Cum să vă degradați

Credeți sau nu, Deworming nu este doar pentru animale de companie. Acest proces este pentru oricine cu o infecție parazită, fie că este vorba de vierme, pinworm, vierme sau altceva. În timp ce aceste infecții pot fi serioase, ele sunt ușor de tratat și clarificat cu îndrumarea unui medic. Nu vă faceți griji - am răspuns la toate întrebările frecvente, astfel încât să vă puteți recupera cât mai repede și eficient posibil.

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Ce tratamente medicale folosesc pentru viermi?
  1. Imagine intitulată Deworm dvs. Pasul 1
1. Utilizați un medicament antihelmintic. Unele medicamente antihelmintice, cum ar fi mebendazol, tiabendazol și albendazol, de foame și ucide viermi. Alte medicamente, cum ar fi ivermectin și praziquantel, paralizează viermi astfel încât să treacă în scaunul tău. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre ce medicament este cea mai bună opțiune pentru dvs.
  • Opriți-vă de către medicul dumneavoastră pentru a ridica o rețetă pentru infecția dvs.
  • 2. Luați medicamentul timp de 1 până la 3 zile. Programul dvs. de tratament poate depinde de tipul de infecție pe care îl aveți - adresați-vă medicului dvs. un plan de tratament mai specific.
  • Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă partenerul dvs., colegii de cameră și / sau membrii familiei trebuie să ia și medicamentul.
  • Întrebarea 2 din 8:
    Există diferite medicamente pentru diferite tipuri de viermi?
    1. Imagine intitulată Deworm tine Pasul 3
    1. Da, dar unele medicamente sunt interschimbabile. Tapeworms sunt de obicei tratați cu Nitazoxanide, Albendazol sau Praziquantel, care au nevoie de prescripții medicale. Dacă aveți viermii rotunzi, medicii vor trata infecția cu Albendazol. Pinworms sunt, de asemenea, tratați cu albendazol sau mebendazol, un medicament similar.
    • Medicii tratează de asemenea Hookworm cu Albendazol și Mebendazol.
    Întrebarea 3 din 8:
    Pot să mă degradim în mod natural?
    1. Imagine intitulată Deworm tine Pasul 4
    1. Nu, nu există dovezi concrete care să susțină tratamentele naturale. Unele site-uri vorbesc despre modalitățile "naturale" de a elimina viermii, cum ar fi mâncarea anumitor fructe, legume și semințe sau luând anumite suplimente. Din păcate, nu există o mulțime de dovezi medicale pentru a susține aceste sugestii. Dacă aveți viermi, medicamentul este un mod sigur și eficient de a scăpa de infecție.
    • Un studiu a constatat că semințele de papaya uscate amestecate cu miere au ajutat la ștergerea viermilor din scaun. Cu toate acestea, acesta a fost doar un studiu pilot, iar această metodă nu este recomandată oficial de alte site-uri medicale.
    Întrebarea 4 din 8:
    Care sunt unele semne de viermi?
    1. Imagine intitulată Deworm tine Pasul 5
    1. Vedeți semne fizice de viermi. Data viitoare când folosiți toaleta, faceți o privire mai atentă în castronul de toaletă. În unele cazuri, oamenii au observat viermi albi, firului în scaunul lor. S-ar putea să observați, de asemenea, o erupție cutanată roșie, în formă de vierme pe corpul dvs. sau simțiți-vă într-adevăr mâncărime lângă partea de jos.
  • 2. Aveți dureri de stomac și mișcările intestinale sunt oprite. Paraziți de vierme pot lua o taxă mare în viața de zi cu zi. S-ar putea să experimentați diaree, aveți dureri de stomac care durează mai mult de 2 săptămâni sau simt doar super-nenorocit. În zilele și săptămânile trecute, puteți trece și prin pierderea în greutate inexplicabilă.
  • 3. Încercați testul de bandă timp de 3 zile. Ouăle de vierme tind să stea în jurul anusului. Imediat după ce te trezești, lipiți și scoateți o bucată de bandă clară chiar lângă anusul dvs. și lăsați-o deoparte într-o pungă. Păstrați banda de colectare timp de 3 zile înainte de a aduce eșantioanele la medicul dumneavoastră, care poate privi peste bandă pentru ouă.
  • Întotdeauna faceți testul de bandă primul lucru dimineața, înainte de a merge la baie sau la schimbarea în haine proaspete.
  • Întrebarea 5 din 8:
    Ar trebui să mă diagnostic pe mine acasă?
    1. Imagine intitulată Deworm tine Pasul 8
    1. Nu, vizitați întotdeauna un medic pentru a obține un diagnostic oficial. Medicul dvs. vă poate cere să luați un eșantion scaun, unde tehnicienii de laboratori pot verifica segmentele de vierme și / sau ouăle. Medicul dumneavoastră ar putea lua, de asemenea, un test de sânge pentru a căuta anticorpi specifici sau pentru a lua un test de imagistică, care poate căuta semne de infecție. Deși poate fi un pic inconvenient, medicul dumneavoastră poate identifica ce fel de infecție cu care aveți de-a face și vă veți ajuta să găsiți un plan de tratament.
    • Chiar dacă sunteți sigur că aveți viermi, este întotdeauna cel mai bine să obțineți mai întâi confirmarea unui medic. Unele bacterii, cum ar fi Escherichia coli (e. coli) au simptome similare cu paraziți vierme și pot fi ușor de amestecat.
    Întrebarea 6 din 8:
    Cum pot preveni o viitoare infecție?
    1. Imagine intitulată Deworm Yourself Pasul 9
    1. Curățați și pregătiți complet toate produsele alimentare. Din păcate, puteți prinde viermi de la produse neschimbate sau de pește crud / subacvatice, carne de vită și carne de porc. Spălați întotdeauna fructele și legumele și gătiți tăierile de carne la o temperatură internă de 145 până la 165 ° F (63 până la 74 ° C).
    • Bucătar carne de masă la o temperatură internă de cel puțin 160 ° F (71 ° C).
    • Experții sugerează că frecarea fructelor și legumelor sub un curent de apă curentă. Curățați orice produs mai ferm, cum ar fi pepeni și castraveți, cu o perie de legume curată. Apoi, uscați totul cu un prosop de hârtie curat sau cu o cârpă.
  • 2. Spălați-vă frecvent mâinile cu săpun și apă. Întotdeauna spălați-vă înainte de a pregăti mese sau gustări și ori de câte ori utilizați toaletă. Experții recomandă spălarea mâinilor timp de 20 de secunde, astfel încât să obțineți o curată curată.
  • Întrebarea 7 din 8:
    Cum altfel pot să rămân sănătos după o infecție cu vierme?
    1. Imagine intitulată Deworm You Pasul 11
    1. Păstrați-vă casa curată. Spălați orice lenjerie veche, îmbrăcăminte de somn și prosoape în care ar fi putut colecta ouăle. Apoi, vid în toată casa ta, în special zona de dormit. Experții recomandă, de asemenea, praful umed în jurul casei dvs., în special în apropierea oricăror saltele, suprafețe de baie și zone de joacă. Pentru a fi în siguranță, aruncați întotdeauna cârpa de praf de umezeală odată ce ați terminat cu ea, deci nu vă răspândiți în mod accidental ouăle în jur.
    • Pentru a umezi praful casei dvs., pur și simplu dați o cârpă într-o soluție de curățare și stoarceți orice exces de lichid. Apoi, ștergeți pe suprafețe murdare cu pânza.
    • Unii paraziți, cum ar fi viermii de fir, pot supraviețui timp de aproximativ 2 săptămâni în jurul casei dvs. Curățarea regulată de curățare și spălătorie pot ajuta la prevenirea oricăror infecții noi.
  • 2. Practicați o bună igienă. Faceți o baie sau curățați-vă anusul în fiecare dimineață timp de 2 săptămâni, ceea ce va scăpa de orice ouă de vierme. De asemenea, scopul de a se schimba într-o pereche curată de lenjerie de corp în fiecare dimineață și purtați o pereche apropiată în pat în fiecare noapte. În acest fel, nu veți fi la fel de tentați să vă zgâriați fundul. În general, încercați să vă spălați mâinile frecvent și să ștergeți orice obiceiuri cum ar fi unghiile.
  • Întrebarea 8 din 8:
    De unde știu când un parazit a dispărut?
    1. Imagine intitulată Deworm Tot Pasul 13
    1. Consultați-vă cu medicul dumneavoastră pentru a vă asigura. Medicul dumneavoastră vă poate cere să trimiteți eșantioane de scaun după ce ați terminat să luați medicamentul. Dacă scaunul dvs. este curat în mod constant, medicul dumneavoastră vă poate oferi o sală de sănătate curată.
    • În general, simptomele dvs. ar trebui să fie clarificate în 2 săptămâni sau mai puțin. Dacă medicamentul nu pare să funcționeze, adresați-vă imediat medicului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar