Cum să vă ocupați dacă credeți că prietenii dvs. Sunt rele pentru dvs

Având un moment bun cu prietenul tău atunci când nu mai face nici o comentariu medie sau ofensivă despre tine. Sau poate că vă petreceți cu grupul dvs. de prietenie și, brusc, toată lumea începe să se gândească incorect pe tine. Indiferent de circumstanțe, având prietenii tăi să vă simțiți cu adevărat răniți, mai ales că ar trebui să fie prietenii dvs., oamenii care vă ridică și vă vor face să vă simțiți bine despre voi înșivă. Vestea bună este că există lucruri pe care le puteți face pentru a vă ridica și puneți niște granițe, astfel încât prietenii dvs. să înceapă să vă trateze cu respectul pe care îl meritați.

Pași

Partea 1 din 3:
Confruntarea înseamnă prieteni
  1. Imagine intitulată voluntar la societatea umană Pasul 1
1. Pregătiți-vă gândurile despre ceea ce doriți să spuneți. Acest lucru poate fi mai ușor dacă aveți dovezi ale comportamentului mediu pe care îl puteți evidenția în mod clar.Să notați modele specifice sau modificări recente în modul în care prietenul dvs. acționează. Încercați să nu faceți declarații generale despre el sau despre ființa ei "înseamnă", numiți comportamentul care vă supără. Poate fi util să vă scrieți gândurile și să editați lista, astfel încât să știți exact ce trebuie să spuneți.
  • Amintiți-vă că este comportamentul care este negativ - prietenul dvs. nu este neapărat o persoană rea. Pot exista motive în spatele comportamentului, dar nu schimbă sentimentele rănite pe care le simțiți.
  • Imaginea intitulată recunoaște anxietatea adolescentului Pasul 9
    2. Programați un timp pentru a vorbi cu prietenii dvs. față-în-față. În timp ce ar putea fi tentant să vă loviți printr-un text sau să faceți un apel telefonic rapid, este mai bine să aveți o atenție maximă a prietenului în persoană.
  • Indiferent dacă încheiați să terminați prietenia sau să veniți la un acord cu privire la modul în care acesta poate fi fixat, întâlniți față în față, cu excepția cazului în care vă temeți de o reacție fizică. Dacă aveți chiar un indiciu de frică să vă răniți fizic, să vă protejați și să căutați ajutor..
  • Imaginea intitulată Știți când nu vă faceți
    3. Împărtășiți-vă sentimentele. Utilizați declarațiile "I" pentru a minimiza defensivitatea. Îți întrebi pe acest prieten să dețină comportamentul, așa că trebuie să ai cum te face să te simți.
  • O declarație "i" ar putea fi: "Mă simt speriat când am țipat, am nevoie să vorbești într-un volum normal și o voce interioară, ca să mă concentrez asupra a ceea ce spui."
  • Imagine intitulată se împrietenit la un pas introvertit timid 12
    4. Oferiți o sugestie pentru modul în care prietenii dvs. pot corecta comportamentul mediu. Amintiți-vă acestui prieten că vă place el sau ea și doriți să vă reconectați într-un mod pozitiv. Puteți ajuta la rezolvarea comportamentului mediu, oferind un exemplu de modul în care doriți să fiți tratați.
  • De exemplu, ați putea spune: "Îmi doare sentimentele când sunt râs din cauza modului în care vorbesc. În loc să râzi dacă fac o greșeală, mă poți ajuta să-l rezolv. Aș aprecia știind ce pot rezolva modul în care vorbesc."
  • Fiți conștienți de faptul că puteți face sugestii, dar prietenul este singurul care poate schimba comportamentul. Dacă el sau ea nu este dispus să se schimbe, este posibil să nu fie o prietenie care merită salvată.
  • Indiferent dacă prietenul se sfârșește să-și schimbe comportamentul, lipind-o pentru dvs. și comunicând că vă simțiți nerespectat este important în păstrarea sentimentului dvs. de auto-valoare și construirea unei stime de sine sănătoase.
  • Imaginea intitulată recunoaște anxietatea adolescentului Pasul 7
    5. Apelați comportamentul nepoliticos sau mediu în viitor.Odată ce ați stabilit o limită, nu puteți pur și simplu ignorați când este încălcat. Amintiți-vă să apelați întotdeauna un comportament specific și nu doar cineva fiind "nepoliticos". Singurul mod în care prietenul poate schimba presupunând că vrea să fie dacă există o definiție clară a ceea ce găsiți nepoliticos atunci când comportamentul se întâmplă.
  • Partea 2 din 3:
    Stabiliți limite cu prietenii
    1. Imaginea intitulată Evitați să vă pierdeți un prieten pe cineva pe care îl urăști pasul 3
    1. Identificați comportamentele / observațiile care vă fac inconfortabil. Tu ești singurul care ajunge să facă această limită. Nu trebuie să vă apărați sentimentele. Aveți toate drepturile de a desena linia în ceea ce privește comportamentele pe care nu le place. Granițele de desen înseamnă că aceasta nu este o negociere. Vă așteptați ca limitele dvs. să fie recunoscute și luate în considerare.
    • Asigurați-vă că ați cunoscut aceste granițe și să stabiliți ceea ce traversează linia cu dvs. Acesta este singurul mod în care puteți deține răspunderea prietenului dacă limitele sunt încrucișate. Gândiți-vă la ceea ce vă face să vă simțiți nerespectați și răniți și să compilați aceste comportamente pentru a vă împărtăși prietenilor.
  • Imagine intitulată Faceți-vă prietenii la fel de popular ca și pasul 6
    2. Fii clar cu prietenii tăi dacă nu-ți place să glumesc un anumit mod. Toată lumea are un sentiment diferit de umor. Prietenii tăi s-ar fi putut fi cu inima ușoară, dar ceva despre care a fost spus sau făcut ți-a frecat drumul greșit. Dacă acest comportament te face să te simți rău despre tine, trebuie să vorbești.
  • De exemplu, dacă nu vă place acest prieten care râde de tine când cad jos, spuneți "Hei, căderea mea nu este amuzantă. Te rog, nu râde."
  • Dacă vă simțiți inconfortabil cu el sau cu glume care merg împotriva propriilor tale morale ca cele care se bazează pe rasă, fac clar că veți pleca de la acel tip de glumă și faceți exact asta.
  • Imaginea intitulată devine o îmbunătățită
    3. Participați la sentimentele dvs. când prietenii sunt în medie. Indiferent de motivul pentru care prietenul este rău, aveți tot dreptul să vă simțiți răniți de comportament. Minimizarea sau ignorarea sentimentelor tale pot pune o mare stres asupra sănătății tale. Trebuie să participați la propria dvs. bunăstare.
  • Nu lăsați prietenul să facă lumină asupra sentimentelor dvs. și nu încercați să le ascundeți pentru a păstra pacea. Care nu este corect pentru tine sau pentru prietenul.
  • Imaginea intitulată comunică cu adolescentul dvs. despre sexul sexului 10
    4. Căutați sprijin de la un părinte, mai vechi sau consilier școlar. Este posibil să aveți nevoie de ajutor de la o altă persoană, așa că nu vă fie frică să cereți ajutor. Obținerea de sprijin este și mai importantă dacă vă simțiți frică pentru siguranța dvs. în orice moment. Nu vă fie frică să faceți un sentiment de teamă în serios și să căutați imediat ajutor..
  • Partea 3 din 3:
    Reevaluarea prieteniei
    1. Imagine intitulată se împrieteră cu un pas introvertit timid 10
    1. Recunoașteți că aveți dreptul să vă simțiți în siguranță și să vă asigurați în prieteniile dvs. De asemenea, aveți dreptul de a menține granițe clare despre ce tipuri de comportamente negative nu sunt acceptabile pentru dvs.
    • O parte a stabilirii unei limite este prin consecințe dacă sunt încălcate. Fii clar despre ceea ce arată încrederea ta și ce se va întâmpla după aceea.
    • Nu sunteți de înțeles dacă vă aflați la pământ și terminați o prietenie din cauza acestei încredere spartă.
  • Imagine intitulată acționează în fața unui prieten când se distrează de la tine pasul 1
    2. Decideți dacă doriți să păstrați prieteni cu oameni meniți.Nu există reguli grele și rapide până la cât durează orice prietenie. Uneori, prieteniile se termină doar pentru un motiv sau altul. Dacă pari că ți-ai depășit prietenii, deoarece sunt adesea angajați în agresiune sau comportament imatur, puteți alege să vă distanțezi.
  • Cea mai mare parte a îngrijirii de sine este deținerea fericirii tale.Nu există nici un prieten care este mai important decât propria dvs. fericire și securitate.
  • Aflați cum să apăsați în propria măsură de stres și să vedeți ce modele vă provoacă cel mai mult stres. Dacă există un prieten în centrul de mare din stres, treceți.
  • Imagine intitulată se împrieteră cu un pas introvertit timid 16
    3. Discutați cu cineva despre asta că aveți încredere. Acesta poate fi un alt prieten, un coleg sau chiar părinții tăi. Explicați acestei persoane ce se întâmplă și cereți sfatul său sincer.
  • S-ar putea să spui "Hei, mamă. Ați fost vreodată prieteni cu cineva care un fel de ales pe tine?...Ce-ai făcut?"
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu criza dvs. de mijloc 1
    4. Prieteniile finale care nu influențează pozitiv viața. Recunoașteți prieteniile care s-au schimbat în lupte provocatoare și de scurgere. Utilizați granițe personale puternice pentru a ieși de la acele relații negative și pentru a petrece timp cu oameni care sunt susținuți și valorificați ceea ce aduceți la masă.
  • sfaturi

    Aveți grijă să vă acuzați prietenul de a spune lucrurile din spatele spatelui, deoarece prietenul dvs. ar putea să nu fie și ar putea fi un moment jenant.
  • Poate doriți să vă gândiți cum vă tratați prietenul, poate că ați putea fi mijlocul. Dacă este cazul, cereți scuze și încercați să vă corectați comportamentul în viitor.
  • Încercați să utilizați una dintre aceste fraze dacă spun ceva nepoliticos / mijlocul:
  • Nu pot să cred că tocmai ați spus asta
  • Bine că este nepoliticos.
  • Cineva sa trezit pe partea greșită a patului.
  • Avertizări

    S-ar putea să pierdeți niște limitări personale. Dar, dacă nu te-au respectat, s-ar putea să nu fi fost cei mai buni prieteni pentru tine oricum.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar