Cum de a alege alimentele vegane pe un buget

Dietele vegetariene și vegane au devenit mai recunoscute și mai populare în ultimii ani.Mai mulți oameni plătesc atenția asupra modului în care alimentele lor - în special proteinele animale - sunt ridicate și pregătite și a existat mai multă atenție la efectele secundare pe care o dietă cu greu de carne îl poate avea asupra sănătății tale.Veganii și vegetarienii mănâncă în general mai puține calorii, cântăresc mai puțin și au un risc mai scăzut de boli de inimă în comparație cu cei care mănâncă carne.Deci, nu este de mirare că acest stil de mâncare a devenit mai popular - totuși, după o dietă vegană poate deveni scumpă - mai ales dacă achiziționați toate alimentele vegane pre-realizate și alternativele de carne.Fii un cumpărător de veganță savy pentru a găsi alimente bazate pe plante care se pot încadra în bugetul dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Selectarea alimentelor vegane accesibile
  1. Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane pe un pas de buget 1
1. Selectați surse de proteine ​​accesibile.Sursa de proteină este probabil diferența cheie dintre o dietă vegană sau vegetariană și cea a unei diete mai tradiționale pe bază de carne.Din fericire, există o mulțime de surse accesibile și sănătoase de proteină vegană.
  • Încercați fasole și linte.Aceste legume sunt bogate în proteine, fibre și multe minerale.Opțiunile conservate sunt accesibile, dar ați putea dori să vă gândiți la achiziționarea de fasole uscată și să vă gătiți singuri pentru cea mai ieftină opțiune.
  • Piulițele și piulițele sunt o altă sursă de proteine ​​care vin, de asemenea, cu beneficiul unor grăsimi sănătoase în inimă.Încercați să achiziționați aceste proteine ​​în vânzare sau să le achiziționați la "Magazine mari de casete" astfel încât să puteți cumpăra sume mai mari pentru un preț redus.
  • De asemenea, încercați tofu sau tempeh.Aceste alimente sunt o mare sursă de proteine ​​și conțin chiar probiotice.Când achiziționați Câmpia acestor alimente, sunt destul de scăzut și se pot potrivi în bugetul dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane într-un buget Pasul 2
    2. Magazin pentru fructe și legume mai ieftine.Fructele și legumele sunt suportul de diete vegane.Majoritatea meselor și gustărilor dvs. ar trebui să se rotească în jurul acestor alimente cu fibre de nutrienți.Să fie inteligenți atunci când alegeți produsul astfel încât să respectați bugetul alimentar.
  • Achiziționați în articolele de sezon.Dacă veți cumpăra sparanghel în afara sezonului, veți plăti un dolar de top pentru acest veggie.Luați în considerare tipărirea unei liste a articolelor în sezon pentru iarnă, vară, primăvară și cădere, astfel încât să puteți evita achiziționarea de ceva în afara sezonului.
  • Săriți fructele și legumele pre-spălate și pre-tăiate.Acestea sunt convenabile, dar veți plăti suplimentar pentru confort.Cumpărați fructe și legume întregi care nu sunt preparate în nici un fel. Aceasta va fi cea mai ieftină opțiune.
  • Considerați, de asemenea, fructe și legume congelate sau conservate.Acestea sunt de obicei puțin mai ieftine decât unele elemente proaspete și pot fi stocate pentru perioade mult mai lungi de timp.Acesta este un sfat deosebit de inteligent dacă doriți ceva în afara sezonului.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane într-un buget pas 3
    3. Du-te pentru boabe întregi de 100%.O altă componentă esențială a unei diete vegane sunt boabe.Ele oferă o sursă complementară de proteine ​​și vă vor face dieta mai echilibrată.
  • În general, multe boabe sunt destul de ieftine - chiar și boabe întregi.Cumpărați pungile mai mari în loc de porții individuale pentru selecția cea mai rentabilă.
  • Achiziționați "magazin marca" sau boabe generice întregi. Produsele de marcă magazin oferă adesea același element pentru un cost mai mic.
  • De asemenea, săriți la achiziționarea boabelor pre-făcute și pariate pe care le puteți găsi atât în ​​garnitura de cereale, cât și în secțiunea Congelator.Veți plăti un preț mai mare pentru confortul acestor alimente.
  • Granulele întregi sunt cea mai bună alegere, deoarece sunt mai mari în fibre, proteine ​​și multe minerale.Încercați să săriți cerealele prelucrate rafinate, cum ar fi orezul albă, pâinea albă sau pastele simple.În schimb, mergeți pentru: ovaz, orez brun, quinoa, pâine integrală de grâu și paste.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane într-un buget Pasul 4
    4. Magazin pentru ierburi și condimente proaspete.Achiziționarea de condimente speciale pentru diferite rețete sau feluri de mâncare pot rack o filă mare pe factura dvs. de bacanie.Fi inteligent cu ceea ce cumperi, astfel încât să nu faceți asta.
  • Multe ierburi uscate și mirodenii pot fi scumpe.Deși durează, în general, aproximativ 1 an, puteți încerca să vă uscați propriile ierburi pentru o opțiune mai ieftină.Achiziționați ierburi proaspete și lăsați-le să stea într-o zonă uscată și rece.Odată uscat complet, zdrobiți și depozitați într-un recipient etanș.
  • De asemenea, puteți cumpăra ierburi proaspete și le puteți tăia în bucăți mici, amestecați cu un pic de ulei și înghețați-le într-o tavă de cub de gheață.Ei vor acționa ca "proaspăt" Ierburi odată ce dezghețați și gătiți cu ei.
  • Articole precum usturoiul sunt, de asemenea, mai ieftine în forma lor proaspătă.Stocat într-un loc răcoros, întunecat, usturoiul poate dura un lucru bun.Ghimbirul nu durează atât de mult, dar poate fi păstrat pentru o perioadă semnificativă de timp în congelator.
  • Multe ierburi proaspete sunt ușor de crescut și nu necesită mult spațiu. Rosemary face un arbust frumos, în timp ce Vasile, Thyme și Oregano pot fi ușor crescuți într-o fereastră.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane într-un buget Pasul 5
    5. Limitați alimentele vegane pre-realizate achiziționate.Când primiți prima dată la o dietă vegană, ați putea crede că va fi ușor să înlocuiți carnea preferată de carne și produsele lactate cu alternativele vegane din supermarket - cu toate acestea, acești analogi din carne și lapte pot deveni destul de scumpe.
  • Producătorii de alimente oferă multe opțiuni pentru vegani și vegetarieni pentru a face dieta lor mai ușoară de urmat.Puteți achiziționa obiecte de substituție din carne, cum ar fi: câini fierbinți și carne delicioasă, brânză, iaurt și smântână, unt, cârnați de mic dejun, nugget-uri de pui, chorizo, pepperoni și carne de masă.
  • Deși aceste alimente fac mai ușoară după o dietă vegană, ele sunt, de asemenea, considerabil mai mari în cost.Evitați sau limitați semnificativ cât de mult sau multe dintre aceste elemente pe care le cumpărați.
  • În loc să se bazeze pe acești înlocuitori, face mese vegane pe bază de boabe întregi, fasole, nuci, fructe și legume în schimb. Încercați înlocuitori naturali din carne, cum ar fi ciuperci, cartofi, fructe jack, vinete și linte. Acestea sunt mai rentabile decât alternativele la modă.
  • Partea 2 din 3:
    Lipirea unui buget alimentar
    1. Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane într-un buget Pasul 6
    1. Veniți cu un plan de masă.Scrierea unui plan de masă poate face o dietă un pic mai ușor de urmat și mai ieftin să cumpere.Când încercați să planificați și să pregătiți mese vegane sănătoase și accesibile, începeți cu un plan de masă.
    • Stați jos și scrieți toate mesele și gustările pe care intenționați să le mâncați în săptămâna următoare.Asigurați-vă că includeți toate micul dejun, prânzuri, mese și gustări pe care le veți avea.
    • Proiectați-vă mesele în jurul alimentelor cu costuri reduse, cum ar fi boabe întregi, leguminoase, fructe și legume.Rețineți care elemente doriți să cumpărați în vrac, care elemente ați putea dori să cumpărați proaspete și care ar trebui să cumpărați congelate sau conservate.
    • Încercați să faceți planul dvs. de masă sezonier.Din nou, achiziționarea de articole care sunt în afara sezonului sunt mai costisitoare.Așa că faceți mesele pentru săptămână reflectă acest lucru.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane într-un buget Pasul 7
    2. Du-te la magazin cu o listă de bacanie.După ce ați construit planul dvs. de masă, scrieți o listă de alimente corespunzătoare.Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să rămâneți la un anumit buget alimentar în timp ce faceți cumpărături.
  • Studiile au arătat că acei oameni care cumpără cu o listă cheltuiesc mai puțini bani și, de asemenea, intră și ies din magazin mai repede.
  • În timp ce faceți lista dvs. de bacanie, verificați pliante sau anunțuri care oferă "două pentru unul" vânzări sau alte reduceri.
  • De asemenea, asigurați-vă că ați adus cu dvs. orice cupoane sau alte fluturași cu discount.Tăiați-le din hârtie înainte de timp și aduceți-le cu dvs. pentru a verifica.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane într-un buget Pasul 8
    3. Încercați piața fermierilor.Dacă aveți o piață a fermierului local, luați în considerare obținerea unor bacanse aici în fiecare săptămână.Este o modalitate distractivă de a economisi bani și de a cumpăra elemente locale excelente.
  • Piețele agricultorilor reprezintă o idee minunată dacă sunteți la un buget cât mai multe articole pe care le puteți găsi aici sunt mai ieftine decât magazinul dvs. alimentar.Chiar dacă unele dintre produse sunt același preț, obțineți beneficiul suplimentar de cumpărare locală. De asemenea, puteți să cunoașteți fermierii și procesele lor mai bune (puteți pune întrebări specifice despre care sunt utilizate pesticide, de exemplu).
  • Piețele agricultorilor vă oferă o mare varietate de alimente.Mulți oferă chiar și produse de coacere locale sau alimente vegane pre-fabricate cum ar fi supe sau intrări.
  • Alimentele care sunt vândute la piețele agricultorilor sunt locale, sezoniere și pline de aromă.Este un loc minunat pentru a explora articole noi și pentru a vă inspira pentru mese vegane.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane într-un buget Pasul 9
    4. Cumpărați alimente în vrac.Multe magazine de produse alimentare oferă acum opțiunea de a cumpăra unele bunuri în vrac (din secțiunea Bins în vrac).Aceasta este o mare opțiune pentru acei vegani care își păstrează bugetul alimentar.
  • Alimentele tipice pe care le puteți găsi în recipiente în vrac includ: boabe și cereale, nuci, semințe, fasole, butoaie de nuci și fructe uscate.
  • Asigurați-vă că aveți spațiul pentru bunurile în vrac în bucătărie și veți putea să le utilizați sau să le consumați înainte de a strica.
  • Luați în considerare pregătirea și înghețarea articolelor pe care le-ați cumpărat în vrac, astfel încât acestea să nu se strică înainte de a le putea folosi.Le puteți scoate ori de câte ori aveți nevoie de ele.
  • Luați în considerare împărțirea unor cantități mai mari de articole cu prietenii sau membrii familiei, dacă nu puteți mânca sau păstrați cantități mai mari de anumite alimente.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane într-un buget Pasul 10
    5. Face alimente de la zero.Multe alimente vegane pre-făcute sunt scumpe.În plus, consumul poate fi scump, de asemenea.Stick pentru a face alimentele voastre vegane de la zero la domiciliu, astfel încât să puteți rămâne în limitele bugetului dvs.
  • Unul dintre cele mai bune beneficii de a face alimente la domiciliu și de la zero este că veți economisi o sumă bună de bani.Sari peste restaurantul alimente și faceți propriile mese vegane la domiciliu.
  • În plus, gătitul de la domiciliu vă permite să controlați toate ingredientele din alimentele dvs.Puteți face o masă vegană scăzută de calorii, o masă vegană de sodiu scăzută sau o masă vegană fără gluten mult mai ușor.
  • Partea 3 din 3:
    Gătit mese vegane cu costuri reduse
    1. Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane într-un buget Pasul 11
    1. Faceți un cartof dulce încărcat.O masă vegană ușoară și accesibilă pentru a face este un cartof dulce umplute.Ingredientele sunt ușor de găsit la orice magazin alimentar și sunt foarte accesibile.
    • Coaceți un cartof dulce mediu în cuptor până când este delicat și gătit.Împărțiți-o în lungime și deschideți-o ca un bun bun bun.Veți pune umplerea în centru.
    • Sauté o combinație a legumelor preferate.Puteți încerca un amestec de ceapa, usturoi, ardei iute și dovlecei.Sauté legume cu a "Taco condimente" amestecați până când acestea sunt delicate, dar nu mor.Aruncați amestecul de legume cu boabele negre sau pinto.
    • Adăugați aproximativ 1/2 - 3/4 ceasca de amestec de legume și fasole peste cartofi dulci.Top cu un avocado puțin tăiat pentru un fel de mâncare rapidă și ușoară.
    • O modalitate ușoară de a schimba această rețetă ar fi să folosiți un cartof alb cu pielea pe.În loc de legume salvate, umpleți cu salsa, măsline și ceapă roșie.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane pe un pas bugetar 12
    2. Gatiti un castron inimii de fasole albe si supa de kale.Un alt fel de mâncare vegană super-accesibilă și sănătoasă este supa.Bazându-vă supa în afara fasolei este o modalitate excelentă de a face o supă de inimă pentru doar câțiva dolari.
  • Ceapa de sauté, usturoiul și morcovii tăiați într-o oală mare de supă.Gătiți până când legumele sunt ușor de aur și delicate.
  • Adăugați părți egale de fasole albe și stocul de legume.Aduceți la fierbere și lăsați să gătească timp de 30 - 45 de minute.
  • Adăugați în câteva mâini mari de kale tocate de aproximativ supa.Continuați să gătiți până când kaleul este răsturnat în supă.Serviți cu o felie de pâine integrală de grâu.
  • De asemenea, puteți face o supă de legume folosind toate legumele dvs. neutilizate pentru săptămână.Sauté unele usturoi și ceapă, apoi tăiați legume și adăugați-le în oală.Odată moale, adăugați un bulion de legume și fierbeți.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane într-un buget Pasul 13
    3. Faceți o pizza vegană cu veganță rapidă.Dacă aveți dispoziție pentru pizza, săriți la livrare și faceți propria dvs. pizza vegană acasă.Acest lucru vă va ajuta să economisiți niște bani și să faceți o masă mai sănătoasă.
  • Săriți aluatul de pizza cumpărat de magazin - acest lucru poate fi un pic mai scump.Încercați să utilizați o tortilla de grâu întregi sau pita pâine.Sau, găsiți pizzeria locală și întrebați dacă vor vinde aluatul.De multe ori vă vor oferi o afacere bună pe ea.
  • Rotiți aluatul de pizza sau puneți-vă pâinea tortilla / pita pe o placă de tablă sau o foaie cookie.
  • Top pizza cu un pic de hummus de casă.Răspândiți hummusul într-un strat subțire până când este vorba despre un 1/2 inch de margini.
  • Strat pe legume subțire feliate.Puteți face orice combinație vă place.Încercați ceapă, ardei, ciuperci și măsline.
  • Coaceți pizza până când aluatul este ușor de rumenit și crocant sau tortilla / pita pâinea este ușor de aur.Se înmoaie cu un ulei de măsline extra virgin și servi.
  • Sau, utilizați sosul de roșii și vârful cu legume și nuci de pin.
  • Imagine intitulată Alegeți alimentele vegane într-un pas bugetar 14
    4. Aruncați împreună o fasole neagră și o salată de porumb peste spanac.O altă masă vegană rapidă și ieftină este o salată.Faceți-vă salatele un pic mai mult aromat și interesant prin aruncarea verdele dvs. cu o salată de fasole neagră inspirată mexicană.
  • Într-un castron mic, amestecați împreună 1 cană de fasole neagră, 1 cană de porumb, 1/2 cană de ceapă roșie cubată, un Jalapeño cubat și câteva roșii de cireșe la jumătate sau.
  • Amestecați fasolul negru și salata de porumb cu un mic ulei de canola, suc de var, sare și piper.Aruncați pentru a combina.
  • Stratul o mână sau două frunze de spanac pe farfurie.Top cu aproximativ 1/2 cană de salată de fasole neagră.Puteți, de asemenea, de sus cu un avocado puțin tăiat pentru o sursă suplimentară de grăsimi sănătoase.
  • O altă modificare este de a vă topi salata cu fasole albă și nuci ușor de salvat pentru o criză suplimentară.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Cel mai bun loc pentru a începe când urmați un buget alimentar este cu un plan de masă.Proiectați-vă planul de masă vegană pentru a vă ajuta să economisiți bani în plus.
  • Creați creativ cu gătit de la zero! Cumpărați alimente în vrac și pregătiți-le singur.
  • Minimizați analogii și înlocuitorii din carne, deoarece acestea pot fi foarte scumpe.
  • Creșteți-vă propriile legume cu frunze verzi, cum ar fi salată Cos, Kale și Spanac sau sfeclă de argint, face lucrurile convenabile și organice, în timp ce și ieftin.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar