Cum să mănânci carne și să piardă în greutate

Proteina joacă un rol major în organism și, de asemenea, cu pierderea în greutate.Carne slabă, cum ar fi păsările de curte, ouăle, carnea de vită, carnea de porc și fructele de mare sunt surse excelente de proteine ​​de înaltă calitate.În organism, proteina este esențială în funcția, structura și reglementarea țesuturilor și organelor organismului.În ceea ce privește pierderea în greutate, sa demonstrat că proteina este mai satisfăcătoare (ceea ce poate duce la scăderea consumului de alimente) și la creșterea capacităților termogene ale corpului (capacitatea sa de a arde calorii).Deși poate ajuta la pierderea în greutate, consumul de cantități mari sau porții de proteine ​​pot duce în continuare la creșterea în greutate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea pentru pierderea în greutate
  1. Imagine intitulată Beat Anorexia Pasul 1
1. Programați o întâlnire cu medicul dumneavoastră sau dieteticianul înregistrat.Dietele de proteine ​​mari (uneori asociate cu o dietă scăzută) sunt populare pentru pierderea în greutate.Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie potrivite pentru toți oamenii.Medicul dumneavoastră vă poate oferi îndrumări suplimentare sau recomandăm alternative care ar putea fi mai potrivite pentru dvs.
  • Dietele mari de proteine ​​pot avea unele efecte secundare.Efectele secundare imediate pot include: deficiențe nutriționale, constipație și cefalee.Efectele secundare pe termen lung pot include: riscul crescut pentru boli de inimă și reducerea funcției renale.
  • Un dietistian înregistrat este un expert nutrițional care vă poate oferi o dietă mai eficientă pentru pierderea în greutate sau vă poate ajuta să includeți surse sănătoase, de proteine, în planul dvs. de scădere în greutate în greutate cu proteina înaltă,.Văzând un dietetician în mod regulat, poate ajuta și cu responsabilitatea.
  • Viziteaza Website eyright și faceți clic pe portocaliu "Găsiți un expert" butonul din dreapta sus pentru a căuta un dietetician în zona dvs.
  • Imagine intitulată Planul de masă Pasul 2
    2. Scrie un plan de masă.Când încercați să pierdeți în greutate, chiar și cu o dietă bazată pe carne, este esențial să aveți un plan de masă echilibrat din punct de vedere nutrițional.Scrierea în jos câteva zile de eșantionare vă poate ajuta să vă planificați în consecință și să vă ajute să includeți o varietate de alimente și carne slabă.
  • Luați câteva ore de timp liber pentru a vă scrie planul de masă.Includeți carnea slabă și proteina în majoritatea sau toate mesele.
  • De asemenea, asigurați-vă că includeți o varietate de fructe, legume, produse lactate și 100% boabe întregi (dacă includeți acestea în dieta dvs.).Consumarea unei varietăți de alimente din fiecare grup alimentar este esențială pentru o dietă echilibrată.
  • Luați în considerare și stilul dvs. de viață.Dacă sunteți ocupat, în mișcare sau aveți puțin timp să gătiți, luați în considerare achiziționarea de proteine ​​sau carne care este pre-găcută sau congelată pentru mese mai ușoare.
  • Imagine intitulată mănâncă carne și pierde în greutate Pasul 3
    3. Înțelege dimensiunile porțiunilor. Pentru a realiza beneficii reale de scădere în greutate, lipiți la dimensiunile adecvate ale porțiunilor - chiar și cu carne slabă. Amenajarea porții care sunt prea mari pot duce la creșterea excesivă a caloriilor și a creșterii în greutate.
  • O porție de proteine ​​este de 3 - 4-oz. Acest lucru este similar în dimensiunea palmei mâinii, o punte de carduri sau o carte de verificare.
  • Exemple de porții proteice adecvate includ: 1 piept de pui mic sau 1/2 sân mare, una sau două ouă sau 1/2 cană de fasole.
  • Metoda 2 din 3:
    Incorporarea cărnii în dieta de pierdere în greutate
    1. Imagine intitulată Mananca carnea și pierde în greutate Pasul 1
    1. Achiziționați tăieturi slabe de carne.Proteinele slabe sunt alimente care sunt relativ scăzute în grăsimi și calorii pe servire.Atunci când încercați să pierdeți în greutate în timp ce concentrându-vă pe alimentele pe bază de carne, este important să alegeți carnea mai slabă peste carne de grăsime mare, majoritatea timpului.Acest lucru vă poate ajuta să vă păstrați greutatea și colesterolul în verificare.Selectați mezele neacoperite, cum ar fi:
    • Fructe de mare.Aceasta este o sursă excelentă de proteine.Alegeți crustacee (cum ar fi creveți sau crab) în plus față de Finfish (cum ar fi flounderul, tonul sau mahimahi).În plus, un anumit pește, cum ar fi somonul sau macrou, conțin acizi grași omega 3-grași sănătoși, care s-au dovedit a scădea riscul de boli de inimă.
    • Păsări de curte.Cum ar fi Turcia și puiul este, de asemenea, o mare sursă de proteine ​​slabe.Alegeți opțiunile fără carne alb, pentru conținutul cel mai mic de grăsimi.
    • Porc.Majoritatea porcului are foarte puțină grăsime sau marbling pe tot parcursul cărnii.Tăiați sau îndepărtați orice exces de grăsime pentru cea mai mică opțiune de grăsime.
    • Carne roșie ca carnea de vită sau miel.Aceste proteine ​​pot fi, de asemenea, considerate o slabă - mai ales dacă alegeți tăieturi slabe sau 97/3 elemente de sol. În plus, carnea de vită slabă conține o abundență de zinc, fier și vitamina B12.
  • Imagine intitulată mănâncă carne și pierde în greutate Pasul 2
    2. Achiziționați carne organică.Produsele din carne ecologică, în general, sunt puțin mai scumpe decât produsele din carne ridicate și prelucrate în mod convențional.Cu toate acestea, carnea organică este lipsită de hormoni de creștere, aditivi și conservanți.
  • Căutați sigiliul de aprobare USDA, ceea ce înseamnă că animalul a fost alimentat 100% alimente ecologice și a fost gratuit.
  • Rețineți că carnea organică nu are o diferență nutrițională în comparație cu carnea convențională. Cu toate acestea, carnea cu rază liberă este de obicei mai mare în Omega 3 și 6.
  • Imagine intitulată mănâncă carne și pierde în greutate Pasul 4
    3. Includeți o porțiune de carne în fiecare masă.Mananca o servire de carne slabă la fiecare masă sau gustare vă va oferi fundația pentru o dietă de pierdere în greutate axată pe carne.
  • Pentru a menține o dietă echilibrată și variată, mâncați o varietate de proteine ​​pe tot parcursul zilei.De exemplu, este posibil să aveți ouă pentru micul dejun, o salată de pui la grătar la prânz, carne de vită ca o gustare și somon la grătar și legume pentru cină.
  • Alte alimente care sunt de asemenea bogate în proteine ​​(cum ar fi produsele lactate, fasole sau tofu) pot fi incluse în unele dintre mesele dvs.Indiferent dacă alegeți să le includeți, se va baza pe modul în care creați și proiectați dieta.
  • Imagine intitulată Mananca carnea și pierde în greutate Pasul 6
    4. Gatiti carne fara uleiuri si sosuri suplimentare.Uleiul și sosurile (cum ar fi marinadele sau pansamentele) pot conține o cantitate semnificativă de grăsimi adăugate, zahăr și calorii.Limitați cantitatea de ulei și sosuri pe care le gătiți pentru a gestiona conținutul general de calorii din mese.
  • Pentru cea mai mică metodă calorică, periați ușor carnea cu o cantitate mică de ulei de măsline înainte de gătit.
  • Sau încercați sărutați proteina slabă într-o tigaie non-stick, cu adăugarea unui spray de gătit fără calorii.
  • Plantele proaspete sau uscate și citrice sunt modalități sănătoase de a adăuga o mulțime de aromă pentru mâncăruri de carne fără a adăuga o mulțime de calorii sau sodiu.
  • Evitați adăugarea cantităților excesive de sos pentru a servi carnea cu. Chiar dacă vă puteți iubi ketchup sau sos de grătar, ambele conțin o mulțime de zahăr care poate contracara obiectivele de pierdere în greutate. În schimb, căutați alternative care conțin puțin la nici un zahăr și calorii.De asemenea, puteți încerca să faceți aceste sosuri de la zero pentru a controla zahărul și caloriile.
  • Imagine intitulată Dietă Pasul 10
    5. Mănâncă o varietate de fructe și legume.Fructele și legumele sunt esențiale pentru o dietă sănătoasă, nutritivă și bine echilibrată.Chiar și atunci când alegeți o dietă de scădere în greutate pe bază de carne, este important să consumați în fiecare zi cantități adecvate de fructe și legume.Aceste alimente sunt bogate în fibre, vitamine, minerale și antioxidanți care sunt vitale pentru sănătatea dumneavoastră.
  • 1 ceașcă de prime sau 2 cești de legume verzi cu frunze sunt considerate o servire.Scopul de a consuma doi la trei porții zilnic.
  • 1 fructe întregi mici, 1 ceașcă de fructe feliate și 1/2 cană de fructe uscate contează ca o porție.Scopul de a consuma una la două porții de fructe zilnic.
  • Imagine intitulată pierde greutatea cu o dietă pentru guta pas 3
    6. Mâncați 100% boabe întregi.Multe diete de pierdere în greutate care se concentrează pe carne sau sunt proteine ​​mari sunt, de asemenea, diete cu scădere cu carboi.Puteți alege să limitați câte carbohidrați consumați - în special din grupul de cereale.Cu toate acestea, dacă alegeți să consumați boabe, alegeți 100% boabe întregi pe boabele prelucrate.
  • Granulele integrale sunt procesate minim și conțin toate părțile din cereale: tărâtul, germenul și endospermul.Ele sunt, în general, mai mari în fibre, vitamine și minerale, comparativ cu boabe mai rafinate.
  • Alimentele integrale de cereale includ: 100% pâine integrală de grâu sau paste, quinoa, orez brun, orz sau mei.
  • Metoda 3 din 3:
    Urmărirea progresului dvs
    1. Imagine intitulată Utilizați o scară Pasul 14
    1. Se cântărește zilnic.Cercetările arată că cântărește în fiecare zi când încercați să pierdeți în greutate vă va ajuta să monitorizați și să urmăriți progresul dvs. și să vă informați cât de eficient sau ineficient este programul dvs. de dietă.Aceste verificări zilnice de greutate vă vor arăta progresul dvs. în timp și vă pot ajuta să vă mențineți motivați.
    • Se cântăresc de aproximativ 1-2 ori pe săptămână.Cântărește-te în fiecare zi, nu vă va oferi o perspectivă exactă a progresului dvs.Fluctuațiile zilnice în greutate (fie un câștig sau o pierdere) sunt normale și pot fi datorate a ceea ce mâncați, băut sau ați făcut la sala de gimnastică cu o zi înainte.
    • Pentru cea mai exactă metodă de cântărire, luați greutatea în aceeași zi a săptămânii, în același timp cu aceleași haine (sau fără haine).
    • De asemenea, s-au arătat că cântăririle regulate ajută la prevenirea câștigului în greutate.
  • Imaginea intitulată Urmați Dr. Atkins
    2. Reevaluați lunar.Cu orice plan de pierdere în greutate, este important să verificați în fiecare lună sau două pentru a vedea cât de eficient este dieta dvs.Revedeți cât de multă greutate ați pierdut, cât de mult doriți să pierdeți și cum vă ajută să vă ajutați noul dvs. dietă să vă atingeți obiectivele.
  • Dacă pierderea în greutate este stabilă sau dacă ați atins obiectivul dvs., dieta a avut cel mai probabil succes.Continua sa mergi!
  • Dacă pierderea în greutate a fost lentă sau sa oprit, ia timp pentru a reevalua dieta, cum ați mâncat și urmând planul.S-ar putea să aibă sens să păstreze un jurnal de alimente pentru câteva zile pentru a vă asigura că vă lipiți cu adevărat de dietă.
  • De asemenea, luați în considerare cât de ușor de urmărit dieta este și cum vă face să vă simțiți.De exemplu, dacă îl găsiți copleșitor să aveți carne la fiecare masă, ați putea dori să faceți unele modificări ale planului dvs. pentru a vă face să se potrivească mai bine cu stilul dvs. de viață.
  • Imagine intitulată începe un grup de fete Pasul 6
    3. Construiți un grup de asistență.Grupurile de suport pot fi un instrument excelent pentru pierderea în greutate.Indiferent dacă este vorba despre prieteni, membri ai familiei sau alte diete, un grup de sprijin vă poate încuraja și să vă motiveze pe tot parcursul dvs.
  • Adresați-vă prietenilor sau membrilor familiei dacă ar dori să vă alăture în dieta dvs. bazată pe carne.Este mai distractiv dacă aveți un grup întreg de oameni cu același scop.
  • Obțineți competitive cu grupul dvs. de asistență.Stabiliți o dată de încheiere a concurenței privind pierderea în greutate și aveți un premiu interesant pentru câștigător.
  • sfaturi

    Partener fiecare obișnuit cu o legumă pentru o masă echilibrată. De exemplu, încercați o tăietură slabă de cartofi dulci și prăjiți prăjiți pentru cină sau salată de spanac și creveți la grătar pentru prânz.
  • Poate doriți să luați în considerare faptul că medicul dvs. verificați nivelul colesterolului și trigliceridelor și că le-ați continuat să fie monitorizate pe tot parcursul programului Diet Centrat pe Carne.
  • Există o varietate de programe de dietă populare care se concentrează pe carne.Luați în considerare revizuirea retetelor de eșantionare online sau cumpărarea unor cărți de bucate pentru a vă oferi idei noi pentru un plan de dietă centrat pe carne.
  • Avertizări

    Nu consumați niciodată carnea gătită. Mananca de carne sub-gătită poate duce la boală provocată de alimente, care pot fi amenințate la viață. Cea mai bună modalitate de a spune dacă carnea este complet gătită este utilizând un termometru de carne, care poate fi achiziționat la orice magazin de bunuri de origine.
  • Verificați cu medicul dumneavoastră înainte de orice dietă nouă sau înainte de a efectua modificări alimentare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar