Cum să devii mai agile și mai flexibile în 2 săptămâni

Ați vrut vreodată să fiți mai agili, sau să vă impresionați prietenii cu abilitățile dvs. de răcire? Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă atingeți scopul, dar notați că nu puteți obține flexibil peste noapte - dar făcând aceste sfaturi în fiecare zi veți deveni mai flexibil în timp.

Pași

  1. Imaginea denumită devine mai agilă și flexibilă în 2 săptămâni Pasul 1
1. Întindeți corpul. Când te trezești, întinde-ți corpul. Scuturați picioarele și brațele și săriți o dată sau de două ori, astfel încât să vă puteți trezi complet aproximativ 10-15 minute mai târziu.
  • Imaginea denumită devine mai agilă și flexibilă în 2 săptămâni Pasul 2
    2. Mâncați un mic dejun bun. Înainte de a începe instruirea, asigurați-vă că mâncați un mic dejun sănătos pentru a începe un început bun în ziua.
  • Imaginea intitulată devine mai agilă și flexibilă în 2 săptămâni Pasul 3
    3. Fii activ. Nu stați în jur. Faceți ceva în loc să vizionați televizorul, jucând pe computer sau pe telefon. Faceți ceva productiv. Luați o jogging, mergeți pe o plimbare cu bicicleta, sau chiar plimbați-vă elipticul sau banda de alergare. Faceți ceva pentru a obține mușchii liber și pomparea sângelui.
  • Imaginea intitulată devine mai agilă și flexibilă în 2 săptămâni Pasul 4
    4. Lucrați la mușchii dvs. Începeți să vă întindeți cu brațele. Trageți brațele pe piept timp de 10 secunde, peste tine cap, și înapoi în jos, apoi odihniți timp de 15 secunde.
  • Imaginea denumită devine mai agilă și flexibilă în 2 săptămâni Pasul 5
    5. Încercați diferite exerciții pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. Pentru spate, așezați și traversați un picior peste altul fără să vă mișcați spatele în lateral timp de aproximativ 30 de secunde.
  • Imaginea intitulată devine mai agilă și flexibilă în 2 săptămâni Pasul 6
    6. Tune-ți picioarele. Trageți picioarele până la fund, cu mâinile și păstrați timp de 15 secunde. Dacă nu puteți echilibra bine țineți pe o canapea sau la un scaun.
  • Imaginea denumită devine mai agilă și flexibilă în 2 săptămâni Pasul 7
    7. Fi disciplinat. Faceți-le pe o bază zilnică. Încercați să o programați dimineața în cazul în care există o ventilație adecvată. Dacă nu puteți, atunci faceți-o ori de câte ori aveți. După ea, încercați să mergeți mai departe. Exercită un pic mai mult că corpul se obișnuiește cu o rutină și nu mai răspunde la o singură rutină. Încercați împarte, extensiile picioarelor sau tot ce știți vă va ajuta.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Beți apă și alte lichide sănătoase. Evitați băuturile zaharoase, deoarece au carbohidrați simpli. Te umple cu energie, dar la scurt timp după ce te vei simți mai obosit și fără să faci nimic.
  • Stai pe podea cu picioarele drept și plat pe pământ. Apoi, încercați să vă atingeți degetele de la picioare cu degetele - dacă este prea simplu, încercați să atingeți genunchii cu capul. Este posibil să nu fiți capabili să realizați aceste mișcări la început, dar, în timp, pe măsură ce deveniți mai calmber, ei vor deveni mai ușor de făcut.
  • Purtați haine libere, cum ar fi transpirații și o cămașă de tee, altfel este greu să vă întindeți complet.
  • Continuați să vă întindeți pe un program zilnic și să rămâneți la el!
  • În timp ce se pregătește dimineața, odihniți piciorul pe tejghea în timp ce vă sprijiniți înainte, obțineți o întindere bună în. Întinderea periodică pe tot parcursul zilei este cheia de a deveni și mai flexibilă și mai rapidă!
  • Fiecare întindere ajută împotriva rigidității. Întindeți peste tot, chiar și în afara pe gazon.
  • Uită-te la carbohidrații echilibrați, proteinele și grăsimile. Evitați carbohidrații zaharuri și alegeți cele fibroase (pâine de ovăz, o mulțime de legume fibroase și unele fructe), proteine ​​(alb de ou, ton, carne de grăsime, brânză de vaci).
  • Du-te pentru grăsimi sănătoase (ulei de măsline, gălbenuș de ou, nuci, omega 3). De asemenea, este important să aveți vitaminele dvs., deci dacă nu aveți suplimente, încercați să mâncați lucrurile care sunt "în sezon" înseamnă că sunt în creștere acum că au mult mai multe vitamine și minerale pe care cele care sunt de departe.
  • Utilizați scările pentru încălzirea sau întinderea. Puneți un picior la primul pas, celălalt este doi pași mari întotdeauna și vă faceți doar genunchiul, deci este un unghi de 90 de grade între picior. Celălalt picior este aproape drept.
  • Optați pentru ceai verde cu lămâie și / sau miere. Orice ceai vă place este bun, dar ceaiul verde este cunoscut pentru a fi sănătos. În seara încearcă să bea rooibos sau ceva similar pentru că este Decaf.
  • Simțiți-vă încrezător. Nu vă copleșiți și fiți răbdători.
  • Nu uitați să aderați la un program - acest lucru nu înseamnă doar întinderea atunci când este convenabil pentru dvs. Încercați să fiți cât mai consecvenți posibil.
  • Avertizări

    Nu exagerați. Corpul tău nu va aprecia. Dacă simțiți durerea, opriți-vă. Țineți-o, apoi continuați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar