență sau să apelați imediat la 911. Simptome serioase pentru a viziona:
  • Febră
  • Dureri severe
  • Diaree care durează mai mult de două zile
  • Constipație care durează mai mult de două zile
  • Red, scaune sângeroase sau scaune care arată negru și tary
  • Greață persistentă și / sau vărsături
  • Vărsăm sânge sau vărsături care seamănă cu terenurile de cafea
  • Tendința de burtă severă
  • Icter (ochi și piele care arată gălbuie)
  • Umflarea sau balonarea vizibilă a abdomenului dvs
  • Avertizări

    Dacă durerea dvs. este severă sau asociată cu febră, vărsături sau diaree severă, atunci ar trebui să vedeți imediat un medic. De asemenea, dacă durerea dvs. nu sa îmbunătățit după modificările dietei și stilului de viață, faceți o întâlnire cu medicul dumneavoastră.
  • Deși acest articol oferă informații referitoare la durerile de stomac, nu ar trebui să fie luate ca consultanță medicală. Consultați întotdeauna medicul cu privire la cea mai bună modalitate de a trata condiția specifică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar