Cum să chug apă

Chugging prea multă apă poate fi periculoasă. Supra-hidratarea poate inunda sistemul dvs. și vă poate dezechilibra electroliții, ducând la "intoxicarea apei" Și uneori, chiar moartea. Cu toate acestea, în moderare, ar trebui să vă puteți deschide gâtul și să faceți apă cu puțin risc de rănire dincolo de balonare. Asigurați-vă că ați intrat în siguranță și în mod constant.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cum să chug eficient
  1. Imagine intitulată Pasul de apă 5
1. Asigurați-vă că apa este la o temperatură de băut confortabilă. Apa care este prea rece va face ca gatul vostru să se contracte, făcându-l mai greu să vă chug cât de repede doriți. Apa caldă va arde căptușeala gâtului tău, făcând-o dureroasă să continue - și poate provoca daune durabile.
  • Imagine intitulată Pasul 6
    2. Chug dintr-un container cu coadă largă. Dacă doriți să intrați mai repede, beți dintr-un recipient care are o gură largă: un pahar, un pitcher, un borcan de zidar. Majoritatea sticlelor de apă au o blocare foarte îngustă, ceea ce încetinește apa pe măsură ce se toarnă din recipient.
  • Din punct de vedere tehnic, veți putea să vă ocupați de cea mai mare apă de la o sticlă care se potrivește perfect cu dimensiunea gurii. Țineți cont de faptul că gâtul dvs. nu poate fi capabil să țină pasul cu acest volum de apă.
  • Dacă utilizați o sticlă de apă din plastic, puteți încerca să scrunșezi capătul flaconului în timp ce vă petreceți. Aceasta va forța apa din sticlă mai repede decât ar curge altfel. Din nou, țineți cont de faptul că mai repede nu înseamnă mai sănătos.
  • Imagine intitulată Chug Apa Pasul 7
    3. Nu-i châști prea repede. Dacă vă inundați sistemul cu apă, este posibil să nu vă puteți ține pasul cu dvs. Acest lucru ar putea duce la sufocarea, balonarea și intoxicația de apă. Dacă sursa de apă nu limitează viteza la care apa poate să se toarne în gât, va trebui să reglementezi manual fluxul. Nu introduceți recipientul la capăt - păstrați apa care iese la o rată ușor de gestionat.
  • Metoda 2 din 3:
    Cum să vă deschideți gâtul
    1. Imagine intitulată Pasul de apă 8
    1. Înclinați-vă capul înapoi la aproximativ 45 de grade. Încercați să faceți pasajul gâtului aproape vertical. Aflați capul suficient încât apa își scurge gâtul de la forța gravitației. În acest fel, nu va trebui să vă angajați mușchii gâtului pentru a suge fizic apa în jos pe gullet. Ar trebui să puteți intra mai repede ca rezultat.
    • Nu vă opriți capul înapoi până când ați terminat apă. Dacă vă schimbați pasajul gâtului în timp ce apa este încă drenoasă, atunci apa ar putea fi încetinită de contracția musculară. Acest lucru vă poate face să vă suflați.
    • Niciodată nu chug în timp ce culca. Chugging în timp ce orizontalul crește probabilitatea ca apa să se alunge în vânt, făcându-vă să sufocați.
  • Imagine intitulată Chug Apa Pasul 9
    2. Relaxați-vă mușchii gâtului și turnați apa în jos. Dacă simțiți că gâtul tău se strecoară, încercați să vă liniștiți. Nu faceți nici o mișcare de înghițire, deoarece acestea pot încetini procesul. Se toarnă la o rată constantă pentru a evita o copie de rezervă.
  • Atenție! Este ușor să turnați accidental apa în vânt, ceea ce poate provoca o serie de spasme de sufocare.
  • Imagine intitulată Chug Apa Pasul 10
    3. Asigurați-vă că puteți respira. Dacă beți dintr-o sticlă, lăsați un mic decalaj între buza superioară și partea superioară a gurii sticlei. Acest lucru va permite aerului să curgă peste gura sticlei. Dacă aveți o altă sursă de aer decât interiorul sticlei, atunci nu va trebui să trageți sursa de apă departe de gură pentru a respira.
  • Metoda 3 din 3:
    Cum să chug în moderare
    1. Imagine intitulată Pasul 1
    1. Să înțeleagă riscul de hiponatremie sau "intoxicarea apei." Dacă ați intra prea mult apă, prea repede, vă puteți da un dezechilibru electrolitic: rinichii dvs. nu pot spăla cantitatea de apă pe care ați consumat-o și sângele dvs. devine apălogat. Această apă suplimentară poate umfla celulele creierului, determinând creierul dvs. să se extindă periculos de craniu. Umflarea rapidă și severă a celulară poate provoca convulsii, arestare respiratorie, comă, hernie de tulpină a creierului și chiar moartea.
    • Se estimează că consumă mai mult de 1.5 litri / oră pe parcursul mai multor ore pot crește foarte mult riscul de hiponatremie.
  • Imagine cu titlu de apă Pasul 2
    2. Evitați răsturnarea apei când faceți activități de anduranță. Riscul de hiponatremie este deosebit de ridicat dacă v-ați exercitat în mod constant pe o perioadă lungă de timp - și chiar mai mult dacă efectuați într-un mediu fierbinte. Pierzi sodiu (un electrolit) prin sudoare. Astfel, beau prea multă apă pentru re-hidrat în activitățile de anduranță - cum ar fi maratonii și triatlonii - poate dilua conținutul de sodiu al sângelui dvs.
  • Imagine intitulată Pasul de apă 3
    3. Nu beți atât de mult încât să vă suflați sau să vărsați. Dacă consumați prea mult lichid, puteți să vă suflați., Pe măsură ce apa deversează în căile respiratorii. Dacă vă inundați stomacul cu mai multă apă decât se poate descurca, puteți pune involuntar excesul de apă.
  • Asigurați-vă că nu există nici o gheață în apă. Este foarte posibil să sufli la moarte pe o bucată de gheață.
  • Imagine intitulată Pasul 4
    4. Luați în considerare sorbirea apei în schimb. Dacă încercați să mutați apă pentru beneficii de sănătate și hidratare, rețineți că chugging-ul nu este mai eficient decât sorbirea apei. Mai mult, chugging poate contracara efectele pozitive ale apei potabile. Dacă ați răsturnat apă pentru o competiție: amintiți-vă riscurile și gândiți-vă înainte de a intra. Întrebați-vă dacă câștigătorul acestui concurs de chugging merită orice leziune potențială a corpului tău.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cu cât vă puteți ține confortabil respirația, cu atât mai multă apă veți fi capabili să chugging.

    Avertizări

    Niciodată nu începeți apă când vă culcați. Te-ar putea face să te sufli. Ai putea să te rănești sau chiar să mori dacă apa curge în plămâni.
  • Nu-l împingeți. Dacă țineți respirația prea mult timp, puteți să-l gâfâie brusc și să suge apa pe trahee în plămâni. Acesta este modul în care oamenii mor când se îneacă.
  • Nu beți mai mult de un procent (1%) din greutatea corporală în uncii de apă la un moment dat. Acest lucru vă poate face foarte rău, deoarece stomacul dvs. nu va putea procesa această cantitate de apă tuturor. (1% din 150 lbs = 1.5 lbs, sau 24 oz)
  • Feriți-vă de otrăvire de apă.
  • Nu aveți niciodată un concurs de chugging de apă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar