Cum să renunțați la o dimensiune de rochie într-o săptămână

Pentru a "arunca o dimensiune a rochiei" înseamnă pierderea oriunde de la 3 la 10 kilograme, în funcție de cine îl definește. Deși este posibil să renunțați la oriunde de la 1 la 3 lire sterline într-o săptămână, scăderea a 10 kilograme nu este doar improbabilă, este, de asemenea, nesănătoasă și poate chiar să se întoarcă pentru a vă face să câștigați în greutate. Scăderea dimensiunii unei rochii într-o săptămână vă poate ajuta să pierdeți acei ultimii centimetri pentru un eveniment special, dar în cele din urmă, dacă doriți să păstrați greutatea și inciul, va trebui să faceți schimbări pe termen lung asupra dietei și stilului de viață.

Pași

Partea 1 din 4:
Schimbarea a ceea ce mâncați
  1. Imaginea intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 1
1. Mâncați sănătoși. O zicală populară care a arătat în multe versiuni de știri este "Nu puteți depăși o dietă proastă."Oamenii de știință au descoperit că ceea ce mâncați are mai mult un efect asupra greutății dvs. și asupra sănătății generale decât restricția și exercițiul caloric. O dieta de proteine ​​si legume slabe este cel mai bun prieten al tau, mai ales cand incerci sa aiba pierderea in greutate.
  • Mâncați cât mai multe alimente întregi - de exemplu, fructe și legume crude, pui, migdale crude și orez - cât mai mult posibil.
  • Când cumpărați alimente procesate, uitați-vă la valoarea nutrițională pentru a vă asigura că produsele sunt scăzute în zahăr, grăsimi saturate și sare și bogate în fibre, proteine, vitamine și minerale.
  • Imaginea intitulată scade o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 2
    2. Știți cum arată o dietă de probă. Luați în considerare după această dietă și variații de probă pe ea în fiecare zi timp de o săptămână. Când vă pregătiți mesele, nu utilizați niciunul de sodiu. În plus, asigurați-vă că beți numai apă și ceai clar și clar!
  • Mic dejun - 1/2 pere, 1/2 cană de afine sălbatic, lapte de nucă de cocos, inimă de cânepă și smootie de semințe de in, plus un cracker cu unt de migdale.
  • Pranz - supa de morcov (no sodiu) realizat cu morcovi, dovlecei, ghimbir proaspăt, turmeric, pulbere de ceapă, pasăre de păsări de curte, și piper, plus o salată proaspătă de verde cu morcovi și sfecla, acoperită cu semințe de dovleac și o usturoi-extra-fecioară - pansament de ulei-ulei.
  • Cina - Kale și Ceapă roșie prăjită în ulei de măsline extra virgin, acoperite cu un sos de nucă de cocos-tumeric-curry-curry-curry, plus o salată de morcovi și sfecla mărunțită cu semințe de floarea-soarelui, plus unul copt 4-oz. piept de pui.
  • Gustare (dacă este necesar) - un măr, sau 1/2 un măr plus 10 migdale crude sau o pere, sau 1/2 o pere plus 10 migdale crude.
  • Imagine intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 3
    3. Mănâncă proteine ​​sănătoase. Corpul tău arde mai multe calorii digestând proteine ​​decât atunci când digerează grăsimi și carbohidrați. Încercați să înlocuiți carbohidrați cu proteine ​​slabe, cum ar fi carne de vită slabă, curcan, pește, pui (carne albă), tofu, nuci, fasole, ouă și lapte cu conținut scăzut de grăsimi.
  • Imagine intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 4
    4. Cut carbohidrați. Contrar credinței populare, carbohidrați nu sunt răi și pot face parte dintr-o dietă sănătoasă - cu toate acestea, dietele cu scădere scăzută au fost dovedite pentru a ajuta la pierderea în greutate, deci dacă încercați să pierdeți greutatea repede, veți dori să doriți Limitați aportul de carburi.
  • Dacă alegeți să continuați să consumați carbohidrați, lipiți cu surse de carbohtr-uri întregi, neprelucrate, cum ar fi boabe întregi, legume, fructe și fasole. Acestea sunt o sursă minunată de fibre, care este un alt instrument mare de pierdere în greutate.
  • Imaginea intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 5
    5. Tăiați aportul de sodiu. În funcție de vârsta dvs., nu trebuie să consumați mai mult de 1.500 la (dacă sunteți 51+) 2,300 mg de sodiu pe zi. Prea multă sodiu poate provoca hipertensiune arterială (care duce la boli de inimă și accident vascular cerebral). De asemenea, vă poate face să rețineți apă și să arătați fizic mai mare decât sunteți.
  • Imagine intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 6
    6. Creșteți aportul de fibre. Cercetătorii au descoperit că obținerea suficientă a fibrelor este esențială pentru o dietă sănătoasă și poate ajuta la pierderea în greutate. Scopul pentru cel puțin 30 g de fibre în fiecare zi.
  • Imagine intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 7
    7. Mănâncă mai multe condimente. Alimentele picante conțin substanțe chimice naturale care vă pot crește metabolismul. Adăugați o lingură de ardei roșii roșii sau verde tăiați la mese sau chiar adăugați niște fulgi de chilli. Încercați să adăugați niște cayenne la o supă de acasă.
  • Imaginea intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 8
    8. Bea mai multă apă. Studiile au arătat că beau între 375 ml (pentru femei) și 500 ml (pentru bărbați) cu o zi de apă înainte de fiecare masă vă poate ajuta să vă simțiți mai compleți și să ducă la consumul mai puțin. Dacă nu beți deja suficientă apă, veți găsi că vă poate ajuta cu adevărat să scăpați rapid câteva kilograme.
  • Pentru a afla cât de multă apă ar trebui să bei în fiecare zi, împărțiți greutatea corporală în jumătate: Așa ar trebui să beți pe zi. Exemplu: o femeie de 150 de kilograme ar trebui să bea 75 uncii pe zi de apă.
  • Nu beau suficientă apă vă poate încetini metabolismul. Băutând cel puțin 8 pahare de apă pe zi vă va ajuta să vă mențineți calorii - veți arde mai mult decât ați fi băut mai puțin de 8 pahare pe zi. Încercați să beți un pahar de apă cu fiecare gustare.
  • Aveți grijă să nu beți prea multă apă, deoarece acest lucru poate duce la probleme grave de sănătate.
  • Imaginea intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 9
    9. Beți cafea neagră sau ceai verde. Luate în mod moderat, aceste băuturi vă pot ajuta să vă stimulați energia și metabolismul. Trebuie să le beți clar, deși - fără lapte sau zahăr! Și nu mergeți peste bord, deoarece prea multă cofeină poate provoca probleme de sănătate. Scopul pentru 2 până la 4 cești de ceai verde sau oolong pe zi sau 1 până la 4 cești de cafea pe zi, în funcție de cantitatea de cafeină pe care o conține cafeaua.
  • O ceașcă de cafea poate conține oriunde de la 50 mg la 300 mg de cofeină. Limitați-vă la 400 mg de cafeină cel mai mult pe zi, dacă nu sunteți un adolescent, caz în care maximul scade la 100 mg pe zi.
  • Aveți grijă ca cofeina să nu interacționeze cu niciun medicament pe care îl aveți. Dacă luați pastile de pierdere în greutate care conțin cofeină, va trebui să fiți foarte atenți să nu depășiți 400 mg pe zi.
  • Efectele prea multor cofeină includ insomnia, nervozitate, neliniștea, iritabilitatea, stomacul deranjat, bătăile inimii rapide, tremurul muscular.
  • Partea 2 din 4:
    Schimbarea modului în care mâncați
    1. Imagine intitulată 1187379 10 Copie
    1. Tăiați aportul caloric. Nevoile dvs. calorice zilnice depind de vârsta, sexul, înălțimea, nivelul activității și greutatea curentă. Pentru a pierde în greutate, trebuie să ardeți mai mult decât consumați.
    • O femeie în vârstă de 19-30, care este sedentară (cu o activitate fizică minimă în fiecare zi) ar trebui să consume oriunde de la 1.550 la 1.800 de calorii pe zi pentru a-și menține greutatea și ar trebui să se limiteze între 1.000 și 1.250 de calorii pe zi pentru a pierde în greutate.
    • Un bărbat în vârstă de 19-30 ani, care este sedentar ar trebui să consume oriunde de la 2.050 la 2.200 de calorii pe zi pentru a-și menține greutatea și ar trebui să se limiteze între 1.250 și 1.650 de calorii pe zi pentru a pierde în greutate.
  • Imaginea intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 11
    2. Nu te înfometa. Când vă restricționați grav calorii, corpul dumneavoastră poate începe să creadă că este înfometat și va continua să vă mențineți tot ceea ce mâncați - ceea ce înseamnă că puteți câștiga în greutate. Ceea ce mâncați este într-adevăr mai important decât cât de mult mâncați. Consumul de alimente întregi vă va ajuta să vă simțiți mai mulțumiți de mai puține calorii - în plus, acordați atenție modului în care vă simțiți în timp ce mâncați și opriți când sunteți mulțumit - nu complet.
  • Imaginea intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 12
    3. Mâncați porțiuni mici, mai des. Mâncarea a două la trei mese mari pe zi, cu ore între ele, va determina ca metabolismul dvs. să încetinească între mese. Mâncând o masă mică sau o gustare la fiecare 3 până la 4 ore, păstrați metabolismul mai constant și veți arde mai multe calorii pe parcursul zilei.
  • Imagine intitulată Pune o dimensiune a rochiei într-o săptămână Pasul 13
    4. Mănâncă o masă mică de seară. Scopul de a mânca cel puțin 2/3-uri ale caloriilor zilei dvs. înainte de cină. Încercați să mâncați cea mai ușoară masă la cină - de exemplu, o supă și o salată fără proteine ​​sau boabe de carne grele. Mâncarea mai ușoară pe timp de noapte ar putea chiar să vă ajute să dormiți mai bine - un alt aspect important al pierderii în greutate (fiind bine odihnit).
  • Imaginea intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 14
    5. Nu mâncați chiar înainte de culcare. Există puține dovezi care să arate că mâncarea pe timp de noapte poate provoca creșterea în greutate, dar ceea ce poate face este să provoace indigestie pe măsură ce vă culcați atât de repede după ce mâncați sau insomnie dacă mâncați ceva de genul ciocolatei, de exemplu.
  • Știința arată încă că se aplică caloriile din / caloriile, și atâta timp cât gustul dvs. de noapte face parte din aportul dvs. caloric planificat pentru această zi, ar trebui să fiți bine - problemele apar atunci când nu gustați sănătoși înainte de culcare înainte de culcare Când duce la probleme de dormit.
  • Imagine intitulată Pune o dimensiune a rochiei într-o săptămână Pasul 15
    6. Cunoașteți diferența dintre foame și sete. Adesea, când ne simțim foame, suntem de fapt sete. Dacă vă simțiți foame, încercați să beți un pahar mare de apă pentru a vedea dacă acest lucru vă satisface. Dacă după 20 de minute încă nu vă simțiți mulțumiți, sunt șanse, sunteți foame!
  • Imaginea intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 16
    7. Mănâncă încet. Este nevoie de aproximativ 20 de minute pentru ca creierul tău să-ți spună stomacul "Sunt plin."Dacă accelerați printr-o masă mare în 10 minute, este probabil că ați mâncat mult mai mult decât trebuia să vă simțiți mulțumiți. Încetiniți și faceți timp să vă bucurați de ceea ce mâncați. Puteți găsi util să setați un cronometru timp de 20 până la 30 de minute pentru a vă asigura că nu mâncați prea repede.
  • Unii oameni consideră că este util să se dea 2 până la 3 minute între mușcături.
  • Partea 3 din 4:
    Exercitarea
    1. Imaginea intitulată scade o dimensiune a rochiei într-o săptămână Pasul 17
    1. Exercițiu timp de 30 până la 60 de minute în fiecare zi. În funcție de sănătatea și abilitățile fizice, acest lucru ar putea fi orice de la o plimbare la o alergare sau înot, pentru a merge la sala de gimnastică și de ridicare a greutăților. Cheia pentru pierderea în greutate este de a obține ritmul cardiac de până la 75% și 85% din ritmul cardiac maxim.
  • Imagine intitulată Pune o dimensiune a rochiei într-o săptămână Pasul 18
    2. Construiți mușchiul. Creșterea masei musculare vă va stimula metabolismul de odihnă, ceea ce înseamnă că veți arde mai multe calorii chiar și atunci când sedentar.
  • Ridicați greutățile, faceți yoga sau luați Pilates. Orice tip de antrenament de forță va construi mușchi și va ajuta să pierdeți în greutate.
  • Asigurați-vă că vă dați cel puțin o zi între sesiunile de antrenament de greutate, astfel încât mușchii dvs. să aibă timp să se odihnească în sine.
  • Imaginea intitulată scade o dimensiune a rochiei într-o săptămână Pasul 19
    3. Fa aerobic. Exercițiul de înaltă intensitate vă va păstra arderea mai multor calorii, mai mult decât antrenamentele de intensitate scăzută până la moderată. Scopul pentru o clasă de aerobic intensă sau izbucniri de jogging sau alergând în timpul plimbări.
  • Imaginea intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 20
    4. Mișcați în fiecare zi. Dincolo de exercitarea și construirea mușchilor, puteți crește pierderea în greutate prin simpla mișcare în fiecare zi.
  • Mergeți în jur când vorbești cu un prieten la telefon.
  • Ridicați greutățile în timp ce vizionați televizorul.
  • Mergeți la o plimbare cu un prieten în loc să ședinței și să beți o băutură.
  • Partea 4 din 4:
    Încercarea de soluții temporare
    1. Imaginea intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 21
    1. Încercați o folie de slăbire a corpului. Body Wraps vă poate ajuta temporar să vărsați o jumătate de lire sau două din greutatea apei, rezultând că vă uitați ușor mai subțire pentru o perioadă scurtă de timp. Rețineți că rezultatele sunt doar temporare, totuși, și pot dura doar o zi sau două.
    • Body Wraps sunt oferite în mod obișnuit la spa-urile. Faceți o căutare online pentru spa-urile de renume și bine revizuite în apropierea dvs. pentru a vedea ce este disponibil.
    • Asigurați-vă că vă adresați spa-ului dvs. despre ingredientele din ambalajul corpului înainte de mână. Dacă aveți condiții de sănătate și / sau luați medicamente, consultați-vă medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că niciunul dintre ingredientele din ambalajul corpului nu va provoca probleme pentru dvs.
    • Dacă aveți pielea sensibilă, sunteți mai bine folosind o folie de lut decât o învelitoare cu uleiuri parfumate.
  • Imaginea intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 22
    2. Încercați postul. Postul implică abținerea de la unii sau de tot felul de alimente și băuturi - vă poate ajuta să pierdeți temporar câteva kilograme, dar, în general, greutatea va reveni după ce începeți să mănânci din nou. Postul pentru câteva zile nu va face rău celor mai sănătoși oameni, atâta timp cât rămân hidratați. Postul pentru perioade mai lungi de timp, cu toate acestea, este periculos.
  • Un rapid de apă ar fi doar să bea apa pentru o perioadă de timp a timpului - fără a mânca sau a bea altceva.
  • Un alt tip de rapid este de a consuma doar lichide - în general sucuri de fructe și legume proaspete și bulion.
  • Cu toate acestea, un alt tip de repede este de a consuma în cea mai mare parte lichide, cu o masă ușoară în fiecare zi - cuprinzând de obicei legume, boabe întregi și poate proteina slabă.
  • Nu repede dacă aveți diabet zaharat - poate duce la picături periculoase și se ridică în zahăr din sânge. De asemenea, nu trebuie să faceți rapid dacă sunteți însărcinată sau alăptați sau dacă suferiți de orice condiții cronice de sănătate. Dacă nu sunteți sigur dacă vă puteți rapida în siguranță, adresați-vă medicului dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Pune o dimensiune a rochiei într-o săptămână Pasul 23
    3. Purtați haine de îmbrăcăminte. Shapewear este un cuvânt pentru îmbrăcăminte făcută din țesături rigide, dar flexibile, care sunt concepute special pentru a netezi zonele noastre de probleme - aplatizarea stomacului și mânerele de dragoste, trăgând în coapse și ridicarea bumei. Puteți achiziționa Shapewear la majoritatea magazinelor departamente, în secțiunea în care ați cumpăra lenjerie de corp.
  • Corsetele vă pot trage, de asemenea, la stomac și talie și vă pot ajuta să arătați mult trimmer.
  • Rețineți că Shapewear și Corsete - sau orice îmbrăcăminte extraordinară - poate provoca probleme de sănătate dacă sunt purtate pe o perioadă prelungită de timp. Riscurile de sănătate includ melia pareshetheta (ardere dureroasă și furnicături în coapse) - probleme de digestie, inclusiv refluxul acidului și un risc crescut de cheaguri de sânge la persoanele care au probleme de circulație.
  • Imaginea intitulată picătură o dimensiune de rochie într-o săptămână Pasul 24
    4. Greutatea apei. Corpul tău este capabil să păstreze până la 5 kilograme de apă în fiecare zi. Reducerea aportului de sodiu, creșterea consumului de fibre, exercitând, având corpul înfășurat și - poate contraintuitiv - consumul mai multor apă, poate ajuta cu toții cu greutatea apei.
  • Dacă sunteți o femeie, probabil veți păstra mai multă apă când sunteți menstruale. Dacă știți că veți fi menstruați în timpul unei călătorii sau în zile speciale în care doriți să vă arătați mai subțiri, ați putea lua în considerare extinderea pilulei de control al nașterii dacă luați pilula (acest lucru poate amâna perioada dvs.). Dacă nu sunteți pe pilule, reținerea apei de luptă prin consumarea o mulțime de fibre și apă și evitarea de sodiu.
  • sfaturi

    Pentru a vă stimula eforturile de pierdere în greutate, încercați să vizualizați un diluant, mai sănătos. Studiile au arătat că doar vizualizarea dvs. fiind mai sănătoasă, vă pot îmbunătăți de fapt sănătatea.
  • Pe măsură ce lucrați spre un diluant, un somn bun va fi imperativ. Când suntem obosiți, suntem mai susceptibili să luăm decizii sărace - de exemplu, ajungând pentru acel Bagel dimineața, în loc să luăm timp pentru a face un smoothie sau un castron de ovăz. De asemenea, este mult mai dificil să coborâți pe canapea și să mergeți la o alergare când tot ce doriți să faceți este să dormiți! Scopul între 7 și 9 ore de somn în fiecare noapte.
  • Nu există dovezi științifice care dovedesc că calorii sunt arse mai bine în anumite momente ale zilei. Când decideți când să lucrați, alegeți vremurile care funcționează cel mai bine pentru dvs. și care vă ajută să fiți cel mai consistent în menținerea obiectivelor de scădere în greutate.
  • Rețineți că, dacă mâncați deja în mod obișnuit și exercițiu în mod regulat, ar putea fi dificil să renunțați chiar la 3 kilograme într-o săptămână, fără a tăia în mod semnificativ calorii și / sau stimularea rutinei de exerciții fizice.
  • Avertizări

    Încercarea de a pierde o mulțime de greutate rapid poate fi periculos pentru sănătatea ta. Chiar pierzând până la 3 kilograme într-o săptămână poate fi dificil, deci aveți grijă ca și cum încercați să faceți acest lucru. Dacă este posibil, consultați un medic pentru a vă asigura că nu aveți condiții de sănătate (ex. probleme de inimă sau înapoi) care ar putea fi grav afectate de creșterea exercițiilor și a dietei.
  • Asigurați-vă că aveți toate echipamentele corecte de care aveți nevoie pentru a lucra. De exemplu, dacă vă decideți să începeți să rulați, asigurați-vă că aveți pantofi adecvați care oferă un bun suport și o absorbție a șocurilor. Dacă nu, ați putea ajunge cu unele probleme grave în picioare, picioare și spate inferioare, ceea ce va duce doar la un stil de viață mai sedentar și un câștig mai mare în greutate.
  • Crash dieting (mai puțin de 1200 de calorii pe zi pentru femei și mai puțin de 1.800 de calorii pe zi pentru bărbați) va duce la pierderea temporară în greutate pentru unii, dar să fie atenți, deoarece în cele din urmă o dietă extremă poate duce la pierderea musculară și o scădere a dvs. metabolism. Pe scurt, o dietă de accidentare vă poate face de fapt să câștigați o greutate mai rapidă pe termen lung.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar