Cum de a acidifica urina

Urina acidificatoare poate fi utilă pentru tratarea sau chiar prevenirea unei varietăți de probleme, variind de la infecții ale vezicii urinare la scleroza multiplă. Trebuie să discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră despre cele mai bune opțiuni din cazul dvs. particular, dar există mai multe modalități de a acidifica urina doar făcând câteva alegeri dietetice. Mananca tipurile potrivite de legume, fructe, proteine ​​si carbohidrati va fi un inceput minunat. Consumul de anumite sucuri și luarea de suplimente alimentare pot fi, de asemenea, de ajutor.

Pași

Metoda 1 din 2:
Mâncare și băutură pentru a acidifica urina
  1. Imagine intitulată Flush rinichii Pasul 17
1. Mâncați tipurile potrivite de legume. În general, o dietă bogată în vegetal este o modalitate excelentă de a reduce pH-ul de urină. Un pH mai scăzut semnifică un nivel acid mai mare. Cu toate acestea, există anumite legume care ar trebui evitate, deoarece au efectul opus de a face urina mai fundamentală sau alcalină (cu un nivel mai ridicat de pH).
  • Mâncați o mulțime de porții de porumb, fasole albe și linte, deoarece acestea sunt deosebit de eficiente pentru acidirea urinei. Majoritatea salatelor sunt de asemenea utile pentru reducerea pH-ului urinei.
  • Evitați cartofi, fasole de lima, soia, parsnips, spanac și legume uscate.
  • Imagine intitulată Curățați rinichii Pasul 21
    2. Ridica niște fructe, dar săriți portocalele și alte citrice. Multe fructe sunt, de asemenea, utile pentru acidirea urinei. Ca și în cazul legumelor, totuși, există unele care ar trebui evitate, în special fructele citrice (portocale, grapefruituri, lămâi etc.). Deși sunt acide, ei nu reacționează cu corpul dvs. pentru a reduce pH-ul urinei.
  • Mănâncă fructe, cum ar fi prune, prune și cranberries în mod liber.
  • Evitați cantaloupe, stafide, date, smochine, fructe uscate, în plus față de fructele citrice.
  • De asemenea, puteți să beți sucuri de fructe (aproximativ 16 uncii pe zi), cum ar fi prune, prune și afine, dar stați departe de sucuri de citrice și roșii.
  • Imagine intitulată Greutatea creșterii în mod natural Pasul 8
    3. Încărcați-vă pe proteine ​​și carbohidrați. O mulțime de porții de la aceste grupuri alimentare vă vor ajuta, de asemenea, să vă aciduiască urina. Există o mulțime de opțiuni între ele și mai puține restricții. Încercați să aveți:
  • Două porții inimii de carne, cum ar fi carne de vită, păsări de curte sau pește în fiecare zi.
  • Câteva ouă pe zi.
  • Nuci ca o gustare (dar nu migdale sau castane).
  • Cel puțin niște carbohidrați în fiecare zi (orez alb sau maro, paste, cereale și pâine sunt toate opțiunile bune).
  • Imaginea intitulată Obțineți un stomac plat într-o săptămână Pasul 18
    4. Ia unele lactate în fiecare zi. Produsele cum ar fi iaurtul și zurele de lapte sunt deosebit de utile pentru ridicarea acidității urinei. Până la o halbă de lapte, precum și 3 uncii de cremă sau brânză pe zi fac, de asemenea, alegeri bune.
  • Imagine intitulată Stresul de luptă cu o bună nutriție Pasul 3
    5. Bea cola în mod moderat. Acidul anorganic (non-natural) adăugat la Cola îl face o modalitate bună de a reduce nivelul de urină al pH-ului. Cu toate acestea, beau prea mult COLA (indiferent dacă este regulat sau fără dietă / zahăr) este considerat a fi pentru sănătatea dumneavoastră. Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă bea Cola ar fi o modalitate sensibilă de a acidifica urina.
  • Imagine intitulată Curățați rinichii Pasul 29
    6. Luați betaine ca un supliment sau obțineți-o din surse naturale. Betaine este un aminoacid (bloc de proteine) disponibil ca supliment alimentar de la magazinele de sănătate și nutriție. Se găsește, de asemenea, în mod natural în mai multe alimente. Luarea unui supliment de 650 mg de trei ori pe zi cu mese s-a arătat că acidifică urina.
  • De asemenea, puteți încerca să consumați alimente cum ar fi sfeclă, broccoli, boabe (Bran Bran sau quinoa) și spanac. Acestea sunt relativ ridicate în betaine, dar va trebui să mâncați mai multe porții în fiecare zi pentru a obține suficientă aminoacid.
  • Betaine poate interacționa cu medicamentele. Efectele secundare ușoare includ diaree, greață sau un stomac deranjat. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe să luați suplimente.
  • Dacă aveți un colesterol ridicat sau o boală renală, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua betaine. Betaine poate agrava aceste probleme.
  • Metoda 2 din 2:
    Acidificare urină din motive de sănătate
    1. Imagine intitulată Reducerea gazului cauzată de fibră în dieta Pasul 10
    1. Preveniți infecțiile vezicii urinare. Când urina are un nivel ridicat de pH, este mai tolerat de bacterii care pot provoca infecții. Creșterea acidității urinei, pe de altă parte, reduce bacteriile și riscul de infecție a vezicii urinare.
  • Imagine intitulată Flush rinichii Pasul 11
    2. Ajuta la tratarea sclerozei multiple. Infecțiile vezicii urinare sunt una dintre cele mai frecvente amenințări cu care se confruntă pacienții cu MS. Din acest motiv, medicii recomandă adesea acidioasă urină ca parte a tratamentului cu MS, chiar și atunci când nu există semne de infecție a vezicii urinare.
  • Bea 12 uncii de suc de afine pe zi poate fi un tratament eficient.
  • Imagine intitulată Reducerea gazului cauzată de fibre în dieta Pasul 9
    3. Reduceți sau eliminați pietrele de rinichi. Urina acidă poate ajuta la dizolvarea solidelor care se acumulează și provoacă pietre de rinichi. Există mai multe tipuri de pietre, dar urina acidificatoare este recomandată ca un tratament atât pentru pietre fosfat de calciu, cât și pentru Struvitul (fosfat de amoniu magneziu).
  • Avertizări

    Vorbiți întotdeauna cu medicul dumneavoastră înainte de a face schimbări dietetice majore sau încearcă să trateze o boală sau o condiție pe cont propriu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar