Cum să fart liniștit

Deși frământarea cu voce tare poate fi o lovitură mare când erai copil, în lumea adultă, frământarea cu voce tare, de obicei, nu vă va ajuta să faceți prieteni - și de obicei nu vă va câștiga mulți fani. Dar ținerea în gazul dvs. poate duce la probleme de sănătate cum ar fi balonare, indigestie și arsuri la stomac. Farting este un eveniment natural și necesar pe care toată lumea o face în fiecare zi. Nu există nici o rușine să trebuiască să fart, dar puteți minimiza sunetul și mirosul fartului tău și să-ți ajustezi dieta și obiceiurile zilnice pentru a reduce cât de des vă frați.

Pași

Metoda 1 din 3:
Minimizarea sunetului și mirosul fart
  1. Imagine intitulată Fart În liniște Pasul 1
1. Eliberați încet fart. Mai degrabă decât eliberați fart rapid, ceea ce va provoca probabil un zgomot puternic, luați-vă timpul și eliberați farte încet. Faceți acest lucru prin stoarcerea mușchilor abdominali și luați inhaleri lungi și exhales pe măsură ce eliberați fart. Eliberarea fartei lent ar trebui să taie pe zgomotul pe care îl face așa cum iese din fund. Sau răspândiți butoanele în măsura în care vă puteți întreține unul de celălalt pentru a face un fart neted, ondulat, care uneori nu poate avea nici un miros deloc.
  • Imagine intitulată Fart În liniște Pasul 2
    2. Tuse tare sau face un zgomot puternic. Puteți distrage atenția de la fart dvs. prin tuse cu voce tare sau strănut pe măsură ce vă frați. Acest lucru vă poate ajuta să acoperiți zgomotul pe măsură ce vă frați.
  • Puteți, de asemenea, să faceți un zgomot puternic, pretinzând că vorbiți pe telefonul dvs. mobil sau întoarceți muzica în cameră înainte de a elibera gazul. Acest lucru ar putea incheia zgomotul care vine în mod inevitabil cu farting.
  • Imagine intitulată Fart În liniște pasul 3
    3. Mergeți în timp ce vă frați. O altă opțiune este să fart în timp ce vă aflați în mișcare, astfel încât sunetul și mirosul să nu stabilească în vecinătatea dvs. generală. Acest lucru vă va permite să fiți absenți atunci când cineva miroase fartea sau nu a auzit-o și nu trebuie să-și asume nici o vină când mirosul lui Fart este descoperit.
  • Încercați să mergeți spre o cameră sau o zonă goală, astfel încât să puteți termina farting când nimeni altcineva nu este în jurul tău. În acest fel, nu va trebui să vă simțiți jenat pentru eliberarea gazului incomod.
  • Imagine intitulată Fart În liniște Pasul 4
    4. Părăsiți camera sau zona. Înainte de a vă farte, ridicați-vă și încercați să eliberați zona, astfel încât să nu vă aflați într-o mulțime sau în jurul multor oameni. În acest fel, puteți intra într-o altă cameră sau zonă și puteți să vă continui la conținutul inimii.
  • Dacă vă aflați într-un tren aglomerat, de exemplu, încercați să treceți la o mașină goală înainte de a elibera gazul. Dacă vă aflați într-un birou aglomerat, se îndreaptă spre o sală de ședință goală sau o zonă comună și farte acolo, astfel încât nimeni nu poate fi ofensat de sunet sau miros.
  • Imagine intitulată Fart În liniște Pasul 5
    5. Pulverizator de aer pulverizat. Puteți masca mirosul fartsului dvs. prin pulverizarea odorizatorului de aer în zonă sau prin utilizarea mirosului de cremă de mână pentru a îndepărta mirosul. Frecați cremă de mână parfumată pe mâini după ce ați fugit astfel încât mirosul să depășească mirosurile drepte care pot fi persistente în aer.
  • Metoda 2 din 3:
    Ajustarea dietei dvs. pentru a reduce gazul
    1. Imagine intitulată Fart În liniște Pasul 6
    1. Înmuiați fasolea înainte de a le mânca pentru a preveni flatulența. Toată lumea este conștientă de faptul că consumul de fasole poate provoca gaze. Puteți reduce calitatea producătoare de gaze de fasole prin înmuierea fasolei uscate înainte de a le găti. Consumul de fasole uscate în loc de fasole conserve pot reduce, de asemenea, balonarea și gazul asociat cu fasolea.
    • Utilizați apă proaspătă când fierbeți fasolea uscată, deoarece utilizarea apei înmuiere vă poate oferi mai mult gaz.
  • Imagine intitulată Fart În liniște Pasul 7
    2. Mănâncă mai puțin legume și fructe cauzate de gaz. În timp ce fructele și legumele sunt esențiale pentru menținerea unei diete sănătoase și a unui stil de viață, unele fructe și legume vă pot face mai predispuși la gaz. Puteți reduce nevoia dvs. de a farte prin reducerea anumitor fructe și legume cauzate de gaz.
  • Mâncați mai puține mere, piersici, banane, pere, caise și stafide. De asemenea, trebuie să evitați sucul de prune, deoarece poate declanșa tractul dvs. digestiv pentru a elibera gazul.
  • Mâncați mai puține anghinare, sparanghel, broccoli, varză, germeni de la Bruxelles, conopidă, ardei verzi, ceapa, ridichi, țelină, morcovi și castraveți.
  • Imagine intitulată Fart În liniște Pasul 8
    3. Tăiați produsele lactate cum ar fi laptele și brânza. Multe produse pe bază de lapte pot provoca gaze și balonare. Reduceți-vă consumul de produse lactate, cum ar fi brânza, laptele și înghețată.
  • De asemenea, trebuie să evitați alimentele ambalate care conțin lactoză, cum ar fi pâine, cereale și dressing salată.
  • Imagine intitulată Fart În liniște Pasul 9
    4. Reduceți consumul de băuturi carbogazoase. Băuturile carbogazoase conțin o cantitate mare de gaz în ele și acest lucru se poate traduce la niveluri ridicate de gaz din corpul dumneavoastră. Au mai puțină sodă, apă strălucitoare sau băuturi din fructe carbogazoase și consumați apă în schimb, astfel încât să rămâneți hidratați.
  • Puteți reduce cantitatea de gaze din băuturile carbogazoase, lăsându-le, deschise, timp de câteva ore, până când carbonația este redusă.
  • Imagine intitulată Fart În liniște Pasul 10
    5. Reduceți consumul de alcool. Alcoolul ca bere și vin poate provoca balonare, indigestie și gaz. Berea în special eliberează dioxid de carbon pe măsură ce îl consumați, ceea ce duce la o creștere a acestui gaz și potențialul farting mai târziu.
  • Dacă vă bucurați de alcool ca bere și vin, sorbiți-l încet și vă rog. Luând timpul când beți puteți face să înghiți mai puțin aer, ducând la o clădire mai mică a gazului în corpul vostru.
  • Metoda 3 din 3:
    Ajustarea obiceiurilor zilnice pentru a reduce gazul
    1. Imagine intitulată Fart În liniște Pasul 11
    1. Mișcă-ți mâncarea încet când mănânci. Când mâncați prea repede, creșteți cantitatea de aer pe care îl înghițiți cu fiecare mușcătură, ducând la o acumulare a aerului în corpul dvs. și nevoia de a elibera aerul mai târziu. Încetiniți și mestecați mânca mușcături de mâncare cel puțin două până la patru ori înainte de ao înghiți. Acest lucru vă va ajuta corpul să-ți digere corect mâncarea și să taie acumularea de gaz în corpul tău.
  • Imagine intitulată Fart În liniște Pasul 12
    2. Evitați guma de mestecat și suge pe bomboane. În timp ce puteți ajunge la un băț de gumă după ce mâncați sau suge pe bomboane dure după o masă pentru a vă ajuta să vă împrospătați respirația, făcând acest lucru vă poate face să vă simțiți Gassy mai târziu. Guma de mestecat și suge pe bomboane vor crește cantitatea de aer pe care îl înghiți, conducând la mai mult aer în corpul dvs. și nevoia de a farte mai târziu.
  • Imagine intitulată Fart În liniște Pasul 13
    3. Reduce la fumat. Fumatul țigărilor, trabucurilor și țevilor pot crește cantitatea de aer pe care îl înghițiți și duceți la o acumulare a aerului în corpul vostru. Tăiați câte țigări sau trabucuri fumați în fiecare zi pentru a vă reduce nevoia de a farte.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar